Kindermisbruik is een krachtig pressiemiddel om politieke of illegale deals te forceren. Dat is een van de functies van elite pedonetwerken. Deze opereren nationaal. Ik sprak met Sarah Westall over internationale misbruikzaken in Nederland, de Demminkzaak en hoe chantage is ingezet als pressiemiddel om belangrijke deals af te dwingen.

Politieke besluiten worden door talloze zaken beïnvloed. Dat compromitterende dossiers zoals seksuele escapades en kindermisbruik vaak een belangrijke rol spelen, wordt vaak over het hoofd gezien. Dat politici en organisaties vooral de agenda van de Deep State uitvoeren wordt in de coronacrisis steeds evidenter. Dat is de reden dat mensen de onlogische besluiten niet meer snappen. Het is belangrijk om je te realiseren dat veel hooggeplaatste figuren marionetten zijn van de schaduwregering en chantage met compromitterende foto’s en video’s een cruciale rol speelt om hen te manipuleren.

Misbruikzaken die in het nieuws komen worden vaak gepresenteerd als zaken die op zichzelf staan. Uit onderzoek blijkt echter dat zaken zoals Marc Dutroux, Michel Stockx, de Zandvoortzaak en misbruikzaken op scholen allemaal met elkaar verbonden zijn. Er is een patroon van opzettelijk falen vanuit justitie en politie, waarbij enkele poortwachters het pedonetwerk bewaken. Het gevolg is niet alleen dat bewijsmateriaal en getuigen verdwijnen. Chantabel materiaal tegen invloedrijke personen wordt ook ingezet om belangrijke politieke besluiten of zakendeals af te dwingen.

In het interview met Sarah Westall spreken we over de zaak Demmink, die door zakenman Jan Poot werd ingezet om een politieke beslissing over de grond rond Schiphol (Chipsholaffaire) af te dwingen. Hij was ook de drijvende kracht om dezelfde zaak voor te leggen aan de Helsinki Committees for Human Rights in Washington DC. De Amerikaanse senator Chris Smith heeft destijds zelfs een resolutie in het Huis van Afgevaardigden ingediend om het Internationaal Strafhof in Den Haag uit Nederland weg te halen, omdat de Nederlandse staat weigerde Joris Demmink te vervolgen. Terwijl de onderzoekscommissie zich in oktober 2012 nog over de uitspraak tegen Demmink moest buigen, trad hij een maand later toe tot de Raad van Bestuur, hetgeen getuigt van de machtspositie die hij had.

> Direct naar het interview met Sarah Westall deel 1 en deel 2

Resolutie ingediend bij het Amerikaanse Huis der Afgevaardigden om het Internationaal Strafhof uit Den Haag te verwijderen vanwege de schandalen omtrent Joris Demmink.

We spreken ook over de aanhoudende geruchten en publicaties rond de seksuele escapades van prins Claus en Salomonson. Deze zijn inmiddels grotendeels uit de digitale archieven verdwenen, maar dit kwam wel degelijk aan bod in verschillende rechtszaken (onder andere in de hoorzitting rond Demmink) en heeft in de jaren ’80 zelfs tot kamervragen geleid. Ik bespreek met Sarah de hypothese dat deze belastende dossiers wellicht een rol hebben gespeeld in politieke besluiten rond de aanschaf van militair materieel en Nederlandse deelname aan militaire operaties van het Militaire Industriële Complex. Het zou zeker verklaren waarom Nederland zich zo liet leiden door Amerikaanse belangen, die overduidelijk niet in het belang waren van het Nederlandse volk.

Een andere zaak waarbij het belastende misbruikdossier een grote rol heeft gespeeld in politieke en justitiële besluitvorming is de zaak Baybaşin. Zijn veroordeling en de uitspraak van het herzieningsverzoek in 2017 kunnen niet los gezien worden van de grote belangen, betrokkenheid van invloedrijke personen en corruptie die tot zijn veroordeling hebben geleid. Ondertussen is de Nederlandse staat verantwoordelijk voor de gevangenschap van een politieke gevangene die al sinds 1998 in de Nederlandse gevangenis zit. Helaas zijn we er in het onderstaande interview niet meer aan toegekomen om over Baybaşin te spreken, maar de zaak is een belangrijk voorbeeld van het gebruik van een belastend misbruikdossier om internationale besluiten af te dwingen.

Interview met Sarah Westall deel 1

Vervolg in deel 2

Documentaire over de coverups in de Dutroux-zaak, hetgeen illustreert wat we in het interview bespraken.

Hulp gevraagd

We hebben een oude videoband laten digitaliseren met een tv-rapportage uit de jaren ’80 over Satanische sektes. Helaas heeft deze een flinke ruis en is de audio slecht hoorbaar. Ook moet het begin eruit geknipt worden. Wie is er handig met video-editing en kan helpen met het verwijderen van de ruis en optimaliseren van de audio?

Dan kan deze rapportage opnieuw verspreid worden en gaat een belangrijk document niet verloren. Stuur even een mail via het contactformulier bovenin de zwarte balk.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

6 reacties

 1. Pingback: Chantage als betaalmiddel – Ellaster – Econamic Global Organizations

 2. Brnhard Schat on

  Ohm namo narai !

  Nep sprookjes ?

  Voor de derde opeenvolgende keer.
  Op, voor, en op en voor en na st.walpurgisnacht heb ik voor de derde keer op rij een beste donderbui geconstateerd.
  Dit zoals wel vaker gemeld, geheel volgens verwachting en naar wens.
  Ook dit jaar was het weer goed raak.
  Door de lang aanhoudende droogste zijn het moeilijke tijden voor donder en bliksempredikanten maar gelukkig was het uitgerekend op st.walpurgisnacht
  30 april en in de vroege ochtend van 1 mei 2020 weer goed raak!
  Te belangrijk om te verzwijgen. En zeker de moeite van het vermelden nog waard!
  Dit nogmaals in reactie op die moloch/9e cirkel diensten in Groningen ca.25 jaar geleden.
  Die diensten ter eer en meerdere glorie van de satan.
  Ter lering en vermaak van onder andere: Beatrix, Friso , Mabel en George, de Bisschop, Epstein , Saville , van Korlaar en meer van dat soort griezels…

  Gelukkig zijn er blijkbaar nog hogere machten dan de satan die ze zo massaal hadden verkozen !
  Blij dat God op zo’n manier van zijn bestaan laat weten !

  Bedankt !
  Sri sri Magnitude.
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant