Graag bedank ik jullie voor al jullie steun, betrokkenheid en informatie. Dagelijks ontvang ik jullie vele mails en berichten met links naar diverse artikelen, docu’s, interviews, etcetera. Het is geweldig te ervaren hoeveel mensen inmiddels wakker zijn en de verbanden zien tussen allerlei gebeurtenissen, en op deze manier willen bijdragen aan de waarheid.

Het is echter onmogelijk om iedereen persoonlijk te antwoorden en alle informatie te lezen en bekijken, gezien de enorme hoeveelheid die wordt toegestuurd. Ik bewaar de informatie om uit te putten waar het past.

Wel verzoek ik je als je links stuurt even kort te vermelden waarover het gaat en niet alleen een link in een mail te zetten. Dat is met name van belang bij een nietszeggende YouTube-link. Vat even in een paar zinnen samen waar het over gaat en van wie de video afkomstig is. Bij lange video’s van meer dan een uur, graag aangeven welk onderdeel (vanaf welk tijdstip) het meest interessant is. Ik heb simpelweg geen tijd om alle video’s te scannen, laat staan helemaal te bekijken.

Dank jullie wel, samen veranderen wij de wereld!

Ella Ster*

Share.

About Author

Comments are closed.