Dood Duitse kinderen in verband gebracht met mondkapjesplicht

18

In Duitsland is er ophef ontstaan over de tragische dood van een 13-jarige leerling, die in de schoolbus in elkaar zakte en later in het ziekenhuis overleed. Haar dood zou verband houden met de in Duitsland geldende mondkapjesplicht. Er zouden inmiddels al drie Duitse kinderen overleden zijn. Factcheckers en mainstream mediakanalen maken overuren om deze verontrustende berichten te ontkennen.

Het voorval heeft zich op 7 september voorgedaan in Büchelberg in Rijnland-Palts, toen een 13-jarige leerling met haar 32 klasgenoten op weg naar huis was en in de schoolbus in elkaar zakte. Eerstehulpdiensten brachten het meisje naar het ziekenhuis waar ze op tragische wijze overleed. Men heeft de doodsoorzaak (nog) niet vast kunnen stellen.

Op social media werd echter wel een verband gelegd tussen het dragen van een mondkapje en de plotselinge dood van de tiener. Parlementslid Dr. Birgit Malsack-Winkemann vroeg ​​op social media of het mondkapje de oorzaak van het overlijden kan zijn geweest. Ze riep op tot een snelle opheldering van de zaak, omdat het tenslotte gaat om de gezondheid en integriteit van de kinderen, die door de coronaregels op scholen een proefkonijn zijn geworden. De mainstream media vielen over haar heen. Ze zou het tragische voorval voor haar politieke gewin gebruiken.

Mondkapjesplicht voor Duitse kinderen

In Duitsland zijn kinderen in veel deelstaten verplicht om een mondkapje te dragen in het openbaar vervoer en op school. In veel deelstaten vanaf zes jaar, in sommige vanaf twee jaar. Het langdurig dragen van mondkapjes is echter omstreden. Dat de mondkapjesplicht een rol heeft gespeeld bij de dood van de 13-jarige leerling is niet ondenkbaar. Zeker nu een door de rechtbank beëdigde deskundige uit Oostenrijk, bewees dat de CO2-waarden onder de mondkapjes zelfs de wettelijk toegestane grenswaarden overschrijden — en dus zeer waarschijnlijk schadelijk zijn voor de gezondheid.

Deze deskundige, ingenieur Helmut Traindl, heeft de CO2-waarden voor de camera gemeten onder een zelfgemaakte en twee in de handel verkrijgbare corona-mondkapjes. Het bleek dat de maximaal toegestane waarden voor werkplekken vele malen werden overschreden. Dit betekent niet alleen dat met een mondkapjesplicht burgers een onrechtmatige voorwaarde krijgen opgelegd; volgens alle medische gegevens wordt een dergelijke ademnood ook als “acuut verdovend en gevaarlijk voor de gezondheid” beschouwd.

Zogenaamde factcheckers, die echter vaak tendentieuze agenten van de regeringen blijken te zijn en allesbehalve onafhankelijk zijn, maken overuren. Claims dat de dood van het 13-jarig meisje te maken zou hebben met zuurstoftekort worden afgedaan als nepnieuws. Mondkapjes zouden veilig zijn. Ze negeren echter de waarschuwingen en onderzoeksgegevens van gerenommeerde wetenschappers. In Duitsland adviseerde de beroepsvereniging van kinderartsen zelfs om ten minste kinderen onder de 6 jaar het mondkapje te besparen. Onder het mondkapje zou zich te veel CO2 verzamelen, wat uiteindelijk leidt tot ademhalingsverlamming.

Bij enige twijfel mondkapjesplicht staken

Critici van de mondkapjesplicht voor kinderen worden bijgestaan door Yves Oberdörfer, een medisch specialist in urologie: “Kinderen zijn geen kleine volwassenen.” De arts zegt dat kinderen twee à drie keer meer zuurstof nodig hebben dan volwassenen. Om die reden kunnen ze beperkingen van de ademhaling minder goed verdragen dan volwassen mensen. Ze hebben een kleiner ademhalingssysteem en hebben daarmee een grotere kwetsbaarheid voor zuurstoftekort of het terug inademen van kooldioxide. Daarbovenop komt ook nog de slechte luchtkwaliteit die men vaak aantreft in (school)bussen of volle en slecht geventileerde ruimtes, waardoor de zuurstofopname verder wordt beperkt.

Zijn stelling is dat in het geringste geval van twijfel over een mogelijk gevaar van het dragen van mondkapjes, men eerst uitgebreider onderzoek moet doen naar de gevolgen en de mondkapjesplicht moet opschorten. Temeer aangezien uit data blijkt dat kinderen nauwelijks gevaar lopen besmet te raken of ziek te worden van het Covid19-virus en daarmee zelf ook geen besmettingsgevaar zijn. Een wetenschappelijk onderzoek naar de gevolgen van het langdurig dragen van een mondkapje door kinderen ontbreekt volgens Yves Oberdörfer.

Factcheckers blijven volhouden dat mondkapjes niet schadelijk zijn

De “factcheckers” van Correctiv zijn echter van mening dat een mondkapje niet gevaarlijk zou zijn voor kinderen. Het artikel van Correctiv wijst echter op een studie uit 2005, waaruit blijkt dat CO2 slechts gedeeltelijk kan ontsnappen uit chirurgische maskers en ironisch genoeg het tegendeel bewijst. Daardoor zou de CO2-concentratie in het bloed toenemen. Bovendien zijn er geen wetenschappelijke bewijzen dat mondkapjes bescherming bieden bij minuscule virusdeeltjes, omdat het weefsel simpelweg niet fijn genoeg is. Chirurgische maskers beschermen eigenlijk alleen tegen het speeksel van de dokter dat op de patiënt zou kunnen druppelen. Bovendien wordt het zuurstofgehalte in operatiekamers verhoogd, om het zuurstoftekort te compenseren.

Veel mensen accepteren de mondkapjesplicht vanuit overheersende angstgevoelens om besmet te kunnen raken door het coronavirus. Men hanteert daarbij de stelling: “baat het niet, dan schaadt het niet.” Deze stelling is gebaseerd op onwetendheid, want het schaadt wel degelijk. Over de lange termijn gevolgen is bovendien nog maar weinig bekend en het middel lijkt in dit geval veel schadelijker dan de kwaal. Zeker aangezien 98% van de mensen die besmet raakt met het coronavirus er niet of nauwelijks ziek van wordt, met name onder kinderen en jongeren is dat het geval.

Drie kinderen sterven in één week

KNO-arts Bodo Schiffmann zegt in deze video van een collega te horen hebben gekregen dat er een tweede kind gestorven zou zijn, volgens hem als het gevolg van het dragen van een mondkapje. Hij krijgt ook meldingen van collega’s, neurologen die steeds meer jonge patiënten op hun spreekuur zien die klagen over hoofdpijn, concentratieproblemen en andere neurologische aandoeningen. Schiffmann vertelt ook over een klacht van een vader wiens zoon gedwongen was om zelfs tijdens de gymles een mondkapje te dragen. Hij kreeg het advies om zijn bril niet te dragen, zodat het mondkapje dan beter zou blijven zitten. Omdat het kind een sterke oogafwijking heeft is het zonder bril praktisch blind. Het voorval is een voorbeeld van het ontbreken van elke proportionaliteit in de mondkapjesdiscussie.

In een latere video verklaart de zeer geëmotioneerde Schiffmann dat hij bericht heeft gekregen dat er een derde kind zou zijn gestorven door het dragen van een mondkapje. Hij zou deze informatie uit eerste hand gekregen hebben. Hij vraagt zich af wat er nu nog nodig is om zich tegen dit beleid te verzetten en of drie kinderen in één week niet genoeg zijn.

https://twitter.com/Scifiscreen/status/1311977328579350528

Mondkapjesplicht op Nederlandse scholen

Ondertussen wordt op steeds meer Nederlandse scholen een ‘mondkapjesplicht’ ingevoerd. De verantwoordelijkheid wordt vooralsnog neergelegd bij de scholen die zich vooral laten leiden door angstgevoelens. Het dringende advies van de overheid is uitsluitend politiek gedreven. Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat mondkapjes niet werken. Zelfs het (aanvankelijke) standpunt van de Wereldgezondheidsorganisatie en Jaap van Dissel (RIVM) is dat mondkapjes “een buitengewoon gering effect” hebben op de verspreiding van het coronavirus.

De put wordt vaak pas gedempt als het kalf verdronken is. Indien straks blijkt dat bij het plotselinge overlijden van één of meerdere Duitse kinderen er inderdaad een verband blijkt te zijn met het dragen van mondkapjes — met als gevolg een zuurstoftekort en of verhoogde CO2 bloedwaarde — is het hoog tijd het mondkapjesbeleid te herzien. De mainstream media laten echter elk kritisch geluid achterwege, waardoor er geen écht publiek debat kan plaatsvinden. Ze scharen zich kritiekloos achter het overheidsbeleid, met alle gevolgen van dien.

De verantwoordelijkheid voor het ‘bestrijden’ van het virus, onder andere door middel van het dragen van mondkapjes, wordt nu door de overheid bij de schoolleiding gelegd. Op basis van angst voor of nóg strengere opgelegde maatregelen of een 2e golf, voelt men zich verplicht en schuldig als men de regels niet strikt naleeft en het de kinderen oplegt. Hetzelfde zien we bij winkels en supermarkten. Het hoofddoel van de regering lijkt toch eerder te zijn, door bij elkaar mondkapjes te zien, om mensen angstig te laten blijven voor het virus — en ons massaal af te leiden van wellicht veel grotere veranderingen in de maatschappij en de wereld dan het virusprobleem.

In Nederland is VirusWaarheid een van de vele actiegroepen om de willekeur en nadelige effecten van het coronabeleid, waaronder de toenemende mondkapjeseisen, aan te vechten. Ze hebben modelbrieven en adviezen op hun website staan, die ouders naar hun school of huisarts kunnen sturen.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

18 reacties

 1. In de petrochemische industrie mag je een afgesloten ruimte pas betreden als er een zuurstofpercentage tussen de 20 a 21 % aanwezig is. Het gemeten zuurstofpercentage achter een mond masker is 13%..

 2. En dan heb je ook nog eens op bepaalde sites die, zich alternatieve media durven noemen, reclame plaatsen voor mondkapjes VOOR KINDEREN!
  Hoe laag kun je zinken voor een paar armzalige eurootjes om hun site draaiende te houden.
  Bloedgeld is het. Niets anders.

 3. stukje Ned. vertaling van opgedoekte yt-kanaal met video boodschap Margareta Griesz-Brisson:

  Hallo,
  dit is mijn eerste video, en zelfs met het risico mezelf bodemloos in verlegenheid te brengen, zal ik deze video maken.
  Ik ben geen geweldige spreker, maar ik kijk mensen in de ogen en als ze glimlachen, weet ik dat ze het begrijpen. Het werkt in elke taal en met elk accent.
  Mijn naam is Margareta Griesz-Brisson. Ik ben een neuroloog met een praktijk in Mülheim in Duitsland en een neurologische praktijk in Londen.
  Ik volg de gebeurtenissen in Duitsland en de rest van de wereld met groeiende bezorgdheid.
  Corona is een gematigde griep gebleken en de maatregelen een absolute catastrofe op elk niveau.
  De volgende griep komt volgende winter, maar geen paniek.
  De Amerikanen zeggen: “It takes two to tango.” Dat betekent dat er twee nodig zijn om de tango te dansen.
  Bij een infectie zijn er ook twee nodig, een ziekteverwekker en een gastheer, en als de gastheer sterk is, kan hij de ziekteverwekker op ooghoogte ontmoeten.
  Gezondheid, of onze gezondheid, ligt grotendeels in onze eigen handen.
  We kunnen ons immuunsysteem versterken door lekker eten, goed water, veel beweging, gezelligheid, vreugde, vrienden, liefde en heel veel frisse lucht.
  Merk je iets op? Dit is precies wat de overheid ons verbiedt.
  En wat ze in ruil daarvoor aanbeveelt, is handdesinfectie, afstand en mond-en-neusbedekking.
  Voor handdesinfectie zijn in zeer korte tijd enorme hoeveelheden ongeteste producten op de markt geworpen. We kunnen ons de omvang van allergieën, huidaandoeningen, immuunreacties, eczeem niet eens voorstellen.
  De afstanden zijn onverslaanbaar in wreedheid, onmenselijkheid en wreedheid, en zijn zeker absoluut ongekend in de geschiedenis van de mensheid, en de ‘geliefde’ mond- en neusbedekking: mensen kunnen wekenlang zonder voedsel leven, dagenlang zonder water, maar slechts minutenlang zonder zuurstof en zonder ademhaling.
  Het opnieuw inademen van onze uitgeademde lucht of met het opnieuw inademen of door het opnieuw inademen van onze uitgeademde lucht resulteert onvermijdelijk in een gebrek aan zuurstof en een stortvloed van kooldioxide.
  We weten echter dat het menselijk brein erg gevoelig is voor zuurstofgebrek.
  Er zijn zenuwcellen, bijvoorbeeld in de hippocampus, die zonder zuurstof niet langer dan drie minuten kunnen overleven.
  De acute waarschuwingssymptomen voor zuurstofgebrek zijn hoofdpijn, slaperigheid, duizeligheid, concentratiestoornissen, vertraagde reactietijden, d.w.z. beperkingen in het cognitief functioneren.
  Bij chronisch zuurstoftekort of chronisch zuurstoftekort verdwijnen deze symptomen echter, u went eraan, al uw prestatievermogen blijven verminderd en het zuurstoftekort in uw hersenen blijft toenemen.
  We weten dat neurodegeneratieve ziekten jaren tot decennia in het verschiet liggen, dus als u vandaag uw telefoonnummer vergeet, begon de storing in uw hersenen 20 of 30 jaar geleden.
  Terwijl je denkt dat je gewend bent geraakt aan je masker en de lucht die je uitademt, blijven de degeneratieve processen in je hersenen doorwerken, ongeacht het gebrek aan zuurstof.
  Het tweede probleem van de hersenen is dat de zenuwcellen niet of nauwelijks delen, wat betekent dat als de overheid ons binnen enkele maanden weer royaal zuurstof zou laten ademen, de verloren zenuwcellen niet via celgenezing kunnen worden hersteld. Wat weg is, is weg.
  Dit is vooral belangrijk voor angstige mensen die werkelijk geloven dat dit masker zichzelf tegen het virus kan beschermen.
  Het virus is ongeveer 0,08 micrometer groot. De poriën van de gewone maskers hebben een grootte van 80 tot 500 micrometer en worden steeds groter bij elke wasbeurt en elke volgende wasbeurt.
  Een algemeen masker beschermt op geen enkele manier tegen een virus.
  Ik draag geen masker, ik heb mijn hersenen nodig om na te denken. Ik wil mijn patiënten met een helder hoofd en een heldere geest tegemoet treden, niet onder kooldioxide-anesthesie.
  In Londen wordt – althans voorlopig – medische vrijstelling zonder commentaar geaccepteerd en gerespecteerd.
  In mijn geliefde Duitsland is elke piloot, elke rentmeester, elke verkoopster, elke voetganger, elke buurman gepromoveerd tot de raad van toezicht op het masker of heeft hij zelf promotie gemaakt of is gepromoveerd.
  De piloten van Lufthansa schoppen passagiers uit het vliegtuig, omdat mensen die een masker niet kunnen verdragen een vlucht zeker niet overleven. Is mij al overkomen. De volgende ochtend vroeg British Airways niet meer om een masker. Dus ik kwam levend naar Londen.
  U herinnert zich misschien dat een paar maanden geleden een zwarte man in Amerika op straat werd vermoord door een politieagent.
  De man zei destijds: ik kan niet ademen “,” ik kan niet ademen “en de agent kneep harder.
  Tegenwoordig zegt de bevolking van Duitsland: “We kunnen niet ademen”, en onze bondskanselier zegt: “150 euro boete.”
  Als neuroloog moet ik expliciet zeggen dat iedereen die dat wenst, recht heeft op medische vrijstelling van het masker. Er is geen ongegrond, vals of beleefdheidsverklaring.
  Zuurstofgebrek beschadigt elk brein.
  Het moet de vrije beslissing van elke persoon zijn of ze het gebrek aan zuurstof in hun hersenen willen accepteren om zichzelf te beschermen tegen virussen met een ineffectief masker.
  Maskers zijn een absolute no-go voor kinderen en jongeren.
  Kinderen en adolescenten hebben van nature een zeer actief en adaptief immuunsysteem en moeten constant omgaan met het microbioom van de aarde.
  Je brein is net zo waanzinnig actief. Er valt zoveel te leren.

 4. Lida Boelhouwers on

  Ik word heel benauwd van het mondkapje en kan het beslist niet dragen, dus ik heb een probleem!!

 5. KNO-arts Bodo Schiffmann krijgt in gesprek met het parlementslid Markus Bayerbach en zijn persoonlijk adviseur Vicky Richter bevestigd dat er in München een zes-jarig meisje gestorven is. Dit is opmerkelijk, omdat Schiffmann nadat hij eerder deze mysterieuze dood op basis van zijn informatie publiekelijk in verband had gebracht met de mondkapjes, hij beschuldigd werd van het verspreiden van fake news.

  Er kwam zelfs een mediacampagne op gang waarbij de media claimde dat de politie van München ontkent dat er überhaupt in Beieren in die periode een zesjarig meisje gestorven is.

  Nadat Vicky Richter navraag had gedaan bij de politie van Rosenheim (een klein stadje ten zuid-oosten van München) en doorverwezen werd naar de politie in München, heeft ze inmiddels bevestiging gekregen dat er op 16 september 2020 wel degelijk een zes-jarig meisje in het ziekenhuis van München gestorven is. De politie verklaart ook dat ze verder geen mededelingen kunnen doen, omdat ze uitgaat van een natuurlijke doodsoorzaak. Er zou geen autopsie zijn gepleegd of verder onderzoek naar haar dood worden gedaan.

  Er zijn bij Schiffmann nu drie sterfgevallen bekend (met naam en toenaam) waarbij kinderen plotseling in korte tijd na elkaar gestorven zijn en het aannemelijk is dat hun dood verband houdt met de mondkapjesplicht in Duitsland.

  Schiffmann is erg bezorgd aangezien de controlemaatregelen nog aangescherpt worden, maar tegelijkertijd steeds meer berichten ontvangt over kinderen die flauwgevallen zijn en eerste hulp nodig hadden.

  Politicus Markus Bayerbach is ook bezorgd, omdat de overheid de verantwoordelijkheid afschuift op de scholen, die vaak een eigen (strenger) beleid voeren, waarbij de veiligheid van de kinderen niet gegarandeerd is.

  De hele zaak riekt naar een doofpotaffaire, waarbij men vooral niet te veel ruchtbaarheid wil geven aan het feit dat kinderen wel eens zouden kunnen sterven door het dragen van mondkapjes.

  In het geval van het zes-jarige meisje weet men dat in de periode dat het kind leerplichtig was en gestorven is, er een mondkapjesplicht bestond voor in de schoolbus, op het schoolterrein en op de gangen, maar niet tijdens de les.

  https://samueleckert.net/kindestot-bestaetigt-6-jahre-altes-maedchen-am-16-09-2020-gestorben/

 6. Edwin Vissers on

  Vraag: “Wie zijn de vier ruiters van de apocalyps?”

  Antwoord: De vier ruiters van de apocalyps worden beschreven in Openbaring hoofdstuk 6 vers 1-8. De vier ruiters zijn symbolische beschrijvingen voor verschillende gebeurtenissen die plaats zullen vinden in de eindtijd. De eerste ruiter van de apocalyps wordt genoemd in Openbaring 6:2: “En ik zag, en zie, een wit paard, en die erop zat, had een boog en hem werd een kroon gegeven, en hij trok uit, overwinnende en om te overwinnen.” Deze eerste ruiter verwijst waarschijnlijk naar de Antichrist, die de autoriteit gegeven zal worden en iedereen zal overwinnen die zich tegen hem verzet. De Antichrist is de valse imitator van de ware Christus, die ook zal terugkeren op een wit paard (Openbaring 19:11-16).

  De tweede ruiter van de apocalyps verschijnt in Openbaring 6:4, “En een tweede, een rossig paard, kwam, en hem, die erop zat, werd gegeven de vrede van de aarde weg te nemen, en dat zij elkander zouden slachten, en hem werd een groot zwaard gegeven.” De tweede ruiter verwijst naar vreselijke oorlogen die uit zullen breken in de eindtijd. De derde ruiter wordt beschreven in Openbaring 6:5-6, “…En ik zag, en zie, een zwart paard, en die erop zat had een weegschaal in zijn hand. En ik hoorde als een stem te midden van de vier dieren zeggen: Een maat tarwe voor een schelling en drie maten gerst voor een schelling; en breng geen schade toe aan de olie en de wijn.” De derde ruiter van de apocalyps verwijst naar een grote hongersnood die plaats zal vinden, waarschijnlijk als gevolg van de oorlogen van de tweede ruiter.

  De vierde ruiter wordt genoemd in Openbaring 6:8, “En ik zag, en zie, een vaal paard, en die daarop zat, zijn naam was [de] dood, en het dodenrijk volgde achter hem. En hun werd macht gegeven over het vierde deel der aarde om te doden, met het zwaard, met de honger, met de zwarte dood en door de wilde dieren der aarde.” De vierde ruiter van de apocalyps staat symbool voor de dood en verwoesting. Het lijkt een combinatie van de vorige ruiters te zijn. De vierde ruiter van de apocalyps zal nog meer oorlog en vreselijke hongersnood brengen samen met afschuwelijke plagen en ziekten. Wat het meest ongelofelijk is, of misschien het meest angstaanjagend, is dat de vier ruiters van de apocalyps slechts “voorgangers” zijn van nog ergere oordelen die later in de verdrukking zullen komen (Openbaring hoofdstuk 8-9 en 16).

  • Dit lijkt me een debunk verhaal geschreven om de zaak in de doofpot te stoppen. Hetzelfde gebeurde met de plotselinge dood van het zes-jarige meisje, waarbij de politie zelfs het overlijden van een kind van die leeftijd in de regio Beieren heeft ontkend. Dit terwijl later uit onderzoek bleek dat er wel degelijk een zesjarig meisje in het ziekenhuis in München gestorven is. Doodsoorzaak onbekend. Net als bij het 13-jarige kind in de bus. Alsof het normaal is dat kinderen neervallen en overlijden, zonder duidelijke doodsoorzaak, of ernstige onderliggende aandoening.
   Bono Schiffmann krijgt ondertussen veel berichten van collega-artsen en ouders over kinderen die flauwvallen en neurologische klachten krijgen. Ondertussen draaien de propaganda en de fact-checkers op volle toeren.