Zin in een goed gesprek? Veel lezers ervaren dat het lastig is om ‘alternatieve’ onderwerpen te bespreken. Mensen staan er niet voor open, of zijn meer gericht op andere zaken. Hoe breng je ‘chemtrails’ ter sprake of ander ‘verborgen nieuws’? Exclusief voor Ella Ster ontworpen t-shirts maken het mogelijk om op een laagdrempelige manier over zulke onderwerpen te praten.

Vier collecties, tien verschillende prints

Elke opdruk is verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen voor zowel dames als heren en een aantal prints ook voor kinderen en baby’s. Klik op je favoriete print en kies in de rechterkolom jouw maat, stijl (shirt, hemd, sweater of hoody) en kleur.

Direct naar Ella Ster collecties

Healthy remedies

 

Direct naar healthy remedies

Connecting the dots

Direct naar Connecting the dots

Rode pil al geslikt?

“Rode pil of blauwe pil?” is de vraag aan Neo in de film de Matrix. In de waarheidsbeweging staat de ‘rode pil slikken’ symbool voor het openstellen voor de waarheid. Hiermee beken je kleur. Jij bent ‘wakker’ en bewust. Met deze t-shirts kun je op een leuke en laagdrempelige manier een gesprek op gang brengen. “Wat betekent dat, die rode en blauwe pil?”

 

Baby’s worden ‘red-pilled’ geboren

Er is geen mens zo puur als een baby. De nieuwe generatie kinderen staat open voor de waarheid, zij hoeven daarvoor ‘geen pil te slikken’. Het shirt werkt als een spiegel: “Hoe open sta jij voor de waarheid?” Jouw keuze voor deze babyproducten, betekent dat oprechtheid voor jou voorop staat.

Direct naar healthy remedies

De Ella Ster T-shirts en andere merchandise met exclusieve bedrukking worden verkocht in de shop-in-shop op Zazzle. Deze designs hebben betrekking op de onderwerpen waarover we schrijven zoals: ‘Vitamin C’, ‘de rode pil slikken’, ‘rode of blauwe pil?’ gender-neutraliteit, de ‘dots verbinden’. Neem eens een kijkje in de Ella Ster Zazzle-shop.

Het leuke van Zazzle is dat je op basis van de bedrukking, keuze hebt uit verschillende modellen. Zo kun je de print op verschillende producten laten drukken en met een druk op de knop wisselen van kleur, model en heren- of damesshirt. Je ziet dan meteen het resultaat.

Met jouw aankoop steun je deze blog

Alle producten zijn exclusief ontworpen voor Ella Ster. Daarmee kun je binnen de Ella Ster Zazzle shop een exclusief shirt of ander product kopen, waarvan er niet honderdduizenden zijn gemaakt. Met het kopen van een product steun je deze blog, omdat een percentage van het verkoopbedrag (± €10) naar Ella Ster gaat. Je kunt op Zazzle ook gewoon met iDeal betalen. De productie, verzending en retouren worden helemaal door Zazzle geregeld.

T-shirt én exclusieve berichten

Wil je én een Ella Ster T-shirt én toegang tot exclusieve berichten op Patreon? Word dan steunlid vanaf €6,50 ($7) per maand. Op die manier ben je als eerste op de hoogte van actuele ontwikkelingen, krijg je extra berichten met achtergrondinformatie of kun je lezen wat er achter de schermen van Ella Ster gebeurd. Bij een lidmaatschap van een half jaar krijg je een T-shirt cadeau. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen. De keuze qua kleur en model is beperkter dan op Zazzle. Neem een kijkje binnen de Ella Ster community en kies jouw beloning (reward) voor een lidmaatschap. Zo wordt je als eerste op de hoogte gebracht van nieuwsberichten en nieuwe ontwikkelingen.

Binnenkort speciale editie van een Q t-shirt

Vorig jaar voegde ik allerlei ontwerpen van twee verschillende Q-shirts toe aan mijn Ella Ster shop op Zazzle. Helaas zijn alle ontwerpen door Zazzle verwijderd, omdat het indruiste tegen hun bedrijfsregels om producten met politieke leuzen te verkopen. Het was dermate ontmoedigend dat ik een tijd geen energie meer in de t-shirt collectie heb gestopt. Maar ik heb een manier gevonden om ze op een andere manier te koop aan te bieden. Daarover binnenkort meer.

Daarnaast ben ik van plan om de komende tijd meer leuke shirts en andere producten aan te bieden. Wanneer je Patreon wordt en me met €9,15* per maand steunt, krijg je als beloning voor vijf maanden donateurschap een exclusief Ella Ster Q T-shirt, naast de andere extra’s. Je kunt ook kiezen uit de vier andere t-shirts.

Ella Ster*

Share.

About Author

Comments are closed.