Een onderzoek uit Slowakije, waar ziekenhuispersoneel de PCR-teststaafjes onder de loep nam, toont zeer verontrustende onderzoeksresultaten. De onderzoekers kwamen tot de conclusie dat de PCR-tests met ‘wattenstaafjes’, die men via de neus helemaal tot aan de hersenen inbrengt, zijn gemaakt om onder andere Darpa Hydrogel aan te brengen.

Onderzoek:

Analyse van PCR-teststaafjes van oppervlaktetesten in de Slowaakse Republiek – bevestiging van genocide

De analyse is uitgevoerd in de maanden november 2020 tot maart 2021 op teststaafjes in PCR-teststaafjes van SD Biosensor, Abbott en Nadal in een niet nader genoemd ziekenhuislaboratorium uit Bratislava, Slowakije. De teststaafjes waren afkomstig van de sets die werden gebruikt bij oppervlaktetesten in Slowakije en in ziekenhuizen.

Uit de bevindingen van dit onderzoek blijkt dat de PCR-tests niet zo onschuldig zijn als dat ze lijken. De holle vezels van de teststaafjes beschadigen het slijmvlies en lekken zo de toegevoegde Darpa Hydrogel en Lithium. Deze stoffen beïnvloeden de functies van met name de pijnappelklier, het immuunsysteem en rode bloedcellen.

Figuur 4 en 5: De gebroken scherpe uiteinden verstoren het epitheel (oppervlaktelaag) op het slijmvlies, wat kan leiden tot uitloging (lekken van gifstoffen) van de vezelinhoud, zoals Darpa Hydrogel en Lithium. De draden zijn gepatenteerd [door Darpa]. Figuur 6: In lengterichting open vezel met gebroken uiteinde en balletjes van Darpa Hydrogel. Figuur 7: Het wattenstaafje bevat gebroken nylonvezels, hydrogel en lithium. Dit materiaal blijft achter na het aanbrengen in de nasopharynx (achterste keelneusholte).

Figuur 10 en 11: Na contact van de Darpa Hydrogel met organische vloeistoffen (bijv. speeksel), beginnen ze binnen een paar minuten rechthoekige kristalstructuren te vormen. Deze groeien geleidelijk op een fractale manier. Figuur 12: Resultaat van kristallisatie na 24 uur. Figuur 13: Deze Darpa Hydrogel-kristallen creëren een ruimtelijke 3D-structuur en groeien door de weefsels.

Figuur 14: Darpa Hydrogel Kristallen groeien onder de microscoop in de richting van het magnetische veld. In de nasopharynx (keelneusholte) van de mens groeien uitstrijkjes naar de pijnappelklier. De pijnappelklier creëert een lokaal sterker magnetisch veld dan het externe magnetische veld van de aarde. Figuur 15 en 16: Natuurlijke kristallisatie van speeksel zonder Darpa Hydrogel. Kristallen creëren geen 3D-ruimtelijke modellen, vormen zelfs geen rechthoekige structuren en groeien niet fractaal.

Figuur 18: Effect van speeksel van een mens die van nature Covid-19 heeft overwonnen en antilichamen heeft. Dergelijk speeksel werd aan de linkerkant van de structuren (in figuur 17) toegevoegd en kwam vrijwel onmiddellijk tot de permanente desintegratie van Darpa Hydrogel-kristalstructuren.

Figuur 19: Ivermectine werd toegevoegd aan de rechterkant van de structuren in figuur 17 en trad onmiddellijk op tot de volledige en permanente verdwijning van de Darpa Hydrogel Kristalstructuren. Dit laat duidelijk zien dat Ivermectine een ongelooflijk sterk effect heeft op wat Darpa Hydrogel in onze organismen maakt.

Werking van Darpa Hydrogel en Lithium op PCR-teststaafjes:

 • De holle vezels van de PCR-teststaafjes beschadigen het slijmvlies.
 • Darpa Hydrogel en Lithium in PCR-teststaafjes beïnvloeden lichaamsfuncties van met name de pijnappelklier.
 • Darpa Hydrogel vormt kristalstructuren, die fungeren als nano-antennes en het elektromagnetische veld beïnvloeden.
 • Darpa Hydrogel uit de teststaaf resulteerde in een totale slachting van rode bloedcellen.
 • Darpa Hydrogel vormt binnen enkele seconden bloedstolsels. Deze beschadigen en verstoppen vervolgens de bloedvaten.
 • Lithium beïnvloedt en vermindert de functie van de pijnappelklier en andere hersenactiviteiten.
 • De Darpa Hydrogel is een weefselgeïntegreerde biosensortechnologie die uitgelezen kan worden op smart apparaten zoals smartphones.

Nano-antennes

Uit het onderzoeksrapport: “Na het uitzetten van een mengsel van nylonvezelfragmenten, blijft Darpa Hydrogel samen met lithium op het neusslijmvlies onder de hypofyse en pijnappelklier. Dit mengsel reageert onmiddellijk met levende structuren om kristallen te vormen die gericht zijn op de pijnappelklier, die zijn eigen elektromagnetische veld heeft. De vorm van de kristallen bepaalt het type hydrogel dat wordt gebruikt. De kristallen zijn geleidend vanwege het lithium dat erin zit. De kristallen kunnen het signaal van de zender naar de cel ontvangen en signalen van de cel naar de zender verzenden. Dit zijn eigenlijk nano-antennes.”

Demping of uitschakeling van pijnappelklier

Lithium is een element (Li) dat van nature niet bij mensen voorkomt. Het is zeer giftig voor de invloed van de pijnappelklier. In lage doses blokkeert het de pijnappelklier en in hogere doses kan het deze volledig vernietigen. Aluminium en kwik hebben ook toxische effecten op de pijnappelklier, die veel in vaccins worden gebruikt. De pijnappelklier produceert serotonine (een gelukshormoon) en controleert het bioritme van de mens. Het is cruciaal voor hogere hersenactiviteit (creativiteit, vooruitziendheid, zesde zintuig, et cetera.) en voor sociale interacties van de mens.”

Verschillende onderzoeken bij mensen en proefdieren hebben aangetoond dat acute en chronische toediening van lithium verschillende adenylaatcyclase-activiteiten (chemische verbindingen – red.) remt. Onderzoek heeft aangetoond dat lithium in vitro (in een reageerbuis – red.) de chemische verbindingen remt in de hersenschors, corpus striatum, neurohypofyse, hippocampus, pijnappelklier en retina. Aangenomen wordt dat deze remming van de adenylaatcyclase-activiteit, resulteert in de demping van de transmissie van neurotransmittersignalen.

A. MørkA. Geisler [zie bron]

Elektromagnetische zender

“Darpa Hydrogel (referentie) is een kunstmatige substantie die een omvormer creëert tussen het elektromagnetische signaal en levende cel, weefsel en orgaan. Het zet een elektromagnetisch signaal van een zender om in een signaal dat een levende cel begrijpt en op reageert.”

“Darpa Hydrogel en lithium blokkeren en vernietigen de pijnappelklier en zorgen ervoor dat de denkende persoon een controleerbare biorobot wordt. Een hydrogel is een drager van een werkzame stof, wiens taak is om de stof op een vooraf gewenste plek in het lichaam te krijgen.”

Koppeling aan computerprogramma’s en smart apparaten

Ook vaccins bevatten “Darpa Hydrogel, lithium en gepatenteerde genetische informatie. mRNA is geen ongeteste nieuwigheid. In de fokkerij en voor topsporters gebruikt men dit type doping al jaren. Voor topsporters verkort deze doping de levensduur aanzienlijk. Genetische informatie in het vaccin leidt tot het ontstaan ​​van een gepatenteerde mutant. De droom van de duistere krachten rondom Bill Gates is om deze mutanten te dwingen, bijvoorbeeld door vaccinatie, regelmatig te upgraden als een computerprogramma.”

“Holle nylonvezels van Darpa Hydrogel vullen de plastic mondmaskers van de FFP2-klasse. Deze Darpa Hydrogel met toevoegingen komt langzaam vrij uit de maskers. Bij het ademen komt het de menselijke luchtwegen binnen. De wattenstaafjes die voor PCR worden gebruikt, zijn ook samengesteld uit holle nylonvezels met Darpa Hydrogel.”

Een DARPA-project met betrekking tot implanteerbare gezondheidstrackers, dat is opgezet in samenwerking met het US Army Research Office, belooft weefselgeïntegreerde biosensortechnologie naar een hoger niveau te tillen. “Het idee is om kleine, zachte, op hydrogel gebaseerde sensoren onder de huid te implanteren en deze te gebruiken om biomarkers te meten die verband houden met zuurstof-, glucose-, lactaat-, ureum- en ionenniveaus. Deze sensoren kunnen tot twee jaar in het lichaam blijven en informatie direct uitlezen op aangesloten apparaten zoals smartphones.”

Ware motivatie achter het testbeleid?

Aan de hand van de gepubliceerde informatie is niet te herleiden wie het onderzoek van de PCR-teststaafjes hebben geleid. Al eerder verschenen er verontrustende berichten over mogelijke nanotechnologie of het gebruik van synthetische vezels die de slijmvliezen kunnen beschadigen. Wanneer deze informatie klopt dan moeten we concluderen dat de motieven om mensen massaal te laten testen niet te maken hebben met het opsporen van ‘besmettingen’, maar alles te maken heeft met het aanbrengen van lichaamsvreemde stoffen. Het laten doen van een test is waarschijnlijk niet zo onschuldig als het lijkt. Om die reden is het extra zorgelijk dat nu wordt ingezet op het testen van scholieren en kinderen.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Steun Ella Ster met Petje Af
.

Bronnen en aanvullende informatie

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle dialoog worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden. Het doel is om elkaar te informeren, niet om te ondermijnen. Wanneer er sprake is van (vermoedelijk) misbruik, kunnen we de toegang blokkeren.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

32 reacties

 1. Lastig te checken zonder goede bronnen, maar het klinkt niet heel ongeloofwaardig. Het verminderen van de werking van o.a. de pijnappelklier staat al sinds de 2de wereldoorlog op de agenda. Neem het fluor in het drinkwater, die de pijnappelklier calcificeer en daarmee de functie vermindert. Naar verluid een mooie Nazi vinding… De injecties, geleverd door BioNTech/Pfizer, dragen de naam Comirnaty. In de betreffende bijsluiter staat het volgende over de werking ervan (tekst is niet van mij, maar wel nagezocht, doe dat zelf ook):

  Het nucleoside-gemodificeerde boodschapper-RNA in Comirnaty is geformuleerd in lipidenanodeeltjes, waardoor afgifte van het niet-replicerende RNA in gastcellen mogelijk is om het S-antigeen van SARS-CoV-2 tot transiënte expressie te brengen. Het mRNA codeert voor het in de membraan verankerde S-eiwit over de volledige lengte met tweepuntsmutaties binnen de centrale helix. Mutatie van deze twee aminozuren tot proline vergrendelt het antigeen S in een prefusie-conformatie die nodig is om een juiste immuunrespons op te wekken. Het vaccin leidt tot zowel neutraliserende antistoffen als cellulaire immuunresponsen op het spike-(S)-antigeen, wat mogelijk bijdraagt tot de bescherming tegen COVID-19.

  Ik raad je aan om de laatste bijzin nogmaals te lezen, want het kernwoord daarin ontkracht al het virologische jargon van daarboven. Uiteraard bedoel ik het woord “mogelijk”. Er staat daar dus voor alle duidelijkheid niet “naar verwachting” of “(zeer) waarschijnlijk”. Evenzo kan iemand die een staatslot koopt mogelijk de hoofdprijs winnen, maar de kans daarop is uiterst miniem. Zouden ze bij BioNTech/Pfizer weten dat de kans dat Comirnaty daadwerkelijk bescherming biedt tegen deze “levensgevaarlijke pandemie” uiterst miniem is?

  Wil je echt weten wat deze injectie veroorzaakt in een menselijk lichaam, dan dien je te onderzoeken wat de werking is van het S-antigeen. Doe daarom net als ik jouw eigen onderzoek, en dan zul je vinden dat dit S-antigeen (ook wel S-arrestin genoemd) het vermogen van de pijnappelklier om licht op te nemen tegengaat. Daar is het dus allemaal om te doen! Blijkbaar zet natriumfluoride (in vrijwel iedere tandpasta en in veel landen ook toegevoegd aan het leidingwater) onvoldoende zoden aan de dijk, en is het nu tijd geworden voor zwaarder geschut. De injecties dienen dus om de pijnappelklier definitief buiten werking te stellen.

  Waarom, zo wil je misschien weten? Onderzoek dan niet alleen eens de fysische werking van de pijnappelklier,, maar ook de ‘spirituele’ werking.

  Één van de agenda’s is om de mensheid niet te slim te laten worden, laat staan dat we voor onszelf gaan nadenken…

  “Educate and inform the whole mass of the people… They are the only sure reliance for the preservation of our liberty’

  Thomas Jefferson

 2. Daarom en alleen daarom al HAAL JE KIND(ERE) uit het (onderwijs) systeem voordat vrijheid van onderwijs wordt afgeschaft en gaan onze kinderen eindelijk hemel op Aarde bouwen . en wij zijn hier en nu in vorm!! jullie kinderen worden net als Gaia onder je neus vandaan gestolen. Wat meer moet er gebeuren voordat men (spiritueel) wakker wordt, De laatste kans!! Wij zijn dus degene die er wat aan moeten doen, wij (99%) staan aan het roer,..wij kunnen de wereld sturen door meester te zijn over je ego. Hoe?? daar is het eigenlijk te laat voor maar niet om een wereld te bouwen om het onschuldige kind heen. Dus,….en oh ja Wow (??) is hier, maar of zijn nieuwe boodschap gehoord gaat worden,..nog even,..take IT or leave it!

 3. Sandra Van der Stoep on

  Top artikel, bevestig mijn gevoel bij de PCR test.
  Maar de stelling ““Lithium is een element (Li) dat van nature niet bij mensen voorkomt”… klopt dat wel?? Zie hieronder?

  ‘Lithium is een soort zout, dat in de hersenen invloed heeft op de prikkeloverdracht tussen zenuwuiteinden. Deze prikkeloverdracht is verstoord bij mensen met verschijnselen van depressie of manie. Lithium is een zout dat van nature in kleine hoeveelheden in het hele lichaam voor komt, met name in de botten, schildklier en delen van de hersenen.’
  Behandeling met lithium | LUMC
  http://www.lumc.nl/…/patientenf…/behandeling-met-lithium

  • Lithium is een metaal, een element, en er zijn verbindingen, waaronder zouten, waar lithium in zit. Een tekst met ‘lithium is een zout’ er in kwalificeert zich dus onmiddellijk als lulkoek. De slordigheid waarmee mensen zich uitdrukken schept veel schadelijke verwarming, momenteel bijvoorbeeld in verband met de ‘stikstofproblematiek’, waar bij het niet om stikstof gaat, maar om stikstofverbindindingen – nogal een verschil:
   Stikstof, dat 79% van de lucht uitmaakt die wij inademen, is onschadelijk, maar ammoniak, een stikstofverbinding, inademen is minder plezierig. Chloor is zeer giftig, maar keukenzout, NaCl, een chloorzout, niet. Net zo met Fluor en fluoriden, wat op zichzelf niet wil zeggen dat het wenselijk is om fluoriden binnen te krijgen…

 4. Jettie Dummer on

  Wat een interessante informatie, hier wil ik in de toekomst meer over weten.

 5. Het gaat weer hierom, om nooit al dit soort van zaken, nimmer zo maar aan te nemen. Want je hoeft alleen maar in het westen om je heen te kijken, hoe dit ‘zo maar aan te nemen’ steeds maar weer gebeurt!
  Dan wordt je dan ook zo duidelijk geinformeerd door de velen die dit alles, IN HET WESTEN, WEL zo maar aannemen wat anderen hun dan zeggen.
  Zonder enig bewijs, van wat zij jouw en mij voorhouden! Dat is pas echt griezelig voor de zogenaamde ‘beschaafde en wel wetende mens’, hier in het westelijke deel van de zogenaamde ‘democratische wereld’.

 6. Hoi Ella,

  Mijn reactie is eigenlijk niet bedoeld om onder dit stuk te plaatsen maar meer gericht aan jou.
  Ik haal veel kracht uit de stukken die jij publiceert en had, tot dit laatste stuk, ook veel vertrouwen in een goede afloop. Maar dit stuk, of liever gezegd, de incompleetheid ervan heeft bij mij angst aangewakkerd ipv kracht. Mijn gezin en ik (zelfs mijn zoontje van toen nog 1 jaar) zijn op enig moment getest op Corona. Voor mij toen nog een noodzakelijk maar onschuldig kwaad. Jou stuk impliceert (zoals ik het lees) met termen als ‘slachting van rode bloedcellen’ of ‘bevestiging van genocide’ dat het voor ons dus nu omdat we getest zijn ook een soort van einde oefening is. Wat ik mis in het stuk (als het allemaal blijkt te kloppen) is antwoorden op vragen als ‘hoe groot de schade van testen is en of het nog te herstellen is’. Nu schrijf je bv ‘Darpa Hydrogel vormt binnen enkele seconden bloedstolsels. Deze beschadigen en verstoppen vervolgens de bloedvaten’. Is dat blijvend, herstelt zich dat nog etc. Het stuk is zo zwart wit dat het bij mij alle kracht weggehaald om te blijven vertrouwen… en dat kan toch niet de bedoeling zijn. Ik ben een denker die weet dat er meer is maar dat helaas onvoldoende kan voelen. Maar ben daardoor wel altijd bereid te vechten voor wat echt is, ook al weet/voel ik zelf niet precies wat dat dan is. Maar nu (als het klopt wat je schrijft) heb ik met het laten testen van mijn kind (die nog wel in staat was te weten/voelen/zien hoe het echt zit) al mijn kracht om te vechten verloren.

  • Hoi Meravi, Ivermectine wordt genoemd en onder het stuk staan vele bronnen… Omdat zo veel mensen nietsvermoedend die stok in hun hoofd laten duwen, is er nog weinig vraag geweest naar hoe de nare verschijnselen te keren, maar er komen steeds meer antwoorden hierop. Med-beds worden in juni-juli pas verwacht, maar Ivermectine heeft dus goed resultaat en ook sun gazing en MMS helpen.

 7. Briljant artikel evenzeer de reacties hulde voor het delen daarvoor.

  Tja de pijnappelklier de aanval is duidelijk nu de mogelijk oplossingen als je te maken hebt gehad met alle vormen van ondermijning.

  Daar moet toch zeker ook op natuurlijk basis wat aan te doen zijn.

 8. Meravi, Het doel van de artikelen is om te informeren, nooit om angst aan te jagen. Mocht je jet zorgen maken over het effect van een enkele test zou ik contact zoeken met een natuurgeneeskundige die kan ontstoren. Zoals uit het Slowaakse onderzoek ook blijkt wordt het effect van de hydrogel teniet gedaan door toedienen van Ivermectine. Het menselijk lichaam is niet statisch en de meeste processen zijn omkeerbaar. Daarbij is het wel belangrijk dat je vertrouwen houdt in het zelfhelend vermogen.

  • Kristos………wat een mooi stuk werk is dit…… glashelder. Ella…..mijn respect. Dit is journalistiek in zijn zuiverste vorm, en ik begrijp meteen de hysterie van die de Jonge als het woord ivermectine in zijn nabijheid gebezigd wordt. Dat die groezelige schoolmeester aan de leiband van de ‘deep state’ loopt is voor mij in deze nu wel bewezen.
   Ella…..als jij een krant gaat uitgeven die op lidmaatschapgelden moet draaien heb je mij als lid……en inmiddels ga ik je wel weer sponsoren. Aan dit soort vakwerk wil ik met liefde een bijdrage leveren.

 9. Kristos………wat een mooi stuk werk is dit…… glashelder. Ella…..mijn respect. Dit is journalistiek in zijn zuiverste vorm, en ik begrijp meteen de hysterie van die de Jonge als het woord ivermectine in zijn nabijheid gebezigd wordt. Dat die groezelige schoolmeester aan de leiband van de ‘deep state’ loopt is voor mij in deze nu wel bewezen.
  Ella…..als jij een krant gaat uitgeven die op lidmaatschapgelden moet draaien heb je mij als lid……en inmiddels ga ik je wel weer sponsoren. Aan dit soort vakwerk wil ik met liefde een bijdrage leveren.

 10. Pingback: De Audiokrant #35 met Ella Ster, Rob Vellekoop en Rick Kuitems – CommonSenseTV

 11. Jan van Assen on

  Even een vraag: waarom worden deze zeer lezenswaardige feiten niet veel meer aan het publiek gemeld, via kranten, nieuwsberichten en het Journaal. Ik kan me vergissen maar m.i. hoor, zie en lees ik alleen maar het tromgeroffel in den lande: Blijft u laten vaccineren! En vanzelfsprekend oppert de zichzelf schaamteloos verrijkende farmaceutische industrie dat het een goede zaak zal zijn dat iedereen jaarlijks gevaccineerd dient te worden.
  Ik mag er echt niet aan denken, en t komt me voor dat er ,,leidinggevenden,, zijn die publicatie van goede gedocumenteerde informatie over alle gevaren en bijwerkingen – dit overal waar mogelijk ,,wegfilteren,, Zodat vele miljoenen totaal onwetend zich als brave kuddedieren massaal laten inenten.

  • Het systeem zit zo in elkaar dat hooggeplaatste leidinggevenden vanuit allerlei sectoren en dus ook de main stream media in het systeem zitten. Dit is dus de rede dat je nooit iets hoort in de main stream media over bijv landen die geen Corona maatregelen hanteren of de helende werking van ivermectine etc etc. Een platform als Telegram staat vol met beeldmateriaal van tests van pcr staafjes hoe deze bijv reageren op vlees. Niets geloven van de media, ga zelf op onderzoek en zelf nadenken

 12. Jeannette maat on

  Super interessant stuk.
  En heeft het zin om invectemine te gaan gebruiken om het probleem op te lossen??

  • Ella Ster on

   Medicijnen alleen in overleg met een arts gebruiken. Helaas mag Ivermectine in Nederland niet voor Covid-19 voorgeschreven worden. In andere landen is het wel beschikbaar.

 13. Heel helder stuk! Ik vraag me af in hoeverre dit besmettelijk is/overdraagbaar naar andere mensen. Daar staat niks over maar aangezien speeksel ed qua structuur veranderd in hoeverre kun je daar als omstander last van krijgen?

 14. Nergens in het stuk of bij de bronnen kan ik vinden wie dit onderzoek gedaan heeft en in welk slowaakse ziekenhuis dat dan zou zijn. Her verhaal rond de microscoop foto’s is nog wel enigszins geloofwaardig, maar daarna worden er met zevenmijlslaarzen ongefundeerde conclusies getrokken die kant noch wal raken. Maar de moderator zal een kritische reactie wel niet plaatsen…

  • Ella Ster on

   Dat klopt en heb ik ook in het stuk aangegeven. Wanneer je weet dat er in Nederland en België geen enkel laboratorium is die een dergelijk onderzoek wil uitvoeren en mensen in tal van Europese landen hun licentie verliezen wanneer ze zich kritisch uitlaten over het overheidsbeleid, is het niet moeilijk om te begrijpen waarom mensen dit niet openlijk hebben onderschreven en dit anoniem hebben gepubliceerd.

   • Bedankt voor je informatieve stukken Ella. Hierbij een vraag aan jou:
    Er komen steeds meer geluiden op dat de vaccins via de lucht verspreid kunnen worden. Waarbij dus ongevaccineerden ook ‘gevaccineerd’ worden via diegenen die geinjecteerd zijn. Aanvankelijk leek mij dit totaal onwaarschijnlijk maar schijnbaar bestaat die techniek al bij vaccins voor dieren.
    Ik hoop van harte dat je hierover binnenkort een onderzoek naar wil doen en we er hier over kunnen lezen.

 15. Edwin Vissers on

  Exposed! Nanotechnology In The Covid-19 Swabs Test! In …
  tapnewswire.com

  die farao’s willen ons afslachten

  • Sumeriërs, Farao’s, Assyriërs, Babyloniërs, Romeinen… De bijbel spreekt over de synagoge van satan en dat lijkt me de meest rake toepassing op het kwaad in de wereld.

 16. Is er al meer bekend over de bronnen of andere onderzoeken die hetzelfde aantonen? Hartelijke groet Alex

  • Ella Ster on

   Ik hoorde onlangs een getuigenis van een arts die zelf onderzoek had gedaan naar mondkapjes en PCR-teststaafjes. De arts nam de staafjes in de afgesloten verpakking en wreef deze tussen haar handen. Door het draaien en opwarmen van de verpakking werden slierten en druppels zichtbaar, waaruit blijkt dat er een soort gelei aan de staafjes is toegevoegd. Dit lijkt het Slowaakse onderzoek van PCR-teststaafjes en de claims dat er hydrogel aan de staafjes is toegevoegd, te bevestigen.

   Ook ontdekte ze morgellons, ‘levende’, intelligente draadjes, die reageerde op warmte, vocht en voedsel in de kweekpot. Na een tijdje vermenigvuldigde deze draadjes zich en ontstond er een weefsel van draadjes. Ze klonterden samen als een kolonie van witte draadjes, maar was geen gewone schimmel. Na het verwijderen van het stukje voedsel reageerden de draadjes geagiteerd. Ik heb zowel foto’s als videomateriaal van haar onderzoek gezien en hoop dat dit binnenkort op social media gedeeld wordt.

   • Dankjewel Ella, nu maar hopen dat er snel duidelijk wordt inderdaad…. Ik kan niet wachten opdat meerdere laboratoria zich hierin gaan verdiepen….

   • Wow dat wil ik heel graag zien! Jammer dat het vaak wordt weggezet als fake nieuws!

 17. Pingback: Energienieuws * LIEFDE heeft gewonnen! Thema’s mei ~ wonderen, chaos en meesterschap Elke gedachte die we denken en elk woord dat we spreken, creëert onze toekomst ~ Louise Hay & Wayne Dyer wijsheid – Love Angels

 18. Pingback: Ein genauerer Blick auf PCR-Tests: DARPA-Hydrogel dient als Nano-Antenne und reduziert die Funktion der Zirbeldrüse! |

 19. The smallest microbes in nature too share a really large responsibility of decomposition and such role is crucial
  for the very survival of the nature. Click here for a superb Solar Vitality Tutorial
  which provides you with the essential background knowledge on solar vitality as well
  as a top-notch guide on putting in your own home made solar energy
  system. In his Nationwide Geographic article,
  “Our Vanishing Evening,” Verlyn Klinkenborg says, “Darkness is as essential to our biological welfare, to our inside clockwork as gentle itself.” The detrimental effects of
  mild pollution have been well-documented, causing unnatural adaptations of plants
  and animals and affecting human behavior in the form of well
  being issues and sleep disorders. Houses with active or passive solar heating techniques may even have furnaces, wooden-burning stoves, or another heat supply to offer heat
  in case there is a long interval of cold or cloudy weather.
  A passive solar home can get 50 to 80 % of the heat it needs
  from the sun. We’ve obtained to get it right, proper now, because
  the humanitarian catastrophe in the Center East –
  and the blundering towards a humane response in Europe and elsewhere – are a kick to the collective intestine, a brutal reminder
  of what it means to get it incorrect.

 20. Frans-Jozef on

  Goed artikel maar zelf nooit gevonden als ik de tip niet heb gekregen van mijn nieuwe collega Jeff.
  Met dit artikel wordt mijn vermoedens bevestigd en weet nu dat ik niet de enige ben die argwaan heeft met de wattenstaafjes die in mijn hersenen geduwd worden.
  Regelmatig laat ik mij testen op Corona in de reguliere Teststraat in Urmond.
  Dit doe ik om aan te tonen dat ik negatief ben als ik naar Duitsland ga.
  De testen doe ik sinds 5 april 1 keer in de week en ben altijd negatief alleen op 27 april was tot 15 mei was ik positief en nu weer negatief.
  De vermoedens dat er iets achterblijft in mijn lichaam heb ik een lange tijd en door dit artikel weet ik nu dat het de pijnappelklier is
  Het klinkt misschien raar maar ik draag al een tijdje een EM werende muts om me te beschermen tegen hoogfrequente velden van wifi en telefoon signalen.
  Is mijn muts voldoende om de signalen van de Nano-Antennes tegen te houden.
  Mijn pijnappelklier zal nu wel een zendpark zijn met al die Nano-Antennes.
  Toen ik de vermoedens had dat er iets in mijn lichaam achter zou blijven heb ik een EMP-generator bij A***expres gekocht en heb deze inmiddels ook binnen en aangesloten op 3 9V batterijen.
  Kan ik, door de EMP dicht bij mijn Pijnappelklier te houden, de antennes vernietigen?
  De EMP wil ik dan een keer of 20 een sterke puls laten afgeven met mijn muts op zodat het effect versterkt wordt.
  De zo ontstane Lithium wil ik dan met een lichte chloor oplossing met behulp van een neusspray-pompje oplossen.
  Lithium wordt dan lithiumchloride en dat is oplosbaar in water.
  Heb ik iets over het hoofd gezien of heb ik een denkfout gemaakt?
  Graag jullie reactie, ik wil dit EMP-experiment zo snel mogelijk uitvoeren.
  Met vriendelijke groeten Frans.

  • Ella Ster on

   Helaas heb ik geen kennis over de EMP, maar ik kan je wel in contact brengen met natuurgeneeskundigen die je wellicht kunnen helpen met het terugbrengen van de natuurlijke balans en het ontstoren door de gifstoffen via de PCR-test.

   Laat maar weten.