Demmink: too big to fail

0

Het OM ziet af van strafvervolging omdat: “het strafrechtelijk onderzoek geen bewijs heeft opgeleverd voor betrokkenheid bij strafbare feiten.” Ondanks het feit dat er verschillende getuigen zijn die aangifte hebben gedaan, ondanks het feit dat Demmink meineed heeft gepleegd en in 1996 wel degelijk in Turkije is geweest. Het is voor de gewone man niet meer te begrijpen. Hoe kan het toch dat deze man voortdurend de hand boven het hoofd wordt gehouden?

Vanuit het perspectief van de politieke top is het echter de beste strategie. Juist omdat er steeds meer bewijs boven tafel komt, moet het onderzoek naar kindermisbruik zo snel mogelijk gestaakt worden. Sterker nog, men kan zich afvragen of het strafrechtelijk onderzoek van de afgelopen maanden niet het primaire doel had om de getuigen in kaart te brengen, zodat deze indien nodig onschadelijk gemaakt kunnen worden.

Hebben we namelijk niet hetzelfde gezien bij de zaak Marc Dutroux? In april zei Marcel Vervloesem: — iemand die zich al decennialang hard maakt om betrokkenen bij pedonetwerken berecht te krijgen en betrokken was bij de Dutroux-zaak, Zandvoortzaak, Madeirazaak en nu ook de Demmink-affaire — “De zaak Demmink is bijzonder ernstig. (…) zou het zo zijn dat tijdens het proces spectaculaire dingen boven komen, dan gaan er zaken gebeuren zoals in België. Dan kun je dat vergelijken met de zaak Dutroux in België.” Hij doelt hier op de ruim 23-30 getuigen die in de Dutroux-zaak zijn vermoord.

Daarbij moeten we het gerechtelijk vooronderzoek zien als een inventarisatieproces, waarbij het Demmink-kamp in kaart kon brengen welke bewijzen en getuigenverklaringen tijdens een strafproces zouden worden ingebracht. En alles wijst erop dat er inderdaad spectaculaire dingen naar boven dreigden te komen die tegen Demmink zouden pleiten. Zo verklaarde Marcel Vervloesem dat zijn werkgroep Morkhoven in het bezit is van een serie videobanden waarop Demmink, Prins Claus, en Salomonson (de hofadvocaat van de Koninklijke familie) te zien zijn op de boot Apollo. Op deze boot Apollo werden duizenden kinderen misbruikt die daarna regelmatig van de aardbodem verdwenen. Volgens Vervloesem is de Apollo verweven met de Zandvoortzaak waarbij volgens zijn zeggen honderdduizend kinderen misbruikt zijn.

In tegenstelling tot datgene wat de grote mediakanalen naar buiten brengen gaat het in de Demmink-zaak daarom helemaal niet om het misbruik van een handjevol tienerjongens. Demmink is betrokken bij iets veel en veel groters, iets veel en veel smerigers waar duizenden kinderen, zelfs peuters en baby’s, als ook vele politici en topambtenaren bij betrokken zijn. Let wel, ik wil hier niet insinueren dat Demmink zelf duizenden kinderen misbruikt heeft, maar indirect is hij wel betrokken bij een internationaal pedonetwerk en porno-industrie waarbij jonge kinderen op een duizelingwekkend grote schaal misbruikt worden.

Juist vanwege zijn voormalige functie als topambtenaar van Justitie heeft hij een sleutelrol gespeeld om de politieke top, inclusief het Koningshuis, te beschermen voor rechtsvervolging. Alle betrokkenen, waaronder ministers, de hoogste bazen van het leger en politie, hoge rechters, noem maar op, wisten dat ze nooit vervolgd zouden worden vanwege de schimmige praktijken, waarbij degenen op topposities betrokken waren geraakt. Het was om die reden dat Ivo Opstelten zijn befaamde uitspraak deed: “Het was niks, het is niks en het wordt niks.”

De politieke top werd volgens getuige Anne Marie van Blijenburgh regelmatig uitgenodigd op ‘martelfeestjes’ waarbij kinderen verkracht en doodgemarteld werden. Deze duistere praktijken zijn onderdeel van een Satanisch maffianetwerk waarbij de Koninklijke familie een cruciale rol speelt. De aanwezige politici en topambtenaren werden op dit soort ‘feestjes’ gefotografeerd waardoor ze chantabel werden en vanaf dat moment manipuleerbaar om naar de pijpen van de schaduwelite te dansen.

Voor degenen die eenmaal bij dit soort praktijken betrokken waren geraakt, was er simpelweg geen weg meer terug. Want als er één persoon uit de school zou klappen, zou de hele bende meegesleurd worden. Dus alle betrokkenen houden elkaar de hand boven het hoofd of worden uit de weg geruimd. Ik vermoed ook dat dit de achterliggende reden en het motief inzake de moordzaak op voormalig minister Borst is geweest.

Daarom is Demmink too big too fail, want als hij onderuit gaat, gaat de hele Nederlandse Kroon mee. Dan gaat de beerput open en wat er dan tevoorschijn komt is zó smerig, zó grotesk, dat het hele politieke systeem inclusief ons koningshuis om gaat kukelen.

Maar ondertussen voelt de gewone man op straat aan zijn klompen dat er iets niet klopt. Laten we hopen dat daardoor meer mensen gaan onderzoeken wie eigenlijk hun leiders zijn. Als mensen onder ogen durven zien dat de overheid over de Demmink-zaak liegt en bedriegt, dan ziet men wellicht in dat er ook andere zaken zijn waarover gelogen wordt. Het kan het begin zijn van een ontwakingsproces en als een steeds groter wordende groep ontwaakt dan is er op een bepaald moment geen weg meer terug.

Als een groot deel van de bevolking vervolgens besluit om het ‘spelletje’ van de politieke top niet meer mee te spelen, dan is het ‘game over’. Dus als je daaraan een bijdrage wil leveren, deel dan dit artikel met zoveel mogelijk vrienden.

Ella Ster*  |  Bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Externe links

http://www.hethaagsecomplot.nl/
Share.

About Author

Comments are closed.