We liepen al een tijdje rond met het idee om eens een artikel te schrijven over de creatiekracht van de mens en hoe mensen deze kunnen gaan inzetten om hiermee collectief onze eigen toekomst te gaan creëren. In onze research stuitten we op onderstaand artikel van de website Indigo Revolution, dat de spijker dusdanig op de kop slaat en dermate leuk  is geschreven, dat we besluiten om dit artikel hier te delen in een serie artikelen over de scheppende kracht van de mens.


Door: Micky van Leeuwen  |  Indigo Revolution

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen voor diegenen die het nog niet wisten, of voor diegenen die het eventueel vergeten zijn. Wij zijn scheppers. Wij zijn allemaal scheppende wezens, ook al zijn de meesten van ons dusdanig geïndoctrineerd dat we denken alleen maar te kunnen reageren op dingen die ons zogenaamd overkomen. Mocht je deze website voor het eerst tegenkomen tijdens je zoektocht naar de waarheid dan snap ik dat deze boodschap wellicht schokkend kan zijn. Je leest dit soort boodschappen helaas niet op de wat grotere en/of bekendere alternatieve media websites. Als je al die andere websites moet geloven dan zijn wij mensen (gemiddeld genomen) de laagste meest domme en meest gehoorzame bange slaven van de gehele kosmos. Alles en iedereen heeft het op ons gemunt en zit ons dwars. Alles overkomt ons en er is geen enkele weg uit de misère. Het leven op Aarde is één groot complot, en er is een klein clubje elites wat een clubje heeft opgericht om ons kapot te maken, en wij maken allemaal geen deel uit van dat clubje. Het enige wat we zo’n beetje kunnen doen tegen al die ellende en al dat drama is om piepend en schreeuwend als kleine zielige Calimero lemmings ons naar de onvermijdelijke afgrond te laten drijven. Dit kan het beeld zijn wat je hebt gekregen van je leven op Aarde als je teveel alternatieve media websites hebt bezocht. Ik heb deze website ooit opgericht om een ander geluid te laten horen, ik wil geen Calimero zijn als in dat ik geen piepend kuikentje wil zijn wat in een constante staat van paranoia leeft. Ik ben mij bewust van mijn scheppende kracht. En het leuke is dat wij slaven allemaal, geen uitzondering daargelaten, beschikken over deze scheppingskracht. We zijn het alleen vergeten.

We zijn ons hele leven lang eigenlijk al slachtoffer van op trauma gebaseerde mind control. Dat is de keiharde waarheid. Vanaf het moment dat we naar de peuterschool worden verscheept worden we gehersenspoeld tot de brave volgzame en gehoorzame regelvolgertjes die de meesten van ons nu nog steeds zijn. Dat betekend niet zeuren in real life, maar wel soms op de social media. Hard zwoegen en zweten voor je baas tot je bijna dood bent en daarna nog even een paar jaar (als je geluk hebt) welverdiend met pensioen. Als er tegen die tijd nog een pensioen is tenminste.. J e mag als kudde elke paar jaar als stemvee in de rij gaan staan, want dat is je zogenaamd verworven democratische recht. Niemand luistert naar je, behalve eens per paar jaar, maar dat is nadat de stemmen geteld zijn ook weer voorbij. Je krijgt een cel om in te leven. En hoe harder je werkt des te meer comfortabel je cel eruit zal zien. Sommige slaven hebben gestudeerd (lees: zijn iets meer en langer geïndoctrineerd) en krijgen om de een of ander reden meer zakgeld dan de andere slaven die meestal harder werken maar niet zo lang geïndoctrineerd zijn geweest. Je krijg brood en spelen en je doet net of je gelukkig bent. En om nog dat kleine beetje meer gelukkig te worden geloven mensen in god. De één zoekt ‘god’ in een kerk, synagoge, tempel of moskee. De ander zoekt ‘god’ op televisie, op de tablet of smartphone, of bij een willekeurige voetbalclub of in een willekeurige game. Het maakt geen ruk uit waar je je afleiding en je ‘geluk’ vindt, als je je afleiding en je ‘geluk’ maar vindt.

Sommige slaven denken wakker te worden. Ze gaan dan schrijven of lezen over hun gevangeniscel. Ze roepen om het hardst wie de grootste slaaf is. Ze zien dat er van alles mis is met de gevangenis waar ze in leven. Sommigen gaan zelfs zo ver dat ze de gevangenis waarin ze leven gaan zien en gaan ervaren als één groot complot. De gevangenis rammelt met andere woorden aan alle kanten. Maar helaas zien de meesten van deze mensen (die zichzelf de alternatieve media noemen) geen enkele weg uit de gevangenis. Ook al zien ze dat de complete gevangenis gebouwd is op leugens en op manipulatie, toch ontbreekt tot dusver bij zovelen de echte innerlijke wijsheid om zichzelf te kunnen bevrijden van die gevangenis. Eigenlijk is het te bizar voor woorden dat deze alternatieve media websites geen enkele uitweg uit hun gevangenis kunnen vinden, sommigen roepen al meer dan tien jaar hoe erg de gevangenis is waar ze in leven, toch blijft het meestal bij schreeuwen en blijft het bij mekkeren over de gevangenis. Ik kan mijzelf er over verbazen, maar ik snap de mechanismes van de gevangenis wel. Het is een gevangenis voor de mind, Morpheus zei het ooit al tegen Neo, maar niemand schijnt echt naar Morpheus geluisterd te hebben. Die eeuwige slachtofferrol zit in de mind. Dat Calimerocomplex is je aangepraat of aangeleerd. Je bent geen piepend uilskuikentje met een eierdop op je hoofd. Je beschikt over scheppende krachten. Je bent een scheppend wezen!

Je creëert je eigen gevangenis en je houdt je eigen gevangenschap in stand. Dat is het hele eiereneten. Denk je nou echt dat 0,01 procent van de bevolking de macht heeft over die andere 99,99 procent van de bevolking? Die macht geeft die 99,99 procent die 0,01 procent toch echt zelf. Over mij heeft niemand macht. Ik ben (of probeer in ieder geval) zoveel mogelijk mijn eigen leider te zijn. Als een volleerd Michael Scofield ben ik bezig met de grootste ‘Prison Break’ van mijn leven. Ik heb een grote waffel, maar ik ben ook nog niet aan het einde van die ontsnapping uit mijn eigen geschapen gevangenis. Een ontsnapping die mij geheel kan bevrijden en weer compleet kan maken. Ook al ben ik er nog niet toch kan ik vol trots zeggen dat ik mijzelf aan het uitbreken ben uit mijn eigen gevangenis. Uitbreken gaat niet vanzelf. Om uit te kunnen breken moet je in actie willen komen. Je kan vanuit je cel de hele gevangenis in kaart hebben gebracht en op je rug hebben getatoeëerd maar dat zal je niet bevrijden. Je moet graven slaaf. Nee niet graven in je gevangeniscel, je moet graven in jezelf. De enige weg uit de gevangenis bevindt zich in jezelf.

Alleen in jezelf ga je de echte antwoorden en oplossingen vinden. Je kan wel denken dat je scheppende krachten hebt, het gaat om het echt te weten wie en wat je bent, daar ligt de sleutel, daar liggen je daadwerkelijke scheppende krachten. Als je weer weet wie je bent en wat je hier op Aarde komt doen dan heeft het geen enkel nut meer om in de ‘ze-modus’ te blijven hangen. De ze-modus bedenk ik ter plekke. Met de ze-modus bedoel ik hetgeen de gemiddelde alternatieve media website vandaag de dag nog steeds doet en waar men haar volgers mee besmet: “Ze hebben weer iets gedaan, ze hebben weer nieuwe duistere plannetjes, ze manipuleren ons, ze controleren ons, ze bedenken allerlei complotten, ze liegen ons voor, ze vergiftigen ons, ze doen naar tegen ons, ze houden ons gevangen, ze voeren allerlei false flags en/of hoax aanslagen uit, ze geven geen reet om ons, ze willen ons kapot maken, ze pesten ons, ze dit, ze dat…” Nergens op zulke websites lees of hoor ik wat wij zelf kunnen doen, waar wij zelf goed in zijn, hoe wij zelf dingen kunnen oplossen voor of in onszelf. Niets van dat alles. Het is meestal puur reageren op de waan van de dag wat onder het kopje ‘waarheidzoeken’ wordt verkocht. Ik ben hier om jullie nogmaals te vertellen dat de waarheid in jezelf ligt en dat de waarheid zeker niet bij het reageren op de waan van de dag ligt.

Het is maar een ideetje wat nu in mij opkomt. Schiet er maar op als het niks is. Maar wat nou als we met z’n allen nu eens kappen met zeiken over hoe slecht de wereld is, en beginnen met het creëren van een betere wereld? Wij zijn immers allemaal wezens met scheppende krachten. We scheppen onze eigen wereld waar we in leven, dus wat let ons om gezamenlijk in actie te komen en te beginnen met het creëren van een daadwerkelijk betere wereld? Ik heb het trouwens niet over de zogenaamd betere wereld waarin de new age religie gelooft. Geloven zit in je hoofd en dus in je mind. Geloven in een betere wereld is hetzelfde als op je luie reet blijven zitten. De new age beweging en dan met name de meest geradicaliseerde new age gelovigen zijn vaak het meest van zichzelf verwijderd. De new age religie was voor hen een uitvlucht. Kosmische drugs. Hoe groter het kosmische (new age) ego, des te groter was en is de bange Calimero in hun hoofd. New agers zijn bang voor de gevangenis die ze voor zichzelf gecreëerd hebben. En daarom bouwen deze new agers in die zelfgeschapen gevangenis nog een andere kosmische gevangenis waar ze zich lekker in voelen. De millennials onder ons kennen dit soort gevangenisjes in gevangenissen ook als ‘safe spaces’. Fantastisch die safe spaces die men creëert binnen hun gevangeniscellen. Maar het lost niets op. Je kan je dan wel fijn of veilig voelen in zo’n safe space, je voelt je wat blijer en je gevangenis lijkt wat ruimer, maar je vergeet één ding. Je moet graven slaaf!!!! Denk je dat Michael Scofield uit de Fox River State Penitentiary gevangenis brak door te mediteren, alleen maar positief te denken, naar fluffy puffy kleurplaatjes te kijken, lieve woordjes te schrijven en te lezen, channelen van demonische entiteiten verkleed als engelen, of te doen alsof er niets aan de hand is? Natuurlijk niet. Je zal toch echt moeten gaan graven slaaf…

Op deze website vind je een hele boel tips om jezelf te bevrijden uit jouw gevangenis. Ik kan dat inmiddels best ruimte assortiment aanvullen met een oproep aan alle andere medegevangenen om (mits je jezelf echt wil bevrijden) die televisie uit je cel te verwijderen. Ik ken het stemmetje wat wellicht bij sommigen van jullie nu “haha ik ben niet vatbaar voor wat de televisie doet, ik doorzie alle indoctrinatie en mind control en kijk daar omheen” in je hoofd kwekt. Bullcrap zeg ik op mijn beurt. Je hebt geen idee wat je televisie daadwerkelijk met je doet. Het gaat voornamelijk om je onderbewustzijn. Je televisie werkt voornamelijk met je onderbewustzijn. Ook met je bewustzijn, helemaal mee eens, maar dat zijn de zichtbare leugens en indoctrinatie die je kan waarnemen. De echte mind control gebeurd via je onderbewustzijn en is onzichtbaar. We creëren ook via ons onderbewustzijn. We houden met andere woorden onze gevangenis vaak onbewust in stand. Heb jij door wat ‘ze’ via je televisie in je onderbewustzijn programmeren? Ik niet. Ik voel het echter tegenwoordig wel als ik te lang ergens ben waar een televisie aan staat. Ik wordt dan misselijk en/of krijg hoofdpijn. Ik ga voor het gemak even in de ze-modus. Ze proppen je onderbewustzijn vol met rotzooi en jij houdt met die rotzooi je eigen gevangenis mede in stand. Televisie maakt met andere woorden van een slaaf een gehoorzame en volgzame slaaf. En je bent jezelf daar niet eens van bewust. Maar waarom anders denk je dat ‘ze’ HD en weet ik veel hoe ze al die nieuwere technieken met nog meer pixels en hertzen noemen zo enorm promoten? Waarom denk je dat ‘ze’ willen dat iedereen een smartphone en een tablet heeft en gebruikt? Het zijn allemaal slaven apparaten. George Orwell’s 1984 verbleekt bij de gemiddelde Nederlandse huiskamer.. De alternatieve media is bang om gechipt te worden. Maar feitelijk draagt een ieder die chip al braaf in de broekzak. Al die technologie draait voornamelijk om het jezelf wat comfortabeler te maken in je gevangeniscel. Een bijkomend effect van die technologie is dat de gevangene gehoorzamer en volgzamer wordt. Een win-win situatie dus. Want dat scheelt weer een hoop fluoride in het drinkwater, want die elektromagnetische apparatuur heeft een soortgelijk maar veel effectiever effect op de gehoorzaamheid van de mens als fluoride.

Ik ben een groot voorstander van het gebruik maken van onze scheppende kracht in ons eigen voordeel, en zodoende beetje bij beetje de wereld te veranderen. Laten we alsteblieft een keer stoppen met het gebruik maken van onze scheppende kracht om ons tegen te werken en gevangen te houden. Als jij gelooft dat je gevangen zit dan zit je ook gevangen. Als jij denkt dat er geen uitweg is uit die zogenaamde ellende dan is er ook geen uitweg. Dan barricadeer je je eigen celdeur en kan je er inderdaad nooit meer uit. Het zijn mindgames. En jij kan weer de baas worden over jouw mind en daarmee die mindgames stoppen voor jezelf. In het Engels bestaan de woorden ‘reaction’ en ‘creation’ uit precies dezelfde letters. Maar wat een wereld van verschil is het als we die C in reaction drie plaatsen naar voren verplaatsen. Creëren is hetgeen waar wij mensen echt goed in zijn, reageren is hetgeen wat ons aangeleerd is en waar we het slechtst in zijn. Waarom gaan we dan niet datgene doen waar we goed in zijn?

Micky van Leeuwen | bron: indigorevolution.nl

> Binnenkort: Gebruik je scheppingskracht voor beginners

Share.

About Author

8 reacties

  1. “Die macht geeft die 99,99 procent die 0,01 procent toch echt zelf. ”

    Daar ben ik het niet mee eens; Ik ben het allang niet eens met het “systeem “; Ik leef mn eigen leven. Ik heb ooit een ernstige waarschuwing gehad.Ik ga door met het leven van mn eigen leven,maar in sommige opzichten ben ik voorzichtiger geworden; Ik wil liever nog een tijdje mee..op mijn eigen manier dan…die 0,01 procent is groot; het begint al bij bijvoorbeeld je buren,of het politiebureau in jou stad..en ik GUN het hun niet om mijn leven kapot te maken; letterlijk laten omleggen. En geloof me; dit gebeurd in Nederland…niet alleen in films…

  2. Het probleem is dat jij al individu minder bent dan 0,01% De kracht van de 99,99% zit in het collectief optreden. Uit angst leven en je laten terroriseren is echter ook niet het antwoord.

    De meeste mensen zijn te veel gehersenspoeld en gaan met veel te veel onzin akkoord. Als we allerlei onzinnige maatregelen op een luchtige en humoristische manieren discussie stellen en de ‘autoriteiten’ subtiel laten merken dat we daar niet in mee willen gaan, gebeurt er wel degelijk iets. Al is het maar in het energieveld. Zeker als steeds meer mensen dat gaan doen.

  3. Pingback: Onze scheppende kracht – Exit uit de matrix

  4. Super beschreven,op een rijtje gezet ELLA. Dank je wel!
    En werkelijkheid wat ik ervaren heb is dat autoriteiten met vriendelijke humoristische benadering of beantwoording heerlijk ontbloot raken,puur door trouw te zijn aan mezelf. Dank!