Het nieuwe normaal krijgt steeds absurdere vormen. Hoe lang blijven we nog meedoen aan deze absurde maatregelen? Zeker gezien het feit dat allerlei experts inmiddels zeggen dat de anderhalve meter maatregel ineffectief en onzinnig is.

Ondertussen blijven échte oplossingen onbesproken, zoals: versterking van immuunsysteem, natuurlijke werkzame remedies, veilige en effectieve medicijnen en luchtventilatie met schone buitenlucht. Daaruit kun je afleiden dat het helemaal niet gaat om veiligheid en gezondheid, maar dat er een politieke agenda achter schuilgaat, zoals de controlemaatschappij volgens Agenda 21 en de vaccinatie-agenda.

Talloze experts benadrukken dat voor de meeste gezonde mensen het gevaar om besmet te raken en doodziek te worden nihil is en de mondkapjes en anderhalve meter onzinnig zijn. Wanneer je dit beseft, ga je ook de absurditeit van het nieuwe abnormaal doorzien.

De nieuwe horeca. Creatieve oplossingen of parodie?

Veel horecaondernemingen zullen failliet gaan door onwerkbare restricties

Per 1 juni mag de horeca hun deuren weer openen. Terrassen mogen open op voorwaarde van anderhalve meter afstand. Alleen stellen en gezinnen mogen aan één tafel. Gasten die binnen willen dineren moeten reserveren via een app. Daarvoor moet men allerlei vragen over de gezondheid beantwoorden. Deze voorwaarde en schending van privacy zal voor veel mensen een brug te ver zijn. Zakendiners met drie of meer personen moeten met anderhalve meter afstand plaatsvinden, waardoor mensen elkaar nauwelijks nog zullen verstaan.

Al deze maatregelen halveren de capaciteit, het aantal gasten én de omzet. Robèr Willemsen, voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland, zegt dat deze restricties voor veel horecaondernemers onwerkbaar zijn. Ondertussen dreigen veel ondernemers failliet te gaan. “De nood bij ondernemers is hoog; het water staat ons echt aan de lippen.”

Waarom komt men niet in opstand en spant men geen kort geding aan? Laat de overheid maar met keiharde bewijzen komen, dat uit klinische testen blijkt dat het onomstotelijk bewezen is, dat anderhalve meter afstand virusbesmettingen kan voorkomen. Vele experts spreken dit inmiddels tegen. Bovendien overschrijdt men met gezondheidsvragen de privacywet, ook als dit middels een encrypted app gaat, want dat is niets meer dan een verkapte tracking methode. Of kunnen we bedrijven nu plotseling volledig vertrouwen dat men ten alle tijden zorgvuldig met onze data omgaat?

“Ga in je vak!”

“We gaan alles reguleren… voor uw veiligheid.”

 • “We geven je beperkte tijd om te winkelen, want wij weten wat goed voor jou is.”
 • “Eerst je privégegevens over je gezondheid achterlaten.”
 • “We volgen je overal waar je bent… voor een veilig gevoel.”
 • “Als je op anderhalve meter blijft, werkt onze gezichtsherkenningssoftware het beste.”

Het mijden van menselijk contact

Mondkapjes: bescherming of de mond snoeren?

Het nieuwe normaal volgens Agenda 21

Surveillance door software en robots

https://twitter.com/Denskovic17/status/1260229355634114560

Het nieuwe onderwijs

https://twitter.com/Ella_Ster/status/1259035906679418880

Blijven we slaafs de regels opvolgen?

De beelden werken nu vooral nog op de lachspieren. Toch is het naïef om te veronderstellen dat het tijdelijke maatregelen zijn. Wat als er een tweede golf komt in het najaar, het land opnieuw in een lockdown gaat, de maatregelen nog extremer worden en jaren aanhouden? Hoe bizar moeten de maatregelen nog worden voordat bedrijven en beroepssectoren in opstand gaan komen?

Laat jij jouw bedrijf failliet gaan vanwege een virus en onzinnige maatregelen? Dat hebben we zelf in de hand. Als we collectief braaf de regels opvolgen zal de Cabal steeds een stapje verder gaan met de controlemaatregelen. Accepteren we een gezondheidscheck voor restaurants, dan wordt dat straks ook de norm voor andere diensten.

Daarom is het van groot belang dat we afdwingen dat de lockdown zo snel mogelijk volledig opgeheven wordt en de onzin van de magische anderhalve meter erkennen, omdat er geen wetenschappelijke basis voor is. De bedrijfssectoren die nu het zwaarst getroffen zijn zijn machtig genoeg om dit af te dwingen.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Editorial credit header foto: GarethWilley / Shutterstock.com

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

36 reacties

 1. Omdat Rutte, maar ook de mensen die hem advies geven, tegen de grondwet in, mensen beperkingen opleggen, mag Rutte en zijn adviseurs uit hun functie ontheven worden en veroordeeld voor schending van de grondwet.

  • Helemaal mee eens. Het wordt hoog tijd voor de volkstribunalen. Kunnen we ook meteen alle ander misstanden aanpakken.

  • Bedankt Ella voor het artikel, ik ben een groot fan van jou en lees alle artikelen ook op “Patreon”
   Ik weet dat ik mijzelf niet moet laten leiden door angst, maar op sommige momenten, lukt me dat even niet….ik maak me dan ook echt veel zorgen, hoe dit alles verder moet? De hele wereld is gek geworden, bedrijven gaan falliet, de economie stort in en no way dat er een vaccin in mijn lijf wordt gespoten.
   En wat ik me ook afvraag is wat kan ik doen? Ik deel veel artikelen op social media en denk dan, als ik weer iemand wakker krijg hiermee, is dat weer mooi meegenomen!
   Maar je ziet het allemaal de verkeerde kant opgaan, ik heb geen zin om straks als een robot door het leven te gaan

   • Ella Ster on

    Gerrie, iedereen worstelt met die vragen. Ik heb een zielsbesluit genomen dat ik met bepaalde dingen niet meer mee ga doen: geen vaccins, geen ID2020, geen gezondheidsapp om naar een restaurant te gaan. Het kan me niet schelen wat de consequenties zijn, ik doe er niet aan mee. Maar het is zeker zorgelijk wat er nu gebeurt. Daarom moeten we nu alles op alles zetten om tegengas te geven. Tegelijkertijd heb ik ook vertrouwen dat er achter de schermen al veel meer positieve dingen gaande zijn, dan wij nu mogen zien.

    • Dank voor je fijne antwoordt! Wat jij aan geeft, dat er van alles achter de schermen gebeurd, dat geloof ik ook wel en idd jammer genoeg is dat nog te weinig zichtbaar, we houden moed…..en ik ga ook zeker niet mee in deze gekte, ik weiger om eraan toe te geven, respect houdend naar de mensen die nog niet wakker zijn, want discussies voeren met hen heeft geen zin. Al zie en merk ik echt wel, dat er steeds meer mensen grote vraagtekens hebben, om dat er zoveel tegengas wordt gegeven, dus daar gaan we gewoon mee door
     Succes met alles Ella

    • Reinhilde Raspoet on

     ja proficiat voor dit artikel weer schitterend en ik begin hier in dit land Belgie en Vlaanderen hetzelfde te doen geen mondkapjes geen vaccins enz ik vind echter dat mijn land nog zoveel strenger blijft ik hoorde eenmaal op een nieuwsuitzending dat minister Decroo juist zoals Rutte in Nederland over de Bill Gates foundation sprak (natuurlijk kwamen die minister- presidenten bij mekaar nog niet zo lang geleden) de samenwerking nietwaar hm … wat dat betreft maar wat als wij zoveel boetes krijgen enz er moet volgens mij meer gebeuren waar zijn al die wetenschappers die we maar niet mogen horen op msm zo blijven wij van het alternatieve nieuws complotdenkers

 2. Wat bedoel je met versterking van het immuumsysteem? Je imuumsysteem harder laten werken of zo? Er zijn de nodige auto-imuumziekten waarbij je door je eigen imuumsysteem aangevallen wordt. Je kan je imuumsysteem niet zomaar even “harder” zetten en het lijkt me ook absoluut geen goed idee.

  Wat bedoel je dan? Gezonder leven? Ik ben tot nu toe nog niemand tegengekomen die zei dat dat niet belangrijk was. De rol van overgewicht bij corona krijgt onder medici de nodige aandacht.

  Ik lees hier graag op een dag wat je bedoelt met “versterking van je imuumsysteem” wat verder gaat dan “gezond leven”.

 3. Deze foto is van vorig jaar! Weghalen want het geeft weer ammunitie om alles te bombarderen tot nepnieuws.

  Is het volk nu echt zo achterlijk zie hier 1.50 afstand houden zelfs geen mondkapjes pic.twitter.com/Nf1pL3DyFX

  — Bella (@Bella45078480) May 18, 2020

 4. Ik ging volledig mee in je stuk, en ja het werkt hier en daar ook op de lachspieren, totdat ik bij de foto van de politici in tenue de casual kwam met de daarbij geschreven tekst: Nieuwe regels gelden niet voor politici. En daarna de MP met Spot. En vervolgens een artikel over het beboet worden bij het dragen van een medisch mondkapje.
  Dit is stemmingmakerij en nepnieuws. Dat had ik als nieuw lid nu even niet verwacht hier …

  • Als wakker mens moeten wij allemaal leren onderscheid te maken tussen de dingen die u hier omschrijft. Waarbij de humor natuurlijk nooit mag ontbreken, want ‘lachen geneest het meest’.

  • Ella Ster on

   Zijn we echt zo naïef om te denken dat surveillance-robots zoals Spot, bewapend met gezichtsherkenningscamera hier nooit zullen komen? Werkelijk? Het is al de realiteit in Singapore. Hij is al gedemonstreerd aan onze premier. De maatregelen die nu al in Nederland zijn ingevoerd hadden we twee jaar geleden voor onmogelijk gehouden, maar vandaag is het al de realiteit of zijn het concrete plannen voor de nabije toekomst. Ik zie niet in wat daar ‘stemmingmakerij’ aan is. Wat ik wel stemmingmakerij vind is om dit hele artikel af te serveren als nepnieuws.

   • Het stuk gaat toch over het nieuwe normaal, vanwege de pandemie? (Corona in dit geval.) Ik geef duidelijk aan dat ik op de genoemde foto’s doel, die geven een bepaalde indruk. Ik bestempel het gehele stuk niet als nepnieuws, dat noem ik zelfs nog. En inderdaad, ik geloof ook, wel degelijk, dat zaken als robots, chips, apps en vaccins een werkelijkheid (kunnen) worden. Erger nog. En ik doe er ook niet aan mee. En ik gekoof ook dat de goede tegenkrachten bezig zijn en sterker worden. Maar of dat genoeg zal zijn weet ik niet. Het zal tegenover elkaar komen te staan.

 5. Pingback: De krankzinnige wereld van het nieuwe ‘normaal’; omdat de schrijfster opereert op spirituele sites, gaat hier om de vraag of hier spirituele vragen aan de orde zijn of niet | Aquarius

 6. Reinhilde Raspoet on

  wel ik wil nog een zaak kort melden of herinneren wat betreft de braafheid en slaafse gehoorzaamheid van zovele zovele mensen Kan dit niet zijn door hetgeen al een lange tijd door de chemtrails gespoeid wordt
  die Brainwashing heeft gewerkt door die chemtrails is mijn visie

  • Dat zat ik ook te denken, en de gifstoffen in vaccins misschien? Vandaag hoorde ik van een 80+ er dat als er zoiets in de jaren 60 zou gebeuren, dat er dan massale protesten zouden zijn. Dat zette me aan het denken…

 7. Goedemorgen, pingback,spiritueel, we zijn toch spiritueel? Als het derde oog zichtbaar zou zijn..
  De wederopstanding of wedergeboorte is te zien aan de stand van sterren en planeten en zoals met de Passion, zouden we hem of haar weer onschuldig laten kruisigen?
  Donderdag mocht ik niet met de bus omdat er maar 9 personen in mogen en gisteren was ik de 21e inclusief controleur. We praten over een nieuw normaal maar is het ooit normaal geweest?
  IK heb gelezen over een nieuwe drugs die 72 uur zou werken, als ik hierbij denk aan kindermisbruik pff laat het stoppen. Namaste

 8. Nog ff, als een spiritueel iemand dingen ziet die onzichtbaar zijn voor gewone stervelingen en iedereen is spiritueel dan zou iedereen dit toch kunnen zien als ze zich bewust worden?

 9. Nog ff, ik weet niet of ik de site mag noemen maar daar stond het volgende, ik citeer, Mijn gids las de lucht,als iemand die spirituele dingen ziet die onzichtbaar zijn voor gewone stervelingen. Nu zijn we allen stervelingen en ik ben zeer spiritueel en denk dan bij mezelf, als iedereen zich nu bewust zou worden ziet iedereen hetzelfde. 1 knip met de vingers Wicky de Vikking

 10. Het is duidelijk dat die 1,5 meter steeds minder wordt opgevolgd, ik het om mij heen.Mensen willen contact met elkaar, het is onpraktisch en tegen natuurlijk. Wanneer worden er nog meer mensen boos hierover en komen er acties?

 11. Ron Jaspers on

  Dit is allemaal onderdeel van de communistische N.W.O. agenda.De satanische globalistische elite willen 90% van de wereldbevolking uitmoorden,de overige 10% dient als slaven voor deze satanische elite.Wat nu gaande is,de depopulatie agenda 21 en 2030.

 12. Goedemorgen, ik stuur zojuist een email naar mijn buurman en wilde het hier ook kwijt. We zijn nu allen zo bang voor corona maar zo bang kunnen we ook zijn voor de medemens. Ieder mens is bang. Ik heb vorige week Sissi gekeken en denk aan de woorden, ik ben zo gelukkig dat ik wil dat iedereen gelukkig is. Hiervoor zal eerst ook iedereen gelukkig moeten zijn om positieve energie te krijgen en te behouden. Je kunt gelukkig zijn en willen dat iedereen gelukkig is maar hoeveel emoties kent een mens? Kun je je zelf inleven in een ander, kun je dan überhaupt gelukkig zijn met alles wat momenteel gaande is? Zijn we met zijn allen wel zo Goddelijk zoals we onszelf zo graag zien? Als je met beide benen op de grond staat is het absurd wat er gaande is, net als in de film.

 13. Dank je wel voor zo brede en veel omvattende informatie. You’re one of my heroes. Succes, en keep going

 14. Dank je wel voor zo brede en veel omvattende informatie. You’re one of my heroes. Succes, en keep going

 15. Dank je wel Ella, wat jij ons brengt aan informatie is groots! Dank je wel…

 16. ATM van der Meer on

  Lid worden van de Bond tegen Overheidszaken. Die sleurt de hele 5G-bende voor de rechtbank, met enorme claims van 2000,00 per ingeschreven lid per dag. Het kost je 25,00 euro, en met dat geld worden uitstekende en felle advocaten betaald. Ik doe er aan mee, en niet voor het geld. Terugfluiten dat machtsgeile tuig, en gaarne met behulp van datzelfde wat ze zo graag tegen de burger gebruiken als ze dat zo uitkomt.