PERSBERICHT BOND OVERHEIDSZAKEN 4 JANUARI 2021

Mensen die in de zorg werken, krijgen vanaf 4 januari aanstaande een oproep van hun werkgever om zich te laten vaccineren tegen het zogeheten coronavirus. Deze zorgmedewerkers zullen in verschillende mate druk ervaren om het coronavaccin te accepteren, ook al zijn ze daar niet toe verplicht en zijn aan de injectie serieuze risico’s verbonden. De Nationale Bond tegen Overheidszaken heeft voor deze mensen een brief opgesteld waarmee ze kunnen aangeven dat ze met de injectie niet akkoord zijn en dat ze de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor alle schade als gevolg van enige vaccinatiedwang bij hun werkgever leggen.

‘Heel veel mensen die in verpleeghuizen, gehandicaptenzorg, wijkverpleging en Wmo-ondersteuning werken, zien het coronavaccin niet zitten’, zegt Jordy Zwarts, voorzitter van de Bond. En dat is terecht, vindt hij. Het coronavaccin is in korte tijd ontwikkeld en niet of nauwelijks op zijn gezondheidseffecten getest. Er heeft geen dubbelblind placebogecontroleerd onderzoek plaatsgevonden en het is al eerder gebleken dat vaccins gezondheidsschade kunnen veroorzaken. Het coronavaccin bevat in nanodeeltjes verpakt mRNA dat DNA van het geïnjecteerde lichaam mogelijk verandert en biosensoren die al dan niet verbindingen met kunstmatige intelligentie aangaan.

Jouw lichaam

Zwarts: ‘Het betekent nogal wat als je het coronavacccin toelaat. Je neemt in feite deel aan een experiment waarvan de gevolgen onzeker en misschien zelfs onherstelbaar zijn. Dan kan er natuurlijk geen sprake van zijn dat iemand jou gaat dwingen om zo’n vaccin toe te staan. En dan wil degene die jou dwingt ook nog eens buiten schot blijven als jij door die dwang in de problemen komt! Jouw lichaam is van jou, en van niemand anders. Punt.’

Vertrouwenspersoon

De Bond heeft voor de zorgmedewerkers twee brieven opgesteld. De ene brief is uit naam van de zorgmedewerker zelf en kan hij rechtstreeks sturen naar de directeur van de organisatie waarvoor hij werkt. De andere brief is uit naam van zijn vertrouwenspersoon. Als een zorgmedewerker de stap te groot vindt om over het vaccin rechtstreeks met de directeur van zijn organisatie in contact te treden, dan kan hij zijn brief naar de vertrouwenspersoon van de organisatie sturen. Deze zendt dan namens hem een brief naar de directeur waarbij hij achterwege laat welke medewerker zich bij hem heeft gemeld.

Duidelijk signaal

‘Mensen moeten zich compleet vrij voelen om ervoor te kiezen dat ze geen vaccin accepteren’, licht Zwarts toe. Als mensen niet het risico van een ongemakkelijk contact met hun directeur willen lopen of ze niet als eerste binnen hun organisatie voor de dag willen komen als een vaccinweigeraar, dan is de route via de vertrouwenspersoon een oplossing. Maar in alle gevallen, aldus Zwarts, is het raadzaam om eerst collega’s te vragen of zij ook aan de actie willen meedoen. ‘Samen sta je sterk en geef je een heel duidelijk signaal aan je werkgever.’

Juridische positie

Om de druk van de werkgever te weerstaan en het coronavaccin te weigeren, hebben medewerkers niet per se de door de Bond opgestelde brief nodig. Mensen kunnen het ook gewoon nalaten om een afspraak met de GGD te maken. Het voordeel van het gebruiken van de brief is volgens Zwarts dat deelnemers daarmee sterk in hun recht komen te staan. ‘Je hebt bij je werkgever tijdig aangegeven wat je positie is en je hebt hem daarbij duidelijk op belangrijke juridische en inhoudelijke aspecten gewezen. Daar kan zo’n werkgever dan niet meer omheen. De druk komt bij die werkgever te liggen, in plaats van bij jou. En als het spannend wordt, dan ben je verzekerd van je juridische positie.’ Wat de Bond betreft is die positie zeer sterk, omdat de brief krachtige bepalingen uit het internationaal recht omtrent de lichamelijke integriteit van ieder mens bevat en verwijst naar de op onomstotelijk bewijs gestoelde bezwaren tegen het coronavaccin en het ontbreken van sluitend wetenschappelijk bewijs dat de coronamaatregelen rechtvaardigt.

Deelname aan de Vaccin-actie is gratis.

De brief aan de directeur kan ook gebruikt worden door mensen die buiten de zorg werken. Het document is bijvoorbeeld ook geschikt om naar een restauranthouder of hoteleigenaar te sturen in het geval die zijn medewerkers het coronavaccin wil opdringen.

De brieven (met bijlagen) kunnen gedownload worden via de website van de Bond Overheidszaken

Share.

About Author

7 reacties

  • de medische wetenschap schiet namelijk tekort maar dat is natuurlijk niet zo verwonderlijk aangezien dat de medische wetenschap georganiseerde misdaad is.want uiteindelijk zijn alle ziektes een verdienmodel voor de Big pharma maffia die letterlijk over lijken gaan om over de rug van zieke onwetende mensen geld te verdienen of beter gezegd bloedgeld.en daarom is medicijnen ook doodsoorzaak nummer 3 gezien de bijwerkingen en dat het slechts symptoombestrijding is.en als ze de vaccinatieagenda doordrukken dan word het waarschijnlijk doodsoorzaak nummer 1 als men massaal gaan sterven door de bijwerkingen van vaccins of vaccinatieschade oplopen dat men ernstig gehandicapt kan worden.dus waarschijnlijk gaat die vaccins meer slachtoffers maken dan het corona zelf.en als men weet wat voor giftige ingrediënten die vaccins bevat dan zal niemand zich meer laten vaccineren en misleiden door de farmaceutische leugenachtige propaganda.kortom die vaccins zijn niet bedoeld om de mensheid beter te maken maar om de kassa te vullen van de corrupte big parma maffia net zoals giftige symptoombestrijdende medicijnen waar ook miljarden aan word verdiend

 1. Er zijn eindeloze discussies over vaccinatie. Ik wilde mens en paard benoemen. Het gaat al lang niet meer over gezondheid. Het gaat over een uiterst kwaadaardige elite die ons wil controleren, ontmensen en tot slaaf wil maken. Veel mensen slapen nog en kunnen dit vanuit een normaal perspectief niet geloven. Er is geen virus anders dan de huis tuin en keukenvirussen. Ringonderzoek door 7 Amerikaanse universiteiten heeft alle positief geteste PCR-monsters diepgaand geanalyseerd tot en met de elektronenmicroscoop toe. Ze hebben geen Corona gevonden, alleen influenza A&B. Dit klopt met de statistieken die precies de seizoensgriep volgen. Mensen vertrouwen op regeringen en main stream media. Maar wat nu als deze in uiterst kwaadaardige handen zijn. Dan… dan ga je gezonde mensen inspuiten met zwaar gif en technologie. Gif dat wisten we al uit de diepgaande Italiaanse onderzoeken van alle vaccins op de wereld. Resume: aluminium, nano-deeltjes, kwik, fluor, formaldehyde, dode rode bloedcellen van dieren, Chromosoom 8, landbouwgif. Sinds 2 weken neurotoxinen. De eerste videos van gevaccineerden laat verlammingsverschijnselen in het aangezicht zien. Het is echter allemaal nog erger. De DNA-synthese wordt overgenomen en DNA wordt veranderd. Dus verander je als wezen ook. Waarschijnlijk is een kruipend monster. Tevens wordt je lichaam opengesteld voor demonen en kwaadaardige entiteiten. In religies wordt dit de duivel probeert zieltjes te winnen genoemd. Dit gebeurd dus in een modern jasje. Het komt er op neer dat je verdoemd bent omdat de eiwit-synthese irreversibel is. Voor hen die dit niet willen geloven is hier de link met de samenstelling. Deze video is afkomstig vanuit het Amerikaanse leger en hieronder bijgevoegd om zoveel mogelijk mensen te waarschuwen doe het niet. Je bent in slaap gesukkeld door mind control, voorgelogen met misinformatie over een gespeeld virus waarvan al lang bekend was dat het einddoel vaccinatie is, nog eens misleid met een kermis-PCR test die ze op de kermis niet gebruiken. Bedenk dat thans duidelijk is dat niemand op aarde het genoom en dus de sequentie van de organische base-paren in handen heeft typerend voor Corona. Het CDC heeft dit al toegegeven. Vaccins maken duurt 5-6 jaar en testen nog eens 3 jaar. Huidige vaccins zijn niet getest en het kan niet zo zijn dat deze na 9 maanden gespeelde coronapandemie al klaar zijn. Het lijkt allemaal net echt. Maar zelfs als je geen verstand van virussen hebt dan moet er een lampje branden als de vaccins binnen 9 maanden al klaar zijn en vooral dat de regeringen verschrikkelijk veel haast hebben. Hier de link als beloofd. Niet schrikken, want het is meer dan heftig:
  https://ugetube.com/watch/the-frankenstein-concoction-in-the-gates-vaccine-is-the-final-solution-2020-12-31-celeste-solum-vide_hgDSBkpZDGynafg.html?__cf_chl_jschl_tk__=259058bb0d501eca0ca7d447f8ae1ee2ee266a53-1609851449-0-AUfuvD-NWXKzxCWF9SUYnSXzz9r8588I1qcvhq0wpt7raU7wgZzU1m_mFwpcmIkHsjPCX6c8b3bxXU0xKuuO4ra6weIg4Smlzgvr_XRwyehrQ–7vIqr9ypn2QxgjKwges9lqtBU4JHyHxqDI8EVoqy4Npb_c6Kos2hyG7H7Kn1mDSsyUppf5XBif2Uc0bSKQJfIGAiDxMGyKsA72q4_Go7x-MPCwqNfDraTGQBz6JIzH9X_bIBZieOSXsbGDb-_GHfFJydAOv_03kbb8R2A2Ymnj4LhSfvdZWQYOuvgqyifCtA_Z3BAi9Xqosr7PZIDZJTcmZmwOs5gyU_6BMu1NQiZmXs-2rtJ6hI9ydrvlV4c1RXfKV1FMAT8uNcSocbrV6WaLTP3RrVLJJn6qQCAMUZUSotJBcyrC4mo6bhmp691hvJ6Brk2DaBDqIKwsHmAkW71X2epBafCHLDapSeIsDZ4UVYLgstvFaUKRzZengTRM-ANq5LwiAYwHuhx1QHECF1noo7e1HNDCYamX6XDAH0ZayYXlhlEEF-FfNad-fka

 2. https://www.youtube.com/watch?v=GUFIpekMUAI………voor als jet zeker wil weten

  De heldere vraag uit DENK…….kunnen mensen verplicht worden tot het nemen van vaccinaties?
  Het heldere antwoord van Rutte……Nee…..en bedrijven, instellingen en instanties kunnen dat niet eisen van hun medewerkers.
  Lichamelijke souvereiniteit is op genomen in de grondwet.

 3. Travis Goad didn’t kill himself.
  IPOT video 2min.
  bitchute.com/video/nVDUchl4nGNl/

  AstraZeneca
  COVID > Certification Of Vaccine IDentification
  19 > AI (a=1 i=9)
  Vaccine > mRNA-GMO