De Amerikaanse Food en Drug Administration (FDA) heeft schokkende resultaten gepubliceerd die aantonen dat cellen, die gebruikt worden in de productie van talrijke vaccinaties voor kinderen, vaak vervuild zijn met ernstige virussen, inclusief kanker.  Uit allerlei wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat vaccinaties allesbehalve veilig zijn.

Door Aaron Kesel

De FDA studie onderzocht vaccinaties die gemaakt worden van levende cellen, of van gerepliceerde celsubstraten die sommige fabrikanten gebruiken om vaccinaties mee te maken. Volgens onderzoek zijn deze cellen veelvuldig vervuild met verborgen virale onderdelen die de potentie hebben kanker te veroorzaken.

Deze virussen zijn sluimerend, wat betekent dat ze “stilletjes” leven in andere cellen. Echter, het is mogelijk dat deze cellen zich niet langer verschuilen en in het lichaam circuleren in de vorm van ernstige ziekten. Met als resultaat, dat een persoon die geïnjecteerd is met een vaccinatie die is vervuild met deze kanker veroorzakende micro organismen, mogelijk geen tekenen vertoont van gezondheidsproblemen tot lang nadat ze zijn geïnjecteerd, soms vele jaren later.

Een experiment waarbij knaagdieren werden geïnjecteerd met vaccinaties leverde een verrassend resultaat op dat aantoonde dat de ratten nu tumorcellen hadden. “In sommige gevallen kunnen de cellen die gebruikt zijn tumorachtig zijn, dat wil zeggen dat zij tumoren vormen als ze in knaagdieren zijn geïnjecteerd” verklaart de FDA.

Sommige van deze tumorvormende cellen* kunnen kankerverwekkende virussen bevatten die zich niet actief reproduceren. Dergelijke virussen zijn moeilijk te detecteren met behulp van standaard methodes. Deze latente, of ‘stille” virussen, vormen een potentiële bedreiging, omdat ze mogelijk actief worden onder geproduceerde vaccinatie omstandigheden.

*) De lijst van tumorverwekkende cellen of cellen die het risico verhogen om kanker te veroorzaken zijn inclusief MDCK en CHO cellen (voor griepvaccinaties), 293 en PER.C6 cellen (voor HIV-1 en andere vaccinaties) en tumor afgeleide cellen zoals HeLa cellen (voor HIV-1 vaccinaties), volgens de FDA.

Onderzoek om veilig vaccins te produceren

Alhoewel de auteur tegen het injecteren van vaccinaties met vreemde chemicaliën in zijn lichaam is, ging de FDA om andere redenen verder met de studie. De FDA schrijft: “om de veiligheid van vaccinaties te verzekeren, onderzoekt ons laboratorium manieren om latente virussen in cellijnen te activeren en om de geactiveerde virussen te detecteren, evenals andere onbekende virussen, met behulp van nieuwe technologie. We zullen dan onze bevindingen toepassen om virussen te detecteren met hetzelfde type celsubstraten die worden gebruikt om vaccins te produceren.”

De FDA voegt toe: “Deze methoden zullen FDA wetenschappers in staat stellen om producenten te helpen om te bepalen of hun specifieke celsubstraat veilig is om te gebruiken voor de productie van vaccins. De methoden die ons laboratorium ontwikkelt en test zal op twee manieren helpen om de productie van veilige en effectieve vaccins te verzekeren:

  1. FDA zal in staat zijn om test handleidingen te ontwikkelen voor producenten die nieuwe celsubstraten gebruiken voor de productie van vaccins, en;
  2. FDA zal de nieuwe methoden die ze ontwikkelt publiceren in peer-reviewed wetenschappelijke tijdschriften, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn voor alle fabrikanten.

Vaccins zijn vervuild

De FDA evalueert ook het risico van retrovirus infecties in mensen, zoals het Simian Foamy virus (SFV), wat van apen op mensen kan worden overgedragen. Ondanks dat de FDA zegt dat ‘er geen bewijs is dat SFV ziekte veroorzaakt, waarschuwt ze dat het virus na infectie ‘levenslang in stilte in het DNA kan blijven’.

Ondanks deze vorderingen, weten we dat polio- en pokkenvaccinaties aap-, varken-, nier- en andere vreemde cellen bevat, die zijn vervuild met SIV, SFV en verschillende andere kanker veroorzakende virussen. Menigeen is zich ook bewust dat het Polio vaccin SV40 door de CDC (Centers for Disease Control) op hun eigen website is gedocumenteerd (op een nu verwijderde pagina) en mensen het leven heeft gekost en kanker heeft veroorzaakt. Dit kan bevestigd worden dat de webpagina bestond door Archive.org’s time machine te gebruiken. Er is ook ander bewijs dat SV40 in sommige menselijke tumoren is aangetroffen.

Dus de claim van de FDA ‘dat er geen bewijs is dat SFV ziekte veroorzaakt’, is een lachwekkend slecht onderbouwde verklaring.

560 kankergenen en andere giftige toevoegingen in BMR-prik

In een ander gensequencing nieuws is recent gerapporteerd door wetenschappers in een aparte studie dat er 560 kankergenen in het menselijk gen zijn vastgesteld die resoneren met combinatievaccins voor mazelen, de bof, rode hond en varicella (BMRV) van GlaxoSmithKline’s.

Kankergenen zijn niet de enige zorg met BMR-vaccins of vaccins in het algemeen. Zoals Activist Post eerder heeft laten weten, zijn kwik en aluminium al lang onderwerp van debat door mensen als Robert Kennedy jr., als zijnde ingrediënten (toevoegingen) in vaccins die autisme kunnen veroorzaken. Dit is niet voor niets omdat we weten dat zowel aluminium als kwik neurotoxines zijn die het lichaam op hoog niveau schaden.

Robert Kennedy jr. gelooft dat het conserveermiddel Thimerosal in de vaccins autisme veroorzaakt. Kennedy gaf zijn mening in een belangrijk, nu verwijderd stuk, over de CDC klokkenluider getiteld “CDC’s laatste Tuskegee Experiment Afrikaans Amerikaans Autisme en Vaccins.” (archief verwijderde artikel)

Thiomersal is niet het enige ingrediënt in vaccins; ze hebben ook toegegeven dat er sporen van aluminium in zitten — wat is gekwalificeerd als een neurotoxine voor het lichaam — en vermelden dat ‘ondanks dat dit sinds 90 jaar gebruikt is voor medische wetenschap’ men begrijpt dat aluminium gebruiken als een toevoeging in vaccins opmerkelijk slecht is.

Aluminium in vaccins veroorzaakt autisme

In 2017 vermeldde Activist Post dat in een eerdere afzonderlijke studie is bevestigd dat aluminium in vaccins autisme (ASS) veroorzaakt en dat kinderen die hier aan lijden meer dan tien keer meer metalen in hun hersenen hebben dan wat als veilig wordt gezien voor volwassenen. Deze onderzoekers ontdekten dat aluminium een membraan creëert dat de hersenen afscheidt van bloed dat er naar toestroomt, waardoor de interne temperatuur, niet-neuronale cellen en ontstekingscellen worden beïnvloed.

Een eerdere studie in 2012, van het peer-reviewed medisch blad Lupus, door Lucija Tomlljenovic, PhD en Christopher A. Shaw, PhD van de universiteit van Brits Colombia, bevestigt deze beweringen, dat aluminium vergiftiging van de mitochondriën als doelwit heeft.  Dat experiment vond bewijs dat aluminium als toevoeging kan leiden tot permanente schadelijke verandering van de hersenen en functies van het immuunsysteem.

Een uitspraak van een rechtbank in Groot-Brittannië achtte het bewezen dat het varkensgriep-vaccin hersenbeschadiging en het Guillain-Barre syndroom (GBS) had veroorzaakt bij veel kinderen die in 2015 de prik hadden genomen. In een andere zaak bij een Italiaanse rechtbank in september 2014, deed men de uitspraak dat kwik en aluminium in vaccins autisme veroorzaakt. Ze kenden de familie van de eiser compensatie toe voor een jonge jongen die autisme ontwikkelde door een combinatievaccin dat door GlaxoSmithKline was geproduceerd.

GSK gaf zelfs toe dat INFANRIX Hexa verschillende dodelijke ziekten kan veroorzaken, maar bleef erbij dat het risico-baten profiel er voor zorgt dat het een favoriet blijft. In 2013 werd twee kinderen miljoenen toegekend door een rechtszaak over vaccinaties, met de bevestiging dat BMR-vaccinaties autisme veroorzaken.

Er zijn verschillende andere rechtszaken; alhoewel de CDC en farmaceutische industrie deze graag willen verbergen, rakel ik ze op. De resultaten van een klinische proef inzake de BMR-prik werden vervalst door de farmaceutische gigant Merck. Merck vervalste bewust de resultaten van zijn bof-vaccinaties test om een 95% werkzaamheidsgraad te fabriceren. Om dit te doen, voegde Merck aan de bloedtest dierlijke antilichaam toe om het uiterlijk van immuunsysteem antilichamen kunstmatig op te blazen, aldus gerapporteerd door CourthouseNews.com

In feite zijn we allemaal laboratoriumratten die deel kunnen uitmaken van een 90 jaar oud experiment, gezien het gebruik van aluminium en andere metalen die toegevoegd worden aan vaccins.

Aluminium adjuvans veroorzaakt enorme gezondheidsrisico’s

Aluminium is een voorbeeldig gebleken neurotoxine en de meest gebruikte toevoeging (adjuvans)*. Ondanks het al bijna 90 jaar algemeen gebruik van de aluminium adjuvant, is er nog opmerkelijk weinig begrip van de medische wetenschap over hun uitwerking.

*) E*: Neurotoxine is een gifstof die de werking van het zenuwstelsel beïnvloedt. Adjuvans is een farmacologisch of immunologisch middel dat het effect van andere middelen wijzigt en aan een vaccin kunnen worden toegevoegd om de immuunrespons te stimuleren om meer antilichamen en een langere immuniteit te produceren, waardoor de benodigde dosis antigeen wordt geminimaliseerd.

Er is ook een verontrustende schaarsheid van data over toxicologie en farmacokinetiek van deze verbindingen.* Desondanks lijkt het idee dat aluminium in vaccins veilig is, algemeen aanvaard te zijn. Observatie van deze werkelijkheid echter laat duidelijk zien dat aluminium adjuvans een potentie hebben om serieuze immunologische afwijkingen in mensen teweeg te brengen. In het bijzonder draagt aluminium in adjuvans een risico voor auto-immuniteit, lange termijn hersenontsteking en geassocieerde neurologische complicaties. Zo kan het dus diepe en wijdverspreide schadelijke gezondheidsconsequenties hebben.

*) E*: Het beschrijven van processen waaraan een werkzame stof in het lichaam wordt onderworpen van deze samengestelde stoffen (of chemische verbinding). In de praktijk gaat het hierbij vaak om geneesmiddelen en hun metabolieten. 

Naar onze mening is de mogelijkheid, dat vaccinatievoordelen misschien zijn overschat en het risico van potentiële schadelijke effecten onderschat, nog niet strikt geëvalueerd is in de medische en wetenschappelijke gemeenschap. We hopen dat het huidige document in een kader zal voorzien voor een zeer noodzakelijke en al lang over tijd zijnde beoordeling van deze hoog controversiële medische zaak.

US National Library of Medicine National Institutes of Health.

Griepprik verhoogt risico op miskraam

Het BMR-vaccin is niet het enige vaccin ter evaluatie. Het CDC maakte in 2017 bekend dat er misschien een link is tussen miskramen en vaccinaties. De onderzoekers ontdekten dat vrouwen die een miskraam hadden gehad tussen 2010 en 2012, waarschijnlijk successievelijk jaarlijkse griepvaccinaties hebben gehad, inclusief het varkensgriepvaccin waarvan een Engels gerechtshof bepaalde dat het hersenbeschadiging en het Guillain-Barre syndrome (GBS) veroorzaakte bij meerdere kinderen in 2015, zoals Natural Blaze rapporteerde.

Op dat punt bewees de FDA effectief en per ongeluk, dat jezelf prikken met een vaccin gelijkgesteld is aan het uitproberen van Chinese onderzoekschemicaliën. Behalve dan dat deze dodelijke chemische combinaties goedgekeurd zijn door de FDA. De vraag is, waarom dit niet gesignaleerd was lang voordat enkele van deze vaccins goedgekeurd werden voor gebruik door de massa? In het bijzonder de polio- en pokkenvaccins, die vele mensen door de jaren heen hebben beschadigd of gedood.

Levende cellen in vaccins als mogelijke kankerverwekker

Waar in eerste instantie het probleem geïsoleerd kan zijn geweest tot metalen (aluminium) gebruikt in vaccins, heeft de US National Library of Medicine National Institutes of Health toegegeven dat hun oordeel over het voornaamste adjuvant in vaccins slechts ‘karig’ is. Het nieuwe vraagstuk gaat over vaccins gemaakt van levende cellen, of van een vervangende kopie van een cel, die kanker of andere ernstige ziektes kan veroorzaken. Ondanks al dit bewijs, komen gedwongen vaccinaties voor op plaatsen als British Columbia, Canada, waar zoals Activist Post over rapporteerde, ouders geen andere keuze hebben dan hun kinderen te laten vaccineren. Zoals deze auteur al eerder schreef, hebben vaccins op individuen verschillend effect en kunnen schadelijke bijwerkingen hebben; nu moeten ouders zich zorgen maken over dodelijke cellen verborgen in de vaccins die ziektes kunnen veroorzaken.

Is het ooit echt veilig om lichaamsvreemde stoffen in je lichaam te stoppen wanneer elk lichaam verschillend functioneert en een verschillende chemische vorm heeft?

Zoals Robert F. Kennedy. jr. zegt wanneer het over vaccins gaat: “Laat de bewijzen voor zichzelf spreken.”

Originele artikel geschreven door Aaron Kesel | Activist Post en gepubliceerd op Business Game Changer van Sarah Westall

Ella Ster* | bron: sarahwestall.com

Share.

About Author

2 reacties

  1. Pingback: Amerikaanse Food en Drug Administration: Vaccinaties zijn vervuild met virussen, inclusief kanker | JDreport.com

  2. De agenda van de vaccinatie-industrie is afkomstig van de Global Alliance for Immunizations and Vaccines (Gavi) opgericht door de Wereldbank, WHO, Unicef en de Bill& Melinda Gates foundation.

    De missie van Gavi is nauw verbonden met de UHC-agenda (Universal Health Coverage): het creëren van een beweging voor versnelde, billijke en duurzame vooruitgang in de richting van universele dekking van de gezondheid. Immunisatie bereikt routinematig meer kinderen en huishoudens dan elke andere gezondheidsinterventie, waardoor het een solide platform is voor het opbouwen van universele dekking voor de gezondheid /gezondheidsindustrie.

    Bekijk ook Gavi’s business model (het partnermodel en het bedrijfsmodel) en de partners die Gavi financieren (waaronder Nederland).
    https://www.gavi.org/our-alliance