Nieuwe termen die moet je kennen, om te begrijpen wat er in de wereld gebeurt | Deel 2

9

Wat zijn chemtrails? Wat zijn crisisacteurs? Waarom is een hoax niet hetzelfde als een valse-vlag-aanslag? Wat hebben Ndrangheta en de Negende Cirkel te maken met pedonetwerken? Wat is de Matrix en wanneer ben je red-pilled? Hieronder een aanvulling op de begrippenlijst met termen waarmee veel mensen (nog) niet zijn vertrouwd. Deze termen geven je een beter inzicht  in de machtsstructuur en de machtsstrijd die achter de schermen plaatsvindt.

> Direct door naar de gehele woordenlijst 2.0 In alfabetische volgorde
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Chemtrails

Vliegtuigsporen met chemische nanodeeltjes. In tegenstelling tot contrails, ofwel condensstrepen, blijven chemtrails soms uren in de lucht hangen, waarbij de strepen uitwaaieren tot een gestreept wolkendek of een aaneengesloten sluierbewolking.

Door middel van chemtrails worden metaaldeeltjes zoals bijvoorbeeld barium, aluminium, arseen en mangaan of andere nanodeeltjes in de lucht verspreid. Vermoedelijk omwille van weermanipulatie en / of het blokkeren van zonlicht. Chemtrails spelen een rol bij de transhumanistische agenda. Ze worden, volgens insiders, gebruikt om virussen en nanodeeltjes te verspreiden die de gezondheid en psyche van de mens beïnvloeden en worden in verband gebracht met Morgellons Disease, waarbij niet-organische vezels of deeltjes in de huid worden aangetroffen.

> Lees meer over chemtrails op de website van de No Cancer Foundation

Chinese Elders

Leiders van Aziatische Illuminatifactie, gelieerd aan de White Dragon Group. Ze zijn niet per definitie Chinees, en kunnen afkomstig zijn uit diverse Aziatische landen. Ze behoren tot de bloedlijn van het ‘drakenras’, een andere bloedlijn dan de 13 Illuminati-bloedlijnen. Zij streven naar de controle op het financiële stelsel, gebaseerd op de goudvoorraad in Azië, dat ze claimen te beheren. Het is twijfelachtig of zij toegang hebben tot deze goudvoorraad en hun motieven zijn dubieus.

> Lees in de gehele woordenlijst 2.0 ook de betekenis van andere termen

Crisisacteurs

Acteurs die slachtoffer spelen tijdens terreuroefeningen en daadwerkelijke aanslagen. Het kunnen zowel ‘getuigen’ zijn die aan de pers een, van tevoren ingestudeerde, verhaallijn vertellen, als  ‘gewonden’ die tijdens een Valse vlag-aanslag of Hoax gewond zijn geraakt. In het laatste geval worden de crisisacteurs geschminkt met namaakwonden en nep-bloed. Oorlogsveteranen die tijdens hun diensttijd hun ledematen zijn verloren, worden soms ingezet om de zwaargewonden te spelen.

Terug naar boven

 

 

H

Haarp

Haarp staat voor High Frequency Active Auroral Research Program, maar is eigenlijk een geheim wapen dat wordt gebruikt voor weermodificatie, weeroorlogsvoering (zoals de creatie van orkanen en overstromingen) en elektromagnetische oorlogsvoering.

Hoax

De Engelse term hoax betekent bedrog. Een hoax is een term die wordt gebruikt bij valse-vlag-aanslagen, waarbij geen daadwerkelijke slachtoffers zijn gevallen. Bij deze nep-aanslagen worden crisisacteurs ingezet om slachtoffer te spelen. Dit was bijvoorbeeld het geval bij de schietpartij op de school Sandy Hook. Bij elke Valse vlag-aanslag worden dingen in scene gezet. De bevolking wordt hierbij op een afschuwelijke manier voor de gek gehouden. Ook bij valse-vlag-aanslagen waarbij wél dodelijke slachtoffers vallen, worden crisisacteurs ingezet die voor fotogenieke plaatjes moeten zorgen en de gewenste verhaallijn aan de pers moeten vertellen. In dat geval spreek je echter niet van een hoax.

Terug naar boven

K

Koninkrijk van Manna

De eerste échte soevereine natie ter wereld, die niet ondergeschikt is aan een andere natie of organisatie. Ze hebben een blauwdruk ontwikkeld waarmee alle landen zichzelf soeverein kunnen verklaren. Lees in dit, dit of dit artikel meer over het Kingdom of Manna. Ook de Verenigde Staten van Amerika hebben inmiddels échte soevereiniteit gekregen en hebben daardoor toegang tot de World Trust.

Terug naar boven

M

Matrix

De term ‘Matrix’ verwijst naar een totalitair controlesysteem dat de mensheid onderdrukt en gevangen houdt. Dit controlesysteem gaat veel verder dan controle via het financiële systeem, het juridisch systeem, het feodale systeem, de media, et cetera. De Matrix beïnvloedt onze perceptie van de realiteit door een Artificiële Intelligentie. Het is een script dat is geschreven door duistere krachten en het biedt ons een beperkte keuzevrijheid. Door manipulatie, misleiding en het toepassen van zwarte magie wordt de vrije wil van de mens beperkt en vervangen door een ‘namaak vrije wil’, waarbij we zogenaamd met zaken instemmen. Bovendien wordt er door toepassing van allerlei technologieën een vorm van mind-control uitgeoefend, waarbij onze gedachten worden beïnvloed. Dit maakt de Matrix tot een systeem waarbij de geest van (de meeste) mensen is ‘gegijzeld’.

Terug naar boven

N

Ndrangheta

De ‘Ndrangheta is een, van oorsprong een Italiaans misdaadsyndicaat, dat wordt gezien als de sterkste en gevaarlijkste misdaadorganisatie in Italië en de rest van de wereld. Ze houden zich bezig met drugshandel, mensenhandel en afpersing. Ook leveren ze kinderen aan satanische- en pedonetwerken.

> Lees in de gehele woordenlijst 2.0 ook de betekenis van andere termen

Negende Cirkel

De Negende Cirkel is een satanische sekte die sterk is verweven met de Katholieke kerk en de Italiaanse Zwarte adel en wereldwijd actief is. De term de ‘Negende Cirkel’ verwijst naar het boek Inferno van Dante. In dit 14e eeuwse boek worden de negen cirkels van de hel beschreven. De negende cirkel is de verblijfplaats van Satan en is (volgens de satanisten) het centrum van creatie. Degenen die het heilig vertrouwen schenden, komen in deze negende cirkel terecht. De ergste zonde (en voorwaarde om in de cirkel van creatie te kunnen komen) is het verraad van de heilige onschuld, zoals de onschuld van het kind. De Negende cirkel houdt zich dan ook bezig met het martelen, verkrachten en offeren van kinderen.

Terug naar boven

O

Ontwaken, wakker worden of zijn

De term ‘ontwaken’ heeft betrekking op dát deel van de bevolking dat zich bewust wordt van hetgeen gaande is in de wereld. Er zijn verschillende stadia van ontwaken, variërend van het doorzien van Fake News, overheidsmanipulatie en wie er aan de touwtjes trekken in de wereld, tot het bereiken van een staat van verlichting.

Operatie Mockingbird

Operation Mockingbird was een grootschalig programma van de CIA om de nieuwsmedia op verschillende manieren te manipuleren voor propaganda doeleinden. Het bestaat al sinds 1950 en vindt nog steeds op grote schaal plaats. Er zijn verschillende werkwijzen, zoals het financieren van studenten- en culturele organisaties of  infiltreren binnen redacties van media agentschappen. Zie ook Fake News.

> Lees in de gehele woordenlijst 2.0 ook de betekenis van andere termen

Terug naar boven

P

Psy-op, Psychologische operatie

Psychologische operaties (psy-ops) zijn vooraf geplande operaties om geselecteerde informatie en aanwijzingen over te brengen op het publiek om hun emoties, motieven en objectieve redenering te beïnvloeden en daarmee overheden, groepen en organisaties te manipuleren.

Terug naar boven

R

Red Pill, to be red-pilled

Het slikken van de ‘rode pil’ wordt als synoniem gebruikt voor het ontwaken en de waarheid onder ogen (willen) zien. Het verwijst naar de film de Matrix waarbij Neo de keuze krijgt om óf de rode pil te slikken waarbij hij de waarheid te zien krijgt en overziet hoe de wereld werkelijk in elkaar zit, of de blauwe pil die zorgt dat hij in een onnozele staat van onwetendheid blijft.

RV, Revaluation

Algemene term die wordt gebruikt om een financiële reset aan te duiden en zoals de revaluatie van valuta. Met name de valuta die in de afgelopen decennia zijn gedegradeerd zoals de Iraakse dinar en de Zimbabwaanse dollar. Deze specifieke RV is waarschijnlijk een poging tot zwendel van de Rothschilds om nieuwe fondsen te creëren, maar wellicht zijn er verschillende plannen voor een financiële reset RV die op stapel staat.

Terug naar boven

S

Storm

De ‘Storm van Trump’ is een metafoor die wordt gebruikt door Trumpsupporters om de strijd tegen corruptie en mensenrechtenschendingen van de Deep State aan te duiden. Eind oktober zei Trump tijdens een persconferentie met de Marine dat dit wellicht ‘De stilte voor de storm’ zou kunnen zijn. Daarna verschenen de broodkruimels van Q-Anon op het chatboard ‘De stilte voor de storm’. De term ‘Storm’ wordt vaak gebruikt om de voorbereidingen en verwachtte arrestaties van corrupte politici, topambtenaren en andere hooggeplaatste figuren te beschrijven.

Terug naar boven

V

Valse-vlag-aanslag (False Flag Attack)

De term ‘valse vlag’ stamt uit de piraterij, waarbij het piratenschip dat aanviel, de vlag van een ander land voerde. Het land of regio van die vlag kreeg dan de schuld, terwijl de aanval door een ander was uitgevoerd.

Bij valse-vlag-aanslagen is het niet anders. Degenen die de schuld krijgen van de aanslag, zijn ‘slechts’ stromannen en niet diegenen die de aanslag hebben bedacht, georganiseerd en gefinancierd. De stromannen zijn vaak door middel van mind-control ‘geprepareerd’ om de rol van dader te spelen. In sommige gevallen hebben ze de aanslag helemaal niet gepleegd en krijgen ze onterecht de schuld. Vaak worden ze tijdens of vlak na de aanslag gedood. De doden kunnen immers niet meer spreken.

> Zie ook: Hoax
> Lees ook: De blauwdruk van alle valse-vlag-aanslagen

Terug naar boven

W

World Trust

De Manna World Holding Trust is het grootste fonds ter wereld, gevuld met kapitaal dat aan de gehele mensheid toebehoord. Het is momenteel in het beheer van een Trustee die vanwege haar soevereiniteitspositie ook aan andere landen of mensen soevereiniteit kan toekennen. In artikelen wordt het afgekort als Manna World Trust, World Trust of Trust. De Trust staat ook wel bekend als de Collateral Accounts.

> Lees hier meer over de Trust en het Koninkrijk van Manna

Terug naar boven

Z

Zwarte schermen

Inlogschermen van het zwarte, bancaire systeem. Dit systeem bestaat parallel aan het officiële bancaire systeem en er gaat minstens zoveel geld in om.

> Lees in dit artikel meer over dit zwarte bancaire systeem

Terug naar boven
De termen in dit artikel zijn een aanvulling op de gehele woordenlijst 2.0. Deze lijst is niet volledig en zal gaanderweg worden aangevuld met nieuwe termen, verklaringen  en links. Suggesties en opmerkingen kun je onderaan het artikel plaatsen, maar houdt het kort en bondig. voeg eventueel links toe waar men meer informatie over het onderwerp kan vinden.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

9 reacties

 1. PUBLIEKE AANKONDIGING >>> Het ‘grote’ complot van

  Politzei agenten, belastingdienst terroristen, millitairen, ministers, rechters, bankiers, cipiers, mindcontrol school leraren, Valse MSM media ( n.o.s ) en BJZ kinderdieven van de uiterst zeer corrupte nwo nazi sstaat, bananenrepubliek NL … STAND DOWN !!!
  Mag ik Uw attentie voor de ALTIJD GELDENDE UNIVERSELE MENSENRECHTEN !!! https://www.mensenrechten.nl/wat-zijn-mensenrechten/mensenrechten-op-een-rij

  Een ieder die deze mensen rechten niet respecteerd is medeplichtig aan het schenden van den Universele Mensenrechten!
  Een ieder is ZELF verantwoordelijk waar hij/zij aan mee werkt, vals nieuws in onze samenleving verspreiden, … is liegen tegen het volk, en dus landverraad, hoogveraad!

  Een ieder die MET de satansische nazi kroon (bilderberg willie) is, IS MET DEZE CRIMINELE ORGANISATIE, en is schuldig bevonden, en zal vervolgt worden voor misdaden tegen de mensheid, landverraad, en moord ( genocide )

  Gedwongen Belastingen IS SLAVERNIJ !!!
  GEDWONGEN VERZEKERINGEN, GEDWONGEN ARBEITEITEN = SLAVERIJ !!!
  Onze kinderen (Leer”plicht”) , … en ons dwingen = VERKRACHTING, & SLAVERNIJ !!!

  Executive Order Blocking the Property of Persons Involved in Serious Human Rights Abuse or Corruption Worldwide … https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-blocking-property-persons-involved-serious-human-rights-abuse-corruption/

  Signing off,

  I Am King Anarchy, Free Sovereign Man

  P.s.
  Voor de duidelijkheid ….

  Anarchisme is een ideologie waarbij men streeft naar een vreedzame slavenloze samenlevingsvorm waarin mensen naast elkaar leven zonder een hogere macht of autoriteit. Deze gedijende samenlevingsvorm noemt men een anarchie. De centrale gedachte hierachter is dat geen enkel mens ondergeschiktheid aan een ander persoon of instantie erkent.

 2. Pingback: Diverse Nieuwsfeiten, verzameld door: Nico Talma | Silvia's Boinnk!!!

 3. Akky van der Veer on

  Dank je wel, Ella Ster! Duidelijk. Ik mis nog de uitleg van Nesara/Gesara. Of geloof je daar niet in?

  • Ik raad aan om naar de Open Your Mind-radioshow van afgelopen zondag 11 maart 2018 te luisteren, waarin deze vraag beantwoord wordt. Nesara, zoals het op veel alternatieve media gepresenteerd wordt, zou het hele systeem doen instorten. Bovendien wordt door deze sites vaak ook de beruchte RV (Revaluation) gepromoot. Er is niet voldoende kapitaal om daar dekking aan te geven. Miss Manna (Kim) en Thomas leggen het uit.

   In deze radioshow worden ook de zaken rond de World Trust verder toegelicht. Kim vertelt dat men nu in de financieringsfase zit, waarbij de fondsen worden verspreid. De gesprekken met overheden en bankiers zijn gaande en noodzakelijk om ze te onderwijzen hoe het systeem werkelijk werkt en de beloftes over Nesara/Gesara en de RV waardeloos zijn.

   http://www.oymradio.com/show-podcasts-2018.html
   Klik op de play-knop in de zwarte balk onder de foto van Thomas.

   • Akky van der Veer on

    Dank je wel voor je antwoord en de verwijzing naar de laatste radioshow van Thomas. Zodra ik tijd heb ga ik luisteren, maar uit je antwoord begrijp ik al hoe het ongeveer zit. Nesara/Gesara is onhaalbaar en komt uit de verkeerde hoek.

  • Johan Bosman (werktuigkundige) on

   Vorig jaar was de belangstelling voor de verkiezingen nog groter dan de keer daarvoor. Er is dus een toenemend vertrouwen onder de Nederlandse bevolking in welbespraakte en keurig geklede organisatie-criminelen die je vlak voor de verkiezingen beloven om je uit de stront te zullen halen waar ze je eerst zelf in hebben getrapt.

   Nooit meer gaan stemmen mensen, dat is echt heel belangrijk. Het enige dat je bij de stembus bereikt is dat je de carrière van een misdadiger financiert.