We zitten momenteel in de overgangsfase tussen twee werelden. Veel mensen kunnen niet wachten totdat de nieuwe wereld zich in hun leven manifesteert. We weten en voelen dat er iets op punt staat open te breken. Nu we zelf middenin de transformatie naar deze nieuwe wereld zitten, ervaren veel mensen typische transformatiekenmerken.

1 We kunnen bijna niet meer

Ondanks dat we persoonlijk én collectief naar de nieuwe wereld toe bewegen, lijkt er maar geen einde te komen aan dit transformatieproces. De oude wereld om ons heen bevindt zich enerzijds nog in een crisissituatie en anderzijds wordt de nieuwe wereld steeds voelbaarder. Veel mensen zeggen dat ze in de wachtstand staan, waarbij ze wachten tot de transformatie zich duidelijker gaat manifesteren en zichtbaarder zal zijn. Dit kan ook op emotioneel gebied een rollercoaster zijn, met heftige tegenstrijdige emoties. Enerzijds boosheid om hetgeen dat niet meer werkt, of verdriet over wat we moeten loslaten. Anderzijds een gelukzalig gevoel over het vooruitzicht van het nieuwe dat zich aandient.

2 Steeds meer moeite met de lockdown

Hoewel onze persoonlijke focus steeds meer verschuift naar de nieuwe wereld, heeft deze zich nog niet volledig gemanifesteerd. We zitten nog ‘opgesloten’ in een fysieke wereld met allerlei extra opgelegde restricties, die steeds meer dwars gaan zitten. De beperking van vrijheden en sociale contacten door de lockdownmaatregelen kan ertoe leiden dat we steeds meer moeite hebben met deze negatieve prikkels. Daarnaast ervaren we door de beperkte sociale contacten wellicht te weinig prikkels, wat leidt tot een innerlijke onrust. Dit resulteert in een intens verlangen om los te breken. Een steeds sterkere drang om je los te maken van de situatie. Uiteindelijk zal dit verlangen naar weer onbeperkt actief zijn en gaan creëren, leiden tot een uitbarsting van energie. En dat dit moment eraan zit te komen ervaren we ten diepste.

3 Einde van de oude wereld

We zitten met ons bewustzijn al in de energie van de nieuwe wereld. Daardoor kunnen we ons steeds weer oprecht verbazen over de wereld om ons heen, wanneer we geconfronteerd worden met de coronamaatregelen en volgzaamheid van de mensen. Alsof we even vergeten waren dat die wereld ook nog bestaat. Op een dieper niveau trekt de oude wereld zich langzaam terug. Dat dwingt ons los te laten. Dit doen we niet zozeer door ‘iets’ te doen, maar door het loslaten van dingen waar we geen controle meer over hebben. We merken dan ook dat de waanzin van de oude wereld ons steeds minder raakt.

4 Geen interesse in oude activiteiten & vrienden

De verbinding met hetgene dat niet meer bij ons past verdwijnt. Dat kunnen zowel activiteiten, werkzaamheden of vrijetijdsbestedingen zijn, als relaties met mensen die niet meer bij ons passen. Dat contact zal minder worden of (nog) moeizamer verlopen. Omdat mensen die nu bewust de transformatie beleven vaak voorop lopen in de collectieve transformatie van de mensheid, kan dit het gevoel van ongeduld oproepen. Ook omdat je bij andere mensen op veel weerstand en ongeloof stuit. Gevoelens van ongeduld kunnen ook ontstaan omdat je de nieuwe wereld met alle positieve veranderingen zo snel mogelijk verwezenlijkt wilt zien en het gevoel hebt dat het allemaal te lang duurt.

5 Moeite met concentratie

Van veel gelijkgestemden hoor ik dat ze zich op dit moment moeilijk kunnen concentreren. Oude zaken die we voorheen belangrijk vonden, vinden we nu ineens niet meer zo belangrijk. Dit leidt tot een gebrek aan motivatie. Dan ontbreekt ook de zin om iets te ondernemen. De dingen die desondanks toch ‘moeten’ gebeuren kosten ons steeds meer moeite en inspanning, waarbij we ons nog nauwelijks op deze taak kunnen concentreren. In plaats van ons schuldig te voelen over deze traagheid of het ‘niets-doen’, mogen we gewoon accepteren dat het ‘zijn’ nu ook voldoende is. Er komt vanzelf weer een opwelling en de drive om dingen op te pakken en te gaan ondernemen. Als dit zaken zijn die er toe doen zal ook de concentratie er weer zijn.

6 Klaar voor de nieuwe wereld

Steeds meer mensen ervaren en hebben al een gevoel van opluchting. Alsof het kantelpunt al is geweest en de nieuwe wereld er al is. Het leven voelt lichter. We kunnen de oude bagage gemakkelijker achter ons laten. Negatieve gevoelens halen ons niet langer neer en we laten oude patronen los. We voelen meer ruimte voor vergeving en ervaren meer innerlijke rust en sereniteit. Er ontstaat zo ook meer ruimte voor plezier, creatieve ideeën en activiteiten. We borrelen dan letterlijk vol van levensenergie, popelend om aan nieuwe initiatieven te beginnen.

7 Vlinders in je buik

We associëren vlinders in de buik met verliefdheid, maar ervaren deze ook wanneer we uitkijken naar nieuwe spannende gebeurtenissen in ons leven. Dan kan een gelukzalig gevoel ontstaan over de gelukkige tijden die je te wachten staan. Van veel mensen hoor ik nu dat ze zich op dit moment vooral richten op mooie en vrolijke zaken en het genieten daarvan. Bijvoorbeeld door het bekijken van films, video’s of beluisteren van muziek, die een positief gevoel opleveren. Het past bij de nieuwe tijd van hogere trilling en harmonie die eraan zit te komen.

8 Van denken naar voelen

We leven meer niet meer volgens de oude structuren en wetmatigheden. Zo leven we niet meer op de klok, maar laten ons steeds meer meevloeien met de natuurlijke energiestromen die aangeven wanneer het ergens de tijd voor is. Dan volgen we ons hart en handelen niet meer uitsluitend vanuit ons brein. Het is soms wel moeilijk aan de buitenwereld uit te leggen waarom we dingen wel of niet doen, omdat we deze keuzes niet meer zozeer kunnen rationaliseren, maar voelen dat dit het juiste is om te doen of laten.

9 Van linker- naar rechterhersenhelft

Alle functionaliteiten die vooral worden aangestuurd door de linker hersenhelft lijken minder goed te functioneren. Het gaat om ordening, planning, geheugen, logisch denken en strategisch handelen. Dat resulteert vaak in een slecht geheugen, de woorden niet meer kunnen vinden, het onvermogen om lange teksten te kunnen lezen, moeilijkheden met rationele vormen van communicatie. Tegelijkertijd neemt het intuïtief weten toe. Ook andere functionaliteiten die worden aangestuurd met de rechter hersenhelft worden versterkt zoals: het aanvoelen, het inzien, het ervaren van energieën en voelen van compassie.

10 Desoriëntatie

De veranderingen die we nu doormaken kunnen verwarrend zijn. Verwarring over waar je naar toe gaat. Onduidelijkheid over hoe zaken zich gaan ontwikkelen. Misschien voel je daarom veel behoefte aan tijd en rust voor jezelf, die je ook moet nemen. De verwarring kan ook leiden tot lichamelijke desoriëntatie. Dan voel je je niet gegrond. Alsof je niet met beide benen op de grond staat, of dat je tussen twee werelden beweegt. Terwijl je bewustzijn in de nieuwe energie met de transformatie bezig is, blijft je lichaam soms achter. Dan helpt het om tijd in de natuur door te brengen, om de nieuwe energie in jezelf te gronden.

11 Meer ruimte voor intuïtie en spirituele boodschappen

Doordat je al afstemt op de energie van de nieuwe wereld, ervaar je wellicht ook een hogere sensitiviteit. Er ontstaat ook meer ruimte voor je binnenwereld. Daarmee gaan we terug naar onze natuurlijke staat van zijn. Dan kunnen we afstemmen op wat zich aandient, in plaats van alles vooraf te plannen en gedachteloos uit te voeren. Wellicht heb je ook de neiging om spirituele zaken te onderzoeken of je daarin te verdiepen. Paranormale ervaringen en waarnemingen kunnen tijdens deze transformatie ook toenemen.

12 Drang om je te richten op het hogere

We zijn allemaal met een bepaalde spirituele missie naar de aarde gekomen. Dat hogere doel is wellicht ondergesneeuwd doordat je jezelf in de afgelopen jaren in de matrix staande hebt moeten houden. Activiteiten of werkzaamheden die slechts de matrix dienen voelen echter niet meer goed. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor het roer radicaal om te gooien. Ze willen zich liever bezighouden met zaken die passen bij de hogere energie en bijdragen aan een betere wereld.

13 Radicale besluiten tot verandering

Wanneer je door een transformatie gaat voel je vaak de drang om veel dingen te veranderen. Dat kunnen veranderingen zijn qua werk, relatie, lifestyle of een verhuizing. Nu veel mensen de drang tot grote veranderingen voelen, zijn ze in de huidige tijd ook zoekende en onzeker wat deze veranderingen precies zullen inhouden. Dat kan leiden tot innerlijke onrust, ontevredenheid en het niet weten waarom. Terwijl we voortbewegen in het ongewisse, worden we eveneens gedwongen het oude los te laten. Dat kan zelfs voelen als een soort stervensproces, waarbij de (niet letterlijke) ‘dood’ de afsluiting van een voltooid hoofdstuk in ons leven symboliseert.

14 Het gevoel dat je hier helemaal niet thuishoort

Wanneer je een voorloper op de grote massa bent, kun je het gevoel krijgen een ‘buitenstaander’ te zijn. Vooral als je de enige in je omgeving bent die de dingen anders ziet, kun je soms het gevoel hebben dat er niemand anders is die jou begrijpt. Dan kun je een sterk verlangen krijgen om terug naar ‘huis’ te gaan, waar je omringd bent door mensen die je begrijpen en je accepteren zoals je bent. Zelfacceptatie en het omarmen van jouw persoonlijke spirituele rol waarom je hier op aarde bent, helpt je ook je hier thuis te voelen.

15 Moeite met energieregulatie

Tijdens je transformatieproces is het lastig je energie af te stemmen op je alledaagse leven. Je kunt zowel periodes van intense energie ervaren, die ervoor zorgen dat je uit je bed springt om in volle actie te schieten, als extreme vermoeidheid voelen. Doordat je soms overstroomt van energie kan dit leiden tot slapeloze nachten, hetgeen weer leidt tot vermoeidheid overdag. Ook veranderende slaappatronen zijn een kenmerk van een transformatieproces. Van rusteloosheid, midden in de nacht wakker worden, tot en met tintelingen, hartkloppingen en ’s nachts hevig transpireren. Soms heb je veel minder of meer slaap nodig dan normaal.

16 Het jojo-effect

De transformatie is een innerlijke reis de diepte in. Daarbij kom je allerlei onbewuste patronen, weggestopte emoties, angsten en schaduwkanten van jezelf tegen. Het is dan de kunst alles te aanschouwen en te accepteren voor wat het is. Het is eveneens het spanningsveld tussen het nieuwe omarmen en het oude loslaten. Het transformatieproces is geen lineair proces, maar gaat in golfbewegingen. Van opgewonden en euforisch naar melancholisch en zwaarmoedig. Het ene moment voel je je down, eenzaam en verloren, om je vervolgens weer high te voelen alsof je het ergste achter de rug hebt. Het is onderdeel van het zuiverings- en verwerkingsproces waar je doorheen gaat.

17 Blind vertrouwen in een goede afloop

Los van hoe wanhopig de situatie in de fysieke wereld om ons heen er ook uitziet: we ervaren tijdens onze transformatie een blind vertrouwen dat het allemaal goed komt. Zeker wanneer mensen in contact zijn met hun hogere zelf, kunnen ze blijven vertrouwen in het ‘hoogste goed’ van de nog niet zichtbare wereld. Tijdens dit transformatieproces worden we steeds weer geconfronteerd met de twee uitersten van de oude en nieuwe wereld. Dit gaat door totdat je daadwerkelijk onthecht bent van de oude werkelijkheid en volledig geopend bent voor de nieuwe wereld en de vijfde dimensie.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Steun Ella Ster met Petje Af
.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle dialoog worden toegelaten. Hou het wel kort en to the point. Maximaal ± 250 woorden. Het doel is elkaar te informeren, niet te ondermijnen. Wanneer er sprake is van (vermoedelijk) misbruik, kunnen we de toegang blokkeren.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

24 reacties

  • dolce Paula on

   Heel geluckig met deze 17 signalen, daar herken ik er nogal wat van!! Dank jullie wel!!

   • Zo herkenbaar, dank je wel voor dit artikel en voor alle andere informatie die je geeft op je website. Ik wil mij hierbij ook heel graag aanmelden voor je nieuwsbrieven. Dank je wel Ella!

  • Fijn kennis te maken Ella, ik schrijf me graag in voor de vervolg berichten

 1. Marie-José van de Kimmenade on

  Ow ja daar herken ik er een aantal van. Ik weet heet wel, maar nu ik het zo lees sta ik er extra bij stil.

 2. Hans Claessens Claessens on

  Mooi EllaSter en dank voor dit fijne en intens doorvoelde werkstuk. Ik hoop dat ik mijn hondjes ook weer zie in de vijfde dimensie….

 3. Volledig in overeenstemming met alles waar ik doorheen heb moeten akkeren in het laatste jaar van barokke waanzin.
  Ella…..mijn dank….ook voor die andere (Evergreen) stukken.
  Als alles in zijn helse smerigheid te ongeloofwaardig voor woorden is geworden, zoals nu……brrrr….
  Je gaat je zo vanzelf afvragen wat je hier nog te doen hebt op deze aardkloot, en het
  antwoord heb ik ontwikkeld in de afgelopen 40 jaar. Ik ben doende met het opzetten van een spiritueel centrum als antwoord op deze wanen.
  Kortom…..ik ben een complotdenker, een aluhoedje, en wie zijn ogen sluit voor de vuiligheid van de globalisten is een verdomde idioot, een lompe klaphark en vooral……een LAFBEK!!!!

 4. Erik de Wit on

  Hoi Ella,

  Heel herkenbaar allemaal wat je hier schrijft. Ik voel me heel mijn leven al een buitenstaander. En toch de laatste 2 jaar merk ik dat er veel veranderd is of versterkt. Mijn intuïtie heeft een mega sprong gemaakt en mijn innerlijk weten is versterkt. Het is alsof ik voorbij de illusie ben gaan kijken na een veranderingsproces waar ik alles voor los mocht laten. Mijn waarneming is ontzettend verscherpt en ik bezie alles nu vanuit essentie, alsof ik de weg in mij draag. Ik zie alles wat geen liefde is en ik ben gaan vechten daarvoor.ik heb een enorme drang in me zitten om mensen wakker te maken. Het doet mij pijn en verdriet als ik zie dat mensen voor de angst kiezen IPV voor de groei.
  Zoals jij al schrijft heb ik ook een innerlijk weten dat mij zegt, alles komt goed en ik ben zo ongeduldig…ik wacht er heel mijn leven al op.
  Als de mensheid gaat kiezen dan kunnen we vanaf morgen onze hemel op aarde gaan creëren, maar daar is kracht in liefde voor nodig.
  We leven in een wereld waar de leugen de waarheid is geworden. Op hoop dat deze polaire tegenstelling de trigger zal zijn voor het grote ontwaken. Want waar veel duister is moet veel licht zijn.

  Groet
  Erik

 5. Demaeght Chris on

  dank u Ella.
  Ik weet niet of mijn mail in aanmerking komt voor publicatie. U ziet wel. Begin 2013 kom ik wakker al roepend en tierend : het is niet waar , ik leef nog. Ik was in doodsangsten, ik zei aan mijn man: ik ben in de hel. Ik wist dat het iets ergs was en dat ik erdoor moest. Ik heb jaren E. Tolle gelezen en beluisterd , hij zegt : als het pijnlichaam continu actief is , die mensen zitten in de hel. Al 8 jaren is het dag en nacht pure horror, non-stop lijden. Ik kan het niet anders zien dan als het continu actief zijn van het pijnlichaam. Het is niet mogelijk om contact te krijgen met E. Tolle. Ik ben van therapeut naar therapeut gegaan, vruchteloos. Ik heb een 50 tal hemelse ervaringen gehad: horen, ruiken , voelen, ervaren, altijd lang genoeg om te voelen: dit is niet van deze wereld, dit is de hemel.
  Al die ervaringen waren zeer aangenaam en ondersteunend, 1x niet in 2013 toen ik ‘hoorde’ :je zult lijden, lijden en nog eens lijden. Ik wou het niet geloven maar het was en is zo.
  Hebt u al zoiets gehoord, kent u iemand die zoiets meemaakt ? Ik weet niet hoe dit lijden te stoppen.
  dank voor de mogelijkheid om dit te zeggen.
  Chris Demaeght

  • Lena Wouters on

   Lieve Chris. Toen ik zo’n dertig jaar geleden te horen kreeg – mét bewijzen – dat er zwarte magie op mij en mijn gezin gepleegd werd, vielen de puzzelstukjes op hun plaats. Toen ik de boel begon uit te zuiveren, kwamen de pijnen. Geen dag meer zonder en met continue pesterijen en aanvallen etc. In mijn geval wilde men mij per se in hun duister kamp krijgen omwille van mijn kracht.
   Omdat jij ook hogere ervaringen had, denk ik dat jij een krachtige lichtwerker bent en dat jij daarom met zwarte magie bestookt wordt om je te ‘straffen’. Let wel, dit wordt door mensen uit je omgeving, familie, collega’s, buren via aanroepingen en rituelen gedaan. Vaak gepaard met zwarte missen. Mensen die met duistere energieën werken verdragen het licht dat jij uitstraalt niet en reageren met aanvallen.
   Er moet wel ergens een goede paragnost te vinden zijn die jou kan helpen. De persoon die mij de ogen opende is helaas overleden maar gelukkig had ik genoeg kennis vergaard om alleen verder te gaan.
   Intussen weet ik dat het mijn levensdoel is om duisternis op te ruimen en al is het een dagelijkse lijdensweg, het is mijn missie.
   Veel sterkte Chris en goede moed.

   • Demaeght Chris on

    dag Joris,
    ik weet niet of uw antwoord voor mij bedoeld is.
    wie is Laozi Blessing?
    Chris

 6. Dank je wel.
  Ik weet dat het zo goed is , maar de steun is zo welkom.Voel me vaak alleen , eenzaam.Dus dank

 7. Demaeght Chris on

  dank je Lena,
  jij gebruikt woorden die ik gebruik: aanvallen, pesterijen, straffen……
  Ik ken niemand die mij dat zou aandoen, niemand die zich met zo’n rituelen bezig houdt en een paragnost ken ik ook niet.
  Alle hulp is welkom.
  Dat lijden is zo vreemd, zo vies, zo giftig dat ik het eigenlijk niet kan benoemen.
  Ik voelde me alleen op de wereld met zo iets.
  Dank je
  Chris

  • Lena Wouters on

   Lieve schat, ik dacht net als jij: “Wie zou mij zoiets aandoen? Ik ben niet rijk, heb geen briljante carrière en ik ken ook niemand die zich met zwarte magie bezig houdt.” Nu heb ik een lijst met plusminus 100 namen waaronder mijn hele familie én schoonfamilie.
   Waarschijnlijk ben jij net als mijn man en ik een witte raaf in een duistere omgeving. Het zit nl zo: je wordt aangevallen om wie en wat je bent. Tout court. Wellicht is jouw licht zó sterk dat het pijn aan de ogen doet voor ‘lager afgestemden’.
   Ooit zei een helderziende mij dat ik niet alleen zeer sterk was, neen ik WAS de Kracht. En voilà, daar had je het recept voor nooit aflatende aanvallen.
   Zwarte magie heeft vele gedaanten en vormen, van jaloezie en nijd tot het daadwerkelijk wensen en sturen van ongeluk en ziekte. Dat kan met rituelen, maar ook zuiver mentaal. “Gedachten zijn krachten”.
   Meestal zitten er ook materiële voordelen aan vast. Wie met lage energieën en demonen werkt wordt materieel en sociaal beloond, daarom draait het in de wereld ook zo vierkant. Het kwaad beloont het kwaad met rijkdom en aanzien.
   In eerste instantie kan je gewoon de aanvallen uit je al je lichamen en aura verwijderen en terug sturen naar de aanvaller. Je vraagt daarom de hulp van de Lichtengelen, met je eigen woorden. Ik moet dit nog steeds meerdere keren per dag doen want het kwaad geeft zomaar niet op.
   Het belangrijkste is dat jij geen willoos slachtoffer meer bent.
   Wat ook helpt is elke avond voor het slapen gaan jezelf onder een doucht van zuiver wit licht plaatsen om jezelf te zuiveren van het het ‘vuil’ van de dag en ’s morgens idem dito voor het ‘vuil’ van de nacht.
   Roep de bescherming van Aartsenhel Michaël in voor bescherming: ‘Heer Michaël links, heer Michaël rechts, heer Michaël boven, heer Michaël onder, heer Michaël binnen in mij. Heer Michaël, waar ik ook ben of ga, ik BEN uw Liefde die mij beschermt. Zo zij het en zo is het. Danken.
   Jezelf zuiveren en omgeven met het Violet Vuur van Saint Germain (te vinden op het internet) helpt ook goed.
   Succes!
   Lena

 8. Demaeght Chris on

  dank je Lena.
  die praktische middelen die je opsomt, zal ik toepassen.
  ik heb gezegd dat ik E.Tolle sinds jaren lees en beluister (nu veel minder). HIj werd verlicht op zijn 29 jaar (cadeau gekregen) hij is nu 73 jaar en spirituele leraar. Ik voel hem zo goed aan dat hij mij als het ware niets nieuws meer kan vertellen. dat is ook zo, want wij allemaal zijn verlicht maar we zijn het vergeten. Het is onze natuurlijke staat van zijn. Tolle voelt altijd de vreugde van ‘zijn’ (to be) . Aan de oppervlakte van de oceaan zijn er golven, grote , kleine, maar in de diepte is er altijd stilte, vrede, vreugde. Hij heeft ook zijn rimpelingen (zijn hond, familie, geliefden die lijden, sterven……) maar de vreugde van ‘zijn’ kan hem niet verlaten want hij is het.
  Gisteren had ik veel pijn en wou op mijn bed gaan liggen , ik,dacht aan praktische dingen van het huishouden, dus ik was helemaal niet spiritueel bezig. Opeens voel ik: aan de oppervlakte zijn er rimpelingen (lijden) maar in de diepte is er de vreugde, de stilte, de vrede van ‘zijn’. Het was heerlijk, ik voelde het gedurende minuten vermoed ik. Ik heb daar niets aan te zeggen, dat komt en gaat of niet.

  nog 1 vraag: als er iemand is die me aanvalt uit jaloezie bvb, als dat iemand is met wie ik regelmatig contact moet hebben , kan ik hier iets specifieks doen om me te beschermen? ik heb geen idee wie dat doet, ik wil me zo ‘breed’ mogelijk beschermen.
  dank je,
  Chris

  • Lena Wouters on

   Lieve Chris,
   Je kan je in een bol van helde wit licht plaatsen, de bescherming van AE Michaël vragen. Dat laatste werkt heel krachtig, vooral op kritieke momenten. Leer het uit je hoofd zodat je het innerlijk kan zeggen.
   Volgende mantra is zeer krachtig en tilt je boven je ellende uit: “Ik Ben het Licht. Ik Ben de Liefde. Ik Ben de Waarheid. Ik Ben”. Het troost je ook.
   Weet je, ondanks alles ben ik gelukkig, sereen en opgewekt.
   Elke ochtend groet ik het Hoogste Licht van de Hoogste Bron van Al Dat Is en vraag ik de hulp, inspiratie en bescherming van de Engelen, Gidsen en Meesters.
   Gelukkig voor mij ben ik een geboren optimist, het glas is steevast halfvol. Dat helpt.
   Liefs,
   Lena

 9. Toeval bestaat niet, wat een goed stuk. Zelfs gisteren met een vriendin over exact dezelfde onderwerpen hierover gesproken. Als fotoartist had ik zelfs al eerder een edit gemaakt over de 5e dimensie. Ook andere zaken die je in het artikel bespreekt begrijp ik volledig. Dit zegt toch wel iets dat we inderdaad in een bijzondere tijd leven met als trigger die hele Covidkwestie.