Hollywoodster Kirsten Dunst plaatste afgelopen week een opmerkelijke foto op haar Instagram-pagina. Het heeft waarschijnlijk alles te maken met de hevige strijd die nu in Hollywood plaatsvindt.

De boodschap: “Help, Woody is down.” is een van de signalen dat het pedonetwerk in Hollywood wordt opgerold. Een uitgebreid verslag van de ontruiming van de DUMB onder Los Angeles en Hollywood is te lezen op mijn Patreon-pagina. Voor enkele euro’s per maand krijg je ook toegang tot de exclusieve berichten.

Share.

About Author

16 reacties

 1. Daniëlla De Decker on

  Is dit de wijze waarop Ellaster nu met zijn lezers omgaat?
  Je MOET patreon zijn, of je mag geen kennis meer nemen van de artikelen???

  Ok dan maar geen Ellaster meer!
  De meeste mensen hebben geen creditcards meer en gebruiken geen Paypal.

  IDeal zou veel opportuner zijn voor Nederlandse mensen.
  Misschien een idee om het to te voegen?

  Veel succes in de toekomst!!

  MvG,

  Daniëlla

  • Ik begrijp dat creditcard niet voor iedereen beschikbaar is. Het is laagdrempeliger om een Paypal account te openen en het is ieders persoonlijke keuze om dat wel of niet te doen. Patreon werkt helaas niet met iDeal dat een Nederlands betaalsysteem is, dat niet in de VS wordt ondersteund.

   Wat betreft je verontwaardiging is het misschien goed om je te realiseren dat 99% van mijn werk, met duizenden uren per jaar, geheel gratis te lezen is. De hoeveelheid tijd die ik in de blog stop heeft enorme consequenties voor mijn inkomen en ik heb grotere offers gemaakt dan waar veel mensen toe bereid zijn.

   Net zoals kranten en andere bloggers exclusieve artikelen en of artikelen eerder voor leden beschikbaar stellen, is dit een eerlijke manier van inkomsten genereren. Vraag je af waarom ik ALLES voor niets zou moeten doen en of je dat zelf ook doet.

 2. Ineke Kaptein on

  Help! Ik wil lid worden, heb geen credit card of paypal. Met de laatste heb ik problemen gehad, betaling verzoeken terwijl ik niets besteld had.
  Vraag: kan ik het overmaken via ideal of overschrijving?

 3. Viviane Verdouw on

  Ik heb geen creditcard dus geen paypal (waar ik geen voorstander van ben).
  Van harte bereid iets te betalen maar niet op deze manier. Mijn ideaal is ideal.

  Met vriendelijke groet,
  Viviane Verdouw

 4. Agatha Degenhart on

  Ineke, dit heb ik een paar jaar geleden ook al gevraagd, maar dat helpt dus niet. Ella, misschien moet je je naam veranderen in ellastar. Verder geniet ik wel van je artikelen.

  Groet, Agatha.

  • Als je een goed alternatief weet van Patreon sta ik er voor open om over te stappen naar een ander vergelijkbaar publicatie-systeem dat ook iDeal-betalingen accepteert, maar toen ik het heb opgezet was het er niet.

   Systemen zoals Molly payments, overschrijvingen e.d. geven privégegevens prijs en dat is voor mij een game stopper.

   Hoe spijtig het ook is dat ik niet iedereen tevreden kan stellen en mensen terecht of onterecht bezwaar hebben tegen Paypal, het is wel een internationaal betalingssysteem dat ook gekoppeld kan worden aan een Nederlandse bankrekening. Uiteindelijk moet ieder een keuze maken om wel of niet met bepaalde voorwaarden akkoord te gaan. Ik kan bepaalde diensten of producten (ook i.vm. de blog) ook alleen verkrijgen via creditcard.

   • Ik wil nu dan toch even een lans voor Ella Ster breken. Ik ken Ella al jaren, en heb haar een paar keer ontmoet. Zij kwam op mij over als een integer mens, die zich al jaren hard maakt om de waarheid boven water te krijgen. Zij doet dat allemaal op eigen kosten, en op giften..dus niet op subsidies.

    Beste Ella, ik heb ook geen credit card, en ook geen PayPal. Ik zal mijn dochter vragen of zij PayPal voor mij wil koppelen aan mijn rekening, want zij is daar gehaaider in dan ik, ik durf dat niet zo. Tja, dat krijg je met (bijna)AOW’ers, die durven dat niet meer.

  • Inmiddels staan er 567 artikelen op de site. Allemaal gratis en hopelijk niet voor niets…

 5. Ella ster. Ik kom de laatste tijd veel mensen tegen die fijne ondersteunende content leveren en nu besloten hebben info te vermelden over een vrijwillige donatie met bankgegevens. Is dat nog een idee voor jouw artikelen.