In onderstaand interview bespreekt Ole Dammegard de eerder gerapporteerde plannen voor een hele reeks valse vlag aanslagen die op tal van Europese locaties eind oktober 2019 zouden plaatsvinden, maar gelukkig niet gebeurd zijn.

Ondanks dat de eerder aangekondigde grootschalige terreuraanslagen niet plaatsvonden, zien we wel een nieuwe reeks van kleinere incidenten in Europa, zoals de recente steekpartij op de London Bridge en in Den Haag.

Ook bespreekt hij een verdachte terreuroefening of -poging op een Zweedse luchthaven. De daadwerkelijke terreuraanslag op de luchthaven Stockholm Arlanda kon vermeden worden, door het tijdig lekken door dappere mensen die snel informatie uitwisselden over deze mogelijke valse vlag.

Dat er daadwerkelijk een aanslag gepland was kan men wellicht afleiden uit een nieuwe antiterreurwet die twee dagen eerder klaar lag om geïmplementeerd te worden. Zoals we ook bij andere aanslagen gezien hebben — bijvoorbeeld bij de Patriotwet na 9/11 — was de wetgeving om de vrijheid van mensen verder te beperken al voorbereid en klaar.

Ole ziet de verhoogde drang naar meer valse vlaggen in grote steden in Europa in een poging om het zogenaamde grote ontwaken te onderdrukken dat zich snel over de hele Westerse wereld verspreidt. Na dit soort aanslagen is er altijd sprake van politieke druk en wetgeving voor meer controle, meer toezicht en meer censuur.

Het is van groot belang dat we al deze aanvallen blootstellen voor wat ze zijn, zodat we een samenleving van vrijheid op basis van liefde en goede kennis aan alle mensen kunnen manifesteren.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

5 reacties

  1. Pingback: Reeks terreurincidenten in Europa om controlemaatschappij versneld in te voeren – Ellaster – Econamic Global

  2. Dat is precies wat ik ook dacht bij de (bijna) dagelijkse incidenten. Het bizarre is dat “zij” weten dat het grote ontwaken niet tegen te houden is. Ze weten dat verloren hebben, dat wisten ze al voor december 2012 via Looking Glass. We blijven waarnemen en publiceren!

  3. Pingback: Reeks terreurincidenten in Europa om controlemaatschappij versneld in te voeren | JDreport.com

  4. Geweldig Jolande , je hebt het ook gezien geweldig om te weten de pedo’ s en satanisten zijn uitgespeeld.

    • Jullien doen net alsof we al gewonnen hebben, ik denk eerder dat we voorlopig wel een jaar of twintig nog bezig zijn om het overgote deel van het volk wakker te maken. En dat de plannen voor een globalisatie dan ondertussen al aardig compleet is.

      Ik leef niet op fantasie..realistisch gezien hebben nog heel veel te doen om van de psychopaten af te komen.