In een recente uitzending sprak ik met Dan Lutz over de rol van het ITNJ, Robert David Steele, Sacha Stone en hun rol in de vrijheidsbeweging. We bespreken de oorsprong van het ITNJ die voortkomt uit een van de vele Humanitad organisaties en bekijken de symboliek. Verderop in het gesprek komen ook andere zaken aan bod, die met het neerhalen van elite pedonetwerken naar buiten komen.

In een  ITNJ hoorzitting deed Robert David Steele een opmerkelijke uitspraak over pedofilie. Was het een slip-of-the-tongue, of bedoelde hij het anders? Het was voor Dan een aanleiding om een oproep te doen aan luisteraars die meer informatie hebben over de rol van Robert David Steele en de intenties van het ITNJ.

Dan Lutz ken ik vooral van zijn dagelijkse video’s die hij samen doet met Tank, die verbonden is met het team van de World Trust. Ze spreken er over allerlei onderwerpen, niet alleen over financiële zaken. Omdat ik in de afgelopen jaren uitgebreid onderzoek heb gedaan naar het ITNJ, Sacha Stone en Ciro Orsini nam ik contact met hem op, waarna hij me uitnodigde voor een interview.

Het belangrijkste punt dat in dit gesprek naar voren komt is het recht op vrijheid van meningsuiting en de journalistieke vrijheid om onderzoek te doen naar zaken, discussies op gang te brengen en kritische vragen te stellen. Aangezien Robert David Steele journalisten die kritiek op hem of het ITNJ hebben bedreigd heeft met een rechtszaak om hen daarmee financieel kapot te maken, is hij een bedreiging voor het vrije woord en de alternatieve journalistiek. Dit staat in schril contrast tot zijn stelling dat de pedocriminelen die kinderen en baby’s verkrachten, martelen en vermoorden, niet vervolgd hoeven te worden.

De kritische vragen naar aanleiding van het Truth & Reconciliation-model (Waarheids- en verzoeningscommissies) en de doelstellingen van het ITNJ, zijn er niet alleen op gericht om te bepalen of deze groep controlled opposition is, maar ook bedoeld om een discussie op gang te brengen en groepen onder druk te zetten om alsnog aan te sturen op vervolging.

https://www.bitchute.com/video/0NDKCksPtRdQ/

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

9 reacties

 1. Die Dan Lutz is ook een shape shifter, kijk naar zijn ogen. Die gast deugt niet. Ik snap niet waarom Ellen met deze gast een video heeft opgenomen. Sorry dat is mijn mening. Namaste

 2. Ella,
  Duidelijke uitleg van jou kant over de symboliek enzo, maar vanuit hem kwam weinig info, viel me op. Al eens gedacht om van gedachte te wisselen met Michael Tsarion? Dat lijkt me ’n interessant gesprek opleveren!
  Joost

 3. Ja,Geloof, vrijheidsbeweging, journalistiek,mensenrechten,mensenoffers de invloed is enorm. De bijbel heb er altijd zoveel over willen praten maar de mond wordt je gesnoerd terwijl staat en kerk gescheiden zijn. Namaste {een hele mooie}

 4. Bij wereldvrede horen we niet terug naar hoe het was maar naar een tijd die nog niet is geweest, waar we állemaal gelijk zijn en ieder mens belangrijk is. Rechtvaardigheid begint bij een zuiver geweten, en het kan anders.

 5. Eén ezel stoot zich geen twee maal, heb zojuist nog op Google gecheckt maar eenmaal twijfel heb je een tweede maal nodig om jezelf te overtuigen. En dan zou je normaal gesproken kunnen praten.
  Namaste

 6. Rivm werkt samen met Erasmus MC en Ze worden gesponserd door de B#M Gates Foundation.
  Nu blijkt dat het verdienmodel gigantisch is door de patenten die zij in huis hebben.

  Here I am going to document that #Erasmus University Medical Center in #Rotterdam is the World wide center coordinating the #CoronaVirus #plandemic #XAOH. #JohnsHopkins may invent the #CoronaVirus death toll, all the #CoVid19 profits Worldwide will flow through the Dutch #ErasmusMC.

  http://robscholtemuseum.nl/magnum-caseum-magnumcaseum/