Sarah Westall is één van de journalisten binnen de waarheidsbeweging, die altijd zeer begaan is met het lot van kinderen en grootschalig kindermisbruik. Afgelopen week sprak ik met haar over de ontwikkelingen omtrent de militaire operaties rondom het schoonvegen van de DUMBS (Deep Underground Military Bases). “Er is licht aan het einde van de tunnel.”

> Ga hier direct naar het interview met Sarah Westall (scroll down voor de Youtube video)

Sarah wilde graag concrete bewijzen horen dat deze invallen in de DUMBS ook daadwerkelijk plaatsvinden. In sommige basissen zitten honderden zo niet (tien)duizenden kinderen opgesloten. Soms wel 5 generaties aaneen, waarbij deze kinderen nooit daglicht hebben gezien. Dat zijn de zogenaamde ‘mol-kinderen’, vaak misvormd door een gebrek aan vitamine D en een leven onder erbarmelijke omstandigheden.

Als eerste spreken we over de aanloop van deze militaire operaties, zoals ook uitgebreid omschreven in het artikel op Patreon “Is er licht aan het einde van de tunnel?”. Bovendien zijn er allerlei noodopvangcentra voorbereid die bestemd lijken te zijn voor de opvang van (jonge) kinderen en baby’s en niet (alleen) voor Covid-19 patiënten, zoals omschreven in deel 2 “Er is licht aan het einde van de tunnel.”*

*) Beide artikelen zijn toegankelijk ook voor niet-Patreon-steunleden.

Kinderen opgevangen in de Covid-19 zorgcentra?

De meest recente aanwijzing dat enkele noodvoorzieningen helemaal niet gericht zijn op Covid-19 patiënten is een Tweet van de National Guard in Michigan. Ondanks dat de corona-epidemie over zijn piek heen is en de ziekenhuizen de zorg aankunnen, treft men voorbereidingen voor de inrichting van een nieuwe zorg-unit. Men bouwt stapelbedden met drie slaapplekken boven elkaar. Het is onwaarschijnlijk dat deze bestemd zijn voor de coronapatiënten en waarschijnlijk wél voor de opvang van kinderen.

Het is echter onduidelijk hoeveel kinderen er bij deze operaties zijn gered. Volgens Timothy Holmseth zijn het er 50.000, maar met de opvang van gemiddeld 10.000 kinderen per Amerikaanse staat, zou je talloze klokkenluiders verwachten die deze claim bevestigen. Misschien is nog maar een klein deel van de kinderen daadwerkelijk boven de grond gebracht.

Wanneer mensen lange tijd in duistere ruimtes met weinig zuurstof verblijven, kunnen ze niet zomaar aan daglicht en hoge zuurstof niveaus worden blootgesteld. Het lichaam moet zich langzaam aan de nieuwe situatie aanpassen. Vergelijk het met een omgekeerde hoogteziekte of zoals bij diepzeeduiken te snel naar het wateroppervlak gaan. Om die reden is het denkbaar dat veel kinderen nog niet boven de grond zijn. Of het gaat om kleinere aantallen, of ze zijn buiten de Covid-19 noodopvang opgevangen. Volgens journaliste Liz Crokin heeft Trump onlangs miljoenen extra budget vrijgemaakt om de slachtoffers van seksueel misbruik te huisvesten.

Linkerfoto is gemaakt in een vluchtelingenkamp in de Gazastrook. Gezien haar panda-ogen is ze waarschijnlijk slachtoffer van seksueel misbruik geweest. Tweede foto: Hollywood- en popsterren steken de draak met panda-ogen veroorzaakt door sodomie.

De herkomst van foto’s die op het internet circuleren als bewijs dat deze kinderen gered zijn, is vaak niet te achterhalen, of afkomstig uit andere dossiers. Zo komt de foto van het jongetje met panda-ogen — een kenmerk van ernstige vorm van seksueel misbruik waarbij door sodomie de bloedvaten rond de ogen knappen — uit een medisch dossier uit 2012 over een bepaalde vorm van hersentumor. Deze foto’s zijn wellicht op anonieme chat-boards gedeeld en bedoeld als voorbeeld om de situatie van de kinderen te illustreren en niet zozeer als feitelijke registraties van de actuele situatie.

Veelvuldig gebruik van tunnels bij kinderhandel en pedonetwerken

Tunnels en ondergrondse bunkers worden wereldwijd vaak gebruikt voor illegale wapen-, drugs- en kinderhandel. Deze misdaden gaan hand in hand, omdat men vaak dezelfde routes, methodes, mensen en opslagruimtes gebruikt. Mensenhandel is veruit het meest lucratief. Ook op Little St. James Island, ook wel bekend als het pedo-eiland van Jeffrey Epstein, werden tunnels gebruikt om kinderen naar het eiland te smokkelen en het misbruik voor buitenstaanders te verbergen. Vanuit Disney World Florida vertrokken cruiseschepen naar het eiland en op foto’s is te zien dat een van de ingangen naar het tunnelstelsel direct vanuit het water te bereiken was. Epstein liet enkele maanden voor zijn arrestatie voor 29 miljoen dollar aan beton in zijn tunnels storten.

Er zijn sterke aanwijzingen dat de tunnels als onderdeel van de DUMB onder Los Angeles op dit moment schoongeveegd worden. Vanuit het Getty Centre loopt een tunnel naar het Playboy Mansion, met vertakkingen naar verschillende villa’s in Hollywood. Onder het Playboy Mansion vinden opgravingen plaats. Een andere tunnel loopt helemaal door tot Laurel Canyon. Vanuit het knooppunt onder het Getty Centre loopt een tunnel naar Long Beach Harbor, waar zich ook een ingang bevindt. Deze bestaat uit vier verdiepingen, is 300 tot 1600 meter diep en zo breed als een stadsblok (waarschijnlijk zo’n 500 meter). In het ondergrondse complex onder het Getty Museum vond op grote schaal seksueel en Satanisch ritueel misbruik van kinderen plaats.

Volgens burgerjournalist Dean Ryan, die in Inglewood Los Angeles woont, waren er in de nachten van 21 en 22 april ondergrondse ontploffingen. De eerste aardschok is in de media gemeld als een aardbeving met een kracht van 3,7 op de schaal van Richter. Na de ondergrondse ontploffingen zijn talloze helikopters, hovercrafts en straaljagers gesignaleerd. Bepaalde straten waren afgesloten en op donderdag 29 april meldde Dean Ryan dat er nog steeds helikopters overvlogen. Het ondergrondse complex onder het Getty Centre schijnt een van de meest belangrijke ondergrondse locaties te zijn. Het pand was een bunker, gebouwd met de meest harde steensoorten en streng beveiligd, inclusief kluisdeuren die zelfs een nucleaire ontploffing kunnen weerstaan.

Adrenochrome onlosmakelijk verbonden met Hollywood

In de DUMB onder het Getty Museum zouden ook talloze kinderen gevangen gehouden worden, die gebruikt worden voor het aftappen van geadrenaliseerd bloed voor de drug Adrenochrome. Veel Hollywoodsterren weten van de praktijken rond deze ernstige vorm van misbruik, die ook plaatsvindt in elite seksclubs zoals SNCTM, waar eveneens kindofferrituelen plaatsvinden. Adrenochrome is onder Hollywoodsterren een geliefde drug, vooral omdat het wordt gezien als een verjongingselixer. Onlangs trad de bokser David Rodriguez hierover naar buiten en volgens zijn vrienden in Hollywood hebben daar al allerlei arrestaties plaatsgevonden.

Toen aan het begin van de epidemie het corona-virus nog maar weinig mensen besmet had, waren er opvallend veel beroemdheden die meldden dat ze ook het virus hadden en in quarantaine gingen. Een van hen was Tom Hanks en zijn naam wordt vaker genoemd in relatie tot kindermisbruik. Zo noemde de inmiddels overleden Isaac Kappy hem een pedofiel. Tom Hanks is in Australië in quarantaine gegaan en nu al ruim anderhalve maand ernstig ziek. Er zijn geruchten dat hij inmiddels al is overleden of gearresteerd is, maar daar zijn nog geen harde bewijzen voor.

Tom Hanks plaatste onlangs de linkerfoto op zijn Instagram-pagina dat hij bloedplasma krijgt toegediend. De rechterfoto die hij op 17 maart 2020 op zijn Instagram-pagina plaatste met een Corona typemachine, lijkt in een ziekenhuis genomen te zijn. Dat betekent dat hij al anderhalve maand ernstig ziek is.

Op 20 april 2020 plaatste actrice Kirsten Dunst een opmerkelijke foto op haar Instagram-pagina, met de verborgen boodschap “Woody is down.” Op de foto ligt een pop van Woody, het tekenfilmfiguur uit Toy Story, levenloos op de grond. De stem van Woody is ingesproken door Tom Hanks. Is dit een signaal dat Tom Hanks dood of neergehaald is? Op de achtergrond zien we een gecrashte speelgoedauto en een omgekeerde luierdoos met een tunnelopening. Aan de rechterzijde liggen kinderblokken met de letters S.O.S. Dat zijn wel verdacht veel elementen die overeenkomen met de situatie waarbij de DUMB in Los Angeles wordt schoongeveegd.

Volg het witte konijn

Het logo van Playboy was een wit konijn. Deze symboliek zien we ook terug bij seksslaafprogrammering en het dragen van konijnenoren en de elite seksclub SNCTM in Beverly Hills. Het witte konijn is een eufemisme voor kinderhandelaar en kannibalisme, aangezien witte konijnen soms hun eigen jong opeten. In de Q-beweging verwijst de meme “follow the white rabbit” naar deze walgelijke praktijken. Wanneer je bovendien het Adrenochrome chromosoom een kwartslag kantelt lijkt het op een wit konijn.

Op 2 april 2020 houdt Trump een persconferentie met het Ministerie van Justitie en de Marine, om militaire operaties aan te kondigen om de drugskartels aan te pakken en vermeldt eveneens de mensenhandel. Hij zinspeelde tijdens de persconferenties inzake de coronacrisis vaak heimelijk naar deze militaire operaties en noemde specifiek het Paasweekend als mijlpaal. Met Pasen las Melania Trump uit het kinderboek “The Little Rabbit” over een wit konijn dat in een tunnel terecht komt, in gevaar is, gered wordt en uiteindelijk naar huis gaat.

Mis niks, wordt Patreon steunlid en steun deze site

Op Patreon verschijnen nieuwsberichten vaak eerder dan op de blog, of je vindt er meer details en achtergrondinformatie over de artikelen. Soms deel ik er mijn aantekeningen voor toekomstige artikelen die nog niet ver genoeg zijn uitgewerkt voor publicatie, maar wel interessante informatie bevatten. Of ik schrijf persoonlijke updates over wat er achter de schermen plaatsvindt. Op deze manier hoop ik iets terug te kunnen doen voor de steunleden.

Met de donaties van de Patreons wordt het makkelijker om een groot deel van mijn tijd aan de blog te besteden en kan ik de kosten die gepaard gaan met de blog beter dragen. Je kunt al Patreon steunlid worden vanaf $2 per maand. Betalingen zijn alleen mogelijk met credit card of een Paypal account, die iedereen met een Nederlandse bankrekening en mailadres kan openen. Met deze link vindt je instructies en antwoord op eventuele vragen en bezwaren.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

12 reacties

 1. Dank je wel Ella, voor al jouw werk. Jouw volharding en doortastendheid. En ook dat jij een onderwerp vast pakt waar de meeste mensen liever van wegblijven.

 2. Dag Ella Ster,
  Dank je weer voor dit nieuws, het oprollen van deze ultieme misdaad over de hele wereld is juist nu buitengewoon belangrijk, de gigantische complexiteit van die wereldwijde organisaties komt boven, dank zij acties op het allerhoogste niveau. Buitengewoon ontroerend welk leed er bestaat, waarvoor de psychopaten zich gaan verantwoorden.

 3. Bedankt Ella. Moet je zeggen, dat ondanks al ik al tiental jaren weet wakker ben, dit zo schokkend is dat ik hoop dat het niet waaŕ is. Ik kan dit denk ik pas echt geloven als we bewijzen krijgen. Ik weet dat er pedofolie zoals bij- Joris Demmink en zo meer- speelt bij de heersers. Maar dit is zo bizar wreed-dadig, dat ik hey niet kan bevatten. Nu denk ik; als men dit met dieren kan doen (even aan de wrede beelden laatst vd slachthuizen denkend) waarom dan niet met mensen?
  Mogen het licht overwinnen en al deze mensen opgeruimd worden.

 4. Marianne Chrysanthou on

  Feeling sick..not from corona..but from the unbelievable atrocities going on in this world.
  I pray that God will give Trump the time and strength to drain this huge swamp.

 5. vanessa estoppey on

  Bedankt voor het goede werk Ella! Out of Shadows UK is nu ook online on bitchute want op you tube wordt deze verwijderd. Hoop stiekem op een out of shadows NL. Zou dit niks voor jou zijn.