In dit interview met Miss Natural, Eva van Zeeland, komen tal van onderwerpen ter sprake die een rol spelen in de transitie naar de nieuwe wereld, waar nu de mensheid doorheen gaat. We spreken over het grote plaatje, hoe een onderwerp zoals pedonetwerken verband houdt met politieke chantage en de duistere krachten die politici in hun greep houden. Andere onderwerpen die ter sprake komen zijn de Deep State, de DUMBS, de rol van Trump en het ontstaan van de Q-beweging, als ook vaccinaties, het transhumanisme versus de terugkeer naar de natuurlijke staat van zijn.

Share.

About Author

7 reacties

 1. Ella’ster, opnieuw mijn oprechte dank voor je informatie. Ik probeer je site op zoveel mogelijke sites/ youtube podcasts te delen voor meer exposure.
  En natuurlijk Eva! Dank voor dit interview.

 2. UItstekend interview, liefst zou ik alles lezen, beluisteren duurt zo lang ! Zeker als je al zoveel kennis hebt.
  Zie ook het boek van Kerry Cassidy : The gene rebel

 3. Marieke de Graaf on

  Dankjewel Ella en Eva voor dit geweldig goede interview. Zoveel verschillende facetten komen aan het licht.

  Vandaag luisterde ik naar een youtube filmpje : 3Dto5D consciousness van 13 sept. jl over oa. de onvoorspelbaarheid van Trump, Tesla torens die in Texas worden gebouwd, de echte rol van de maan (nu aan het roesten), een wettelijke actie in Canada tegen de COVID – maatregelen en nog veel meer. Het is een lange uitzending – m.i. de moeite waard.

  Hierbij de link https://youtu.be/AKozKpAtx7I

  Groet Marieke

 4. Iets heel anders: ‘prins’ Johan Friso (van Amsberg) is ‘overleden’ op 12.08.2013 in paleis Huis ten Bosch na het schimmige ski-ongeluk op 17.02.2012 in het Oostenrijkse Lech. Als je 1 + 2 + 8 optelt krijg je 11! Zijn begrafenis op het kerkhof in Lage Vuursche en geen bijzetting in de Nieuwe Kerk in Delft stinkt aan alle kanten. Hier zien we heel duidelijk de cabal/Deep State/Novus Ordo Seclorum aan ’t werk. Het gearrangeerde huwelijk tussen tussen Friso en Mabel is een opzichtelijke poging om ex-AIVD-medewerkster, gangsterliefje & Soros-dienares Mabel wit te wassen.