Steeds meer mensen zijn op de hoogte van het bestaan van de Illuminati-bloedlijnen die achter de schermen de geheime schaduwregering vormen. Veelgenoemde namen zijn de Rothschilds, koninklijke bloedlijnen, het Vaticaan of de neocons zoals Bush en Rockefeller. Toch zijn ook dit niet de ware krachten achter de schermen, of de mensen met de meeste macht. De machtigste elite bovenaan de piramide van de wereldwijde machtsstructuur behoort tot de ‘zwarte adel’. Met name de zwarte adel die zelf niet in de schijnwerpers staat, vormt de duistere krachten achter de bekende koningshuizen, Jezuïeten en allerlei geheime genootschappen.

Volgens ingewijden leiden alle wegen van deze kwaadaardige elite uiteindelijk naar Rome. Daar staan een aantal aristocratische families (die behoren tot de zwarte adel) aan het roer, die ook de maffia en het Vaticaan besturen. Cobra omschrijft deze families als de Archon-families en volgens hem is de familie Farnese (die ook tot de zwarte adel behoorde) de belangrijkste architect van de Cabal, die door de Jezuïeten is opgericht. Naar aanleiding van een recente videowaarbij Benjamin Fulford ingaat op het machtsvacuüm na de dood van David Rockefeller, ontving hij onderstaande informatie over deze zwarte adel, de Zoroastrische bloedlijnen die vooral in Italië zijn gevestigd.


In het bericht aan Fulford schrijft een anonieme bron: “In de video zeg je dat je gelooft dat “De Rothschilds neutraal zijn en met rust gelaten willen worden.” Ik kan je verzekeren dat allen in de absolute machtsposities zoals de koningin van Engeland, de Rothschilds, de Bushes, de Clintons, de Rockefellers, de Paus, de verborgen Jezuïeten hiërarchie, et cetera, allemaal één grote familie zijn. Zij zijn allemaal neven, nichten, ooms en tantes van elkaar. Ik ken sommige van deze mensen, dus laat je niet voor de gek houden!

Ze zijn zoals Medusa, één enkelvoudig, maar ingewikkeld brein met daaraan verbonden vele kleine slangenhoofden. De belangrijkste figuren zijn zelfs niet eens zichtbaar voor het publiek, waarbij de top van de piramide bekend staat als de zwarte adel, ofwel de antieke Egyptische heersers van de Ptolemaeïsche dynastie, het Saturnalia broederschap, of “De échte 13 Zoroastrische bloedlijnen van de Illuminati.”

Onderstaande lijst van criminele families hebben de volledige macht over de Sociëteit van Jezus (Jezuïeten), de Hoge Grijze Council van Tien, de Zwarte Paus, de Witte Paus en al het andere waar je vaak over spreekt, inclusief de koningshuizen die zijn verspreid over de hele wereld. Dit zijn de families die het ingewikkelde brein, het hoofd van de slang vormen. De zelfbenoemde Luceferiaanse semi-goden die heersen over hun eigen G.O.D. (Goud-Olie-Drugs):

 • Huis van Borja
 • Huis van Breakspeare
 • Huis van Somaglia
 • Huis van Orsini (Orso)
 • Huis van Conti
 • Huis van Chigi
 • Huis van Colonna
 • Huis van Farnese
 • Huis van Medici
 • Huis van Gaetani
 • Huis van Pamphili
 • Huis van Este
 • Huis van Aldobrandini

> Lees hier en hier meer over de 13 Zoroastrische bloedlijnen van de Illuminati

Zoals je ziet behoren de Rothschilds niet eens bij de top 13. Er zijn natuurlijk andere machtige criminele families zoals de Maximus Familie en de Pallavicini familie (Maria Camila Pallavicini is machtiger dan koningin Elizabeth). Ja, koningin Elizabeth is ondergeschikt aan deze mensen. De meest machtige man in de wereld is de Grijze Paus. Zijn naam is Pepe Orsini en hij woont ergens in Italië, waarschijnlijk in Venetië en het Vaticaan. Hij bestuurt de Zwarte en de Witte pausen, die nu beide tot het gewone volk behoren. De Grijze Paus laat zich nooit zien!

Wist je dat David Rothschild getrouwd is met prinses Olimpia Aldobrandini? Omdat ze allemaal een grote familie zijn, die voortdurend hun achternaam veranderen om de samenzwering te verbergen en publiek onderzoek te vermijden. Veel van deze mensen wonen nu in Azië, voornamelijk in China, India, Japan, Singapore, Indonesië en de Filipijnen. Wat vertelt je dat? Ja, om een nieuwe Nieuwe Wereld Orde te creëren met Azië aan het roer. Dit is waarom zij successievelijk alle Amerikaanse industriële infrastructuur naar Azië en China hebben verplaatst.

Sommige bronnen beweren dat Bergolgio ook de Zwarte Paus is.

In het kort is de Zwarte Paus de President van deze wereld en de Bourbon Koning van Spanje is de Monarch van de wereld (niet koningin Elizabeth zoals velen denken). Hij bestuurt het Vaticaan via de Jezuïeten — de Spaanse Borgias / Borja hebben de Jezuïeten gecreëerd — en staat ook bekend als de Koning van Jeruzalem. (Wat vertelt je dit over wie er heimelijk over de Zionistische-Khazarische ruige staat van Israël regeert?) De Grijze Paus is de ‘voorbestemde’ heerser van dit alles!

Waarom zijn het altijd Italianen zijn en geen Spanjaarden die heersen over Vaticaanstad? Dit is omdat hun manier van opereren zodanig is, dat zij de show vanachter de schermen runnen, zonder enige publiciteit of publieke bijval als toevoeging aan de meer dan 500 jaar oude haat van de Italianen naar de Spanjaarden. (Voor details zie de geschiedenis van de verschrikkelijke heerschappij van Paus Alexander VI en ook de scheiding tussen Henry VIII en Catherine van Aragon uit Spanje.)

We moeten ophouden om naar landen te kijken als onze vijanden en moeten op zoek gaan naar deze bloedlijnen en hun ‘grondtroepen’ zoals: het Committee of 300, de Bilderbergers, de Trilateral Commission, et cetera, aangezien zij onze échte vijanden zijn, niet alleen van de mensheid, maar van de hele planeet! Als we echt een machtsvacuüm willen creëren, moeten we aan de top van de piramide een aantal echte veranderingen implementeren in de richting van deze gedemoniseerde mensen. Sla geen acht meer op alle kunstschatten die binnen hun terreinen liggen opgeslagen, want voor elk jaar dat een van hen leeft, sterven er 10.000 van ons. We moeten hen plat bombarderen voordat ze ons plat bombarderen, zo simpel is Benjamin.

Een laatste opmerking, de beste Amerikaanse politieke leider die we hebben is Ron Paul. Hij heeft bewezen de meest ideale leider van de VS te zijn, bestudeer hem zorgvuldig. Laten we geen andere malloot voor dit ambt steunen. Paul Ryan of een andere militaire man zou ook desastreus zijn. Ze weten slechts bevelen op te volgen, het is ongelooflijk hoe mindcontrolled de militaire mensen zijn, ze volgen bevelen altijd blindelings.

Het was zo’n opluchting wat je afgelopen week over Donald Trump zei. Ik ben blij dat je hem nu eindelijk ziet voor wie hij werkelijk is…”


Tot zover de ingezonden brief aan Benjamin Fulford door een anonieme bron.

Is Benjamin Fulford zelf integer en neutraal?

Benjamin Fulford is een onderzoeksjournalist, van Canadese afkomst en woont al geruime tijd in Japan. Hij was hoofdredacteur van de de Azië-Pacific-editie van Forbes Magazine, heeft diverse romans in het Japans geschreven, o.a. over 9/11 en is woordvoerder voor de White Dragon Society. Hij heeft een groot netwerk van contactpersonen, variërend van staatshoofden tot maffia-figuren en ontvangt wekelijks intel van allerlei klokkenluiders binnen organisaties zoals: het Pentagon, de CIA, Mossad, MI5, MI6, het Vaticaan, de P2 vrijmetselaars-loge en velen anderen.

Toen hij openlijk begon te schrijven over de ware toedracht rond 911 en 311 (Fukushima) werd hij gedwarsboomd, verloor zijn vaste prime time tv-show op de Japanse televisie en werd bedreigd. Hij heeft naar eigen zeggen meerdere moordaanslagen overleefd. Vervolgens is hij onder druk gezet om toe te treden tot de Illuminati. Dit heeft hij destijds geweigerd, waarna hij openlijk toegeeft wel tot de White Dragon Society, een soort Aziatische variant op de Vrijmetselarij, te zijn toegetreden, die hem nu tevens bescherming biedt.

Hij beweert dat deze organisatie streeft naar meritocratie (een maatschappijmodel waarin de sociaal-economische positie van elk individu is gebaseerd op zijn of haar talenten en verdiensten, ofwel merites), een eerlijke verdeling van de rijkdom en een harmonisch planetair bestuursmodel. Om dit te bereiken moet eerst de Khazariaanse maffia gearresteerd worden, een term waarmee de hierboven beschreven groep wordt aangeduid.

Het is echter de vraag of deze White Dragon Society, gelieerd aan de Aziatische Dragon families, zuivere intenties hebben en het belang van de mensheid en de planeet boven hun eigen belang stelt. Wellicht is juist deze groep er slechts op uit om de financiële macht weer in handen te krijgen, zoals in een 100 jaar oud Illuminati-plan [2:14:00] ook was vastgelegd. In die zin moet je bij elke klokkenluider op je hoede blijven, want elke klokkenluider is per definitie afhankelijk van informatie afkomstig van partijen die elk hun eigen agenda hebben.

Benjamin Fulford heeft zich de afgelopen jaren ook herhaaldelijk opvallend positief uitgelaten over het Britse koningshuis, koningin Elizabeth en de huidige paus Francis. Het gaat er echter bij mij niet in dat deze figuren in het belang van de mensheid handelen. Tal van getuigen hebben bij het ITCCS getuigenissen afgelegd over weerzinwekkende misdaden, zoals satanische rituelen en misdaden tegen de menselijkheid. De positieve uitlatingen over deze figuren roepen daarom vragen op welke agenda, of agenda’s Fulford bewust of onbewust dient.

Velen hebben in het verleden openlijk hun twijfel over de oprechtheid van Fulford uitgesproken en volgens Thomas Williams staat Fulford rechtstreeks onder regie van David Wilcock, die inderdaad Fulford’s berichten autoriseert. Overtuigend bewijs om Fulford te classificeren als agent van de Cabal ontbreekt echter. Totdat het voor mij overduidelijk is dat iemand een dubieuze agenda dient, krijgt men het voordeel van de twijfel.

Vooralsnog zorgen de vele contacten achter de schermen en op hoog niveau ervoor dat Benjamin Fulford een waardevolle informatiebron is, die met zijn intel actuele zaken in een breder perspectief plaatst. Daarbij is het echter verstandig om je te realiseren dat elke klokkenluider — of het nou gaat om Thomas Williams, David Wilcock, Cobra of wie dan ook — altijd een bepaalde (al dan niet verborgen) agenda kan dienen.

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl  |  Originele bron: Benjamin Fulford’s weblog

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Ella Ster* kan momenteel geen toegang tot Facebook krijgen. Stuur daarom zelf links via Facebook door, zodat zoveel mogelijk mensen toegang hebben tot onze artikelen. Je kunt je ook aanmelden voor de email-service, zodat je bericht krijgt zodra er een nieuw artikel is verschenen.

Share.

About Author

20 reacties

 1. Beste Ella,

  Goede tekst vind ik. Maar hierbij gewoon even deze bedenking aub. Als David Wilcock de berichten van Fullford autoriseert, …. alles kan een bedoeling zijn om de waarheid door elkaar te halen. Wilcock heeft een mooie uiteenzetting gedaan over het ascentieproces in zijn boek “The Ascention Mysteries”, de volledige geschiedenis daarvan in kaart gebracht, uitgelegd dat als we liefdevolle vergevingsgezinde mensen willen zijn we goed op weg zijn voor ascentie en deze versnellen op mondiaal vlak is wat hiermee gebeurt en aan bijdraagt. Waarom zou iemand die daar op gericht is de Cabal dienen en juist het tegenovergestelde zou gaan prediken? De Cabal wil niets liever dat deze disclosure berichten met de komende “event” waar velen het over eens zijn dat die in het weten van het publiek komen. Gewoon even deze logische vraag denk ik dan?

  Succes met je goede berichten

  • De Cabal wil niets liever dat deze disclosure berichten met de komende “event” waar velen het over eens zijn dat die NIET in het weten van het publiek komen.

  • Omdat het ons afleid van belangrijkere zaken.
   Dat is het hele princiepen van misinformatie beste naam genood.

   Blijf vragen stellen en neem niet te snel een mooi antwoord als waar aan.
   We moeten kritisch zijn in deze tijd, dat houd ons scherp.

 2. Pingback: De koningen, Rothschilds, Bushes, Rockefellers en Jezuïeten staan niet aan het hoofd van de piramide | Het betere wereldnieuws

 3. Ben helemaal nieuw op deze site maar zeer geïnteresseerd in jullie berichten. Er wordt veel dieper ingegaan op hoe het allemaal in elkaar zit. Geweldig!

 4. Alweer bij een artikel van Ella Ster geland en wil graag ook verdere berichten lezen.

 5. Johan Alphons on

  Ik vind het natuurlijk aardig om dit soort berichtjes te lezen. Maar als ik lees dat er een leidinggevende macht omver geworpen moet worden, hoe duister ook zolang wij in Europa het nog redelijk goed hebben, krijg ik Libië visioenen voor mijn ogen. een machtsvacuüm waar allerhande warlords instappen en hun “eigen”recht gaan uitoefenen.
  Van redelijk goed naar onleefbaar.

  • Dit is een uitsluitend naar jezelf gerichte denkwijze. De wereld kronkelt onder, inderdaad, onleefbare toestanden waarvan het bevrijd moet worden, met vrede, liefde en overvloed voor iedereen. Ik las een uitspraak van Jezus: ‘als je in mij gelooft, geef dan alles wat je hebt aan de armen en kom naar mij’. Da’s andere koek.

 6. Ongeacht de voorspellingen van Cobra (Event), berichten van Benjamin Fulford, Coorey, Thomas Williams, is in mijn idee iets niet helemaal waar. Als de Event ( Cobra) komt heb je te maken met vele verdragen (contractrueel) en de daarna fondsen die worden vrij gegeven. Haantjes gedrag als nog. Ik vraag mijn af of wij de regels krijgen te lezen die daar aan verbonden zijn. Zodat wij (burgers) hun er op kunnen afrekenen. En hoe gaan wij als mens dan gezamelijk met ALLE neuzen de zelfde kant op bewegen. Dat wordt ons niet gezegd en geschreven. Want dan is dat er nog niet. Kan mijn in ieder geval me nog niet indenken. De Glorie, Gouden tijd komt echt niet verlopig. Iedereen die die teksten lezen vullen het op hun eigen manier in. En dat is niet gelijkwaardig aan iedreen. We zullen zelf het mogen aanpakken, hoe dubies het ook is met alle omstandigheden van nu en toen.

 7. Yvette Laforce on

  Hallo; ik ben zeer tevreden jullie artikels te lezen,, lees af en toe wakkere mensen,maar vind jullie toch veel eerlijker en rechtreeks! Het voelt veel beter aan,met alle respect maar Benjamin Fullford daar heb ik toch bedenkingen bij? We leren niet oorrdelen,maar voor mij is hij een raadsel. Voor de rest ,vele dank voor de informatie.
  Yvette Laforce

 8. Wilcock, Goode, Fullofshit, Cobra zijn voor mij een groepje shills die mekaar promoot.
  Leuk voor mensen die graag verandering willen en liever met kletsverhaaltjes bezig willen houden dan ware dingen. Daardoor kunnen poppetjes die zeggen wat mensen willen horen zo sucsesvol zijn.
  Kijk maar eens naar Trump die door Fullofshit gepromoot werd wat betekent dat hij shill is of oliedom.
  Overigens heeft Fullofshit regelmatig geroeptoeterd in zijn blog over de NWO die de paus wil invoeren en dat je idioot bent als je die niet wil accepteren. Iets nieuws wordt er nooit gebracht en er wordt alleen maar ingehaakt op wat er gebeurt en op internet te vinden is.
  Gatekeeping noemen we dat waar voor elk smaakje er gatekeepers zijn op gezet zodat je nooit op het goede spoor komt. Het is de reden waarom jezuieten de new age beweging hebben opgezet.
  Ze weten wat er gebeurt en spelen er op in zodat ze alle kanten ingedekt hebben.
  De Cobra clown is al lang geleden meerdere malen exposed als zijnde shill maar toch vallen nog steeds veel mensen voor deze onzin van iemand die zich zogenaamd verbergt voor de cabal maar je toch kan ontmoeten als je veel geld wil betalen. Geloof je me niet ga maar in de webshop kijken van deze snake oil man. Kun je rotzooi kopen voor veel geld net zoals bv. shill Jay Essex doet (plastic bolletjes voor bv 700 dollar) Door al dit gedoe gaan mensen de macht in handen van de boodschappers leggen en niet het belangrijkste doen en dat is in hun zelf staan wat de werkelijke bedreiging vormt voor al wat wil heersen over een ander.

 9. ientje ando on

  ik zocht al een tijd naar wie die Fulford nu eigenlijk is, want zijn artikelen die hoopgevend lijken kom ik op diverse sites tegen. Dank je voor deze achtergrondinfo, ik kon me al niet voorstellen dat de White Dragon Society ons het paradijs op aarde komen brengen

 10. Fijn om te lezen dat de mensen niet zomaar alles slikken wat er bericht word.
  Ik hou altijd een slag om de arm, want misleiding is verraderlijk.
  Gooi de mensen een goudstuk toe en loop zelf weg met de hele schatkist…
  Mijn persoonlijke mening over de genoemde namen is dat ze dingen hebben verkondigt die uiteindelijk niet waar bleken.
  Als iets te mooi klinkt om waar te zijn dan zal het wel precies dat zijn.
  Een zoethoudertje totdat de nwo staat en dan zijn we te laat.

  Maar prima journalistiek Elle, ga zo door!

 11. Pingback: De koningen, Rothschilds, Bushes, Rockefellers en Jezuïeten staan niet aan het hoofd van de piramide – Ellaster | Silvia's Boinnk!!!

 12. Wat een chaos.
  De Zwarte paus wordt bewezen door de jezuïeten en andere religieuzen in de roomse kerk. Zoals: De naam “Zwarte paus”, dat is zoals de Jezuïeten zelf hun generaal noemen.
  Maar die grijze paus lijkt me op eerste gezicht onzin, waarschijnlijk opzettelijk om de druk op de Zwarte paus weg te halen…

  Wie noemt Orsini de Zwarte paus?
  Onzin is het.
  De Zwarte paus, de Rode paus, de Witte paus, allemaal priesters!
  De Orsini in de foto heeft geen klerikaal uniform, hij maakt de indruk zeker geen priester te zijn. Dus is hij ook geen “paus” of anderszins Bisschop of Kardinaal!

  De Rode paus was enige jaren geleden Ivan Diaz, ik zal eens kijken of het nog dezelfde is…
  Hmm, ze hebben een nieuwe Rode paus, Fernando Filoni
  https://en.wikipedia.org/wiki/Congregation_for_the_Evangelization_of_Peoples
  Rode paus en Zwarte paas zijn de officiële bijnamen van die lui, zal eens kijken of er zo’n “grijze paus” bestaat, want ik heb er nog nooit van gehoord…

  Neen, bestaat niet!

  Een artikel gebaseerd op een leugen, er bestaat geen grijze paus.

  Controleer je niets Ella?
  Ik hoop dat je mijn commentaar begrijpt, maar alles wat ik zei is te controleren op internet, zelfs op Wikipedia.

  De waarheid is, de Zwarte paus heeft de leiding over de Witte paus sinds 1814.
  De Rode paus zit op een andere functie, die geeft leiding aan de algemene propaganda rond christendom als doctrine. Als de Witte paus niet doet wat de Zwarte paus wil, dan wordt die vermoord, zoals dat gebeurde bij Johannes Paulus 1.
  Kadaverdoctrine.
  De Jezuïeten doen het militaire werk. Deze zwarte adel, en dat is niet alle adel (!), staat lager in de Hiërarchie dan de priesters. Priesters hebben de leiding, deze beschouwen zich als herdershonden voor God of Lucifer over de schapen. Zelfs ook die zwarte adel zijn schapen voor de bezitloze priesters van Loyola.

  Klakkeloos informatie overnemen, foei.
  Of die auteurs te vertrouwen zijn weet ik niet. Het lijkt mij dat deze “grijze paus” door Jezuïeten verzonnen is, want deze leugen werkt volledig in hun belang. De auteur kan gebruikt zijn, of zelf Jezuïet zijn, of het ergens overgenomen hebben zoals Ella hier.
  Het is in ieder geval niet waar. De Jezuïeten Generaal is de machtigste man op de planeet, vanuit zijn autoriteit als priester en militair, dat heeft verder niets met zijn bijnaam te maken. Alle ridder ordes en religieuze ordes moeten zijn bevelen gehoorzamen sinds 1542. Jezuïeten trachten zoveel mogelijk adel in hun rangen te krijgen, dat is zo beschreven in hun Monita, maar een Jezuïet is een Jezuïet, van adellijke familie of niet.

  • Ella Ster on

   Wat me opvalt in deze reactie is dat je schrijft: “Maar die grijze paus lijkt me op eerste gezicht onzin” en “Het lijkt mij dat deze “grijze paus” door Jezuïeten verzonnen is” waaruit duidelijk blijkt dat je het niet zeker weet. Let op het woordje ‘lijkt’. Dat lijkt me een prima vertrekpunt om verder onderzoek te doen.

   Er zijn immers diverse mensen die spreken over de grijze paus. Hoe de machtsverhoudingen precies lopen en welke namen er écht bij de titels horen blijft in mijn ogen speculeren en weten alleen de mensen aan de absolute top.

   Maar waarom dan die verwijtende toon en stelligheid als “Een artikel gebaseerd op een leugen” en “Klakkeloos informatie overnemen, foei” als je duidelijk te kennen geeft het zelf niet zo zeker te weten?

 13. Alle wegen leiden naar Rome, de antichrist zit in de kerk, al heel lang, sinds ongeveer het jaar 757 heeft de paus in combinatie met de koningen = beest uit de zee, de macht uitgebreid over alle geslacht, taal en volk -openbaring 13- en na de reformatie en verlichting ondersteund en hun taak overgenomen werd door die satanische elites etc. = het beest uit de afgrond, dat grote tekenen doet nl. vuur uit de hemel op de aarde doet afkomen voor de mensen = elektriciteit, en een beeld van het beest dat een geest gegeven werd en kon spreken = moderne media etc, hierdoor is de hele wereld verleidt, van oost tot west, en in hun macht. de laatste stap is een merkteken = chip, voor de totale controle over Gods schepselen. als dat ingevoerd word, dan zal er ook tegen getuigd worden door Gods getuigen die dan op zullen staan (figuurlijk gesproken) want degenen die daarin mee gaan zullen God toorn gewaarworden. Een scheiding tussen mensen zal zichtbaar worden en een benauwde tijd die in die mate nog niet geweest. Deze grote vijand van God en Zijn schepping zal niet door mensenhanden worden uitgeschakeld, de onmogelijkheid daarvan hebben velen al ondervonden, God zelf zal hem vernietigen door de Geest Zijns monds, totdat hij geheel van de aarde verdwenen is, en de satan gebonden word, zodat de volken niet meer verleid zullen worden. Uit vergelijking van Bijbelteksten blijkt dat het 75 jaar in beslag zal nemen nadat de 1260 dagen (jaren) zijn afgelopen.