Cosmic Voice radioshow van Drake Bailey en Thomas Williams van 30 maart 2016

0

Samenvatting van de wekelijkse radioshow van Drake Bailey en Thomas Williams van 30 maart 2016, over allerlei politieke, juridische, militaire en kosmische zaken. Tijdsaanduiding van de audiolink aangegeven met [00:00 minuten:seconden] De belangrijkste onderwerpen:

9:50  Veel dingen die tot nu toe geheim zijn gebleven zullen binnenkort onthuld worden, zoals over de EU, de NAVO en andere zaken.

34:00  Drake kijkt de komende dagen uit naar een ‘signaal van vrijgeving’ (a clear signal) en volgens hem weten de mensen die op hoog niveau op de hoogte zijn, wat dat betekent. Hij wacht totdat dit signaal gegeven wordt en zodra het komt kan hij een hele bulk mensen activeren. Een heleboel mensen wachten op een teken dat alles klaar is en dat men door kan gaan zoals besproken is.

De situatie is dusdanig dat we de kritische massa gaan bereiken. Dit jaar. Het overleven van de planeet, hangt af van het vermogen van elk individu om het kwaad in alles om te buigen naar rechtvaardigheid. Van een slecht persoon naar een goed persoon.

39:00  Er zijn 390 miljoen wapens in de VS, meer dan dat er mensen zijn. Zegt dit niet simpelweg dat de mensen niet vertrouwen wat de overheid hen wil opleggen? Obama wordt totaal niet vertrouwd en het leger haat hem.

40:00  Drake heeft op verzoek van een bepaalde generaal in het Pentagon een radio-uitzending gedaan over rechtmatige en onrechtmatige bevelen. Dit was een van de meer populaire radioshows. Hij denkt dat ongeveer 2% van het leger naar die uitzending luisterde. Velen gaven toe dat men bang was om uit het leger gezet te worden als men zou weigeren bevelen op te volgen. Maar Drake is het daar niet mee eens. Degene die de [onrechtmatige]bevelen geeft kan er uitgezet worden.

46:00  Drake doet een oproep aan het leger en het Pentagon. Er is geen reden meer om bang te zijn. “Wij kunnen de grote schoonmaak voor je doen, zolang je ons maar steunt.” Geen enkele revolutie binnen een natie of land is ooit gelukt zonder de hulp van het leger.

[E*: Drake doelt hier op de black-ops-plannen (geheime operatie) die hij de afgelopen maanden voorbereid heeft.]

1:09  Drake: “Als mensen (binnen het leger) niet gaan reageren ga ikzelf direct contact opnemen, bijvoorbeeld met mensen binnen het Pentagon.”

1:11:11 Thomas: “Er is nu totale chaos [achter de schermen/binnen de Cabal], maar je ziet hier niks van terug op internet.”

1:16:50  De hele samenleving is gebaseerd op rookgordijnen en toverspiegels. Er zijn schaduwcompartimenten van allerlei overheidsorganisaties: CIA1 en CIA2, het leger1 en leger 2, NSA1 en NSA 2. Opgezet door de Nazifactie met de veronderstelling dat ze het Amerikaanse volk kunnen vertrappen zoals ze dat destijds in Duitsland hebben gedaan.

1:20:00  Thomas: “We bespraken al eerder een aantal films, waarvan een ‘Divergent’ heet. Drake en ik bespraken dit al eerder in de extra show (van 8 november) en er zijn akelig veel overeenkomsten met de film en wat er zich nu afspeelt. In het eerste deel wordt gesproken over de vijf facties, daar hebben we jullie de afgelopen 8-10 maanden al over verteld. Het heeft niks meer met landen te maken, landen spelen geen rol meer. (…) Als er over de Chinezen wordt gesproken, gaat het over de factie binnen China en niet het land. En de Zionisten zijn niet synoniem met Israël. De Nazi’s omvatten Groot-Brittannië, Duitsland, Canada en de Verenigde Staten*.”

*[…en Nederland. Het Huis van Oranje zijn ook Nazi’s]

“In de film — en als je hem nog niet gezien hebt, zou je ’m wel moeten kijken, want het geeft je een beter begrip van wat men van plan was nu de dingen voortschrijden — zijn hun plannen grotendeels uiteen gevallen en dat zal blijven gebeuren. De vijf facties hebben de mensen opgedeeld in vijf groepen, afhankelijk van hun standpunt. En dat bepaalt wat je wel of niet binnen die groep mag doen. Daarbuiten heb je een centraal controlesysteem. Voorheen was dat er één, maar dat zijn er vijf geworden. Dat klinkt erg bekend en komt overeen met het verhaal van de Illuminati en de vijf facties die we nu hebben. Maar het opdelen van de mensen in verschillende kampen, was een kwestie van verdeel en heers, we kennen het allemaal wel.”

“Uiteindelijk was er een externe groep die anders was dan alle anderen. En zij werden de Divergents genoemd. Hun DNA was anders. Op dit moment zijn er verschillende divergent (afwijkende) mensen op de planeet. De 15% die niet beïnvloed kunnen worden door Mind Control, net als in de film. (…) Zij zijn degene die buiten de matrix konden stappen en niet in de illusie geloofden. En uiteindelijk kregen ze alle mensen bij elkaar. En het controlesysteem stortte volledig in elkaar. Wat ze in de laatste recente film deden (Allegiant) was een rode poeder op de mensen vernevelen. Dat is iets wat ze gepland hadden.” (…) Ze hebben plannen om het rode poeder te gebruiken, maar het zal falen. Zoals ik al eerder zei, al hun grote plannen zijn de afgelopen vier jaar gefaald.

Ja, de valse-vlaggen, ze wisten geënsceneerde toneelstukjes op te voeren, zoals Sandy Hooks en de Boston Marathon, allemaal geënsceneerd. De rest heeft men weten te voorkomen, inclusief een volledige oorlog met Rusland. Toen de vijf facties al hun militaire materieel naar de zuid-westelijke grens van Rusland in de Oekraïne hadden verplaatst. Plotseling werkte het materieel niet meer of was het verdwenen. Je zou denken dat ze zich nu inmiddels zouden realiseren dat hun spelletje voorbij is. En het is voorbij, maar wij moeten nog steeds naar buiten treden en het vuile werk opknappen. Het zal ons niet op een zilveren schaal worden aangeboden. We zijn al veel te lang passief geweest en hebben onze hand opgehouden. Maar als je iets in het leven wil, moet je er op af gaan en er voor vechten. Waar een wil is, is een weg. En we hebben veel meer steun dan mensen zich realiseren. Op veel meer plaatsen dan mensen zich realiseren. En veel meer mensen dan je zou verwachten. Dus ik hoop dat het leger en de anderen, die weten wie ze zijn… wij zijn er klaar voor, en jullie?.”

1:32:00  Als de mensen die misdaden tegen de menselijkheid hebben gepleegd zoals: uithongeren, dood martelen of iedereen doodschieten, schuldig bevonden worden en in de VS ter dood veroordeeld worden, dan worden ze voor de executie overgeheveld naar een internationaal gerechtshof, waar ze voor de andere misdaden berecht worden. Als deze misdaden erger zijn, in termen van het aantal gedode mensen, dan worden ze daar berecht.

Vraag: Kunnen Obama en Hillary bij het Internationaal gerechtshof in Den Haag voor hun misdaden berecht worden, nu we ze niet eens in de VS gearresteerd kunnen krijgen?
Volgens Drake zijn dit twee verkeerde aannames. “Ten eerste: wie zegt dat ze niet eens gearresteerd kunnen worden? Kom op FBI arresteer die sukkels!”

1:43:00  De Wave: Het heeft zich al opgestapeld en is alweer verdwenen. Sommige positieve gevolgen zien we nu uitwerken en uitspelen, zoals de verwijdering van de donkere energieën.

1:46:30  Vraag: Wat is de status van de special-op-projecten (geheime black operations / black-ops) waar je het een paar weken geleden over had? Loopt alles nog naar plan?
Drake: “Jaaa…”

1:47:00  Vraag: Hoe is het mogelijk dat Snowden nog steeds in staat is om vanuit Rusland allerlei info te lekken?Drake: “Hij kwam daar op basis van een speciale deal binnen. Er staan wat zaken in die Rusland nog niet vrijgegeven wil hebben en waar hij zeggenschap over heeft. De precieze locatie van deze informatie is onmogelijk te vinden. Blijkbaar is er iemand met uitstekende computervaardigheden bij betrokken. (…) Snowden was eerst een gast en heeft nu de Russische nationaliteit aangevraagd. (…) Hij heeft nog wat ‘smerige zaken’ achter de hand en gaat blijkbaar een paar kleine prijsgeven. Dus dat kun je in de nabije toekomst verwachten.”

1:49:00  Vraag: Is het massa-arrestatie-plan nog steeds actueel of is het omgebogen naar geheime operaties?Drake: “Nee, [het is niet veranderd]maar het kost een enorme hoeveelheid tijd en een langdradige hoeveelheid geduld, om de hele boel voor te bereiden zodat het ook gaat werken. Dan krijg je de deal met alle details, en dan heb je zoiets als logistiek. Ja, het Plan is nog steeds levensvatbaar. Iedereen is in het bezit van een kopie die een tijdje geleden rondzwierf binnen het Pentagon. Dus iedereen weet ervan. Dus als ze hun reputatie, eer en respect terug willen, het is aan hen. Als ze je de vrijheid gaat claimen, dan hebben de vijanden van de staat een probleem.”

1:58:00  Onder de vluchtelingen uit Syrië zijn zo’n 30-60% getrainde agenten, volgens Drake.

2:05:00  Er zijn documenten die aantonen dat de Nazi’s zich tegen het einde van WWII op de Zuidpool (Antarctica) gingen vestigen. Ze namen de geavanceerde technologieën met zich mee, vliegende schotels, en zo. En blijkbaar zitten ze daar nog.

Er is daar een speciale satelliet die van pool tot pool gaat en foto’s neemt, waarin bepaalde dingen onthuld werden vanwege de smeltende ijskappen.

Wat helemaal interessant gaat worden is als men de oude beschavingen gaat ontdekken die beschaafder zijn dan onze huidige buitenaardse vrienden dachten dat ze waren.

2:10:00  Volgens Drake is Niburi niet echt, maar ver in het verleden vernietigd.

2:13:45  Als het goed is krijgen we 48 uur van tevoren een bericht over het ‘groene licht’ [voor het Plan]. Maar Drake kan niet garanderen dat iedereen ‘volgens dezelfde regels speelt.’

2:25:00  Volgens Neil Keenan hadden de aanslagen in Brussel te maken met de op handen zijnde RV in Irak. Volgens Thomas had het te maken met twee strijdende facties; een Amerikaanse factie [E*: met medewerking van de CIA] tegen de EU. [2:26:00]

[Drake is onderdeel van de Freedom Movement, losse van elkaar onafhankelijke groepen die toewerken naar de ontmanteling van de heersende schaduwelite en arrestatie van deze Cabal (illuminati/New World Order).

Drake is oud-militair en had een zeer hoge positie binnen het Amerikaanse leger. Hij is nu woordvoerder en contactpersoon van de Positive Military, US Militia, klokkenluiders binnen het Pentagon, CIA, FBI, en staat in contact met allerlei andere Amerikaanse en internationale overheidsorganisaties.]

E*

Audiolink van Cosmic Voice radio-uitzending van 30 maart 2016

Share.

About Author

Comments are closed.