De coronamaatregelen zijn de ergste misdaden die ooit tegen de menselijkheid zijn gepleegd, vindt advocaat Reiner Fuellmich. Dit ging nooit over een virus of de gezondheid; dit ging over controle door de 0,01%, de elite die al beschikking had over enorme sommen geld en kapitaal.

Reiner Fuellmich heeft vele experts gesproken en het bewijsmateriaal rond de coronacrisis bekeken. Hij denkt dat men de PCR-test opzettelijk onbetrouwbaar heeft gemaakt, om zoveel mogelijk besmettingen te krijgen. Dit om de vaccinatie-agenda — waarbij het in werkelijkheid gaat om genetische experimenten — te ondersteunen. Na deze zaak een jaar bestudeerd te hebben komt hij tot de conclusie dat dit de grootste misdaden zijn die ooit tegen de menselijkheid zijn gepleegd.

De oorspronkelijke agenda was gepland voor 2050. Deze is naar voren geschoven naar 2030 en daarna versneld naar 2020. Dit is allemaal te snel gegaan. Dat verklaart ook de vele slordigheden. Hij vermoedt dat de vele bijwerkingen die het vaccin nu veroorzaakt nooit de bedoeling zijn geweest. Deze injecties zijn een vorm van genetische manipulatie en onderdeel van een genocideplan, om totale controle en gehoorzaamheid te verkrijgen van degene die na deze ‘schoonmaakactie’ over zouden blijven. Hij zegt bewijzen te hebben voor de boude claims die hij maakt.

Men wil met de coronacrisis eveneens verbloemen dat de EU failliet is. Ook de pensioenfondsen zijn leeggeroofd. Daarom wilde men Europa onder controle krijgen, voordat mensen zouden gaan begrijpen wat er werkelijk aan de hand is. De gepleegde misdaden vragen om behandeling in een internationaal tribunaal. Reiner Fuellmich denkt dat de nationale rechtbanken niet geschikt zijn, want de omvang van de zaak strekt verder dan deze rechtbanken aankunnen.

De mensen achter het sinistere plan en de wereldwijde lockdown is de 0,1% van de bevolking, die de rest van de bevolking, de 99,9% probeert te overheersen. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is in wezen een van de private wereldwijde organisaties, gerund door de ultrarijken die de wereld besturen. Zij zijn de drijvende kracht achter de vaccinatie-agenda voor een ziekte met een IFR (Infection Fatality Rate) van slechts 0,14-0,15%, wat vergelijkbaar is met de gewone griep.

Tabel met cijfers van de overlevingskans wanneer je Covid-19 krijgt.

Het belangrijkste op dit moment is om informatie te delen en te verbinden. We zijn inmiddels met een voldoende grote groep mensen (10-20%) om het tij te kunnen keren. De verbinding ontstaat ook op spiritueel niveau en maakt ons krachtig. We kunnen niet anders dan deze strijd aan te gaan, want als we dit verliezen, dan verliest de mensheid. De elite wil ons echter doen geloven dat we deze strijd niet kunnen winnen. Ze gebruiken mainstream media om ons te ontmoedigen. Maar Reiner Fuellmich denkt dat we vlakbij het kantelpunt zitten.

Directe link naar de video: https://www.bitchute.com/video/FiqBYLsnsqzO/

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Steun Ella Ster met Petje Af
.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle dialoog worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden. Het doel is om elkaar te informeren, niet om te ondermijnen. Wanneer er sprake is van (vermoedelijk) misbruik, kunnen we de toegang blokkeren.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

19 reacties

   • Mirjam Grijseels on

    Laat er inderdaad snel een kantelpunt zijn. Zie zoveel mensen in mijn omgeving zich laten vaccineren, ik maak me er echt zorgen om .

  • Illy renny on

   Beste mensen
   You have my support. I cant wait for the downfall of these globalist. Go head!

 1. Natassa Vassiliou on

  Mooi artikel Ella! Deze kliek slaat als een wilde om zich heen, nu de top hevig wankelt. Eindelijk komen er ook zoveel bewijzen dat de regeringen er niet meer omheen kunnen.

  • Beste redactie van Ellaster,

   Zie bericht van Annie Balkema. Hoe kunnen deze slachtoffers zich het beste wapenen al zij in aanraking komen met gevaccinneerde mensen? Ivermectine en HCQ slikken? Heeft u nog andere suggesties?

 2. sjef van oekel on

  Ik zou wel eens meer willen lezen over de ‘oranjes’ en wat die met deze haox allemaal te doen hebben.
  Mn het deel van de dna test op de ‘oranjes’ kan wel eens een heel ander licht in de duisternis geven.
  In de geloofsgemeenschap heeft men een totaal blind geloof in de goedheid van alles wat van oranje/adel is.
  Het zou goed zijn om de geloofsgemeenschap ook eens in te laten zien waar ze werkelijk naar staan te zwaaien …

  • lees het boek : bernhard, geschreven door annejet van zijl…………een oog-opener

 3. bekijk de Val van de Cabal, ons verdwenen koningshuis had er alles mee te maken..

 4. Hubert H Jacobus on

  Reiner slaat de spijker op z’n kop. Het is een spirituele strijd tegen de duisternis! Al deze globalisten, elite incl. Rutte & Co en koningshuizen bereiden op de “terugkomst” van hun “leider” in een New World Order ! Zij hebben hem gediend met kinder offers. Confession of ex banker Ronald Bernard op YouTube. Confession of an aging “god” pdf file op internet.

 5. Het Licht heeft al gewonnen maar op Aarde lijkt dat nog niet zo te zijn. Nu is er een scheiding plaats op Aarde tussen de werkelijken en de onwerkelijken. De onwerkelijken zijn dus ook degenen die zelfs geloven dat deze vacinazi kan helpen om covid-19 te bestrijden.
  Daaruit blijkt dan ook weer dat zij geen vertrouwen meer hebben in zich zelf, en het alweer van buiten hen menen te kunnen halen! Dat is dus ook nooit zo geweest en is ook nooit de bedoeling van de werkelijke mensHEID geweest.
  Alle krachten immers hebben altijd al in ons gezeten. Daarom ook komen de duisteren en hun vazallen met deze ook zieke maatregelen. Zoals de valse PCR-test, de mondmaskers, en vooral het valse nieuws van hen daarover.
  Eigenlijk zijn ze voor mij nog veel kwaadaardiger geworden na de strijd om aardolie, om zo ook Tesla dusdanig te kleineren, dat zijn plan mede daarom ook niet verwerkelijkt mocht worden.
  En…de nu groeiende mensHEID op Aarde die nu dan eindelijk wakker aan het worden is. Want dat is dan eigenlijk ook het ‘ grootste kwaad’ voor die duisteren op Aarde en… er omheen!
  Er omheen is gewonnen door de Galactische Alliantie en nu wij nog op Aarde, door vooral en het meest in je WERKELIJKE Zelf te blijven geloven!

  • hubert h Jacobus on

   Het aarde is al geschift van 3D naar 5D, Helaas niet voor iedereen. Lees Wingmakers.com “Living from the heart” Tevens een AANRADER “Interview met dr. Neruda” vooral nr. 5

 6. Nero Vinger on

  Een klokkenluider liet horen dat alles gepland was voor 2050 dan voor 2030 en vervroegen naar 2020 waarom????
  Dan heeft President Trump stokken in de wielen gestoken en dat hadden ze niet verwacht en zoals Reiner zegt doordat ze hun plannen vlugger uitvoeren maken ze nu fouten die hun ondergang betekenen.
  Nog effe geduld komt goed.

 7. Pingback: Coronakrise: Top-Anwalt „Wir stehen kurz vor dem Wendepunkt“ – Verbrechen müssen vor ein internationales Tribunal (Video) |

 8. Pingback: Coronakrise: Top-Anwalt „Wir stehen kurz vor dem Wendepunkt“ – Verbrechen müssen vor ein internationales Tribunal (Video) – website-marketing24dotcom

 9. Gonnie Lamers on

  Heel goed nieuws!!
  Ik wacht op openbaringen in de msm, zodat er een einde kan komen aan al het leed.
  Gonnie