Afgelopen week verschenen er veelbelovende berichten over het nieuwe coronavaccin dat 90% effectief zou zijn. Del Bigtree, producent van Vaxxed, zet kritische vragen bij het versnelde medische onderzoek en de vaccinveiligheid. Angie Blake van Real Deal Media sprak met hem.

Del Bigtree is een van de meest vooraanstaande figuren van de Vaccine Risk Awareness Movement. Hij doet al zo’n 12-14 jaar onderzoek naar vaccins en andere farmaceutische producten. Dat begon toen hij met zijn CBS televisieshow ‘The Doctors’ op kritische wijze farmaceutische giganten en bedrijven zoals Monsanto in het nieuws bracht. In die tijd ontdekte hij dat farmaceuten soms willens en wetens medicijnen op de markt brachten, waarvan ze wisten dat het voor sommige mensen zeer schadelijk of dodelijk zou kunnen zijn en als gevolg later miljoenen dollars aan schadeclaims moesten uitkeren.

Van pro-vaxxer naar criticus

Destijds was men in deze televisieshow een voorstander van vaccinaties. Dat veranderde voor Del Bigtree toen hij in contact kwam met een ouder wiens kind vaccinatieschade had opgelopen. Via een klokkenluider bij de CDC (Centers for Disease Control) kreeg hij bovendien te horen dat men daar de gebruikelijke veiligheidsvoorschriften bij het testen van vaccins niet in acht zou nemen. Uiteindelijk was dit voor hem aanleiding om deel te nemen aan de documentaire Vaxxed, hetgeen tevens het einde van zijn carrière bij CBS was.

Bij de eerste vertoningen van de docu Vaxxed vroeg Del Bigtree na afloop aan het publiek wie van hen een kind had met vaccinatieschade. Hij had verwacht dat er zo’n 6 tot 10 mensen zouden opstaan, maar in werkelijkheid stonden zo’n 80 mensen op, drie vierde van het publiek. Toen kwam hij er ook achter dat elk vaccin kan leiden tot ernstige schade of dodelijke slachtoffers. Na jaren onderzoek durft hij nu te beweren dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat vaccins veilig zijn. De in de medische wereld gebruikelijke gouden standaard van een dubbel blind placebo-test, wordt bij de ontwikkeling van vaccins simpelweg niet gehanteerd.

Met zijn nieuwe platform The Highwire onderzoekt hij allerlei zaken omtrent de coronacrisis, farmaceutische industrie en vaccins in het bijzonder. The Highwire heeft ook een eigen juridisch team die tegen de farmaceutische industrie procedeert. Tot nu toe hebben ze inzake vaccinveiligheid al vier rechtszaken gewonnen, nadat ze het opnamen tegen grote organisaties zoals de FDA, National Institutes of Health, CDC en de US Department of Health and Human Services.

Het gevaar van een immuunsysteem dat in overdrive gaat

Hij is dan ook uitermate sceptisch over de introductie van het nieuwe coronavirus, hetgeen voor hem aanleiding was om dieper in de achtergrond van het medisch onderzoek te duiken. Hij beweert dat er al een kleine twintig jaar onderzoek is gedaan om een veilig coronavaccin te ontwikkelen, hetgeen tot voor kort nog niet gelukt is. Dat kreeg vooral aandacht rond 2003-2005 met de eerste Sars-corona-epidemie. In de zoektocht naar een dergelijk vaccin ontdekte men het fenomeen immuunversterking (immune enhancement), waarbij het immuunsysteem in overdrive gaat.

Del Bigtree vertelt in onderstaand interview dat de studies met dieren aanvankelijk veelbelovend leken, toen deze goed op het vaccin bleken te reageren. Bloedonderzoek toonde bovendien aan dat ze ook antistoffen tegen het virus hadden ontwikkeld. Bij dierproeven gaat men soms nog een stap verder en stelt men de dieren bloot aan het virus, de zogenaamde challenge studie, om te zien of het vaccin werkt. Op dat moment bleek dat de antistoffen de cel niet zozeer beschermden tegen het virus, maar het virus juist diep in de celkern lieten binnen dringen.

Het veroorzaakte een cytokine storm, hetgeen soms ook bij huidige Covid-19-patiënten het geval is. Het resulteerde in ernstige ademhalingsproblemen en orgaanfalen, met catastrofale gevolgen. Op basis daarvan concludeerde men in die medische studies toen al dat men met dit vaccin uitermate voorzichtig zou moeten zijn met medisch onderzoek op mensen.

Door alle haast staat vaccinveiligheid coronavaccin nog meer onder druk

Dit is de achtergrond van het huidige coronavaccin, dat men nu in alle haast aan het produceren is. The HighWire heeft recentelijk een rechtszaak aangespannen om de testresultaten van producent Moderna boven tafel te krijgen en is verbaasd dat de farmaceut geen enkel onderzoek schijnt te hebben gedaan hoe men het fenomeen immuunversterking (een overreactie van het immuunsysteem) kan voorkomen.

Over AstraZeneca schrijft The Highwire: “Meer recentelijk meldde Reuters dat AstraZeneca juridische bescherming heeft gekregen tegen toekomstige aansprakelijkheidsclaims met betrekking tot het COVID-19-vaccin. Dit schokt niemand die de lange staat van dienst heeft gevolgd van slechte vaccinveiligheidswetenschap en de weigering van fabrikanten om achter hun product te staan.”

Del Bigtree maakt zich dan ook grote zorgen over de snelheid waarmee het nieuwe coronavaccin ‘getest’ en geproduceerd wordt. De haast en drastisch verkorte testperiode kan volgens hem catastrofale gevolgen voor de volksgezondheid hebben. De ziekte heeft een IFR (infection fatality rate) van ± 0,25%, waarbij 99,75% de ziekte overleeft. Het sterftecijfer zou door het vaccin veel hoger kunnen liggen, omdat het vaccin als een katalysator kan werken (zo blijkt uit eerdere studies), als er wederom sprake is van een overreactie van het immuunsysteem.

Zelfs als het nieuwe vaccin niet direct leidt tot immuunversterking, weet men nog helemaal niet wat er gaat gebeuren wanneer het COVID-19-virus gaat muteren en hoe het lichaam op de nieuwe virusvariant reageert.

Wereldwijde vaccinatie-agenda en zeggenschap over eigen lichaam

De enorme haast om dit vaccin op de markt te brengen heeft volgens Del Bigtree te maken met een wereldwijde agenda van de WHO om de hele wereldbevolking te vaccineren. Door het toegenomen bewustzijn over de ongewenste neveneffecten rond vaccinaties en dalende vaccinatiebereidheid, zag men deze agenda in gevaar komen. Men gebruikt nu de pandemie en bijkomende angst om het plan alsnog versneld te implementeren.

Del Bigtree benadrukt het belang om zelf te kunnen beslissen om wel of geen vaccin te nemen, ongeacht of iemand nu wel of geen voorstander is van vaccinaties. Anders is ons lot ‘voorgoed’ in handen van farmaceuten of mogelijk (toekomstige) corrupte politici. We moeten volgens hem altijd de macht en zeggenschap over ons eigen lichaam blijven houden.

The Highwire

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

14 reacties

 1. Tja, met zo’n artikel ga ik weer nadenken…..
  en informatie zoeken:
  Er zijn zo’n 10.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 virussen op aarde. Een 1 met 31 nullen.
  Bron: https://www.quest.nl/mens/gezondheid/a32062692/tien-dingen-die-je-nog-niet-wist-over-virussen/

  en:
  Bij analyses van monsters van mensen is ongeveer 20% van de virussen nog niet eerder gezien en van de monster uit het milieu, zoals uit zeewater en sedimenten uit de oceaan, is de grote meerderheid van sequenties volledig nieuw
  Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Virus_(biologie)

  Mijn conclusie: Waar hebben die idioten het over!!!!

  Stop de overheidsterreur!

  • Oprechte vraag: wat is je punt?

   Er zijn waarschijnlijk 100 miljoen katachtige op de wereld. 100.000 daarvan zou ik in het wild niet tegen willen komen (tijgers leeuwen etc), de rest krult zijn staart om mijn benen
   (Aantallen zuig ik uit mijn duim, het gaat om het beeld)

   Het probleem is dat dit ‘nieuwe virus’ voor het eerst ‘gevaarlijk’ is voor mensen. We weten nu, in tegenstelling tot afgelopen voorjaar, dat het wel meevalt met de dodelijkheid van COVID-19. We kunnen nog steeds wel allemaal ziek worden. Daarom hebben we maatregelen. Niet handig als alle dokters, brandweer en leraren ziek zijn. Of dat je favoriete supermarkt dicht moet vanwege ziek personeel. Om nog maar een beeld te geven. Daar zijn nu de maatregelen voor.

  • MaRia de Heus on

   Geweldig om waarheid artikelen te lezen, en te beseffen dat er wereldwijd gewerkt word om er weer een mooie liefdevolle planeet van te maken.

 2. Anita
  2 uren geleden
  Zie hoe de MSM het vaccin promoten. Mensen worden gepusht om straks dat vaccin te gaan nemen. Eventuele weigeraars worden bij voorbaat aan de schandpaal genageld. Wat bezielt hen die weigeren, zij zijn niet solidair voor de medemens etc. We moeten een eventuele kleine risico voor lief nemen?? (een kleine bijwerking zoals een lichte verkoudheid en een tijdelijke lichte verhoging stellen niets voor. Alsof het gaat om een financieel product. Daar kun je eventueel nog wel het risico nemen om te gaan beleggen in aandelen. Eventueel verlies je op lange termijn aanzienlijk veel geld. Maar dit gaat over ons leven. Wat zijn de eventuele bijwerkingen op lange termijn, dus over enkele jaren? Daar hoor je ze niet over. Dus zo onafhankelijk zijn zij niet. Hopelijk staan er te zijner tijd moedige advocaten op die de juridische verplichting omtrent het vaccin gaan bestrijden.

  • Goed punt.
   Ik ben ook kritisch over de gehaastheid van het virus. Ik ga mijn kinderen ook vaccineren, dan wil ik wel wat zekerheden.

   Maar wat is het alternatief? Ik hoor en lees steeds meer over permanent/chronisch zieke COVID patiënten. Blijvende long en hart schade, er loopt nu ook onderzoek naar hersenschade na COVID.

   Een duivels dilemma

 3. Deze mantra bevat ook de lichttaalcode in zich en doe deze dus iedere dag, want iedereen groeit dan ook in het LICHT !

  IK BEN HET LICHT – IK BEN DE LIEFDE – IK BEN DE WAARHEID – I AM

  Hiermee veranderen wij Aarde ten goede

 4. Bert Albronda on

  De blijsluiters van vaccins open baarmaken zou al helpen Beweringen van CEO. van vaccin producerende farmaceuten over de effectiviteit van een vaccin hebben niets met wetenschap te maken.