Youtube-accounts worden geblokkeerd of vernietigd en video’s verwijderd. Duizenden volgers op Twitter en abonnees op Youtube zijn ineens verdwenen. Facebookberichten worden verwijderd en accounts geblokkeerd. Google laat waarheidszoekers en hun blogs niet meer zien in de zoekresultaten. De censuur binnen de (social) media is in volle gang. Dit is nog maar het begin. Het kan echter ook als positief signaal worden beschouwd .

Twee jaar geleden werd mijn Ella Ster Facebook-account geblokkeerd en het was onzeker of ik nog toegang zou krijgen. Duizenden volgers, een klein archief aan berichten en video’s, diverse chats met waardevolle informatie, talloze dierbare contacten… in één klap weg. Dat was even slikken, maar ik zag het ook als waarschuwing dat het gevaarlijk is om een sociaal platform op te bouwen, waarbij je afhankelijk bent van een partij die wellicht heel andere belangen voor ogen heeft.

Voor mij was het de aanleiding om een eigen site te beginnen en op 1 april 2018 is het twee jaar geleden dat de blog Ella Ster werd geboren. Uiteindelijk kreeg ik (tijdelijk) weer toegang tot Facebook, maar ik wist dat het van korte duur zou zijn. Ik kan en wil namelijk niet voldoen aan de eis van Facebook om een identiteitsbewijs (van Ella Ster) op te sturen en daarom ging de account een jaar later alsnog voorgoed op slot.

In de waarschuwingen die eraan vooraf gaan communiceer je met een Artificiële Intelligentie (AI), een robot die op basis van algoritmes een vaststaand protocol afwerkt. Dat is ook de klacht van collega’s wiens Youtube-account of video’s onlangs zijn geblokkeerd. Het is binnen Google onmogelijk met een persoon van vlees en bloed te spreken. Je communiceert met een AI en daar moet je het mee doen.

Gecoördineerde aanvallen op social media

Ook David Icke overkwam het. Hij werd in januari van Facebook verbannen. De plotselinge blokkades en eliminaties binnen Facebook en Youtube zijn niet toevallig, maar zijn onderdeel van een gecoördineerde actie tegen de alternatieve media en de Waarheidsbeweging. In de afgelopen weken hebben allerlei vloggers gemeld dat ze problemen hadden met het uploaden van video’s. Livestreams werden onderbroken, of ze kregen een waarschuwing dat de inhoud van hun video’s in strijd was met het beleid van Youtube. Het overkwam Infowars, Roy Potter, We are free TV, Tracy Beanz en vele anderen.

Daarna volgden de zogenaamde ‘strikes‘, met penalty’s zoals ‘drie maanden geen livestreams meer mogen doen’, of ‘geen video’s publiceren die langer duren dan 15 minuten’. Drie strikes betekent de eliminatie van je Youtube-account. De afgelopen weken werden talloze kopstukken in de alternatieve media hiermee geconfronteerd; Richie Allen, Jordan Sather, Isac Green (Antischool), Richie from Boston en Jerome Corsi. Dit zijn mediamensen met soms meer dan honderdduizend abonnees op Youtube. De officiële reden die Youtube geeft, is dat de betrokkenen zich schuldig maken aan beledigingen en intimidatie.

Kritische vragen over valse vlag in Florida worden verwijderd

De werkelijke reden is, dat men niet is gecharmeerd van de kritische vragen die deze verslaggevers stellen en hun afwijkende standpunt ten aanzien van de officiële verhaallijn, die in de mainstream media wordt gedeeld. De berichtgeving over de ware toedracht van de schietpartij in Florida, bleek een directe aanleiding om specifieke video’s of vloggers te verbannen. Maar het dieperliggende motief is een aanval van de Deep State op de Waarheidsbeweging. Het is een vorm van censuur en een directe aanval op de waarheidsvinding. Het gaat niet alleen om het verkondigen van een alternatief standpunt, ook de zoektocht naar de waarheid ligt onder vuur. Je mag bepaalde vragen niet eens meer stellen.

Als de onthullingen van deze anonieme bron klopt, worden gegevens uit Google gebruikt om Youtube video’s en -kanalen te weren.

Volgens verontwaardigde vloggers is het censuurbeleid van Youtube een aanval op de vrijheid van meningsuiting en in strijd met de grondwet. Infowars en Isac Green hebben aangekondigd juridische stappen te ondernemen tegenover de monopolist Google/Youtube.

Beter onafhankelijke kanalen en platforms gebruiken

Ze claimen dat Google en Youtube nutsvoorzieningen zijn en vanwege hun monopoliepositie en niet het recht hebben om gebruikers de mond te snoeren. Richie Allen, zelf slachtoffer van het nieuwe Youtube-beleid waarbij zijn kanaal de afgelopen week is verwijderd, denkt dat een juridische strijd tegen deze private ondernemingen lastig is, omdat je als gebruiker weinig rechten kunt opeisen. Hij meent dat we veel te afhankelijk zijn geworden en pleit voor het opstarten van eigen, onafhankelijke kanalen en websites.

Het is wel merkbaar dat meerdere waarheidszoekers Twitter inmiddels hebben verlaten. Voorheen was het voor mij een interessante bron van informatie, maar mijn tijdlijn laat nu vooral mainstream mediaberichten zien. De vraag is of ze het kanaal vrijwillig hebben verlaten, of dat hun berichten door manipulatie van de tijdlijn verdwijnen. De alternatieve media is nu in ieder geval wel gedwongen op zoek te gaan naar alternatieve sociale media kanalen.

Zo is er DuckDuckGo als alternatief voor Google Search, D-tube als alternatief voor Youtube en GAB een alternatief voor Twitter. Jerome Corsi, die nog wel actief is op Twitter, is uit voorzorg alvast naar dit kanaal uitgeweken. De verwijdering van een Youtube-account heeft echter ook als consequentie dat een zorgvuldig opgebouwd publiek en een bron van inkomsten, met één druk op de knop verdwijnen. Daar waar sommigen de waarschuwing ter harte nemen en uitwijken naar onafhankelijke kanalen, starten anderen simpelweg een nieuw Youtube-kanaal op, zoals Jordan Sather’s Destroy the Illusion 2.0. Maar zo’n tweede kanaal kan natuurlijk weer met dezelfde snelheid uit de lucht worden gehaald, dus het lijkt ‘dweilen met de kraan open’.

Is Google het ‘Ministerie van de Waarheid?’

De grootschalige censuur van Facebook, Google, Youtube en Twitter maakt akelig zichtbaar dat er krachten actief zijn die een fascistisch model uitrollen. Een Orwelliaans Ministerie van Waarheid blijkt niet zo vergezocht. In feite bestaat dit al bij bovenstaande bedrijven, zij het deels als artificiële intelligentie en algoritmes, die zodanig zijn geprogrammeerd dat de Waarheidsbeweging steeds meer onder vuur komt te liggen. De verwachting is dat de censuur vanuit de mainstream social mediakanalen toeneemt. Volgens Roy Potter is het een teken dat er iets groots aankomt en men iets van plan is, waarbij men de regie op de officiële, geconstrueerde verhaallijn wil behouden.

Is Google het verborgen Ministerie van Waarheid?

Alternatief nieuws is bedreigend voor heersende elite

Wanneer je het van een positieve kant bekijkt, kun je concluderen dat de alternatieve media er blijkbaar wél toe doet en inmiddels een behoorlijke bedreiging is geworden voor het establishment. De groep die de leugens over valse-vlag-aanslagen — zoals de schietpartij in Las Vegas en Parkland Florida — doorprikt, wordt groter dan de groep die nog gelooft in de officiële verhaallijn. De slordigheid waarmee deze scenario’s in elkaar zijn gezet, de tegenstrijdigheden en het knullige hergebruik van crisisacteurs, toont ook de slechte voorbereiding en de haast waarmee deze valse-vlag-aanslagen zijn gecreëerd. Het zijn signalen dat de Deep State in paniek is en zich vastklampt aan de laatste strohalm: de regie over de gewenste verhaallijn en de alleenheerschappij over de media.

Het zijn laatste stuiptrekkingen, want de alleenheerschappij over de media zijn ze allang verloren. De mainstream media was tot nu toe een machtig wapen bij het hersenspoelen en controleren van de massa. Maar het ontwaken van de mensheid is niet meer te stoppen en steeds meer mensen doorzien dat dingen anders in elkaar steken. De groep ontwaakten lijkt nog klein, maar er zijn steeds meer twijfelaars, mensen die diep van binnen wéten dat dingen niet kloppen. Zodra deze groep wordt bereikt door de alternatieve media, zullen steeds meer mensen open staan voor alternatieve standpunten. Simpelweg omdat de leugens van de mainstream media steeds absurder en doorzichtiger worden.

In de eindstrijd wordt alles uit de kast getrokken 

De aanval op de alternatieve en sociale media is daarmee inderdaad een aankondiging van iets groots. Ik denk daarbij niet in de eerste plaats aan een zoveelste valse vlag, alhoewel die er waarschijnlijk helaas wel komt. Het ‘grootse’ dat gaat komen is het ontwaken en de transitie van de mensheid. De verschuivingen op het wereldtoneel, waarbij duistere krachten het veld moeten ruimen, om ruimte te maken voor duurzame en heilzame krachten. We zitten nu midden in deze eindstrijd.

De paradox daarbij is: hoe dichter we bij de reset en de nieuwe wereld komen, hoe verder we verwijderd raken van de wereld zoals we die wensen. Want alles wat onder de oppervlakte is verborgen, wordt zichtbaar. Dat betekent ook dat de duistere plannen van de Cabal zichtbaar worden. En in dit proces zal men naar steeds rigoureuzere middelen grijpen om de machtspositie te handhaven. Hoe groter het gebruik van vrijheid van meningsuiting, hoe sterker de repressie.

Dus laten we deze censuur vooral zien als een erkenning van ons succes.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Share.

About Author

30 reacties

 1. Het account van Jerome Corsi is inmiddels hersteld.
  https://www.zerohedge.com/news/2018-03-02/infowars-bureau-chief-youtube-account-terminated-no-explanation

  Youtube geeft toe 10.000 nieuwe moderators aangenomen te hebben die wellicht video’s verkeerd beoordelen: https://www.zerohedge.com/news/2018-03-01/youtube-goes-rampage-against-conservative-accounts-blames-newer-members-mod-team

  Heeft Youtube uit zichzelf de fouten ingezien, of is er druk van buitenaf uitgeoefend om de recente censuur te staken?

 2. Marianne van Dijk on

  Opnieuw Ella. Dank je uit de grond van mijn hart voor je inspanningen.

 3. Ik volg alternatieve media op de voet. Plaats scherpe reacties bij berichten met prooaganda. Plaats feiten die de propaganda tegen spreken.

  Begin februari merkte ik dat ik geen vermeldingen meer kreeg van alternatieve media of andere sites bv geen stijl of fvd.

  Zo rustig op fb valt gewoon op.

  Was wel erg rustig. Ik moest zelf op SDB, TPO de eigen site kijken.

  Na 2 weken krijg ik weer berichten.

 4. De waarheid mag ALTIJD uitgesproken worden, of geschreven worden!
  De waarheid = Liefde & Liefde = de (ENIGE) waarheid!
  De leugen is het tegenovergestelde van liefde, … de leugen = angst, … een slechte raadgever !

  Here we GO … CENSUUR BESTAAT NIET IN EEN DEMOCRATIE !!!
  De ‘elite’ Club, Deep SSTate, ‘Joodse’ Bankiers, de Cabal, dutch SShell ‘royal’ Bilderberg … Of wel de CONTROLEURS VAN ALLES EN IEDEREEN! De bezitters van ALLES … De Roverheid, de NWO terroristen, de mensenrechten schenders van tegenwoordig, met hun afgerichte valse honden, de half hersendode psychopaten ordervolgers die voor deze monsters werken . . . ZIJN MEDEPLICHTIG AAN MISDADEN TEGEN DE MENSHEID !!!
  THEY LIVE https://www.youtube.com/watch?v=6i_msSDvzbg&t=247s
  De bankiers club van 8500 die achter ALLE oorlogen en achter ALLE aanslagen zitten uit het verleden, haten de mens, het bestaan, en de natuur zo ongelofelijk diep, we zijn ook hun slaven, hun gentiles, hun ‘goyim’.
  Worldwide testimonies on Child Sacrifices part one, by Ronald Bernard https://www.youtube.com/watch?v=JAhnCdXqPww&t=33s
  Onze ‘onzichtbare’ vijand, die zo steeds zichtbaarder wordt is een propaganda machine van een zionistische maffia, … Ze willen dat de leugen regeerd, en daarom laten ze het toe dat wij allemaal in onenigheid raken door hun waardeloze fopgeld wat NIETS waard is in de realiteit, de DnB kan mij niet uitleggen hoeveel geld waard is !!! Dus geld is een leugen, het is niets waard, je moet erin geloven, net als een religie.
  ”A RUTHLESS CONSPIRACY” volgens oud president J. F.Kennedy in wijlen, hij verwoordde het beter dan wie dan ook, maar niemand neemt hem serieus of zo, toch was zijn speech duidelijk … JFK – The Speech That Killed Him https://www.youtube.com/watch?v=y8HTr-F-FVM
  We hebben het over de ‘royal’ kinder offerende Luciferiaanse controleurs, controle freaks, die OVERAL achter zitten, de meesters van list en bedrog, spindokters ook wel genoemd met hun vals nieuws propaganda machine ( n.o.s nieuws onder sstaatstoezcht, pedograaf, etc.)
  Verdeel & Heers … Divide & Concur Strategy
  Satanisten verdraaien alle waarheden in leugens, want ze willen chaos, zodat zij erna weer orde kunnen handhaven, dan blijven ze ok heersen, en komen ze met de oplossing wat ze dan weer ‘geweldig’ maakt en het vertrouwen van ‘de sheeple’ behouden.
  Facebook, YT, Twitter, Linkedin, en al die andere platforms waar mensen hun frustraties op uiten, en hun gevoelens delen zijn CATCH ALL valkuilen der roverheid.
  Alles wordt gemonitord, alles word uitgepluist, want Google, de grote big brother baas van het net heeft meer gegevens van U allen dan de bank, en met de AI kunnen ze zelfs van te voren weten wat u wil, of wat u van plan bent om te gaan doen !!!
  En het word niet eng, het IS al eng, want de geheime regerings agenten weten inmiddel of u voor of tegen de SStaat bent, … het FEMA Kamp Justitieel Complex Zaanstad heeft de koffie al klaar staan voor u en de broodjes kaas met kanker liggen al in de vriezer op u te wachten.
  De poten, potten, psychopaten cipiers die er aanwezig zijn ontvangen u, zodat ze u kunnen domineren en verkrachten, want dat doen ze … ik schijf uit ervaring.

  Conclusie, het is OORLOG, we zijn weer weer net zo ver als 40/45, en we zijn weer verraden door de zelfde nazi familie, die zich ‘royals’ noemen.

  Heil Broccoli

  Weltrusten allemaal, enjoy the madness !

  P.s.
  *FEMA kampen zijn gevestigd door heel Amerika, Canada en Alaska. FEMA wordt wel gezien als het machtigste bestuurssysteem van Amerika. Sommigen noemen het wel “het geheime bestuur” van Amerika. Er zijn inmiddels in opdracht van FEMA meer dan 800 detentiekampen gebouwd en ingericht. Verschillende bronnen melden dat de “Elite” hier de vijanden van de staat wil opsluiten. In een publicatie onder de titel “Camps for Citizens” verteld de auteur Jonathan Turley dat de voormalige Amerikaanse minister van Justitie John Ashcroft destijds een plan heeft opgesteld dat de mogelijkheid biedt, toekomstige tegenstanders van de staat zonder vorm van proces op te sluiten en hen hun burgerrechten te ontnemen.
  http://www.franklinterhorst.nl/FEMA%2

  *FEMA kampen komen/zijn ook in nederland. Zonder dat wij het echt doorhebben, wordt ook in Europa gewerkt aan het uitrollen van de NAZI agenda. Zoals al een keer omschreven is Europa mede opgericht door oud NAZI’s en kunnen we bijvoorbeeld niet ontkennen dat wijlen prins Bernhard – initiator van de Bilderberggroep – ook NAZI roots heeft. Hij werkte bijvoorbeeld voor IG-Farben; het bedrijf dat Zyklon-B leverde aan de NAZI’s maar ook mede financier van de oorlogsmachine van Adolf Hitler was…
  http://stopdebankiers.eu/zijn-er-ook-
  *Link met waar de fema kamps zitten…
  https://pineut.wordpress.com/tag/fema/

  • Probeer je reactie kort en bondig te houden. Focus op één aspect in plaats van een artikel lange opmerking met tal van onderwerpen. Dat komt de discussie of interactie ten goede.

 5. Ik heb de proef op de som genomen. Zo ben ik een discussie op twitter aangegaan. Daarna via een tweede account de discussie teruggekeken. Wat bleek meer dan de helft van de berichten in die discussie waren niet zichtbaar voor andere gebruikers. Voor mij is dat een geldige reden om mijn account te verwijderen en twitter nooit meer te gebruiken.

 6. Pingback: De CENSUUR zal alleen maar erger worden. | Silvia's Boinnk!!!

 7. Op mijn webbrowsers heb ik de add-on TrackMeNot geïnstalleerd.

  Quote:
  An artware browser add-on to protect privacy in web-search. By issuing randomized queries to common search-engines, TrackMeNot obfuscates your search profile and registers your discontent with surreptitious tracking.

  Protects users against search data profiling by issuing randomized queries to popular search-engines. Please visit http://cs.nyu.edu/trackmenot/ for a detailed description.
  New releases available on the beta channel (see below).
  /Quote

  Nou ben ik niet zo heel handig met computers. Ik weet dus ook niet zeker of de AI en de Algoritmes van nu deze nep-zoektermen gemakkelijk uit je persoonlijke zoektermen kan filteren. Het zal allicht wat moeilijker worden.

  Misschien heeft iemand er iets aan.

  EllaSter, bedankt voor het mooie blog!

 8. Het Health Ranger YT kanaal (met 1700 bewustmakende video’s) is nu ook afgevoerd.

  https://www.naturalnews.com/2018-03-03-youtube-deletes-entire-health-ranger-video-channel-deletes-over-1700-videos-in-latest-politically-motivated-censorship-purge.html

  Er is een beweging gestart om 1 april 2018 een wereldwijde ‘Boycot YouTube’ te houden. Op die dag geen uploads, geen downloads en geen views, niemand bezoekt YouTube, dit betekent miljoenen dollars aan inkomsten verlies…Waarom ook niet Facebook, Twitter en Google op die dag niet gebruiken…

  Een ander alternatief voor YT is https://www.bitchute.com/

  • Kijk dat vind ik nou een fantastisch idee! Op 1 april een Youtube, Twitter, Facebook en Google boycot. Even digitaal detoxen.

   Laten we deze oproep verder verspreiden.

 9. Info Wars werd geblocked door You tube omdat ze beweerden dat bij de shooting op Marjory Stoneman Douglas High School een woordvoerder David Hogg een acteur was. Totaal onbewezen. En bewezen compleet verzonnen. Schandalig ! Heeft dus niks te maken met enige vorm van conspiracy. Niks duistere krachten. Als er duistere krachten zijn dan is het wel Alex Jones. Ik raad iedereen aan de Netflix docu: “Get me Roger Stone” te bekijken dan zie je waar de donkere krachten vandaan komen. Kijk die docu en hou de gedachte van Voldemort (Harry Potter) in je achterhoofd. Als je dan zonodig in de duivel wil geloven kijk dan eens naar Roger Stone. De architect van Trump merk. Trump is niet de verlosser. Trump is juist het kwade.

  • Conspiracy? Het zal zeker ook wel een complotgedachte zijn dat je gewoon een trolletje bent die af en toe een cynische opmerking onderaan artikelen moet plaatsen van je betaalmeesters. Vanwaar anders al die verschillende emailadressen voor Pietje Puk? Ik heb een mooi plaatsje voor je gereserveerd op de zwarte lijst.

 10. Pingback: EU intensiveert strijd tegen 'illegale online-inhoud' (Introduceert censuurbeleid) - Lang Leve Europa!

 11. Is het een idee als iedereen die dit leest, deze blog opstuurt naar onze parlementariërs en opheldering vraagt?

   • Daar heb je gelijk in, aan de andere kant is het ook zo dat als he laat zien dat je ze door hebt en jij niet alleen, moet dat toch enig effect hebben, ook al lijkt het in eerste instantie niet. Als ze lak zouden gebben aan de alternatievemedia, waaromdan die censuur.

 12. Is censuur zo verkeerd? Principieel wel, maar praktisch helpt dit om de illusie te doorbreken. Hoe meer censuur, hoe doorzichtiger het systeem en hoe vruchtbaarder de voedingsbodem voor de critici.

  Zoals Cruyff al zei: ‘Elk nadeel heb z’n voordeel’.

 13. Open brief aan de regering en de media: collectief aftreden en vervolging in volkstribunaal https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/open-brief-aan-de-regering-en-de-media-collectief-aftreden-en-vervolging-in-volkstribunaal/

  Dutch News Channel NOS’ Blatant Anti-Russia Propaganda https://www.youtube.com/watch?v=y64i2bX-t-g&t=148s

  FACT !!! Why We Can’t Always Trust DNA Evidence https://www.youtube.com/watch?v=601U11FH6iE

  Charlie Hebdo fake – Paris Shooting false flag.Share this this clip.
  https://www.youtube.com/watch?v=SzfgLmPtPQE

  DUTCH NOS/CNN FAKE NEWS about inauguration crowd Trump https://www.youtube.com/watch?v=c5Gt1M9HZyI

  Jaap de Hoop Scheffer over Massavernietigingswapens in Irak. https://www.youtube.com/watch?v=4lFQ_7SxYF4

  Q SAYS LISTEN CAREFULLY https://www.youtube.com/watch?v=iiFpUoOKeZU

  FOLLOW THE PLAN! The First Step was to win the Presidency. Q Post 837
  https://www.youtube.com/watch?v=G2qIX
  Listen carefully.
  TRUST.
  WE are FIGHTING for YOU.
  GOD BLESS YOU ALL.
  Q

 14. Pingback: Politiek correcte media-censuur tegen Schield & Vrienden. | Nageltjes

  • Deze pseudoniem is redelijk snel en voornamelijk intuïtief gekozen. Ik wilde gevoelsmatig een naam gerelateerd aan een ster, een lichtgevend hemellichaam. Aanvankelijk was het Stella Ster; stella betekent ster in het Italiaans, maar vond Ella beter klinken.

   Later ontdekte ik dat de Ster in Tarrotkaarten de kaart van hoop en raad is, het licht aan het eind van een donkere tunnel. Het symbool van kwetsbaarheid in kracht. De Ster geeft inzicht in grotere samenhangen. De kaart staat voor plannen die je maakt of dingen die je begint en tot ver in de toekomst reiken.

   Intuïtief heb ik dus een heel mooi passend symbool gekozen…

  • Ja, goed idee. Dat is wel even een technisch dingetje, waarbij ik misschien hulp van een developer moet inschakelen, omdat dit dus nog niet standaard in de WordPress template zit.