De ergste misdaden zijn lange tijd voor mensen verborgen gebleven. Bijvoorbeeld de productie van adrenochrome. Er komen steeds meer zaken aan het licht. De omvang en de hardvochtigheid van de misdaden zijn onthutsend. Met de gruwelijke feiten die naar boven komen, blijkt echter ook dat steeds meer netwerken opgerold worden.

Ik schreef al eerder over de ondergrondse tunnels en basissen (DUMBS) waar de meest duistere praktijken op aarde plaatsvinden. Neem bijvoorbeeld de ondergrondse tunnels onder Jeffrey Epstein’s eiland. Of de grootschalige mensenhandel via de Mexicaanse grens, die door de bouw van de muur grotendeels tot een einde is gekomen. Deze kinderen verdwenen meestal in pedonetwerken of adrenochromekampen. Dat geldt ook voor kinderen die door de Amerikaanse ‘kinderbescherming’ (CPS) uit huis zijn geplaatst. Daarbij is de productie van adrenochrome of orgaanhandel de meest lucratieve praktijk en tegelijkertijd een van de ergste misdaden tegen de menselijkheid.

Terwijl de meest pijnlijke feiten naar boven komen, gloort er tegelijkertijd licht aan het einde van de tunnel. Er komen steeds meer bevestigingen dat de ontbinding van de Deep State’s machtsstructuur gaande is. Volgens Jessie Czebotar, een Illuminati-insider, worden kinderen in groten getale uit het satanische netwerk bevrijd, ook uit de ondergrondse tunnels en DUMBS. Ze spreekt erover in een uitgebreid interview met Sarah Westall, in de video hieronder.

Jessie maakt deel uit van de 13 Illuminatibloedlijnen en was opgeleid als de ‘Queen Mother of Darkness’, maar koos vanwege haar connectie met Christus later in haar leven voor de rol om het netwerk neer te halen. Ze heeft met eigen ogen gezien dat Hillary en Bill Clinton en andere high profile satanisten betrokken waren bij kindermoord in rituelen. Ze bevestigt dat de Trump-regering een belangrijke rol speelt in het stoppen van kinderhandel. Door de bouw van de muur aan de zuidelijke grens zijn hun inkomstenbronnen bevroren.

Ook helpt Jessie met informatie over het satanisch netwerk ter voorbereidingen van de militaire invallen in de ondergrondse basissen, de DUMBS (Deep Underground Military Bases) en de SUBS (Secret Underground Bases). Deze operaties waren een initiatief van Amerikaanse mariniers, die een einde wilde maken aan de praktijken die er in deze basissen plaatsvonden. De lockdown heeft volgens Jessie twee keerzijden; enerzijds gebruikt de New World Order deze om hun verloren controle terug te krijgen, anderzijds maakt de vrijheidsbeweging gebruik van de situatie voor militaire operaties om pedonetwerken op te sporen en neer te halen. Zo zijn er inmiddels grootschalige adrenochrome-fabrieken gesloten.

Update: het Youtube-kanaal van Sarah Westall is inmiddels neergehaald, waardoor de video van het interview met Jessie Czebotar offline is gehaald. De podcast van het interview is nog wel te beluisteren met deze link (deel 1), deel 2 en deel 3.

Een andere zaak kwam aan het licht door een datalek van documenten, onder andere de administratie van deze adrenochrome-kampen. (Zie kadertekst hieronder) Dit zou verband houden met een ondergronds tunnelsysteem onder New York en arrestaties op Fifth Avenue, waarbij de chique winkel Abercrombie & Fitch als dekmantel diende.

Dit netwerk strekte zich uit van tientallen (wellicht zelfs honderden) locaties in de Verenigde Staten, Costa Rica, Mexico, naar Europa (Duitsland en Groot Brittannië) tot in China. Veel locaties bevinden zich in voormalige militaire kampen, die na de Tweede Wereldoorlog gesloten zijn. Er zijn in Amerika honderden van dergelijke basissen en kampen. Daar waar de documenten slechts de kampen in Californië blootleggen, zijn er volgens Mel K. ook netwerken in Arizona en Canada opgerold, die verbonden zijn met adrenochromelaboratoria en kopermijnen in Mexico. Koper is volgens haar noodzakelijk om de gevriesdroogde adrenochrome te oxideren in de productie van ‘synthetische’ adrenochrome, die echter eveneens een biologische oorsprong heeft. Deze gemodificeerde variant en de daarvan afgeleide producten zijn overigens gewoon te koop op een Chinese website. Een van die laboratoria stond in Wuhan.

De politie zou recentelijk in Arizona een partij gevriesdroogde adrenochrome onderschept hebben, met een straatwaarde van 100 miljard dollar. De 6 containers zouden op weg zijn naar Canada. Ondanks dat deze onderschepping nog niet in het mainstream nieuws is gekomen, denkt Mel dat er in de zaak Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell ook deze handel naar buiten gaat komen. Jeffrey Epstein maakte zich schuldig aan veel meer misdrijven dan alleen de verkrachting van 14-jarige meisjes. Misschien dat het onderwerp adrenochrome om die reden de afgelopen maanden al meer aandacht heeft gekregen en in Turkije en Oostenrijk zelfs als op televisie nieuwszenders is besproken.

Opzettelijk documenten gelekt?

Het datalek aan documenten die de grootschalige productie van adrenochrome aantonen kwam in augustus 2020 in Duitsland aan het licht. De websites van degene die deze documenten als eerste publiceerden werden meteen uit de lucht gehaald. Nu Benjamin Fulford er ook melding van heeft gemaakt is het niet meer onder het tapijt te vegen. In een drietal berichten op Patreon heb ik een aantal aspecten van de documenten beschreven en waarom ik denk dat de bestanden, bestaande uit honderden pagina’s, niet alleen authentiek zijn, maar ook een opzettelijke lek is geweest. Inmiddels heb ik hierover een overzichtsvideo (in twee delen) op mijn Bitchutekanaal gezet (met inmiddels al 14.000 views!).

De implicaties van deze onthullingen zijn enorm. Niet alleen vanwege het wereldwijde netwerk en de omvang van een duizelingwekkende schaal, maar ook omdat het de betrokkenheid van allerlei officiële instanties blootlegt. Het gaat om militaire organisaties, medische instellingen tot en met het Britse Ministerie van Volksgezondheid en Welzijn. In de overzichtsvideo’s worden deze details besproken. Dit is PizzaGate 2.0 met ook in deze zaak eveneens een eettentje als dekmantel!

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

19 reacties

 1. Mooi stukje weer, top gedaan.

  Let there be LIGHT

  Het laatste stukje is nabij zie het als door het geboortekanaal gaan.

 2. Wat een duister hart moet je hebben om deze verhalen te geloven.

  Om te beginnen: hoe raak je betrokken? Neem Obama. Werd hij ingelicht op zeker moment: “Je mag doorgaan en we maken je president, maar je moet wel kindertjes doden”? Of neem anders de wethouder om de hoek. Wanneer dan? Hoe dan?

  Moeten mensen eerst tegenover je op een kussentje zitten voordat je hen als een mens kan zien?

  Waarom hebben we geen dictatuur met een nationaal-socialistisch karakter? Daarbinnen valt dit allemaal makkelijk te plaatsen, maar als je onze huidige samenleving vergelijkt met een dictatuur, dan weet je serieus niet waar je over spreekt. Iets anders gezegd: er zijn miljoenen mensen die graag in zo’n dictatuur zouden willen leven.

  Welk probleem wil je oplossen door zo zwart naar mensen te kijken?

  Oh, wat verlang ik ernaar om jullie eens in het wild te ontmoeten! Ik heb meer vragen dan ik hier kan stellen…

  • Misschien de daders pakken en proberen dit kwaad te verbannen. Er verdwijnen per jaar 800.000 kinderen niemand vroeg zich af waar die bleven……..Denk je dat mensen niet in staat zijn dit te doen wens ik je sterkte….om de info te verwerken die zeer snel komt. En daarmee antwoorden op al je vragen.

 3. Mss al een oude tip, maar zo niet, mss bruikbaar.
  YouTubes worden soms weggehaald. Bewaar van alle video’s en andere materiaal kopie, zodat herplaatsen – bv. op een ander kanaal – nog altijd mogelijk blijft.

 4. Adrenochrome lijkt een broodje aap verhaal te zijn, gepushed door Benjamin Fullofshit, Qanon, Alex Jones en een aantal films https://en.wikipedia.org/wiki/Adrenochrome

  https://crovellbio.en.made-in-china.com/product/svIElzTbANYy/China-CAS-69-81-8-Adrenochrome.html
  Min. Order / Reference FOB Price
  1 kg US $10-20/ kg
  Port: Shanghai, China
  Production Capacity: 50 Tons

  Adrenochrome = Carbazochrome = https://www.lookchem.com/casno69-81-8.html
  69-81-8 Upstream product
  62-13-5
  Adrenalone hydrochloride
  13746-66-2
  Red prussiate -> rode kleur!!!
  69-81-8Downstream Products
  een heleboel

  Ik vermoed dat het net als de ‘platte aarde’ een verhaal is dat gepushed wordt om de aandacht van ritueel kindermisbruik en andere walgelijke zaken af te leiden en de brengers ervan belachelijk te maken.

  De ‘cabal’ zijn satanisten (egoisten) om hier een goed beeld van te krijgen, kan ik je aanraden om de volgende video te bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=FUDdOR618xE

  Geloof niets, maar zorg dat je iets weet voordat je het aan anderen verteld want waarheid is de weg naar vrijheid. X

Leave A Reply