Roos kwam eind vorig jaar met haar jeugdervaringen naar buiten. Haar omgeving reageerde heftig op deze onthullingen. Ze heeft jeugdherinneringen over satanisch ritueel misbruik binnen haar familie, dat gelieerd is aan het koningshuis en andere elite.

Roos* komt uit hoge kringen. Haar grootvader van moeders kant had een prominente positie in Indonesië. Tijdens de Tweede Wereldoorlog belandde haar moeder met haar familie in Japanse interneringskampen. Het gezin overleefde die periode en keerde terug naar Nederland. Daar trokken ze in bij een freule die in haar villa voldoende ruimte had voor het grote gezin met negen kinderen. Ze hebben daar een hele tijd gewoond. De villa had een grote voortuin, waar haar moeder speelde met de twee jongere meisjes Trix en Irene. De freule was een hofdame en later door prins Bernhard geïnstrueerd om Juliana “onder de duim te houden.”

Haar grootvader van vaders kant had een belangrijke functie binnen de Rotary International. Roos heeft nog een afbeelding van een schilderij waarop hij staat afgebeeld. Hij draagt daarop een zware keten om zijn nek, versierd met insignes en allerlei symbolen. Eén van de symbolen is een karrenwiel, het embleem van de organisatie. Op latere leeftijd zou er een herinnering naar boven komen, dat Roos als meisje aan het karrenwiel vastgebonden was, omringd door allemaal mannen. Dat is meerdere keren gebeurd, een keer toen ze zes was en een keer op haar tiende (zie kadertekst hieronder).

Roos was de oudste in het gezin en heeft een herinnering aan het moment dat ze als ‘offerlam’ aan haar oom werd gegeven. Regelmatig ging ze bij haar oom en tante logeren. Haar oom heeft haar tot haar veertiende seksueel misbruikt. Roos herinnert zich een moment dat ze na afloop op een keukenstoel aan het aanrecht naast haar tante stond en zij bij Roos het bloed tussen haar benen wegveegde. Ze moet toen twee jaar en negen maanden oud zijn geweest.

“Ik heb tien jaar lang rondgelopen met beelden van incest die niet mals waren. Ik had herinneringen die het waarheidsgehalte van die beelden ondersteunden. Ik had een familielid die soortgelijke ervaringen had en daar behoorlijk alleen mee rondliep. Mijn beelden en herinneringen, de ervaringen van anderen, leken mij te vertellen dat ik als meisje seksueel was misbruikt door een oom en tante.”

Roos

Ze werd niet alleen door haar oom misbruikt. Soms was er een hele groep mannen die haar seksueel misbruikten. Roos herinnert zich een gebeurtenis waarbij haar vader toekeek. Hij leek gedrogeerd en had een verdrietige, machteloze blik in zijn ogen en droeg een hertengewei op zijn hoofd. “Mijn vader zit op de stoel aan mijn voeteneinde. Mijn kleine meisjesbenen zijn bloot en wijd. De ogen van mijn vader zijn iets hoger dan mijn heilige meisjesplek tussen mijn benen. Om het grote bed heen staan veel mannen. Mannen in grijze en donkere mannenpakken.”

De herinneringen kwamen in flarden en zijn niet compleet. Zo is er een herinnering dat ze als zesjarig meisje op een altaar lag, in een ondergrondse ruimte met gewelven. Haar onderlichaam lag bloot op een wit laken, met haar benen gespreid. Haar familieleden droegen witte en zwarte lange gewaden met een soort monnikskappen. Ze droegen voorwerpen, waaronder een ankh, een symbool dat oude Egyptenaren droegen als teken van hun onsterfelijkheid. Veel details van die gebeurtenis zijn vergeten. Ze heeft geen herinnering aan bloedrituelen. Wel herinnert Roos zich dat ze als kind in een bepaalde periode panisch was voor messen en scharen.

De meeste herinneringen hebben betrekking op ritueel seksueel misbruik. Naast haar opa kwamen er andere voorname heren (en soms vrouwen) naar de rituele bijeenkomsten. Zo herinnert ze zich een prominente politicus die een politieke partij zou oprichten. Ze weet niet of ze ook door hem seksueel misbruikt is. “Hij had er wel mee te maken, hij was er wel bij … zo leeft het in mij.” Toen ze later als kind de partijposters met zijn portret zag hangen draaide haar maag echter om. Ook heeft ze een herinnering aan de aanwezigheid van prins Bernhard. Hij droeg een legergroen wollen uniform, met brede leren riem en bruine leren paardrijlaarzen. In zijn hand had hij een leren zweep (karwats). Hij gedroeg zich alsof hij de leiding had over hetgeen er gebeurde.

Roos is niet de eerste getuige die herinneringen deelt over satanisch ritueel misbruik, waarbij het koningshuis betrokken is. Ook de getuigen Toos van Nijenhuis en Anne Marie van Blijenburgh spraken erover. In de Marc Dutrouxzaak vinden we vergelijkbare getuigenissen die spreken over bizarre gebeurtenissen in villa’s en kasteeltuinen. De ervaringen zijn vaak zo grotesk dat slachtoffers tegen een muur van ongeloof stuiten en voor gek worden verklaard. Veel slachtoffers komen niet publiekelijk met hun ervaringen naar buiten, uit angst voor de negatieve gevolgen en ridicule. De individuele getuigenissen van afzonderlijke slachtoffers die soms aan de andere kant van de wereld wonen, tonen echter opvallende gelijkenissen. Op basis van mijn jarenlange onderzoek en persoonlijke gesprekken met insiders, onderzoekers en slachtoffers, kom ik tot de conclusie dat deze verhalen niet verzonnen zijn.

Ook andere (jongere) familieleden waren regelmatig bij het misbruik betrokken en kregen een soort van onderricht van haar oom. Dat duurde haar hele kindertijd voort. Het misbruik stopte op haar 14e jaar vanaf het moment dat ze ongesteld was. Haar moeder had zich wellicht hard gemaakt dat het misbruik toen zou stoppen, dat is tenminste wat Roos vermoedt. Dat was de laatste keer dat ze in de kelder op een kinderstoel met haar benen gespreid werd vastgebonden, met een lamp op haar kruis gericht. Een voor een kwamen de familieleden naar haar “heilige plek” kijken. Daarna stopte het misbruik.

Als volwassene leefde ze een normaal leven, ze was getrouwd en kreeg twee “makkelijke zoontjes die het goed met elkaar konden vinden en had een fijn huis met een tuin.” Ondanks alles was ze echter nooit gelukkig. Diep van binnen knaagde er iets aan haar. Ze kon het lange tijd niet duiden. De pijnlijke herinneringen uit haar jeugd waren diep weggestopt. Toch had ze steeds het gevoel dat er iets in haar jeugd was gebeurd, geen incest, maar iets anders dat diepe sporen had nagelaten.

“Vanaf dat er allerlei beelden in mij naar boven kwamen, die zich mengden met daadwerkelijke herinneringen, had ik een vermoeden dat het niet alleen om incest ging. Ik had een vermoeden, op grond van beelden en herinneringen, dat ik in mijn kinderjaren gebruikt was in satanische rituelen.”

Roos

De herinneringen kwamen op veertigjarige leeftijd spontaan naar boven. Dat was na een week bio-energetische primaltherapie, een therapievorm om verdrongen emotionele pijn uit de jeugd te begrijpen en verwerken. Ze ontdekte toen iets over haar kinderjaren, dat kon verklaren waarom ze zo’n moeite had in het leven. Ze herinnerde zich als eerste de verkrachting door haar oom toen ze een jaar of acht was. Ze zou twee weken bij haar oom en tante logeren, maar na acht dagen belde tante haar ouders op om haar te komen halen, omdat Roos niet meer stopte met huilen. Haar vader heeft haar dat verteld toen ze hem over haar ontdekking in de Primal Screamweek vertelde.

Een andere herinnering kwam toen ze volledig ontspannen wijdbeens in een bubbelbad lag en de beelden van het karrenwiel naar boven kwamen. Ook andere dingen konden als trigger werken. Dan kwamen er flarden van een van de bizarre gebeurtenissen in haar jeugdherinneringen naar boven, “Zoals het in mij leeft.” Pas sinds afgelopen zomer 2019 begreep ze dat ze als meisje was gebruikt in satanische rituelen.

Het karrenwiel

“Ik was naakt. Ik lag met mijn armen en benen wijd, op een houten karrenwiel, polsen en enkels aan de houten spaken vastgebonden. Om het wiel stonden mannen. Mijn oom draaide het wiel telkens rond. De man, aan wie mijn oom mijn lieve prachtige plek tussen mijn meisjes benen toonde, daar waar het wiel stopte, mocht er in. Ik kan het niet anders zeggen. Als hij klaar was draaide mijn oom het wiel opnieuw rond en mocht de volgende…

arm meisje
arm arm meisje”

Uit de memoires van Roos

Traumatische gebeurtenissen en dissociatie

Wanneer een kind slachtoffer is van ernstig misbruik, dissocieert het kind om aan de traumatische gebeurtenis te ontsnappen. De gebeurtenis en de pijn zijn dan te overweldigend, waardoor het bewustzijn tijdelijk uit het lichaam treedt, of zich opsplitst in meerdere persoonlijkheden. Ook de herinnering aan deze traumatische gebeurtenis wordt op deze manier opgeslagen in het geheugen van een alter (deelpersoonlijkheid), die daarna in het dagelijkse leven naar de achtergrond verdwijnt. De pijnlijke herinneringen worden zo buiten het bewustzijn geplaatst en zijn tijdelijk niet meer oproepbaar.

In op trauma gebaseerde mindcontrol-programma’s maakt men bewust gebruik van dit mechanisme, waarbij men door trauma meerdere alters (deelpersoonlijkheden) creëert. Daarbij installeert men triggers die deze alters kunnen oproepen, vaak met een bepaalde taak. Bij slachtoffers van satanisch ritueel misbruik worden vaak ook bewust alters gecreëerd, die als taak hebben om zichzelf te vernietigen, als een andere alter over het misbruik gaat praten. Dan is er een alter die de andere alter verklikt, als men over het misbruik uit de school klapt en nog een andere alter die met een bepaalde trigger overgaat tot zelfmoord.

Op latere leeftijd kunnen de firewalls en programma’s van deze alters afbrokkelen, waardoor bij bepaalde triggers flarden van de bijbehorende herinneringen toch naar het bewustzijn komen. Dat kan spontaan gebeuren of met behulp van transregressietherapie. Bij deze vorm van therapie gaat men in lichte hypnose en kan men als toeschouwer de gebeurtenissen beschouwen, die in het onderbewustzijn zijn opgeslagen. De nadruk ligt op het herbeleven van details in het verleden, om daarmee huidige conflicten en emoties op te lossen. Het afpellen van alle lagen van het bewustzijn en onschadelijk maken van de triggers moet onder begeleiding van een ervaren transregressietherapeut gebeuren, die deze vormen van misbruik herkent en erkent.

De uitwerking van deze extreme vormen van misbruik, die vaak op zeer jonge leeftijd beginnen, kan individueel erg verschillen. Aanvankelijk leidt het meestal tot ernstige psychische problemen die zelden binnen de reguliere hulpverlening herkend of erkend worden. Toch kunnen slachtoffers op latere leeftijd, wanneer ze hun bewustzijn vergroten, een bepaalde vorm van verlichting ervaren wanneer ze de gebeurtenissen in een groter spiritueel perspectief kunnen plaatsen.

Toen de herinneringen op veertigjarige leeftijd spontaan naar boven kwamen wist Roos niet goed wat ze met dit alles aan moest en zocht hulp. Ze heeft een lange geschiedenis in de psychiatrie. Toch sprak ze (binnen de psychiatrie) tot voor kort nooit over het satanisch ritueel en seksueel misbruik dat ze als kind had ervaren. Eind vorig jaar, zo’n 25 jaar nadat de eerste herinneringen boven waren gekomen, besloot ze met haar verhaal naar buiten te komen. Dat leidde tot een heftige reactie van haar omgeving en de leidinggevende psychiater. Men beschouwde de herinneringen als een aankondiging van een psychose en stuurde aan op een gedwongen opname. Vervolgens besloot men tot dwangmedicatie om de geest te kalmeren.

> Lees verder in deel 2: Bekneld in de psychiatrie

*) Roos is vanwege privacyredenen een gefingeerde naam. De foto is een stockbeeld van Shutterstock: © Elzbieta Sekowska.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

26 reacties

 1. Ik wens de dame die in dit artikel onder het pseudoniem Roos gaat, liefde en heling en dat haar daders verantwoording afleggen aan de ter zake doende autoriteit(en).

 2. Vreselijk vreselijk!!!! Wat erg heb er geen woorden voorik zou zulke ouders nooit meer van me leven willen zien. Vieze duivels

  • We noemen in het artikel bewust geen namen, ook omwille van de privacy van de betrokkenen en de familie van de politicus en mogelijke claims van smaad. Andere getuigen hebben wel politici en topambtenaren bij naam en toenaam genoemd. De naam van prins Bernhard is door meerdere getuigen in de context van satanisch ritueel misbruik genoemd. Vanuit verschillende bronnen heb ik ook talloze andere namen gehoord van politieke figuren die bij dit soort praktijken betrokken zouden zijn. Wanneer dit (via de massamedia) naar buiten zou komen, zal men geschokt zijn om te horen welke ‘keurige’ mensen hier aan mee doen. Dat gaat ook om kindofferpraktijken. Op basis van mijn eigen onderzoek vraag ik me zelfs af of er überhaupt nog politici (en justitiemedewerkers) op hoge posities zijn die hier of niet aan meedoen of er geen weet van hebben.

 3. Dank je voor dit verslag.
  In mijn werk als Medisch Specialist heb ik drie keer dit ervaren bij patiënten, en vooral opvallend is dat na een narcose het onderbewustzijn boven komt, ongeremd, en dan kunnen deze ervaringen boven komen, indrukwekkend.
  Een patiënt betrof ook een Jonkvrouw.
  Deze informatie moet wereldwijd zeer uitgebreid naar boven komen, misbruik in de koninklijke, adellijke, hogere en elite kringen een oplossing gevonden worden, hoe hiermee in een rechtschapen samenleving om te gaan, dramatisch hoe een puur zuiver leven zo beschadigd wordt door mensen met macht.

  • peter klein on

   Deze informatie GAAT wereldwijd boven tafel komen in het kader van Trump’s #DrainTheSwamp..
   De wereldwijde superelite, georganiseerd in rotaries, vrijmetselaars etc , wordt aangepakt, bezit ontnomen, aangeklaagden komen voor nieuw aangestelde (!) rechters en in Amerika ook voor militaire tribunalen wegens hoogverraad. ( eerste tribunalen op TV waarschijnlijk eind van de zomer, dus september oktober..) Zie Trump’s executive order van 21-12-17, “Executive Order Blocking the Property of Persons Involved in Serious Human Rights Abuse or Corruption” https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-blocking-property-persons-involved-serious-human-rights-abuse-corruption/ met wereldwijde werking.

   Satanisch misbruik is wijd verbreid, met veel politieke kopstukken als daders. Amerikaanse en australische vrouwen spreken en schrijven er over. Ik raad u Cathy o’Brien ’s “Tranceformation of America” aan waarin ze uitgebreid over deze praktijken en het mindcontrol-programma MKultra schrijft ten tijde van Reagan en Clinton.

    • peter klein on

     in semi-code te volgen op qmap.pub , (waarin Qanon aangeeft wat er speelt, maar als voer voor uitleggers op messageboard 8kun )
     Qanon noemde wat er nu gebeurt 1000xWatergate, en afrekening met een eeuwenoud proces.

     Uitleg en aansluitend bij actuele ontwikkelingen van wat er zich afspeelt in amerka -en die compleet afwijkt en afstand neemt van wat de MSM beweert- kunt u vinden op X22report op Youtube https://www.youtube.com/channel/UCB1o7_gbFp2PLsamWxFenBg
     Niet direct over de afrekening met satanische gebruiken en netwerken- al is dat onderdeel van de Trump-Revolutie ( tegen de NWO en de illuminati/vrijmetselaars)

     Kijk dit, en u krijgt er een goed gevoel, vertrouwen, van.

   • Reinhilde Raspoet on

    ja het zou moeten naar boven komen maar het duurt wel wat te lang, vind ik, want intussen vechten die met alle macht terug Ook David Icke sprak hier in dit land over le chateau des Amerois of Chateau Amerois ergens verscholen in de bossen De bevolking wil dit niet geloven, hier geloven ze niet eens wat er gebeurt over het coronavirus, het tegenovergetelde is waar we kregen te horen dat er een 450 artsen het spijtig vinden dat bvb de mondmaskers niet verplicht worden ze heulen dus mee met al wat er verspreidt wordt. Indien dit gebeurt over een virus wat moet het worden met het Satanisme is mijn vraag Men geraakt er dus niet door

    • peter klein on

     Duurt inderdaad lang, Reinhilde, maar dat ‘met alle macht terugvechten’ is ook de reden: de ( Amerikaanse) overheid is vergeven van ( Obama) geestverwanten, die vaak waren geselecteerd op basis van chanteerbaarheid.( schreef een FBI agent op 4Chan)
     Trump is nu al jaren bezig nieuwe rechters te benoemen en mensen te ontslaan, wat niet meevalt want velen hebben onder Obama een beschermde status gekregen, mogen alleen weg bij slecht functioneren.

     Gelukkig gebeurt het meeste achter de schermen en is u het wellicht ook opgevallen hoeveel ‘pedonetwerken’ er internationaal worden opgerold ..
     En gecombineerd met Trump’s Executive Order van ontneming eigendommen igv ernstige schending van de mensenrechten https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-blocking-property-persons-involved-serious-human-rights-abuse-corruption/ zouden een hoop boosdoeners nu financieel uitgekleed worden.

     Maar het wachten blijft op openbaarmakingen.
     Is een afrekening met ééuwen van misbruik..

     • Reinhilde Raspoet on

      ja Peter begrijp ik heel goed en zie het ook wel, maar ook op sommige alternatieve media heeft men ook verschillende zienswijze wat Trump betreft en de hele wereld begrijpt dus met moeite wat er gebeurt en ook in dit land zoals ik al schreef spreekt men nooit over die “instellingen ” zoals de deep state de bilderberggroep, de illuminati enz daar wordt nooit iets over vermeld zeker niet in de media je gaat me toch niet zeggen dat al die politiekers niet weten wat er bezig is over deze wereld dus men laat gebeuren en ze zijn allemaal medeplichtig en we staan niet op. ik ben 85 jaar oud ik kan het niet meer blijf enkel veel mediteren sinds lang zeker 20jaar en volg ook die mooie alternatieve media zoals ella ster en want toknow maar hoelang nog. Trump zelf zei dat hij waarschijnlijk einde april die satanische moorden op kinderen zou uitbazuinen en door alle duistere krachten blijft ook dit vertragen dan wordt het moeilijk voor ons he liefdevolle groeten aan iedereen

 4. Iedereen is het erover eens dat deze praktijken totaal niet oké zijn, maar van dit soort verschrikkelijke ervaringen, schrikken de meeste mensen. En de moedige mensen, die willen helpen, worden hardhandig afgestraft.
  Juist omdat die monsterlijke daders elkaar indekken en op plekken zitten waar ze invloed kunnen uitoefenen, zoals bij de politie, onder rechters, artsen, onderwijzers, hulpverleners. Daarom is het nog vaak te riskant om een kind te helpen.
  Ik moet altijd aan de kinderen denken die dit overkomt. Ze zijn zich er niet van bewust zijn dat steeds meer mensen, zoals ikzelf, weten dat hen dit overkomt. En dat we hen graag willen helpen. Het naar buiten brengen van deze getuigenissen helpt daar gelukkig enorm goed bij.
  Maar wat niet bepaalt helpt, is dat overal tegenstrijdige boodschappen worden uitgezonden. Media propageren pornografie en transgender identificatie op jonge leeftijd. En tegelijkertijd moet je voor je rechten opkomen, maar je krijgt ook te horen dat alles moet kunnen. School leert dat je je grenzen moet aangeven, maar aan pesten wordt zelden iets gedaan. Op social media en buiten op straat laten mensen elkaar een perfect beeld van zichzelf zien en daardoor zal je nooit geloven dat iemand doodongelukkig is. En zo leven we verder in de waan van een maakbare wereld.
  Ik hoop zo dat dit forum (Ellaster) een steeds groter podium gaat worden voor dappere mensen die hun verhaal durven doen. Hoe meer mensen delen wat hen is aangedaan, hoe meer we als samenleving nee gaan zeggen tegen ongezonde denkbeelden. En hoe meer we kunnen voorkomen dat dit blijft doorgaan.
  Ik zou zo graag meer willen doen voor dit (helaas nog) onzichtbaar verdriet. Al die pijn, vooral als je ziet dat er ook liefdevolle gezinnen bestaan. Ik zou zo graag de veiligheid, de warmte en het plezier willen delen die ik aan mijn eigen kinderen geef. Dat verdient elk kind.

 5. Het commentaar hierboven van PETER KLEIN on 26 JUNI 2020 10:59 is m.i. een juiste opsomming van wat er heden gaande is in de wereld. En inderdaad; Het klopt; President Trump is al langer bezig dit alles boven water te halen en aanklachten om te zetten in bewezen feiten met de gedachte gevolgen hierop voor de aangeklaagden. Veroordelingen, naar recht- en gerechtigdheid, van wat ongrijpbaar leek maar wel degelijk aangepakt kan en gaat worden. Dit aangepakt gaan worden van zaken waarover Ellstar bericht, en waar SHEILA on 26 JUNI 2020 22:53 haar commentaar op geeft, komt ook steeds meer naderbij. Het is de hoogste tijd dat de Waarheid over alle vuiligheid- en leugenachtigheid bekend gaat worden want De Waarheid maakt Vrij ! Ja, wie heeft het nodig om Vrijgemaakt te worden ? Heel ons volk, en daarmee ieder individu dat gebukt gaat of nog zal gaan onder ” wat het kwaad, de mensheid van goede wil aandoet “. En neen. Het is géén conspiracy, géén complot denken, géén onzinnige praat. Het is de hoogste tijd dat weldenkende mensen het gaan inzien. De Nieuwe Wereld Orde is zich aan het uitrollen over u en mij, over ons en onze (klein) kinderen. Wie er meer over willen weten of begrijpen mag zich melden. Feitenmateriaal te over maar alleen bedoeld om de ogen en de oren te openen van hen die het echt weten willen zonder onderuit haal neigingen. Mijn bedoeling is, om mensen die het weten willen voort te helpen om De Waarheid te ontdekken, en om de weg te wijzen naar de mogelijkheid van innerlijke rust en vrede door de Boodschap van het Evangelie. Daar waar De Waarheid De weg is, en tot echt vrij Leven leiden kan. Wie daarin wil meedoen melde zich maar en hou ik je graag op de hoogte van wat je gebruiken kunt voor jezelf en je omgeving om ondanks alles wat nu gaande én aanstaande is tóch gerust te leven. e-mail: straatrj@gmail.com

  • Dit is op grote schaal gebeurd, ikzelf heb dat ook meegemaakt 1982 mk ultra programma
   Kleuters dis toebrengen, drie andere peuters kleuters later in hun leven zelfmoord gepleegd waren daar ook, meisje vermoord voor onze ogen
   Snap je nu waarom ik niet naar ggz ga of politie
   Allemaal slangen overal

 6. C.W. van der Straaten on

  Om slachtoffer te zijn van sexueel misbruik en dan verguisd wanneer je de mond open doet en als gek wordt verklaard, hoe vreselijk voor deze “Roos” die in haar knop gebroken werd, zoals met vele vele anderen.
  Het leed dat werd aangericht heeft haar leven totaal vernield. Er zijn al jaren klokkenluiders en amper werd er gehoord. Gruwelijk wat dit voor een kind is en denkend aan de ouders die verplicht mee moeten doen om zo gehersenspoeld te raken en tevens houden ze vol om nog iets bij hun kind te kunnen zijn..of ouders die zo’n schade in eigen bol hebben en niet eens zien hoe gruwelijk dit is…
  Macht wellustelingen, wanneer krijgt het openbare leven eens iets te zien, zodat er werkelijk meer zal gebeuren? Luister eens naar ronald b blij op youtube..wordt wakker. Zelf ken ik verhalen van slachtoffers..hun leven zijn totaal verwoest. zouden de pedomensen niet ook zelf slachtoffer zijn geweest van deze of gene zieke geest? MIKLÓS schrijft over narcose en dat alles loskomt..klopt..hoorde ik ook uit dichtstbijzijnde bron. Tijd voor nog meer aanpak.. wie hoorde wat jaar geleden over de zaak in Zwolle, hopelijk gaan er meer mensen opstaan en vechten voor deze zaken

  • Uit de link van Barbara:
   “Argos heeft ook honderdveertig verklaringen ontvangen over georganiseerd misbruik met rituele kenmerken. Bij verdere analyse stuitte Argos op opvallende overeenkomsten in tijd, plaats en personen in de verhalen van de respondenten.

   “Het lijkt mij van belang dat daaraan aandacht moet worden besteed en dat het goed zou zijn opnieuw een onderzoek te starten door de overheid”, zegt oud-advocaat generaal Joost Hulsenbek die in de jaren negentig namens de Nederlandse overheid al onderzoek deed naar ritueel misbruik.”

   Ik vraag me af, hoe weet je dat zo’n oud advocaat-generaal betrouwbaar is? Worden slachtoffers niet opnieuw monddood gemaakt? Waarom de staat vertrouwen als keer op keer slachtoffers niet gehoord, geschoffeerd of erger nog, in een oprichting opgenomen worden?
   Wie kan je überhaupt vertrouwen, als blijkt dat iedereen elkaar de hand boven het hoofd houdt of wetten niet toereikend blijken om tot actie over te kunnen gaan.

 7. M Schermer on

  Hulsenbek zegt dat de slachtoffers geholpen moeten worden, maar niets over de daders aanpakken, fysiek bewijs is lastig, maar er zijn al teveel overeenkomsten van de diverse slachtoffers onafhankelijk van elkaar om alle aanklachten .te onderzoeken.
  Een volkomen onafhankelijk vrij en openbaar onderzoek is noodzakelijk bij dit eeuwenoud bekend misbruik, en iedereen die dit afwijst is mede verantwoordelijk in het continueren van het misbruik.
  Wereldwijd is onnoemelijk veel bekend.

 8. Kevin Annett on

  Rotary International also runs child trafficking homes in Thailand using Akha indigeous children, including sweat shops where children are dying in large numbers. That’s tied in to the catholic “charity” called Scarboro Foreign Missions. See http://www.akha.org . (Matthew McDaniel).

 9. Pingback: Saturn… disclosure for the children.. * STAND UP * | Ontembare Vrouwen Web

 10. Mary Borden on

  Helaas gebeurt dit wereldwijd nog steeds. Mijn liefde en troost voor alle slachtoffers. Gelukkig is er verandering op komst, o.a. Door Donald Trump en het Q team. Alles zal aan het licht komen, maar veel mensen zullen het niet kunnen/willen geloven. Dat mag ook. laten we doorgaan met alles openbaar te maken en deze duistere praktijken aan het licht blootstellen

 11. Dit is al gaande sinds dat God de mens geschapen heeft. Dit is een onderdeel van het piramidespel van de duivel zelf. Hier is ook niks tegen te doen. Men kan alleen geduldig wachten tot de dag der opstanding.

  Bijzonder dat er mensen zijn die met al deze kennis nog niet op zoek gegaan zijn naar God. Begrijpen mensen het dan niet? Natuurlijk is elke hoge/rijke piet, dus ook Trump, hierbij betrokken. Anders waren ze niet hoog/rijk geworden.

  Wie succes/rijkdom wil in deze wereld zal zijn ziel moeten verkopen. Daarbij hoort het aanbidden van andere entiteiten dan God en de daarbij horende rituelen en symbolen etc. Soms worden de kinderen van degene die zijn ziel verkoopt ook nog succesvol door technieken. Maar meestal is het slechts 1 generatie die ervan profiteert. Wat erop volgt zijn waardeloze zielen die zichzelf wel zouden willen verkopen maar niks waard zijn.

  Inmiddels zijn er nog maar weinig zielen met waarde over. De dag der opstanding komt met de dag dichterbij.

 12. Argos houdt de grootste pedo-criminelen Joris Demmink en Harm Brouwer uit de wind.., vandaar dat ze ook een podium op de nationale tv krijgen…
  Ik heb ze een berichtje gestuurd via e-mail met mijn bevindingen en uiteraard tot op heden geen antwoord mogen ontvangen! Kruimeldiefjes jagen ze op, het grote geteisem krijgt ruimte om hun smerige straatjes schoon te vegen…