Isaac Kappy: “Steven Spielberg is een pedofiel!”

6

Ongeveer 2 maanden geleden kwam Isaac Kappy naar buiten met schokkende onthullingen over beroemdheden uit Hollywood. Zo beschuldigt hij Steven Spielberg publiekelijk een pedofiel te zijn. In onderstaande video onthult hij, dat zelfs zijn beste vrienden bij PedoGate betrokken blijken te zijn.

Isaac Kappy is zelf acteur, kunstenaar en muzikant en is jarenlang onderdeel geweest van de Hollywood-scene. Hij kent veel beroemdheden en anderen uit de film- en entertainmentindustrie. Hij kwam op hun feestjes, kwam bij mensen thuis en weet wat er in die wereld speelt.

Toen het nieuws over PizzaGate naar buiten kwam, was hij in shock. De schok werd nog groter toen hij er achter kwam dat zelfs zijn eigen vrienden pedofielen zijn. In het interview met Nathan Stolpman van Lift the Veil vertelt hij over het moment dat acteur (en destijds zijn beste vriend) Seth Green en zijn vrouw Clare Grant de geheime kamer in hun huis lieten zien. “Hier bewaren we de kinderen,” had Seth in een dronken bui met sinistere stem gezegd, toen hij een verborgen deur achter een boekenkast in hun huis toonde.

Isaac nam het aanvankelijk op als een grap, al vond hij het een vreemd idee dat er een verborgen slaapkamer in het huis bleek te zijn. Later werd hij door Seth en Clare in vertrouwen genomen waarin ze bekenden op kinderen te vallen. “We houden van kippetjes,” onthulden ze. Isaac wist dat ‘kippetjes’ een codewoord voor jonge kinderen is.

Steven Spielberg is geen uitzondering

Isaac besefte toen dat PizzaGate of PedoGate geen complottheorie was. Niet alleen is PedoGate waar, maar veel beroemde mensen blijken erbij betrokken te zijn. Hollywood wordt zelfs tegenwoordig PedoWood genoemd.

“Steven Spielberg is een pedofiel, wiens gewelddadige pedofiele vrienden Heather O’Rourke hebben vermoord! En als hem dit niet bevalt, sleep me maar voor de rechter!”

Isaac Kappy (26:45)

Isaac werd de spreekbuis over het elite pedonetwerk in Hollywood. Volgens hem is het algemeen bekend dat Steven Spielberg een pedofiel is. Ook Tom Hanks, Stephen Colbert en Bill Clinton noemt hij bij naam. Isaac: “Hollywood-pedofilie is geen complottheorie. Het is een uitgebreid gedocumenteerd feit. Maar er zijn veel machtige mensen die een hoop te zeggen hebben en zij kunnen het strafrechtelijk onderzoek staken.”

“Ik ben het zat. Het moet verdwijnen. We zouden geen Wereldorde moeten hebben waarbij kinderen verkracht en zelfs vermoord worden. Het is walgelijk. Het is ziek en creëert een heleboel gebroken mensen.”x

 Het maakt me niet uit wat ze me aandoen. Dit is een onderwerp waarin ik me zo gesterkt voel. Ik ben letterlijk bereid om er voor te sterven en te doen wat er ook nodig is, totdat dit verdwenen is.”

Isaac Kappy

Isaac Kappy en Fiona Barnett

Een week geleden nam Isaac Kappy deel aan een ronde tafel gesprek bij Event Zero TV samen met Fiona Barnett. Zij geeft in dit gesprek een goede uiteenzetting van wat ritueel misbruik is en wat de herkomst van de Luciferiaanse sekte is. De wereld wordt bestuurd door pakweg 8500 machtige psychopaten en pedofilie is onderdeel van hun levensstijl en religie. Fiona geeft inzage in de machtsstructuur van de families en groeperingen die erbij betrokken zijn. (vanaf 13:35 minuten)

Daarna zet ze tevens helder uiteen wat deze mensen bezielt om zo ver te gaan, om kinderen te schaden. Het heeft vooral met macht te maken, het verwerven en handhaven van de macht. Er is geen betere manier om de samenleving te beheersen, dan door de volgende generaties te breken. De gebroken kinderen worden vervolgens ingezet door de machthebbers om de controlestructuur in stand te houden. Ritueel misbruik gaat daarom veel verder dan alleen seksueel misbruik van kinderen. Het kan niet los gezien worden van het MK-Ultra-programma van de CIA waarbij kinderen door middel van trauma, hypnose en drugs geprogrammeerd worden. Deze kinderen worden ingezet als seksslaaf, spion of zelfs super-soldaat. (vanaf 23:42)

In deze video zijn tevens fragmenten gemonteerd die aantonen dat beroemdheden zoals Britney Spears slachtoffer zijn van dergelijke mind-controlprogramma’s. In het getoonde fragment valt Britney Spears even uit haar rol wanneer ze gevraagd wordt wat ze achter de schermen heeft meegemaakt. Je kunt zien dat het een storing is in de geprogrammeerde rol die ze behoort te spelen. Ze weet dan even niet haar tranen te bedwingen. Ook een ander fragment toont een ster (Ik heb zelf geen idee wie het is) die in een hypnosestaat lijkt te verkeren terwijl ze naar de auto loopt.

Beide video’s geven een beter inzicht in wat er gaande is achter de schermen van Hollywood. De glitter en glamour van de entertainmentindustrie blijkt niet veel meer dan een façade waarachter een heel sinistere wereld schuil gaat.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

6 reacties

  1. In de Bourne trilogie uit 2002, 2004, 2007 en het vervolg uit 2012 zien we hoe die super soldaten door middel van trauma, hypnose en drugs geprogrammeerd worden! De meeste kijkers ervaren het helaas alleen maar als film fantasie. Filmmakers worden geïnspireerd. Laten we niet vergeten wat het woord inspiratie werkelijk betekent.

  2. Inmiddels zijn de bewijzen overduidelijk, helaas laten de arrestaties op zich wachten,als ze ooit plaats zullen vinden, pas als het op het 8 uur journaal verschijnt zullen de ogen van de mensen geopend worden, eerder niet

  3. Reacties geplaatst op 28-29 september worden later gemodereerd en verschijnen pas 30 september.

    • Dank je. In tweede instantie vermoedde ik dat zij het was, maar durfde er mijn vingers niet aan te branden. Lady Gaga is overduidelijk een marionet van de Illuminati.