Covid-19 kan voor sommige patiënten ernstige gevolgen hebben, maar er bestaat gelukkig een behandeling die (mits vroeg toegepast) uitstekende resultaten laat zien. Huisartsen moeten echter lijdzaam afwachten tot hun patiënten zodanig verslechteren, dat wanneer ze eindelijk naar het ziekenhuis mogen, daar bijna 50% komt te overlijden.

Huisarts Rob Elens genas 10 patiënten met het middel Hydroxychloroquine (in combinatie met zink). Hij plaatste een filmpje op Youtube om zijn ervaring te delen, zodat meer huisartsen mensen snel kunnen genezen. Maar door ingrijpen van de ‘Gezondheidsraad’ mogen huisartsen het middel inmiddels niet meer voorschrijven.

Daardoor moeten meer Covid-19 patiënten naar het ziekenhuis en overlijden er meer mensen. De behandeling met Hydroxychloroquine is ook in ziekenhuizen en verzorgingscentra niet toegestaan. Het middel mag alleen als wetenschappelijk onderzoek worden toegediend. Dit terwijl er wereldwijd door artsen inmiddels veelbelovende resultaten zijn behaald.

Help mee deze petitie tot een succes te maken!

Huisarts Elens wil dat het protocol van de Gezondheidsraad wordt aangepast om het middel Hydroxychloroquine weer te kunnen voorschrijven. Het niet kunnen voorschrijven en behandelen van zieke mensen, druist in tegen zijn morele besef en de Eed van Hippocrates. Hij begon een petitie. Jij kunt hem en zijn medestanders helpen. Niet alleen door zelf de petitie te ondertekenen, maar ook door een brief of mail naar jouw huisarts te sturen en te vragen zich bij dit initiatief aan te sluiten.

Teken de petitie


Gaat een deel van de horeca zonder gegronde reden failliet?

Ondertussen bepaalt de overheid dat de lockdown slechts gefaseerd wordt afgebouwd en dwingt eveneens om ingrijpende anderhalve meter maatregelen in te voeren. Dat betekent dat de horeca na maanden geen of nauwelijks omzet gedraaid te hebben, straks maar 30-50% omzet kan maken. Er mogen immers minder mensen naar binnen, of op hun terrassen, vanwege de geëiste anderhalve meter afstand.

En er zijn andere sectoren die door de maatregelen financieel zwaar getroffen worden. Evenementen mogen nog maanden niet georganiseerd worden. Er zullen veel zaken failliet gaan. Bij een échte noodsituatie waarin er sprake is van overmacht is dat al erg genoeg, maar met een werkbaar en veilig medicijn voorhanden, is er geen reden meer om deze lockdown en maatregelen voort te zetten.

Ik hoop dat horeca Nederland en de evenementensector gaat aansturen op het aansprakelijk stellen van de overheid en Gezondheidsraad, omdat hun beleid leidt tot onnodige faillissementen en verliezen. Het is ronduit crimineel wat er hier in Nederland gebeurt. Ook zouden deze sectoren een kort geding moeten overwegen om de maatregelen per direct op te heffen.

Laat de overheid maar met een onderbouwing komen uit welke wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat die lockdown en anderhalve meter-eis gerechtvaardigd is. De overheid saboteert een oplossing (Hydroxychloroquine), dat ondertussen wél het leven en faillissement van vele Nederlanders kost en enkel het belang van Big Pharma dient.

Het goedkope medicijn met een 95% succesfactor en klein sterftepercentage bij een te late behandeling of niet behandelde complicaties, levert weinig op voor de farmaceutische industrie. Deze Big Pharma heeft via de Europese Commissie de regie op de protocollen welke medicijnen men wel en welke men niet mag voorschrijven. (Zie ook de video van de Duitse arts hieronder.)

Het RIVM en de overheid sturen aan op vaccinaties, maar deze worden niet volgens dezelfde normen die gelden voor medicijnen op werkbaarheid en veiligheid getest. Dat is waarom het met vaccins zo vaak mis gaat. De financiële belangen van Big Pharma zijn echter groot en ze hebben hun tentakels in tal van niet-belangeloze organisaties en de media, om via deze kanalen een goed werkend middel in diskrediet te brengen.

Overspeelt Big Pharma nu hun hand?

Ondertussen heeft huisarts Rob Elens samen met anderen een website gelanceerd met adviezen voor voeding en voedingssupplementen die Covid-19 kunnen voorkomen en welke goed zijn bij een herstel wanneer je klachten hebt. Het is opmerkelijk dat de Gezondheidsraad en het RIVM zelf geen enkele melding maken van dergelijke preventieve maatregelen om het immuunsysteem te versterken. Voedingssupplementen vallen echter buiten kartelafspraken van Big Pharma en is om die reden nog toegestaan. Ondertussen verzetten zich steeds meer artsen tegen deze kartelafspraken, kijk bijvoorbeeld naar deze video van een Duitse arts die zich uitspreekt.

De coronacrisis raakt ondertussen een grote groep Nederlanders en ik vermoed dat steeds meer mensen gaan beseffen welke kwalijke rol Big Pharma in dit alles speelt. Het is duidelijk dat zij aansturen op een wereldwijd vaccinatieprogramma, maar het is ook niet ondenkbaar dat ze met het over de grenzen gaan van het toelaatbare, nu hun eigen graf graven voor hun eigen programma. De verwachtte steun die er wellicht nog is voor een te introduceren vaccin, zou wel eens als sneeuw voor de zon kunnen verdwijnen, zodra de belangenverstrengeling en corruptie zichtbaarder wordt. Zeker als mensen persoonlijk diep geraakt worden door sterftegevallen en of een faillissement.

Kijk bijvoorbeeld naar onderstaande video van Amazing Polly over de belangenverstrengeling van Big Pharma, hoe ze geld wegsluizen naar in feite steeds dezelfde partijen. Ze legt ook bloot hoe door Big Pharma gesteunde organisaties deze pandemie verdacht goed hebben weten te voorspellen en hebben voorbereid.

Oproep medici om initiatief te steunen

Op de website ‘zelfzorgcovid19.nl’ van Rob Elen wordt een oproep gedaan aan medici om het initiatief te steunen. Dat kan middels een formulier op de website, waarna de betrokken medicus bijgeschreven wordt op de getoonde lijst van ‘medici die de zelfzorg methode beschreven op deze website onderschrijven en aanbevelen’.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

12 reacties

 1. Hoe zit dat nou met die “corona pandemie”?
  Waarom zitten we allemaal thuis opgesloten, met allemaal regeltjes die nergens op slaan?

  In onderstaande video wordt alles heel duidelijk uitgelegd wat er nu werkelijk aan de hand is, en wat er staat te gebeuren, als er niet snel ingegrepen wordt!

  WE ZIJN, EN BLIJVEN ALLEMAAL WERELDWIJD GEGIJZELD TOT WE ALLEMAAL GEVACINEERD EN GECHIPT ZIJN!

  https://youtu.be/Cwm3Q6ic6wU

  (Nederlands ondertiteld)

 2. Magdalena Wouters on

  Gelukkig werd Hydroxycloroquine in BE niet verboden al weet ik niet in hoeverre het gebruikt wordt. Het ziekenhuis waar mijn man nierdialyse krijgt geeft het alleszins preventief aan de dialysepatiënten.

 3. Het is al jaren bekend dat vaccinaties en chemische medicatie het immuunsysteem verzwakt.
  Artsen weten dit, specialisten weten dit, politici weten dit, en toch gaan ze door op de fout ingeslagen weg.
  Het resultaat is, voor iedereen die verder kijkt dan de neus lang is, duidelijk zichtbaar.
  Waarom hebben we in Nederland meer dan 9.000.000 mensen die elke dag chemische medicatie moeten slikken en daardoor chronische ziek zij?. Terwijl er wordt beweert dat de gezondheidszorg zo goed is!
  Waarom hebben we in Nederland dat 1 op de 4 mensen kanker krijgen? Waarom krijgen zo veel mensen ziekten als Parkinson, dementie, Alzheimer, hart en long ziekten, diabetes, allergieën, nierziekten, leverziekten, darmziekten, ziekten in de hersenen, en vele andere ziekten?
  Sinds 1957 is het RIVM vaccinatie programma gestart. Het is bekend dat kinderziekten het immuunsysteem een levenslange bescherming geeft en ervoor zorgt dat andere ziekten veel minder kans krijgen!
  Wanneer we dit willen zien zijn vaccinatie en chemische medicatie geen goede medische behandelingen omdat het meer kwaad doet dan goed. Generatie na generatie maken we hiermee het immuunsysteem van mensen steeds zwakker. En dat is nu al duidelijk zichtbaar aan het groot aantal mensen dat tegenwoordig ziek wordt!!!

 4. Beste Ella,

  Ook ik ben fervent tegenstander van de dwang om mij straks te laten vaccineren met troep waarvan nog lang niet is aangetoond dat het GEEN bijwerkingen (nano rotzooi) heeft. En ‘chippen’ zal bij mij hoe dan ook NIET gebeuren. Ik ben vrij mens, geen slaaf! En ik betaal nog steeds met cash. Kan dat niet laat ik mijn volle kar bij de kassa staan en wandel naar buiten. Simpel. Die klant zijn ze kwijt. (AH in mijn voorbeeld, echt gebeurd)
  Ik doe wat in mijn mogelijkheden ligt en dat is het maken van cartoons, vrij van ©, zodat iedereen er mee aan de slag kan om b.v. als poster te gebruiken of simpel op hun site te plaatsen.
  Hier de link:

  https://matt-de-kunstenaar.jouwweb.nl/cartoons

  En omdat ze vrij zijn van © houd in dat ik er NIETS aan wil verdienen maar dat de boodschap verspreiden veel belangrijker is. (tenminste als je het met mij eens bent).