Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe artikelen van Ella Ster*? Geef dan aan dat je nieuwe berichten in je mail wil ontvangen. Zo weet je direct dat er een nieuw artikel is verschenen.

Hoe werkt het?

Plaats een reactie onderaan een artikel. Vul je naam en mailadres in. Vink daarna de optie aan “Stuur mij een email als er nieuwe berichten zijn.” Je kunt ook de bovenste selectievakje aanvinken “Stuur mij een email als er vervolgreacties zijn,” maar dat is optioneel. Klik daarna op “post comment.”

inschrijven-nieuwsbrief

Daarna kan het nog even duren, voordat je reactie op de website verschenen is. Zodra deze is toegelaten, wordt je inschrijving op de mailservice automatisch verwerkt.

Bevestig je inschrijving

Je ontvangt vervolgens een email met een link waarmee je de inschrijving bevestigt. Dat is alles. Vanaf dat moment ontvang je een email zodra er een nieuw artikel op Ella Ster* is verschenen.

Welke reacties worden wel en niet toegelaten?

In principe worden alle reacties toegelaten, behalve spam of reclameteksten. Ook als je een afwijkende mening hebt, is je reactie welkom. Wij zien dit andere standpunt als een verrijking, zodat mensen vanuit een breder perspectief naar zaken kunnen kijken en daarna hun eigen mening kunnen vormen. Zolang je die mening op korte en heldere wijze uiteenzet, fatsoenlijke taal gebruikt en respectvol blijft naar de andere lezers die een afwijkende mening hebben, zal deze worden geaccepteerd. Als anderen echter persoonlijk worden aangevallen, beledigingen of scheldwoorden worden geuit, worden reacties geweerd of verwijderd.

Wij kijken uit naar jullie reacties.

Ella Ster* en redactie

Share.

About Author

28 reacties

 1. Gaarne ontvang ik rechtstreeks via email van jullie nieuws updates !!

 2. martha tomasoa on

  deze site is bijdragend omdat het belicht wat er werkelijk achter de scherm gebeurd.

 3. Wij willen graag een bericht ontvangen als er nieuwe stukken worden
  gepubliceerd en evt nieuwsbrieven ontvangen

 4. Tjonge, ik loopt er al jaren mee wat ik hier lees op deze website. Dan heeft de schrijver Robin de Ruiter met zijn boek “de bloedlijnen van satan” toch lijnen mmt jullie bevindingen.

  Ik wil vanaf nu op de hoogte gehouden worden van artikelen op jullie website…

  Graag inschrijven nieuwsbrief

 5. Hoi de link om mij nieuwe berichten van jullie site te ontvangen werkt niet
  bij mij.
  Graag ontvang ik die.

 6. sylvia v.d. reijken on

  Ik zou graag op de hoogte willen blijven van jullie artikelen en wil mij i nschrijven voor de nieuwsbrief.