Tijdens de huidige corona-plandemie promoot Bill Gates verplichte vaccinaties en een vaccinatiepaspoort. Nu wederom twee Kennedy’s gedood zijn, spreekt Robert F. Kennedy Jr. zich uit over Bill Gates’ ware agenda. Uit alles blijkt dat Gates vaccinaties vooral ziet als instrument om de populatie te verminderen.

De Kennedy-familie kent vele tragedies en is meermalen getroffen door politieke moorden en mysterieuze ongelukken. Vooral wanneer men politieke ambities heeft, lijken deze familieleden hun leven niet veilig te zijn. Zo werd in 1963 de Amerikaanse president John F. Kennedy vermoord en in 1968 zijn broer Robert F. Kennedy, destijds presidentskandidaat. In 1999 vond John F. Kennedy Jr. (de zoon van de vermoorde president) samen met zijn vrouw Carolyn Bessette de dood in een mysterieus vliegtuigongeluk.

Op 1 november vorig jaar (11/1/19) stierf de kleindochter van Robert F. Kennedy aan een overdosis drugs. Afgelopen week was er een nieuw familiedrama in de Kennedy-familie en vond men de levenloze lichamen van de  kleindochter en achterkleinzoon van Robert F. Kennedy, nadat ze eerder na een kano-ongeluk vermist werden. Volgens Simon Parkes is er een verband tussen dit ‘ongeluk’ en de militaire operaties die afgelopen week gaande zouden zijn.  Het is in ieder geval opvallend dat de lichamen na het kano-ongeluk naar de bodem zonken, terwijl deze normaal gesproken boven komen drijven.

Het ging om Robert F. Kennedy’s kleindochter Maeve Kennedy Townsend McKean. Zij werkte als directeur van een gezondheidsprogramma aan de prestigieuze Georgetown University. Deze universiteit speelt ook indirect een rol in de Covid-19 crisis, aangezien immunoloog Dr. Fauci die nu de Trump-regering adviseert in de Covid-19-crisis, in 2017 betrokken was bij het forum over pandemische paraatheid aan de Georgetown University. Dezelfde universiteit waar Maeve Kennedy werkzaam was.

Drie jaar geleden verklaarde Dr. Fauci tijdens dat forum dat de Trump-regering niet alleen zal worden uitgedaagd door aanhoudende wereldwijde gezondheidsdreigingen zoals longontsteking en HIV, maar ook door een verrassende ziekte-uitbraak. Dat zijn opvallende uitspraken die geruchten van een plandemie (geplande pandemie) lijken te bevestigen.

Men vraagt zich af wat de rol van Maeve Kennedy Townsend in dit alles is geweest. Ze is de nicht van Robert F. Kennedy Jr, die met zijn organisatie de Children’s Health Defense een felle tegenstander van vaccinaties is. Was ook Maeve een tegenstander van Bill Gates’ vaccinatieplannen, die overduidelijk een rol lijken te spelen in deze plandemie?

Het heeft er alle schijn van dat dit geen gewoon kano-ongeluk was. Er speelt achter de schermen een hevige politieke strijd tussen de Rothschilds (voormalige eigenaar van de Federal Reserve), de Bush-groep, Clintons, de Rockefellers en de Orde van de Zwarte Zon en de Kennedy’s.

Dat er (militaire) operaties op stapel stonden kan men wellicht ook afleiden uit deze opvallende video van 24 maart 2020 waarbij de kleinkinderen van JFK de songtekst Timber zongen: “Het gaat eraan, ik schreeuw “Timber” (“Timber” is wat men schreeuwt als er tijdens het bomen kappen een zware tak naar beneden dreigt te komen.) Dit alles doet vermoeden dat er wellicht inderdaad een verband is tussen de Kennedy’s en de ‘Storm’, zoals veel Q-volgers denken.

“Zwaai je partner rond en rond,
Einde van de nacht gaat het ten onder
Nog een schot, nog een ronde
Einde van de nacht gaat het ten onder
Het gaat eraan, ik schreeuw “Let op voor de val!”
Je kunt maar beter bewegen, jij…”

Songtekst Timber

Lees op mijn Patreon-pagina meer over: de Kennedy’s, de 13 Illuminatibloedlijnen, hun banden met de Zwarte Adel en de Q-beweging.

Met de dood van Maeve en verdwijning van haar 8-jarige zoontje Gideon, is haar neef Robert F. Kennedy Jr. dan ook begrijpelijk boos. In een recent artikel richt hij zijn pijlen op de vaccinatie-programma’s van Bill Gates. Deze leiden in Derdewereldlanden tot virusuitbraken, handicaps, auto-immuunziektes en sterilisatie. Vaccineren lijkt voor Bill Gates dan ook vooral een instrument om de populatie terug te dringen. Hieronder het artikel van Robert F. Kennedy Jr. gepubliceerd op de site van zijn organisatie Children’s Health Defense.

Gates’ globalistische vaccinatie-agenda: een win-win voor Big Pharma en verplichte vaccinatie

Door Robert F. Kennedy Jr., voorzitter van Children’s Health Defense

“Vaccins zijn voor Bill Gates een strategische filantropie, die zijn vele vaccin-gerelateerde bedrijven voedt (inclusief de ambitie van Microsoft om een wereldwijde vaccinatie-ID-onderneming (ID2020) te besturen) en hem dictatoriale controle geeft over het wereldwijde gezondheidsbeleid, het speerpunt van het neo-imperialisme van bedrijven. Gates’ obsessie met vaccins lijkt te worden gevoed door een messiaanse overtuiging dat hij is toegewijd om de wereld te redden met technologie en als ‘god’ de bereidheid heeft om te experimenteren met het leven van ‘mindere mensen’.

Gates beloofde zijn aandeel van 450 miljoen dollar van 1,2 miljard dollar om Polio uit te roeien. Hij nam de controle over van India’s National Technical Advisory Group on Immunization (NTAGI), die tot 50 dosissen van poliovaccins verplichtte door overlappende vaccinatieprogramma’s aan kinderen voor hun vijfde jaar. Nu geven Indiase artsen de Gates-campagne de schuld van een verwoestende polio-epidemie as gevolg van een vaccin-stam, die tussen 2000 en 2017 496.000 kinderen verlamde.

In 2017 draaide de Indiase regering het vaccinatieregime van Bill Gates terug en vroeg Gates en zijn vaccinatiebeleid om India te verlaten. Polio-verlammingspercentages daalden toen enorm. In 2017 gaf de Wereldgezondheidsorganisatie met tegenzin toe dat de wereldwijde polio-explosie voornamelijk een vaccinstam is, wat betekent dat deze afkomstig is van het vaccinatieprogramma van Gates. De meest angstaanjagende epidemieën in Congo, Afghanistan en de Filipijnen houden allemaal verband met de vaccins van Gates. In 2018 was 70% van de wereldwijde poliogevallen afkomstig van Gates’ vaccins.

In 2014 financierde de Gates Foundation onderzoeken van experimentele HPV-vaccins ontwikkeld door GSK en Merck, bij 23.000 jonge meisjes in afgelegen Indiase provincies. Ongeveer 1.200 meisjes kregen ernstige bijwerkingen, waaronder auto-immuunziektes en vruchtbaarheidsstoornissen. Zeven ervan stierven. Uit onderzoek van de Indiase regering kwam naar voren dat door Gates gefinancierde onderzoekers doordringende ethische schendingen begingen: kwetsbare dorpsmeisjes onder druk zetten in het proces, ouders pesten, toestemmingsformulieren vervalsen en medische zorg weigeren aan de gewonde meisjes. De zaak ligt nu bij het Hooggerechtshof van het land.

In 2010 financierde de Gates Foundation een proef met een experimenteel malariavaccin van GSK, waarbij 151 Afrikaanse zuigelingen werden gedood en ernstige bijwerkingen ontstonden, waaronder verlamming, toevallen en koortsstuipen bij 1.048 van de 5.049 kinderen. (E*: Dat is ruim 20% van alle gevaccineerden)

Tijdens Gates’ 2002 MenAfriVac-campagne in Sub-Sahara Afrika, hebben de medewerkers van Bill Gates duizenden Afrikaanse kinderen met geweld gevaccineerd tegen meningitis. Ongeveer 50 van de 500 kinderen ontwikkelden verlamming. Zuid-Afrikaanse kranten klaagden: “We zijn proefkonijnen voor de medicijnfabrikanten.” De voormalige senior econoom van Nelson Mandela, professor Patrick Bond, beschrijft de filantropische praktijken van Gates als ‘meedogenloos en immoreel’.

In 2010 heeft Bill Gates 10 miljard dollar toegezegd aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), met de belofte de bevolking gedeeltelijk te verminderen door middel van nieuwe vaccins. Een maand later vertelde Bill Gates in een Ted Talk dat nieuwe vaccins “de populatie zouden kunnen verminderen”. In 2014 beschuldigde de Katholieke Doctors Association in Kenia de WHO van het chemisch steriliseren van miljoenen onwillige Keniaanse vrouwen met een nep-tetanusvaccincampagne.

Onafhankelijke laboratoria vonden de steriliteitsformule in elk getest vaccin. Na de beschuldigingen te hebben ontkend, gaf de Wereldgezondheidsorganisatie uiteindelijk toe dat ze al meer dan tien jaar steriliteitsvaccins ontwikkelt. Soortgelijke beschuldigingen kwamen ook uit Tanzania, Nicaragua, Mexico en de Filipijnen.

In 2010 vertelde Bill Gates in een Ted Talk dat nieuwe vaccins “de populatie zouden kunnen verminderen.” (…) In Kenia vonden onafhankelijke laboratoria de steriliteitsformule in elk getest tetanusvaccin. “Uiteindelijk gaf de Wereldgezondheidsorganisatie toe dat ze al meer dan tien jaar steriliteitsvaccins ontwikkelt.”

Een studie uit 2017 (Morgensen en anderen 2017) toonde aan dat het populaire DTP-vaccin van de Wereldgezondheidsorganisatie meer Afrikaanse kinderen doodt dan de ziekten die het pretendeert te voorkomen. Gevaccineerde meisjes vertonen 10x het sterftecijfer van niet-gevaccineerde kinderen. Gates en de Wereldgezondheidsorganisatie hebben geweigerd het dodelijke vaccin terug te roepen dat de WHO jaarlijks aan miljoenen Afrikaanse kinderen oplegt.

Wereldwijd beschuldigen voorstanders van de volksgezondheid Bill Gates ervan de agenda van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) te kapen en weg te leiden van projecten waarvan bewezen is dat ze infectieziekten tegengaan; schoon water, hygiëne, voeding en economische ontwikkeling. De Gates Foundation besteedt slechts ongeveer 650 miljoen dollar van haar budget van de 5 miljard dollar aan deze gebieden. Ze zeggen dat hij middelen heeft vrijgemaakt om zijn persoonlijke fetisj te dienen: dat goede gezondheid alleen uit een spuit komt.

Naast het gebruik van zijn filantropie om de WHO, UNICEF, GAVI en PATH te controleren, financiert Gates particuliere farmaceutische bedrijven die vaccins vervaardigen en doneert bovendien 50 miljoen dollar aan 12 farmaceutische bedrijven om de ontwikkeling van een coronavirusvaccin te versnellen. In zijn recente non-stop optredens in Pharmedia lijkt Gates blij dat de Covid-19-crisis hem de kans zal geven zijn Derdewereld vaccinprogramma’s op te dringen aan Amerikaanse kinderen.

Bron: Children’s Health Defense, door Robert F. Kennedy

Bill Gates was nauw betrokken bij de planning van de wereldwijde coronavirus-pandemie en promoot nu niet alleen een coronavaccin, maar ook een verplichte vaccinatieregistratie. Hij pleit ervoor dat mensen alleen met de verplichte vaccinaties zouden mogen vliegen of volledig kunnen deelnemen aan de samenleving.

Vertrouwen we onze gezondheid, regelgeving en controle toe aan iemand die zo’n omstreden reputatie heeft met betrekking tot het vernietigen van gezondheid, doden en steriliseren door vaccinaties en uitspraken met betrekking tot populatiereductie?

Doe onderzoek voordat je welk vaccin dan ook accepteert! Uit bovenstaande casussen blijkt dat vaccins allesbehalve veilig zijn en er heel andere belangen een rol spelen.

Editorial credit photo: JStone / Shutterstock.com

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

36 reacties

 1. O. Verspuij on

  Ik kreeg diabetes, slecht werkende organen en weerstand, veel ziek, dankzij vaccinaties als kind. Nu ik dit weet, nooit geen vaccinaties meer!

 2. In mijn familie zeggen ze dat ik gek ben wanneer ik begin over de gevaren van vaccines. En wanneer ik ze links doorstuur dan wordt daar niet naar gekeken. Ik lig er wakker van en ben mij bewust van de enorme gevaren die op ons afkomen. Heb het interview gezien die David Icke heeft gegeven aan Brian Ros van London Real. Deze video is inmiddels van you tube gehaald tot grote van verontwaardiging.
  Nu ben ik aardig op de hoogte wat er werkelijk gaande is in de wereld. Geen vaccinatie. Nooit meer!!!!

  • Hier ook een. Mijn familie denken allen dat ik een complot denker ben. Ze geloven alles wat het journaal ze voorspiegelt. Ik lig er ook wakker van en wil ze o.a. wakker maken om geen vaccin te nemen. Maar het lukt niet dus ik hou mijn mond maar. Ik hoop dat de waarheid alsnog snel bij iedereen bekend wordt. Het gaat niet om mijn ego, ik wil ze beschermen uit liefde, maar ze geloven Rutte en de media, spijtig genoeg en voor mij onbegrijpelijk. Ik denk sinds gisteren, ik laat het los. Ik kan niets doen verder, ik kies voor mezelf en volg mijn eigen pad, ondertussen blijf ik liefdevol en vermijd deze onderwerpen. Als zij erover beginnen (oh wat erg 2000 doden in NY) ik kan niets zeggen. Want mijn mond wordt toch direct gesnoerd, helaas,,,…Je ziet het pas als je het door hebt (J. Kruijf)
   By the way, Interview van D. Ike staat kan je nog vinden op jensen.nl

 3. Huub van der Donk on

  Beste Ella en lieve mensen,
  Het lijkt me niet goed de ‘strijd’ met zieke mensen als Bill Gates aan te binden. Ik mag hopen en bidden dat steeds meer mensen zich het inzicht verwerven, hoe kwalijk de vaccinatie praktijken zijn. En dat de mensen niet mee lopen in de grote groep, omdat ze bang zijn niet bij de grote groep te mogen horen (conformisme). En wel onder het motto: ‘liever een zachte leugen, dan de harde ‘waarheid’.
  Live groetjes, Huub

 4. Huub van der Donk on

  Beste Hydra,

  Ik steun je van harte en vind je ontzettend nodig. Al is de leugen nog zo snel, ‘de waarheid achterhaalt deze wel’. Ik denk aan je en veel sterkte met je echte vriend(Inn)en.

  Lieve groetjes, Huub

 5. Huub van der Donk on

  Beste Hydra,

  Ik steun je van harte. Ook al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt deze wel’.

  Sterkte, Huub

 6. Als ik goed ben geïnformeerd dan heeft Robert Kennedy jr. een bezoek gebracht aan Little Saint James Island, de officiële naam van Brians Epsteins pedo-eiland. Ook senator Ted Kennedy (1932 – 2009) en zijn zoon Ted Kennedy jr. (*1961), staatssenator van Massachusetts, hebben een bezoek gebracht aan Little Saint James. Senator Ted Kennedy was trouwens ook een ridder in de Orde van Malta; foute boel dus.

 7. De strijd aanbinden is iets anders dan een leugen ‘rechttrekken’ ipv als waarheid laten bestaan. En dat is nu heeel hard nodig om doden te voorkomen. Ella, dank je wel!

 8. Onbegrijpelijk dat zo’n figuur als Bill Gates door kan gaan met zijn misdadige praktijken. Ik hoop dat het Indiaas hooggerechtshof een zaak tegen hem rond kan krijgen.

 9. ook ik ben ziek geweest van griepspuiten deden me meer kwaad als goed dus ook ik haal sinds 4 jaar geen griepspuiten meer en deze vaccin ga ik ook niet halen dan maar geen vakantie naar buitenland of wat ook meer tevens de maxicaansegriepspuit die ik haalde en toen ik opstond ter plekke flauwviel en naast mn stoel viel leuk vaccins maar niet voor mij en 2017 is bewezen dat er een foute griep prik geweest is maar daar mocjt niet over wordwm gesproken

  • Bij mijn weten zijn de meeste reisvaccinaties niet verplicht. Gelekoortsvaccin soms maar vooral als je in de week voor inreis in een ander land bent geweest waar deze ziekte voorkomt en bij langer verblijf in een land.

  • Tiny, kun je de bewering onderbouwen van die foute griepprik?
   Dan zou je dus kunnen bewijzen dat de grote griepuitbraak van 2017/’18 door dat vaccin ontstaan is.
   Dat bekend maken kon wel eens het begin van de oplossing zijn.

 10. Het is nog gekker dat iemand die openlijk op een tedtalk staat te vertellen dat ‘als we ons werk heel goed doen we de wereldpopulatie met 10 a 15 % kunnen laten dalen’ dat lijkt mij genocide promoten.
  Hoe komt het dat zon man nog steeds vrij rond loopt ….

  Dat er een corona meldpunt is (ben effe de naam vergeten) waar men aangifte kan doen anoniem van mensen die zich niet aan ‘regels’ adviezen houden.
  Waar is de pot oranje verf ….

 11. john oosterom wichers on

  NSB praktijken, we hebben niets geleerd van de geschiedenis jaren 40. En de koning? Je hebt er niets aan

 12. Wie zijn de grootste verantwoorders hierin?
  Zijn dat niet de ouders in de aller eerste plaats?
  Maar ja, je geloofde nog wat ‘zij’ ons vertelden! De overheidsinstanties in dit landje dus…
  Zouden zij bewust tegen ons gelogen hebben, of…geloofden zij toen ook maar wat hen toen verteld werd over vaccinaties!
  Heel erg vreemd wanneer vaccinaties juist zou zijn, want dan verlies je je eerste kind niet voor hij drie werd, en zou de tweede geen kinderziektes meer krijgen, of alleen maar heel licht, en je derde kind zou dan ook geen koorststuip krijgen en daarna niet verplicht worden door de kinderarts tot epilepsie-medicatie.
  De ene ouder geloofde het niet, maar andere ouder dus wel, totdat een verstandige neurologe dat wel ging inzien.
  Maar ja, daarna was er dus ook wel schade aangebracht, door wat ?
  Vermoedelijk door de ‘gratis’ kind-vaccinaties, voor hun gezondheid, toch?

  En nu gooit de ‘grootste’filantroop’ er nog een hele schep bij bovenop.
  Want als je daarna niet ingegeënt bent, krijg je geen certificaat, en mag je niet meer vliegen.

  Wat goed hé toch van die ene meneer de filantroop, want ook door hem, mogen wij dus ook nu het liefste , en volgens hem het beste, om nu maar thuis te blijven, vanwege de corona-crisus; lekker gezellie tochhhhh

 13. Wat mij opvalt is dat er A gelukkig de nodigen zijn die wakker zijn mbt een aantal onderwerpen en proberen anderen nieuwe inzichten te geven.
  Maar B dat er niet een stap gemaakt wordt van ok hoe nu verder.
  Gaan we eens de koppen bij elkaar brengen en eens brainstormen wat we behalve met constateren en je hoofd stoten (ja ook ik zit in dezelfde situatie … zo van paard, bron en drinken …)
  Zo van astrix en obelix zon dorpje zon community of guerilla gardening of wat dan ook maar concreet gaan handelen.
  Zo maar n opmerking, maar alleen zo kan je peilen of er meerdere gelijkgestemden zijn.
  Mijn 2 centen.

 14. O, Verspuij on

  Ik haalde 1x de griepspuit en werd prompt ziek. Een vriend haalde die voor de Mexicaanse griep, omdat hij net in de gezondheidszorg werkte. Hij werd 14 dagen behoorlijk ziek, kwam daarna niet over zijn vermoeidheid heen en kon niet meer hardlopen. Hij ging naar de huisarts, die hem naar het ziekenhuis stuurde. Daar bleek dat hij een dubbelhart infarct had gehad. Nu zouden ze dat cor. v. noemen. Een andere kennis kreeg zware longontsteking.
  Vaccinaties zijn als enige niet getest! Laat staan een standaardonderzoek dat ze bijv. bij 100 kandidaten hetzelfde werken. Begreep ik van een arts.

 15. Wat mij opvalt, is, dat we duidelijk in Bijbelse toestanden zitten . . .

 16. maria wijen on

  ik zelf werk met bioresonantie
  destijds waarschuwde mijn leraar al voor vaccins tegen hpv. virus
  heb dan ook een aantal mensen weten te overtuigen
  fijn dat ik het nu op internet vind
  mijn familie gelooft er ook niet in helaas jammer ze vinden mij te alternatief
  wat heeft dat er mee te maken kijk verder dan mijn neus lang id

 17. Pingback: De strijd tegen de komst van 5G wordt steeds grimmiger | JDreport.com

 18. Pingback: De filantropische moordpartijen van Bill Gates – Mijn Eigenweg

  • Na men griepspuit die men aanraden in de zorg sector ,heb ik 2,5 weken in kliniek gelegen en3 maanden revalidatie in 2004. De dokters hebben geen echte verklaring ,ze spraken van een ongekend virus ,nu ben ik ervan overtuigd dat het de spuit was waarvan iedereen in kliniek een handje boven het hoofd houd.

 19. Pingback: Controlegrid uitrol…. | Ontembare Vrouwen Web

 20. asls iemand een ongelooflijk decennia lang massamoordend soort maffia wil leren kennen die zich tot de grootste machtsballingscentra ‘opgewerkt’ [braak] heeft, volg dan de levensloop van Judy Mikovits, hier is een beginnetje:
  https://www.drcourtneycraig.com/blog/2015/2/21/spoonie-radio-ep-08-judy-mikovits-part-ii
  39m + transcript
  https://static1.squarespace.com/static/52a11b31e4b0289163aa4241/t/54e91c57e4b02db31b4142f1/1424563363015/Ep+08+Judy+Mikovitz+Part+II.mp3

 21. Hoi E*,

  23 april op nu .nl: het artikel “Waarom Nederlandse complotdenkers Bill Gates de schuld geven van corona”. Voor de gein eens lezen… Jouw site wordt overigens niet genoemd bij de voorbeelden van websites… De reacties van mensen op het artikel zijn ook de moeite waard.

  Op dezelfde site het bericht: “Facebook verwijdert ‘pseudowetenschap’-categorie voor adverteerders”

  En: “Twitter verbiedt verspreiding van complottheorieën over 5G en coronavirus”

  Hoewel ik niet weet wat waar is, vraag ik me wel al 20 jaar af waarom alternatieve informatie online kan blijven staan als de machten achter de schermen zo sterk zijn. Nu grijpen ze blijkbaar toch in?

  Intussen ben ik vol vertrouwen. We hebben een heel mooie energie tot onze beschikking.

 22. Coby Coenradi on

  Complotten of niet, ik heb er geen verstand van maar er zijn wel erg veel Kennedy’s die onder verdachte omstandigheden het leven laten. 1 ding weet ik zeker, macht is gevaarlijk. Geld en macht zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gevaarlijke mensen zijn vaak egocentrisch en narcisten. Mensen die het fijn vinden om gestreeld te worden in hun ego en zo vaak mogelijk willen horen hoe goed ze zijn. Helaas ben ik ook wel eens geconfronteerd met dit soort mensen.
  Vertrouw meer op je gezonde verstand en geloof niet alles wat je leest, hoort en wordt verteld.