Neil Keenan’s Triljoen-dollar-rechtszaak, deel 2

> Link naar: De Triljoen-dollar-rechtszaak, deel 1

Neil Keenan’s rechtszaak ging aanvankelijk over een claim en compensatieverzoek voor de gestolen obligaties. Nu is het een zaak geworden die gaat over de toekomst van de wereld. Er is iets fundamenteels fout en dat moet rechtgezet worden. Group-K, een team van experts zoals: oud-topbankiers, financiële en juridische adviseurs, assisteren Keenan in zijn missie om de Cabal (heersende schaduw-elite) te ontmaskeren en hun geldkraan dicht te draaien.

English version

 

Keenan: “De Cabal heeft het financiële systeem gebouwd, maar nu halen we het onderuit omdat het niet deugt. Ze wilden 5 miljard mensen vermoorden. We zijn er gelukkig op tijd achtergekomen.” [1] Benjamin Fulford, onderzoeksjournalist en woordvoerder van de White Dragon Society (een Aziatisch geheim genootschap) onderschrijft dit. Leden van deze White Dragon Society hadden gesprekken van de Cabal afgeluisterd tijdens de Bohemian Grove conferentie en hoorden daar van hun plan om de Derde Wereldoorlog te beginnen en de wereldbevolking drastisch terug te brengen door een gecreëerde pandemie (bijvoorbeeld door het SARS- of Ebolavirus). [2] Benjamin Fulford opperde toen het plan dat de Aziaten dit krankzinnige plan konden stoppen door de geldkraan dicht te draaien, omdat het zonder Chinees en Japans geld niet uitgevoerd kon worden.

Keith Scott (voormalig lid van de Group-K) bevestigt dit: “Als je het geld weghaalt bij de Cabal hebben ze geen kans om maar iets te doen.” Deze rechtszaak is de sleutel om dit voor mekaar te krijgen. Het is als het ware de sleutel van Pandora’s doos die we openmaken. Dan zien mensen dat het hele financiële systeem corrupt is.[3] Chris Bosnahan (voormalig topbankier en nu werkzaam voor Group-K): “Het bancaire systeem is volledig en door en door verrot door corruptie. Het is een gevaarlijke machine om te stoppen.” [4]

Black Book of Codes

Hoe corrupt het financiële systeem is wordt ook duidelijk doordat Group-K toegang heeft gekregen tot het zwarte bancaire systeem. Nu ze een kopie van het Zwarte Boek in handen hebben gekregen (ook wel het Boek met Codes genoemd) kunnen ze toegang krijgen tot deze zwarte schaduweconomie, die in omvang minstens net zo groot is als de officiële wereldeconomie.

 Team K is ook in het bezit van het JP Morgan Blue Book met overzicht van de Cabal-families die op illegale wijze het kapitaal van de schaduwboekhouding beheren.

Team K is ook in het bezit van het JP Morgan Blue Book met overzicht van de Cabal-families die op illegale wijze het kapitaal van de schaduwboekhouding beheren.

Chris Bosnahan: “Het Zwarte Boek bevat de codes om de ‘zwarte schermen’ te openen in het banksysteem. Dan heb je toegang tot de volledige historie van alle regeringen [aangesloten bij de Federal Reserve Bank]van 1934 tot vandaag de dag. Dit Zwarte Boek is de sleutel om alles te openen. Neil heeft deze in veiligheid gebracht. […] Je moet een regeringsleider of koninklijke familie zijn om een zwart scherm te openen.” [5] Met de codes uit het Zwarte Boek krijgen staatshoofden en koninklijke families toegang om desgewenst miljoenen, zelfs miljarden op hun eigen bankrekening bij te schrijven. De zwarte schermen zijn een high tech financieel netwerk waar al het zwarte geld verborgen wordt gehouden.

95% van het geld is niks meer dan nummers in de computer. Slechts 5% van het geld is fysiek geld. Geld is niets meer dan digitale codes en de bankiers willen deze codes niet opgeven. Door met de codes in het Zwarte Boek de ‘zwarte schermen’ te openen hebben bankiers belachelijke bedragen van triljarden dollars ingevoerd; 33 x meer dan er in kapitaal in de totale wereldeconomie aanwezig is. Dat gebeurde vooral nadat tijdens het Clinton-presidentschap de goudstandaard werd losgelaten. Volgens Chris Bosnahan is het huidige monetaire systeem rot tot op het bot en niet meer te repareren.

Nu Group-K de codes heeft om deze ‘zwarte schermen’ te openen, kan men aantonen dat het goud van de Dragonfamilie ondergebracht in de Federal Reserve Bank en bedoeld voor humanitaire doeleinden, in werkelijkheid is gebruikt voor militaire en industriële doeleinden. Met het in handen krijgen van het Zwarte Boek heeft Keenan een machtig wapen in handen, waarmee hij de corruptie van de Cabal kan bewijzen.

Black_book_of_codes_Neil_Keenan_2

Pagina uit het Zwarte Boek, met handgeschreven posten. Het boek bevat de geschiedenis van de schaduwboekhouding, die nu beheerd wordt middels de ‘zwarte schermen’.

Een aanklacht tegen de Bilderberg groep en andere geheime genootschappen

De Cabal is niet één groep, maar een aantal losse facties zoals de Illuminati, de Nazi’s, de Zionisten en de Jezuïeten die regelmatig samenkomen om in het geheim hun wereldagenda uit te rollen.

Dit wordt ook duidelijk in de aanvullende claim die Group-K in 2012 heeft ingediend bij alle 12 Federale Reserve Banken in de VS. [6] Daarin staat: “Alle personen die zichzelf rekenen tot de wereldwijde elite en behoren tot diverse organisaties, hebben het kapitaal illegaal gebruikt voor zelfverrijking of anderzijds geprofiteerd door het illegale gebruik van dit kapitaal. Sleutelfiguren zijn de leden van (maar niet beperkt tot):

  • De Committee of 300
  • Skull and Bones Society
  • De Bilderberg groep
  • De Trilateral Commission
  • Council on Foreign Relations”

De verborgen agenda van deze geheime genootschappen zoals de Bilderberg groep waartoe ook het Nederlands Koningshuis behoort, is het creëren van een wereldregering en totale controle door hun eigen bancaire systeem. Het ontmantelen van de huidige sociaal-economische structuren en vernietiging van de samenleving zoals we die nu kennen, zijn tevens een onderdeel van deze occulte agenda.

Oprichter en prominent lid van de Bilderberg Groep. In een aanklacht die Neil Keenan heeft ingediend bij 12 Federale Banken in de VS wordt de Bilderberg Groep genoemd als een van de partijen die via het zwarte bancaire systeem grote sommen geld op hun eigen rekening hebben bijgeschreven.

Oprichter en prominent lid van de Bilderberg Groep. In een aanklacht die Neil Keenan heeft ingediend bij 12 Federale Banken in de VS wordt de Bilderberg Groep genoemd als een van de partijen die via het zwarte bancaire systeem grote sommen geld op hun eigen rekening hebben bijgeschreven.

Moord en omkoping

Het zal niemand verbazen dat er pogingen tot moordaanslagen op Neil Keenan en zijn teamgenoten zijn gepleegd. Minstens een persoon uit het Group-K kwam daarbij om het leven, en een ander overleefde een opzettelijk auto-ongeluk. Ook is Keenan opnieuw grote sommen smeergeld aangeboden om zich uit de zaak terug te trekken of het Zwarte Boek met codes te verkopen. Er zijn bedragen van 15 tot 22 triljoen geboden, al is het een raadsel hoe men deze bedragen denkt uit te betalen. Maar dat doet er ook niet toe, want Keenan is niet geïnteresseerd. Dit is een gevecht tussen het goed en het kwaad. Hij zal niet opgeven totdat de Federal Reserve Bank onderuit gehaald wordt. Daarna richt hij zijn pijlen op de Europese Centrale Bank. “En dat gaat niet over een paar triljoen, nee, dat gaat over honderden triljoenen”. Dat wordt het faillissement van de Europese Unie. [7]

Neil Keenan

Neil Keenan

En dat er wat gaande is in de financiële wereld blijkt ook uit het grote aantal bankiers dat sinds 2013 verzelfmoord is. Verzelfmoorden is een term die gebruikt wordt voor mensen die onder hoge psychische druk zelfmoord plegen, of vermoord worden waarbij hun dood het gevolg lijkt van zelfmoord of een tragisch ongeluk. Dit lot overkwam al minstens 72 bankiers. [8] Of deze personen uit de weg geruimd zijn omdat ze mogelijk een getuige zouden kunnen zijn en verband hebben met Neil Keenan’s rechtszaak is niet duidelijk, maar het is wel een indicatie van grote veranderingen in de financiële wereld.

Een financiële reset en massa-arrestaties

Neil Keenan’s zaak zal onherroepelijk tot een reset van het wereldwijde financiële systeem leiden. Daarnaast zijn er ook andere initiatieven om de macht bij de Cabal weg te halen. Veel van het wereldkapitaal, ondergebracht in een Centraal Wereld Fonds, is jarenlang door de Cabal voor hun eigen gewin gebruikt. Ze speelden Money Magick door middel van computerspelletjes en creëerden geld op basis van een goudvoorraad waar ze eigenlijk niet over konden beschikken.

In de afgelopen jaren zijn deze financiële instellingen in hevige mate door de White Hats (tegenstanders van de Cabal) geïnfiltreerd, waardoor bepaalde transacties van de Cabal niet meer door het systeem kunnen gaan en waarbij hun fondsen in beslag worden genomen. Daardoor heeft de Cabal hun toegang tot het Centrale Wereld Fonds verloren. Dit heeft onder de Cabal voor enorme paniek gezorgd. Volgens Thomas Williams was dit ook een reden voor de 3/11 Fukushima-aanslag, en had alles te maken met een bancaire transactie die geconfisqueerd is. [9]

Wanneer door de triljoen-dollar-rechtszaak alle geheimen onthuld worden: de daadwerkelijke goudvoorraad, de fraude met de obligaties, het financieren van oorlogen, de waarheid achter 9/11, de fraude met de zwarte schermen, dan stort het hele systeem in elkaar.

Dit plan voor de reset loopt parallel met het plan van de vrijheidsbeweging in de VS om daar de regering omver te werpen en de rechtsstaat te herstellen. Er is een concreet massa-arrestatieplan waarbij honderdduizenden bankiers en politici gearresteerd gaan worden. Volgens Drake Bailey, contactpersoon van klokkenluiders binnen het Amerikaanse leger, het Pentagon, CIA en VS milities zijn er inmiddels voldoende juridische gronden om Amerikaanse politici, inclusief Obama en Bush te arresteren. Maar er zijn berichten dat het Pentagon wacht op de rechtszaak van Neil Keenan. Daarmee komt er voldoende bewijsmateriaal beschikbaar om ook de bankiers op Wallstreet te arresteren. Neil Keenan staat in nauw contact met Drake Bailey om deze finale genadeklap voor te bereiden. [10]

Het verhaal over Neil Keenan’s rechtszaak werd het eerst naar buiten gebracht door Benjamin Fulford, onderzoeksjournalist en voormalig eindredacteur van Forbes Magazine in Azië. Er zijn pogingen gedaan om hem om te kopen en te vermoorden, maar tegenwoordig wordt hij beschermd door de White Dragon Society.

Het verhaal over Neil Keenan’s rechtszaak werd het eerst naar buiten gebracht door Benjamin Fulford, onderzoeksjournalist en voormalig eindredacteur van Forbes Magazine in Azië. Er zijn pogingen gedaan om hem om te kopen en te vermoorden, maar tegenwoordig wordt hij beschermd door de White Dragon Society.

Reden tot optimisme: een nieuwe Gouden Eeuw

Tijdens de financiële reset gaan de banken een tijdje ‘op slot’. In die periode worden de bankrekeningen van de Cabal bevroren. Dat wordt ook het einde van de schuldencrisis. Volgens Benjamin Fulford (voormalig eindredacteur van de Azië-Pacific editie van Forbes Magazine) zal een financiële reset leiden tot het opbloeien van de economie. Volgens hem is er voldoende kapitaal om wereldwijd alle armoede- en milieuproblemen op te lossen. Daarnaast zit Azië op een kolossale goudmijn. [11] De hoeveelheid goud die in Azië aanwezig is, heeft niks met de huidige goudstandaard te maken. Het meeste goud is nooit onderdeel geworden van de Federal Reserve en het officiële monetaire systeem. De daadwerkelijke goudvoorraad is zeker 10x groter dan de officiële goudvoorraad. De Dragonfamilie die het grootste deel van deze goudvoorraden beheren willen deze via Global Collateral Accounts inzetten voor humanitaire doeleinden, maar pas nadat de Cabal gearresteerd is.

Het zal voor veel mensen een grote schok zijn als ze zich realiseren hoeveel goud er werkelijk is en hoe dit systematisch van de mensheid geplunderd is. Er is zoveel goud. En als deze goudvoorraad op verantwoorde wijze in het financiële systeem wordt ingevoerd is er voldoende kapitaal om 7 miljard mensen in welvaart te kunnen laten leven. Dat wordt een enorme Paradigma-shift. Er is geen schaarste. En dát is misschien wel het grootste geheim dat de Cabal verborgen wil houden.

Ella Ster*

Artikelen door mij geschreven mogen elders gepubliceerd worden mits de auteur duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan een link naar mijn website komen: www.ellaster.nl

> Link naar: De Triljoen-dollar-rechtszaak, deel 1

> Link naar: Het uur van de waarheid nadert, het massa-arrestatieplan

http://www.blogtalkradio.com/drakebailey/2015/06/04/wednesday-update-show-with-drake-and-your-host-thomas-williams

Radiofragment rond 2:17:55 minuten.
Neil Keenan: “Well you know Drake, they do own the system. They still got all the money. But the bottom line is the money is fake, most of it nowadays. At one time it used to be real. They built the system. And we’re trying to tear it down because it’s just no damn good. Because they wanted to kill 5-6 billion people, out of 7 billion people. We woke up in time. That lawsuit that I filed opened up a lot of eyes and caused a lot of trouble. Wait ’til they see the one we’re going to refile.”

“In law, a lien is a form of security interest granted over an item of property to secure the payment of a debt or performance of some other obligation.” In het Nederlands heet dit pandrecht. http://goldenageofgaia.com/2012/04/14/david-wilcock-major-event-liens-filed-against-all-12-federal-reserve-banks/

Quote uit deze aanklacht: “All persons from several organizations of persons who consider themselves to be the global elite have illegally used these assets — making fortunes for themselves, or otherwise benefitting from the illegal use of these accounts. Key among these are members of (but not limited to) :
• The Committee of 300
• Skull and Bones Society
• The Bilderberg Society
• The Trilateral Commission
• Council on Foreign Relations

http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1047-liens

Share.

About Author

Comments are closed.