Afgelopen zondag trokken mensen massaal naar Den Haag, ondanks het verbod van de georganiseerde demonstratie op het Malieveld, om daarmee toch uiting te geven aan hun onvrede over de viruswaanzin en verlies van vrijheden. Ook legden mensen door het hele land bloemen bij hun lokale stadhuis om hiermee hun onvrede over de coronamaatregelen en aankomende noodwet kenbaar te maken. Zo is er door heel Nederland een wake gehouden vanwege de teloorgaande grondwet. Hieronder een beeldverslag van de bloemenzee.

Grote steden:

Den Haag 

Uiteindelijk stemde de burgemeester toch in met een kortdurende demonstratie. De sfeer zat er goed in.

Amsterdam

Rotterdam

Utrecht

Overige plaatsen:

Assen

Bussum 

Den Bosch

Eindhoven & Best

https://twitter.com/Gezond_Verstand/status/1274733535736332290

Edam & Volendam

Ede

Ermelo

Haarlem & Haarlemmermeer

Helmond

Hilversum

Lemmer

Nijmegen

Nijkerk

Nop

Purmerend

Tilburg

Uden

Wageningen

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

10 reacties

 1. Allemaal goed bedoelt, maar ze vegen er net zo makkelijk hun reet excuus, achterwerk, mee af.

  Die borden met kaarten reacties en uitsraken zoals “Vaarwel grondwet” e.d. geeft meer een beeld alsof men wel zich lijkt te willen schikken naar het nieuwe abnormaal ? Noem het beestje rechtstreeks gewoon bij de naam. Zeg waar het op staat, draai er niet omheen . Don’t beat around the bush, tell it like it is.

 2. tell it like it is, ik ben alles kwijt..mijn hele familie zelfs mijn kinderen en iedere dag bid ik huilend dat het stopt,lees over de nieuwe tijdperk vol liefde maar schuldig of onschuldig het is verschrikkelijk om alles te verliezen. Rob Jette wilde Nederland een spiegel voorhouden maar ik denk dat ze zelf in de spiegel kijken. Kijk hoe mensen reageren op pedofielen die ergens wonen of werken dan denk ik bij mezelf, wees blij dat je het weet dan kun je voorzorgsmaatregelen nemen. En ons koningshuis met alle verhalen, als ik de familiefoto’s zie dan hoop ik gewoon…

 3. tell it like it is, ik ben alles kwijt..mijn hele familie zelfs mijn kinderen en iedere dag bid ik huilend dat het stopt,lees over de nieuwe tijdperk vol liefde maar schuldig of onschuldig het is verschrikkelijk om alles te verliezen. Rob Jette wilde Nederland een spiegel voorhouden maar ik denk dat ze zelf in de spiegel kijken. Kijk hoe mensen reageren op pedofielen die ergens wonen of werken dan denk ik bij mezelf, wees blij dat je het weet dan kun je voorzorgsmaatregelen nemen. En ons koningshuis met alle verhalen, als ik de familiefoto’s zie dan wil ik dat niet kapot maken maar zelf ook het liefst..

  • Vreemd zo de reacties, had verbeterd en nu twee maal geplaatst. Eerst had ik de angst met mijn kinderen op school en nu ben ik oma en de angst is toegenomen. Hoe staat het met de petitie?

 4. Ik heb mooie foto’s van de bloemenlegging in Enschede, waar kan ik die heen sturen? Groetjes Miranda

 5. Van: Paul Quekel [mailto:plgquekel@hotmail.com]
  Verzonden: maandag 22 juni 2020 16:50
  Aan: burgemeester@denhaag.nl
  CC: viruswaanzin@gmail.com; Voorzitter@tweedekamer.nl; voorzitter@eerstekamer.nl
  Onderwerp: Waanzin van de bestuurlijke en politieke elite

  Dag meneer Remkes,
  u bent een duidelijk voorbeeld van een onverantwoordelijke REGENT.
  U heeft niets met de bevolking op en uw handelswijze, zoals met het van de Haak rapport over de moord op Pim Fortuyn (leest u hoe uw soort omgaat met personen welke niet welgevallig zijn in jullie benepen politieke wereldje http://www.sdnl.nl/pimpernel.htm) en hoe u tijdens uw vakantie in Thailand geen enkele reactie wilde geven of om echt gemeende belangstelling te tonen, naar de vreselijke de tsunami-ramp met meer dan 200.000 doden, was schandalig en een echte bestuurder onwaardig. Ook nu weer blinkt u echt negatief uit, om de democratie en de grondwet ondergeschikt te maken, aan uw eigen voorkeuren en politieke belangen en het getuigt wederom van uw regentesk gedachtengoed. Leest u http://www.sdnl.nl/newrainforest.htm en hoe wij denken over uw soort op: https://www.sdnl.nl/iedereen.htm#verwijzing-2 Al begin 2002 hadden wij u en uw vele medepolitici gewaarschuwd voor een enorme woningnood in Nederland: http://www.sdnl.nl/vangnet.htm over woningbouw! Regeren is vooruitzien, maar niet door uw soort van het pluche -dat nog harder kleeft dan het beste klittenband- met de vele fancy dik betaalde baantjes!

  Citaat uit 2004 in: https://www.sdnl.nl/wakkerworden.htm “Ik vind dat de politiek en u als volksvertegenwoordigers “horende blind en ziende doof” zijn geworden. Men ziet het wel maar luistert niet en men hoort het wel maar kijkt de andere kant op, oftewel Remkes in optima forma! Ik heb nog nooit iemand zo onwaarachtig een rapport horen verdedigen zoals Remkes dat deed met het van den Haak rapport. El Shahaf is hierbij een geloofwaardig man!”. Einde citaat.

  Hoogachtend,
  PLG Quekel

  Cc politiek e.a.

  Column van Paul Quekel:
  Is de verwachting van deze corona crisis weer hetzelfde als in 2008? En zullen de zeker aankomende corona-bezuinigingen van de overheid weer omgekeerd evenredig zijn? Met grote lastenverzwaring voor de gewone huis-, tuin- en keukenburgers. Worden we nog steeds als bevolking voor de gek gehouden? Het is toch te gek voor woorden dat in Nederland geprivatiseerde ambtenaren miljonair tot multimiljonair kunnen worden, zoals zorgdirecteuren, raden van bestuur van ziekenhuizen, ex-politieke hotemetoten, directies en managers van semipublieke instellingen, goede doelen organisaties, energiebedrijven, zorgverzekeraars, zogenaamde sociale woningbouwcorporaties, onderwijsinstellingen en nog vele meer. Bijna allemaal geprivatiseerde overheidsdiensten, die ingesteld zijn voor ‘Marktwerking’, de heilige graal van de politiek, om het voor de burgers goedkoper te maken, blijken onwaarachtig. Een gulden van 1999 had meer dan de dubbele koopkracht t.o.v. de euro van nu! Het is een utopie gebleken -met name door gebrek aan integer toezicht- en het zal een onbetaalbare rekening opleveren. Nog vele generaties zullen de huidige enorme financiële chaos in Nederland/Europa en de decennialange verspillingen van gemeenschapsgelden, -opgebracht door de Nederlandse bevolking en het MKB- via allerlei heffingen door de Staat, Provincies en Gemeenten, ervaren als een groot onrecht. Zoals ook de privileges van een zelfbenoemde elite, die baantjes verdeeld en de eigen portemonnee belangrijker vinden, dan het welzijn van de Nederlandse burgers. Wij zouden de geschiedenisboeken over 100 jaar wel eens willen lezen over de periode 1990 tot en met 2020. We verwachten een vernietigend oordeel over de huidige hotemetoten en verantwoordelijke politici, zowel in Nederland als in Brussel en alle machtsblokken in de wereld! We leven al vele jaren in een met geleend geld gekochte economie. Vele duizenden miljarden euro’s zijn bijgedrukt met als waarde de kiloprijs oud papier!

 6. Ongelovig dat het in deze tijd nog mogenlijk is om mensen ineen richting te duwen?
  dat is nu pesies het zelfde ,als toen wij in oorlog waren met de duits/sers
  En ongelovig dat wij nog stemmen op de VVd en Groenlinks.
  En dat mensen nu nog steeds ziende blind en doof zijn!
  bvd