De Illuminati is uit elkaar gevallen in verschillende facties, die elkaar nu bevechten in de strijd om de macht. De vrijheidsbeweging is een verzamelterm voor de miljoenen individuen en losse groepen die ieder op hun eigen manier toewerken naar de bevrijding van de Satanische elite. Voor beide ‘partijen’ geldt dat het niet één centraal aangestuurde groep is. Hieronder een overzicht.

De Illuminati-facties

De Illuminati bestaat uit elite families (koninklijke en pauselijke bloedlijnen) die al duizenden jaren aan de macht zijn. Zij werken van generatie op generatie toe naar een eindsituatie waarbij ze alle macht en rijkdom op de planeet in handen hebben. Dat is hun Nieuwe Wereld Orde-plan. Deze groep wordt daarom ook wel de New World Order genoemd. Een andere term is de Cabal, hetgeen in het Engels een ‘geheime politieke kliek’ betekent. Zij denken in lange termijn en opereren buiten landsgrenzen en zelfs intergalactisch.   

De Illuminati is niet één coherente, eensgezinde groep. Na 2012 is de Illuminati uit elkaar gevallen in verschillende facties, die door het machtsvacuüm dat is ontstaan elkaar nu bevechten in de strijd om de macht. Op sommige fronten zie je nog wel samenwerking, maar vaak is het de uitvoering van een veel eerder uitgestippelde agenda die nu door de Deep State geïmplementeerd wordt. De Deep State zijn de uitvoerders en hebben vaak geen overzicht van het grote plaatje.

De Illuminati-facties strekken zich uit tot buiten landsgrenzen, continenten en nationaliteiten. Het zijn geen scherpe scheidslijnen, omdat sommige facties soms wel samenwerken en soms elkaar bevechten. Enkele figuren zoals binnen de Rothschildfamilie, zitten in meerdere facties, omdat ze hopen op die manier zeker de eindstrijd te kunnen winnen. Er worden verschillende indelingen en benamingen van de facties gehanteerd en sommige groepen overlappen anderen, maar de belangrijkste zijn:

 • Rothschildfactie: ze beheersen de financiële wereld, centrale banken en de media.
 • Rockefellerfactie: Amerikaanse factie (Bush, Cheney, Rockefeller, Clinton, Kissinger)
 • Orde van de Zwarte Zon: de Zwarte Adel in Europa, met name in Italië.
 • Jezuïeten: 10% van de Jezuïeten behoren tot deze factie, die gelieerd is aan het Vaticaan.
 • Dragon Groups: Verzamelnaam van Europees-Amerikaanse-Aziatische facties. Elke Dragon Group heeft een eigen kleurcode.
 • Nazi’s: De Bush- en Clinton-families, alsook de Europese koningshuizen behoren tot deze factie. Veel prominente Nazi’s konden middels Project Paperclip hun praktijken na de Tweede Wereldoorlog voortzetten.
 • Zionisten: Invloedrijke factie in VS en Midden-Oosten, niet te verwarren met Joden en zeker niet uitsluitend Israëlisch.
 • Geheime genootschappen: van de vele geheime clubjes zijn de P2-loge, Schotse Rite, Ridders van Malta en Skull & Bones het meest invloedrijk.
 • Secret Space Program: de SS-p is een break-away groep die voortkomt uit de Duitse Nazi’s. Hun belangrijkste basis bevindt zich op Antarctica. Ze bezitten veel geavanceerde technologie die duizenden jaren op de mensheid vooruitloopt.

De vrijheidsbeweging

Ook de vrijheidsbeweging is niet één centraal aangestuurde groep. De verzamelterm verwijst naar alle mensen en groeperingen die wereldwijd toewerken naar het verwijderen van de Iluminati en de bevrijding van de mensheid. Dat zijn miljoenen mensen. Sommige groepen zijn gefocust op het spirituele aspect, andere groepen richten zich op de financiële, justitiële en militaire doelen, om zo tot een rechtvaardiger systeem te komen.

De waarheidsbeweging is een belangrijk onderdeel van de vrijheidsbeweging, omdat de end-game ook een informatie-oorlog is, waar met behulp van mediamiddelen de ideeën, motieven en het gedrag van mensen worden beïnvloed. De waarheidsbeweging wordt voortgedreven door miljoenen mensen wereldwijd die hun kijk op de waarheid via allerlei social media platformen, boeken en blogs naar buiten brengen. Deze beweging is ontstaan doordat mensen ontdekten dat de mainstream media niet of niet eerlijk over bepaalde onderwerpen of figuren bericht. Ook de onafhankelijke media behoort tot de vrijheidsbeweging, al is de alternatieve media deels gecontroleerd door de Illuminati-facties.

Dat geldt ook voor andere groepen die zich presenteren als de vrijheidsbeweging, maar in werkelijkheid de New World Order-agenda dienen, of geïnfiltreerd zijn door de Cabal. Dat wordt controlled opposition genoemd. Of groepen vooral een positieve rol spelen kun je vaak alleen afleiden van de daden, niet op basis van mooie woorden en beloften. Verdachtmakingen naar andere groepen en individuen is echter een belangrijke verdeel-en-heers tactiek, die de oppositie toepast om de vrijheidsbeweging verdeeld te houden.

Prominente groepen in de Vrijheidsbeweging zijn:

 • Anti-vax beweging: bestrijdt de corrupte farmaceutische maffia en hun transhumanistische agenda door de waarheid omtrent vaccinaties en medicijnen te belichten en natuurlijke alternatieven te bieden.
 • Anti-globalisten: groepen, politieke partijen en individuen die in tegenstelling tot de globalisten geen one-world-government nastreven, maar terug willen naar de soevereiniteit van nationale staten. Vaak richten deze groepen zich op een beperkt aantal doelstellingen, zoals uit de EU treden, maar ontbreekt het aan het overzicht van het grote plaatje en spirituele motieven.
 • Galactische federaties: een losse confederale unie van positieve beschavingen binnen dit Melkwegstelsel, die eveneens belang hebben bij de bevrijding van de aarde, de mensheid en het verslaan van de duistere krachten. De UPU (Universal Protection Unit) en Cobra behoren tot deze groep.
 • Natural Justice movement: groepen die het recht willen herstellen door de corruptie van de Deep State en misdaden tegen de menselijkheid met volkstribunalen juridisch aan te vechten en willen terugkeren naar natuurrecht en Common Law.
 • Spirituele groepen: richten zich op op spirituele ascentie en het heractiveren van natuurlijke begaafdheden, als tegenwicht van de cyborg New World Order en de transhumanistische agenda. Deze gemengde groep is negatief beïnvloed door de New Age-beweging, die voortkomt uit de koker van de Jezuïeten.
 • White Hats: een verzamelterm om de goede mensen binnen de overheid, organisaties en leger aan te duiden, die de New World Order-agenda niet steunen en heimelijk toewerken naar de val van de Cabal. De Q-beweging zou tot deze groep behoren.
 • World Trust: streeft naar herverdeling en het teruggeven van het wereldkapitaal aan de mensheid door het financieren van humanitaire projecten, buiten de centrale banken en globalistische organisaties om.

De end-game

Op dit moment zitten we in de end-game waarbij de Illuminati hun macht proberen te behouden of te herwinnen en de vrijheidsbeweging zich probeert te bevrijden van de Satanische elite en tirannieke heersers. Juist omdat dit de end-game is, komt alles op alles te staan en zie je aan beide kanten een toename van het krachtenspel. Daardoor komt ook de New World Order-agenda steeds meer bloot te liggen.

Degenen die dachten dat de Nieuwe Wereld Orde of Agenda 21 absurde complottheorieën zijn, zullen de komende maanden steeds meer concrete tekenen zien dat deze theorieën door de Cabal en Deep State spelers openlijk gepromoot worden. Neem bijvoorbeeld de paus die zich openlijk schaart achter de plannen van techgiganten zoals Microsoft en IBM, om de ethische ontwikkeling van kunstmatige intelligentie (AI) te bevorderen. Hij steunt daarmee invasieve technologieën zoals gezichtsherkenning en ID2020. Wat heeft dat te maken met het Katholieke geloof of christelijke ideologie?

De paus laat hiermee zien dat hij nog steeds de Nieuwe Wereld Orde steunt. Zo zullen we de komende tijd nog wel meer maskers af zien vallen. Het zal steeds duidelijker zijn wie aan welke kant van het spectrum staat. De New World Order-agenda zal in steeds rapper tempo doorgevoerd worden. Het belooft een turbulente tijd te worden.

> Lees binnenkort verder in deel 2: Niemand heeft alle kaarten in de end-game

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

18 reacties

 1. Marina cornelissen on

  On facebook i learned about you and want to know further develoments

 2. Well… to be honest, I resonate with different groups… and eventually I think it’s about uniting all these aspects that have to do with freedom, in ourselves. If we keep thinking that our battle should be fought against anything or anyone else, we’ll keep creating more of the same. So we need to be conscious of and show what our intentions are about, and be consequent in what we do and say. Now THAT’S an outright challenge!

 3. Dank je ELLA STER, prachtige samenvatting/overzicht om te delen met anderen – op naar onze uiteindelijke overwinning!

 4. Johan Engelen on

  Dank voor weer een prima overzicht. Kun je aangeven waarom juist in 2012 de Illuminati uit elkaar gevallen zijn? Heeft dat te maken met de convergerende tijdlijnen uit Looking Glass die in 2012 allemaal dezelfde, door de Illuminati niet-gewenste uitkomst lieten zien?
  Ik merk wel dat er veel verschillende visies zijn op de ontwikkelingen. Het is niet eenvoudig een goed beeld te vormen.

  • Ik heb altijd moeten lezen dat de white hats juist een fake team was. Bijvoorbeeld in Syrië reddingsacties op touw zetten die gespeeld waren.

  • Op 21 december 2012 had het NWO-plan compleet moeten zijn. De Illuminati hebben gefaald om deze deadline te halen. Uit het Looking Glass project en vele profetieën blijkt dat er kosmische krachten in het spel zijn die betekenen dat hun duistere tijdperk aan het einde is. Sinds die datum is de machtsstructuur aan de top langzaamaan uit elkaar gevallen. Marduk, aan de top van de piramide is verwijderd waardoor er een machtsvacuum ontstond. De codes om in de trusts (nu verenigd in één World Trust te komen) kwamen in handen van Kim Goguen, gekoppeld aan haar DNA. Door deze verschuiving aan de top zijn de verschillende facties ook met elkaar de strijd aangegaan om de absolute macht te verkrijgen of hun machtspositie te behouden.

   Lees meer in: https://www.ellaster.nl/2016/03/27/de-geschiedenis-van-de-illuminati/

 5. Spiritualiteit is in deze wereld niet hetzelfde als bewustzijn. De veranderingen waar in veel gechannelde berichten over word gesproken is een verandering in bewustzijn. Dat is vanuit de ziel gezien en dat is een verandering in ervaring. Dat in tegenstelling tot spiritualiteit, wat iets is waar mensen zich mee bezig houden en nog steeds altijd buiten zichzelf gericht. Thomas Williams zei in een show eens dat het op ‘of-world’ niveau alleen maar gaat om het oogsten van zielen en energie. Deze planeet is al heel lang duister en in een duister deel van het universum. Stel je dan eens voor hoe al die meditatieve groepen in het duister bezig zijn en du dat duister van energie voorzien. Het bewustzijn van de ziel is altijd in een soort slaaptoestand geweest. Al een aantal decennia worden er generaties geboren die (door de oude generaties) nieuwetijdskinderen genoemd worden. Dat zijn generaties die met een wakker bewustzijn geboren worden. Een ander verschil is dat ze geen geprogrammeerd ego meer hebben (oordelen, overtuigingen, voorwaarden, verwachtingen en meer). Ik heb van de jonge generaties nog nooit een oordeel gehoord. Dat wil niet zeggen dat hun leven gemakkelijk is. Op het niveau van de ziel gaan ook zaken om die van deze wereld van macht en controle af afkomen en dat uit zich in het leven.

  Thomas Williams zegt dat er nog maar twee groepen zijn die om de illusie vechten dat ze nog controle hebben: De Rothschildclan en de orde van de zwarte zon. Daarnaast is het rust team hard bezig voor de mensheid. Het ziet er naar uit dat dat team de enige is die werkelijk alles open gooit, namen noemt enz. Daarnaastis er één vraag waar de rest ook niet over na denkt: En dan? Dat is de vraag die gesteld wordt als bijvoorbeeld het hele machtgebeuren in zo storten. Niemand heeft een plan of denkt na over hoe dan verder te gaan. Dat doet hij in ieder geval wel d.m.v. de peoples club. Ik heb er persoonlijk bepaalde vraagtekens bij maar hij organiseert in ieder geval iets. Er zal nog veel moeten worden gedaan om de boel weer op orde te krijgen. Er zijn zaken die ik heel anders ervaar dan hij vertelt maar hij is tenminste wel actief met iets nieuws op te zetten. We moeten niet zozeer een nieuw systeem hebben, de mens zal de planeet moeten gaan runnen. Ik zie meZelf niet in zo’n THI groep maar naar wat ik zoals lees en hoor is hij de enige die in ieder geval bezig is de mensen proberen te activeren om straks mee te laten nadenken.

  Thomas zei in zijn show van afgelopen donderdag dat de universal counsel hier op de planeet is geweest om te discusseren met de meest duisteren over heling in de bron. Zoals altijd gaan ze niet akkoord. Ze zijn te duister om te veranderen. Daarop zei Thomas dat ze een verzoek hebben gedaan om ze van de planeet te verwijderen. Daar werd de ‘breakaway civillization’ bij genoemd en het zou een hardhandige overname gaan worden. Ik heb net goed begrepen hoe het precies zit maar er werd ook over geavanceerde technologie gesproken. Als het inderdaad zo gaat gebeuren dan zou het om 37 miljoen individuen gaan die verwijderd moeten worden.

  • De vraag die dit bij mij oproept is wie gaat deze mensen dan verwijderen? Thomas is altijd sceptisch geweest over het massa-arrestatieplan en de vervolging naar aanleiding van de verzegelde aanklachten, maar als de White Hats / alliantie niet bestaat, wie gaat dan wél dat andere plan uitvoeren?

   Daarnaast is de Universal Council niet de enige buitenaardse groep die zich hier op aarde inmengt. Ik had begrepen dat elke wereldmacht een ander buitenaardse groep (of meerdere groepen) achter zich heeft, waarvan de groep die Israël steunt een van de meest machtigen is.

   De reden waarom de positieve ET’s (nog) niet ingrijpen heeft enerzijds te maken met de grote collaterale damage (doden onder de burgerbevolking) en het spirituele proces die de mensheid moet doormaken en een aantal dingen zelf moet oplossen.

 6. Pingback: De lappendeken van de Illuminati en vrijheidsbeweging | JDreport.com

 7. Pingback: Niemand heeft alle kaarten in de end-game | JDreport.com

  • Ella Ster on

   Unfortunately we are not able to translate all articles into English. I often translate French, German, Russian, Romanian or other languages through Google translate, paragraph per paragraph, and although not perfect, it will usually give you a 90% correct translation.

 8. Fijn deze informatie! Er is me nu wat meer duidelijk. Dank je.

 9. Pingback: Der Fall der Kabale: Das Patchwork der Illuminaten und der Freiheitsbewegung | PRAVDA TV – Lebe die Rebellion

 10. Dit is veruit de beste Nederlandstalige Waarheid-website ! Uitstekend gedocumenteerde, verwoorde en samengevatte info. Pas ontdekt. Van harte gefeliciteerd !