De bosbranden in het westen van de VS zijn geen natuurbranden, maar in veel gevallen aangestoken door pyromanen. Naast de rellen en vernielingen in de Amerikaanse binnensteden stichten Antifa-activisten ook brand in natuurgebieden. Ondertussen krijgt Trump de schuld van de branden, die het gevolg zouden zijn van ‘klimaatverandering’. 

Er zijn steeds duidelijkere aanwijzingen dat veel van de bosbranden die de westerse staten van de VS teisteren, zijn aangestoken door brandstichters. Er zijn al tientallen mensen voor brandstichting gearresteerd. Dit betreft ook Antifa– en BLM-activisten en het lijkt erop dat de gecreëerde ‘natuurrampen’ zorgvuldig zijn gecoördineerd. De media spelen een kwalijke rol. Daar waar ze de activisten die in de Amerikaanse binnensteden brand stichten afschilderen als “vreedzame demonstranten,” negeren ze de aanhoudingen voor brandstichting wanneer ze de bosbranden wijten aan extreme droogte, slecht bosbeheer en klimaatverandering.

Antifa-activisten bewapend met jerrycan en elektrische zaag.

In totaal zijn er al 76 bosbranden ontstaan. De extreme bosbranden hebben al meer dan 3,7 miljoen hectare bos vernield, tientallen mensen het leven gekost en ervoor gezorgd dat velen duizenden mensen hun huis zijn kwijtgeraakt.* Het is een van de vele manieren waarop de Deep State de aanval op de mensheid heeft geopend, in een wanhopige poging om Amerika af te breken.

*) Data: Center for Disaster Philanthropy

Hun motto is immers “Orde uit chaos” en daarmee doelen ze op hun Nieuwe Wereldorde. De militaire tactiek ‘verschroeide aarde’ (Scorched Earth) vernietigt niet alleen hetgeen waardevol is voor de tegenstander, maar is ook een onderdeel om hun agenda (21) door te kunnen voeren. Het doel heiligt blijkbaar alle middelen en men is bereid om de natie letterlijk plat te branden, als men er politiek voordeel uit kan behalen.

Betaalde activisten die overgaan tot terrorisme en massamoord

Daar waar het steeds duidelijker wordt dat Black Lives Matter en Antifa terroristische organisaties zijn, teisteren deze groepen niet alleen de Amerikaanse binnensteden. Inmiddels zijn er ook BLM- en Antifa-terroristen gearresteerd en aangeklaagd, nadat ze betrapt zijn op brandstichting.

Federale agenten onderzoeken “massale brandstichting” als de échte oorzaak van deze branden. Dit blijkt ook uit de lijst van tientallen arrestaties (zie onderaan dit artikel), waarbij overigens niet alle pyromanen met de bovenstaande terroristische organisaties in verband gebracht kunnen worden. Maar met tientallen arrestaties zullen er ongetwijfeld tientallen nog niet betrapte pyromanen zijn en een dergelijk groot aantal brandstichters wijst op een gecoördineerd plan.

Een kaart met realtime branden laat zien dat alle branden op magische wijze stoppen bij de grens tussen de VS en Canada. Dit onthult dat dit geen natuurlijke branden zijn, maar eerder brandstichtingen die worden ingezet als sabotagemiddel in een periode die je zou kunnen omschrijven als een interne oorlog in de Verenigde Staten van Amerika.

Real-time beelden van de branden laten zien dat alle branden op magische wijze stoppen bij de grens tussen de VS en Canada

Ook duiken er video’s op die laten zien hoe de branden als wapens zijn “ontworpen”. Er is zelfs sprake van: “Mannen met kettingzagen die telefoonpalen kappen om brand te stichten” (zie ook deze link met video).

Bosbranden dienen soms om bebost gebied te transformeren naar landbouwgrond. Met een brandvergunning mogen landeigenaren de vooraf afgesproken stukken land verbranden. Men kan helikopters inzetten die het stuk bos in korte tijd gecontroleerd laten branden, zie onderstaande video. In andere gevallen creëert men een tweede gecontroleerde brand bij een natuurbrand om te voorkomen dat een brand een bewoond gebied bereikt. Het is echter ook denkbaar dat deze techniek wordt ingezet om de ‘natuurbranden’ zelf te creëren die de al weken grote delen van de westelijke staten teisteren.

Kijk je naar onderstaande beelden dan vallen de lange smalle stroken branden op, die wellicht gecreëerd zijn met een vergelijkbare techniek. Natuurlijke branden verspreiden zich normaal gesproken niet op zo’n onnatuurlijke wijze, langs smalle stroken.

Twee jaar geleden lag Amerika ook onder vuur en waren er aanwijzingen dat veel branden aangestoken waren door de inzet van DEW-wapens, Directed Energy Weapons. De bosbranden van 2020 lijken vooral gecreëerd door terroristische pyromanen, maar de hamvraag blijft: “waarom?’

Terrorisme als politiek wapen

Er zijn altijd meerdere redenen om een terroristische aanslag te creëren. Sommige voordelen liggen voor de hand, andere beweegredenen hebben te maken met geheime, duistere praktijken, waarvan een veel kleinere groep mensen zich bewust is. Deze zijn echter wel belangrijk om te noemen, om te kunnen begrijpen wat er werkelijk aan de hand is.

 1. Een terroristische aanslag waarbij een ander de schuld krijgt, noem je een valse vlag aanslag. In dit geval krijgt ‘klimaatverandering’ (zoals droogte en wind) de schuld, maar indirect ook president Trump die uit het klimaatakkoord is gestapt.
  .
 2. Media kunnen mensen die andere oorzaken van de branden benoemen, labelen als klimaatontkenners en complotdenkers en deze ‘gevaarlijke’ mensen wegzetten als Trump-supporters.
  .
 3. De westelijke staten zijn rijk aan mineralen. Daarnaast is met name Californië een geliefde staat om te wonen. De branden dwingen de getroffen bewoners te vertrekken en de ‘waardeloze’ grond van hun vernietigde dorpen kan voor een prikkie worden opgekocht.
  .
 4. De herinrichting van waardevol grondgebied is onderdeel van Agenda 21, waarbij nu bewoond gebied een andere of meer elite bestemming moet krijgen. De branden helpen om de nieuwe bestemmingsplannen te bespoedigen.
  .
 5. De verwoesting van de rijkere westelijke staten levert ook economische schade op. Een slechte economie is slecht voor het imago van Trump.
  .
 6. De westelijke staten zijn ook belangrijk in de voedselvoorziening en brandstichting brengt de voedselvoorraad en -distributie in gevaar. Gecreëerde voedseltekorten verstoren de hele keten en zorgen voor onrust en onzekerheid.
  .
 7. De branden spelen ook een rol in de geheime space war. In de getroffen staten bevinden zich diverse geheime ondergrondse (militaire) basissen zoals de DUMBS en SUBS en portalen, waar op dit moment zwaar gestreden wordt. Naast geavanceerde geheime technologieën en voertuigen wil men ook verborgen houden dat hierbij ook buitenaardsen een rol spelen. Met de branden, rook en veroorzaakte chaos kan men verhullen wat er in de lucht plaatsvindt.   

De belangen zijn hoe dan ook groot en de Deep State sluit geen enkel middel meer uit om hun macht te behouden, hoe vernietigend dit ook is. Gelukkig zien steeds meer mensen in dat hun stromannen betaald worden door machtige miljardairs, die met vernieling en vernietiging de politieke agenda proberen te beïnvloeden. Uit de beelden en rapportages in de lokale en social media blijkt dat deze terroristen een bedreiging zijn voor de nationale veiligheid. Steeds meer mensen zien de noodzaak in om deze terroristen te ontmaskeren voor wat ze zijn en te arresteren voor hun misdaden tegen de menselijkheid en de gepleegde ecocide.

Met de lange lijst arrestaties is de eerste stap gezet. Het ontmaskeren en berechten van hun betaalmeesters is een volgende belangrijke stap, net als het ontmaskeren van de medeplichtige mainstream media.

Lijst van gearresteerde pyromanen:

 1. Jedidiah Fulton, 39: armed with machete accused of setting six wildfires
 2. Alberto Vincent Acosta: accused of lighting six fires in and around Ukiah yesterday arrested this morning
 3. Kevin Carle, 37: accused of intentionally starting fire in woods near Tahoe City
 4. Ivan Geronimo Gomez, 30: Monterey County deputies arrest arson suspect in 2,500-acre Big Sur fire
 5. Guadalupe Molina-Pacheco: Arson arrest made after brush fire burns hillside east of Santa Paula
 6. Julian Draper: Arsonist arrested in Pablo
 7. Demarco Covey, 24: Suspect arrested for Arson in Anderson Hay Fire in Kittitas County
 8. Wesley James Bergman, 37: Sonoma County Deputies Arrest Alleged Arsonist Who Admitted ‘Having a Bad Day’
 9. Elias Pendergrass, 44: Man arrested on arson allegation in wildfire west of Eugene, deputies say
 10. 14 confirmed arson hot spots in Manti-La Sal National Forest
 11. Anita Esquivel, 37: accused of intentionally starting fires on Highway 101 arrested
 12. Vanya Hummel, 24: arson arrest for Chico marketplace parking lot fire
 13. Officials seeking person who sparked area wildfire that destroyed fire engine
 14. John Davies, 55: arrested, suspected of lighting fires in Marin County
 15. Christine Comello, 36: Arson suspect arrested after allegedly starting multiple fires in Spokane on Monday
 16. Eastern Washington woman arrested for starting fires while crews worked to fix fallen power lines
 17. Man seen starting fires at Oregon state park, fire chief says
 18. Human caused Brattain Fire grows 1,700 acres overnight
 19. Jesse Peterson, 30: Arrested For Arson In Sonora
 20. Jeffrey Accord, 36: arrested for setting fire in median of SR 167 in Puyallup
 21. Possible ANTIFA Member Arrested For Starting Fires In Washington State
 22. BLM activist livestreams his own arrest after allegedly setting fire in Washington State
 23. Arsonist near Tacoma WA starts live streams fire and arrest – september 09 2020
 24. Antifa Arsonist Arrested Near Tacoma, WA After Live-streaming Himself.
 25. State Patrol: Man arrested for setting fire near SR-512
 26. Milton Loice Moran, 48: Junction City man arrested for lighting firework
 27. Arson investigation underway where human remains found at Almeda fire in Ashland, chief says
 28. Michael Jarrod Bakkela, 41: Arson charges filed in Almeda Fire
 29. Arson suspect arrested for Phoenix fire
 30. Suspect arrested for arson during Almeda Fire
 31. Jonathan Maas, 44: Springfield man accused of starting small brush fire in Dexter

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

7 reacties

 1. Op ’t plaatje stoppen de bosbranden ook bij de Mexicaanse grens. Navraag gedaan bij de maker hiervan? Het zou ook kunnen dat ze daar geen info van verzameld hebben…

 2. Pingback: Het debat tussen Donald Trump en Joe Biden

 3. Als je de Interactive Map van de Canadian Wildland Fires erbij haalt (https://cwfis.cfs.nrcan.gc.ca/interactive-map) zie je inderdaad dat ze niet bij de grens stoppen, helaas.
  Buiten dit kleine detail heb ik ongelooflijk veel respect voor alle grondige research die je al jarenlang verricht en deelt, Ellaster! Heel veel dank en ga er vooral nog lang mee door.

  • Bedankt voor deze aanvulling Tessa. Ik vroeg me het al af.
   Helaas woeden de branden nog steeds voort.

 4. Dank voor de update, Tessa.
  En een postieve noot; als ze ’t nu moeten aansteken, dan hebben ze kennelijk geen beschikking meer over de DEW!?
  En Ella natuurlijk ook veel dank voor je werk! 😉

 5. Marliese Nijhuis on

  Dank voor je uitgebreide informatie! Graag wil ik op de hoogte blijven via de nieuwsbrief.