Wanneer je naar de aanslag op het MH17-toestel kijkt vanuit de kennis over valse vlag-aanslagen, dan vallen direct een aantal dingen op. Het zijn bizarre feiten. De opeenstapeling van deze ‘toevalligheden’ zijn dermate opvallend dat het waarschijnlijk geen toeval meer is.

1.17 juli: een bijzondere datum

De eerste vlucht van de MH17 was op 17 juli 1997. Precies 17 jaar na deze eerste vlucht, heeft de MH17 z’n laatste vlucht, waarna het toestel op 17 juli 2014 in Oost-Oekraïne neerstort. De dag van de crash was ‘toevallig’ ook de 17e verjaardag van het vliegtuig MH17.

Rusland kreeg direct de schuld van de valse vlag-aanslag op de MH17. Deze aanslag is gebruikt om de internationale gemeenschap tegen Rusland te laten keren. Heel ‘toevallig’ vond die aanslag plaats op precies dezelfde datum als de dag dat de Russische Tsaar Nicolas II en zijn familie vermoord zijn. Die moord op 17 juli 1918 betekende het einde van de Russische dynastie.

2.De magische 7

Het gebruik van numerologie is een bekend kenmerk van een valse vlag-aanslag. Zelfs de grootste scepticus kan niet ontkennen dat de cijfers 7 (of een veelvoud ervan), 17 en cijferreeksen met 1 en 7 opvallend vaak voorkomen in relatie tot de MH17.

 • MH17
 • Boeing 777-200ER (200; E=5; R=18: 2+5+1+8=16: 1+6=7) = numerologisch: 777-7
 • Serienummer: 28411 > 2+8+4+1+1=16: 1+6=7
 • Eerste vlucht: 17 juli 1997 > 17-7-1997 (1+9=1; 9+7=16: 1+6=7) = numerologisch: 17-7-17
 • Laatste vlucht: 17 juli 2014 > 17-7-2014 (2014 numerologisch: 2(x7)=14 > 7+7) = numerologisch: 17-7-77
 • Laatste vlucht precies 17 jaar na de eerste vlucht.
 • Het toestel had meer dan 76.300 vlieguren in 11.430 cycli voordat het neerstortte.
  76.300 > 7+6+3=16: 1+6=7; 11.430 > 11; 4+3 = 7 = numerologisch: 7117
 • Het toestel vertrok vanaf Amsterdam Schiphol vanaf Gate 3 (G3) > G=7 > 3x = 777
 • Het toestel vertrok vanaf de gate om 12:13 lokale tijd, en steeg om 12:31 lokale tijd op.
  12:13 > 1+2+1+3 = 7; 12:31 > 1+2+3+1 = 7 = numerologisch: 77
 • De Onderzoeksraad voor Veiligheid meldde om 16:20 uur lokale tijd een laatste registratie van vluchtgegevens. 1+6= 7; 2x = numerologisch: 77
 • Op 4:12 pm is er geen radiocontact meer > 4+1+2=7
 • Op 17:00 uur wordt de crashsite gelokaliseerd.

Christine Lagarde over de ‘Magic 7’

De topvrouw van de IMF hield begin 2014 een toespraak voor de International Press Club en begon over de Magische 7. “Ik zal jullie numerologische vaardigheden testen, door je te vragen aan de Magische 7 te denken. Jullie weten dat 7 nogal een nummer is, in allerlei thema’s, religies … ” Ze legt uit dat het jaar 2014 numerologisch gezien wordt als 2 x 7 (=14). “2014: je laat de 0 vallen; veertien is twee keer zeven,” ofwel 77.

2014 is 100 jaar na de Eerste Wereldoorlog. Het is het 70ste jubileum van de Bretton Woods conferentie (70 > 7), deze stond aan de wieg van de IMF. 2014 is het 25e jubileum van de val van de Berlijnse muur > 25: 2+5=7. Het 7e jubileum van financiële market jitters. 2014 is volgens Lagarde het jaar van hoop na 7 magere jaren en voorspelt 7 sterke jaren. Dat had volgens haar wellicht ook te maken met de G7-conferentie > G=7; 7 oftewel numerologisch: 77.

Foto 1: Rihanna met de cijferreeks 777, verwijzend naar de documentaire 777 die in 2013 uitkwam. 7 landen, 7 dagen, 7 shows. Foto 2: Kendrick draagt tijdens de MTV Awards in 2013 een T-shirt met de opdruk: ‘CMNY + CMLA 777’. Foto 3: De CMNY staat voor ‘Clothes Minds New York’ . Dit merk heeft een kledinglijn met crucifixen en het woord ‘Trinity’ 777. Afbeelding 4: “777 kabbalistische geschriften” van Aleister Crowley.

3.Twin Planes na de Twin Towers

De aanslag op de MH17 wordt ook wel gezien als de Europese 9/11. Er zijn een aantal opvallende overeenkomsten tussen deze aanslagen. Zo is 9/11 de aanslag op de Twin Towers en de MH17 de aanslag met de Twin Planes, wanneer je het verband begrijpt tussen de MH17 en de MH370.

Deze Twin Towers verwijzen naar de twee pilaren die we ook terugzien in de symboliek van de Vrijmetselarij. Deze tweelingpilaren zijn terug te voeren tot Salomon’s tempel en zelfs naar het oude Egypte en Sumer. Ook het cijfer 11 verwijst naar deze tweelingpilaren en andere occulte betekenissen. Dat is waarom we het cijfer 11 ook vaak terugzien bij valse vlag-aanslagen.

4.De drietand

In juli hield de NAVO in Oekraïne de operatie Rapid Trident, hetgeen ‘razendsnelle drietand’ betekent. Het embleem van de operatie had dezelfde drietand als in de Oekraïense vlag. Deze drietand is als wapenschild overigens pas sinds 26 juni 1996 vastgelegd. Het beeldmerk van Malaysian Airlines is een dubbele drietand. In het 9/11 Memorial in New York staat een dubbele drietand (een twin) als boegbeeld in het museum.

Als basissymbool is de drietand een kruis doorboord door een U. Zo neemt het drietandsymbool het op tegen het kruis als symbool voor Christendom. De drietand verwijst ook naar de drie-eenheid. Zoals de drie-eenheid van macht: de heerschappij over geboorte, leven en dood en verleden, heden en toekomst. De drietand is ook het symbool van Neptunis en dit symboliseert eveneens de occult, magie, maar ook illusie.

Drietand als embleem in NAVO Operatie Rapid Trident. De drietand wordt ook gebruikt in het embleem voor de Oekraïense grondtroepen. Oekraïense vlag met de drietand in dubbele lijnvoering. Het beeldmerk van Malaysian Airlines is een dubbele drietand. Het monument afkomstig uit de oorspronkelijke Twin Towers in het 9/11 Memorial, is ook een dubbele drietand.

5.Herdenkingsmonument alziende oog

Het herdenkingsmonument heeft de vorm van een oog, waarbij de platte bovenkant van de bol zelfs oplicht wanneer het licht erop valt.

Op 17 juli 2017 werd in Vijfhuizen een herdenkingsmonument in gebruik genomen, opgedragen aan de slachtoffers van de MH17-vlucht. Heel ‘toevallig’ heeft dit monument de vorm van het alziende oog. Het alziende oog — al dan niet in of boven een piramide — is een bekend Illuminati-symbool. Heel ‘toevallig’ staat er vlakbij het MH17-monument ook een piramide, de Big Spotters Hill. Deze staat in een rechte lijn ten opzichte van het herdenkingsmonument.

De piramide met het alziende oog is het bekendste Illuminati-symbool.

In de symboliek van de vrijmetselaars staat het alziende oog vaak in een driehoek met een stralenkrans. Het oog symboliseert een waakzame toezichthouder van de mensheid of het goddelijke, ontwaakte spirituele deel, binnen de mens zelf. In de loop van de geschiedenis hebben de duistere krachten het antieke esoterische symbool van het alziende oog gekaapt. Nu gebruiken de Illuminati het om de controlestructuur en het toezicht door de elite, die al millennia lang heersen over deze planeet, te symboliseren.

 

Het MH17-monument bevindt zich in een rechte lijn boven de piramide op Big Spotters Hill.

Sommige lezers zullen deze symboliek, occulte data en numerologie bestempelen als louter toeval. Zij denken dat het te vergezocht is om er een diepere betekenis in te zoeken. Voor de heersende elite, de Cabal, is deze symboliek echter veelbetekenend. Ze beschouwen het als onderdeel van occulte kennis, die alleen beschikbaar is voor ingewijden, en een belangrijke rol speelt in de wijze waarop zij de wereld besturen. Wanneer men écht wil begrijpen welke krachten achter een aanslag zoals op de MH17 zitten, dan is het noodzakelijk om je te verdiepen in wat deze Cabal motiveert en hoe ze opereren.

Zij zijn ervan overtuigd dat, om meer macht te verkrijgen, men grote offers moet brengen. Een aanslag dat vele mensenlevens kost, is in hun ogen dan ook een offerritueel. Een aanslag waarbij symboliek en numerologie een grote rol speelt, heeft hun signatuur.

Zo’n valse vlag-aanslag, waarbij een of meerdere stromannen de schuld krijgen, kenmerkt zich niet alleen door de aanwezigheid van symbolen en numerologie. Ook het ‘magische paspoort’ speelt vaak een belangrijke rol. Na de MH17-crash vond men eveneens bijzondere paspoorten. Het is een sterke aanwijzing dat er veel zaken niet kloppen en bepaalde veiligheidsprocedures omzeild zijn.

6.De magische paspoorten

Een dag na de fatale crash toont een televisiestation beelden van paspoorten die op de crashsite gevonden zijn. Wanneer men deze beelden ziet vallen er een aantal dingen op. Ten eerste gaat het bij de stapel paspoorten die in beeld komen om volkomen ongeschonden exemplaren. Dit staat in schril contrast met de verschroeide documenten die elders tussen de nasmeulende puinhopen gevonden zijn.

Opvallender zijn de paspoorten die ongeldig zijn. Dit is herkenbaar aan de ronde perforatie of hoekige uitkepingen die de overheid aanbrengt wanneer het paspoort verlopen is. Normaal gesproken zal niemand met een verlopen paspoort op reis gaan, laat staan ermee door de douane komen. Toch zijn deze ‘magische paspoorten’ door de beveiliging heen gekomen en tussen de bagage van de passagiers terecht gekomen.

Foto linksboven: beelden van stapel ongeschonden paspoorten. Dit in schril contrast met de paspoorten en andere documenten die elders verschroeid en beschadigd zijn teruggevonden (foto rechtsboven). Een aantal paspoorten hebben een perforatie of inkeping, zoals dit bij verlopen paspoorten wordt aangebracht (foto’s onder).

Wanneer men het MH17-dossier met een open mind bestudeert, kan men niet anders concluderen dan dat er veel zaken niet kloppen. Dat geldt ook voor de officiële onderzoeksresultaten van het JIT (Joint Investigation Team). Hoe de aanslag precies gepleegd is en welke partijen er allemaal achter zitten, blijft speculeren, maar uit tal van zaken blijkt dat het officiële verhaal niet klopt. Dat blijkt ook uit het 7e bizarre feit in de MH17-zaak: de versprekingen over de zuurstofkapjes.

7.Zuurstofkapjes

Frans Timmermans versprak zich over een markant gegeven dat, zo bleek later, verborgen had moeten blijven. Hij verklaarde dat er minstens bij één passagier een zuurstofkapje was aangetroffen. Hij maakte daarbij een gebaar met zijn hand alsof hij een zuurstofkapje op deed. Deze verspreking kwam hem duur te staan. Het betekende immers nogal wat. Wanneer er inderdaad zuurstofkapjes naar beneden zijn gekomen én passagiers nog de gelegenheid hebben gehad om ze op te doen, kon het verhaal over de BUK en de plotselinge explosie niet kloppen.

Het verhaal moest natuurlijk snel gespind worden. Nee het zuurstofkapje zat niet op het gezicht van het slachtoffer, maar was per ‘toeval’ om de nek terecht gekomen. Frans Timmermans had na deze blunder wel wat goed te maken. Daarop volgde zijn emotionele toespraak in het Europese parlement, waarin hij het gedrag bekritiseerde van de Oost-Oekraïense rebellen, die respectloos met de bezittingen van de slachtoffers zouden omgaan. Het verhaal bleek achteraf niet te kloppen. Frans Timmermans verzuimde om excuses te maken, maar kreeg wél promotie en werd voorgedragen als kandidaat voorzitter voor de Europese Commissie.

Toch was Frans Timmermans niet de enige die over de zuurstofkapjes sprak. Ook patholoog-anatoom George Maat sprak over een zuurstofkapje dat eveneens bij een tweede slachtoffer was aangetroffen. Hij werd hard afgestraft voor het onthullen van deze verborgen informatie en met valse beschuldigingen uit het forensisch team gezet. Uiteindelijk bleken de beschuldigingen aan zijn adres onterecht te zijn en had George Maat correct gehandeld. De heftige reactie op zijn ongecontroleerde onthulling is daarom des te opmerkelijker.

De zuurstofkapjes zijn een zoveelste aanwijzing dat de MH17 niet zozeer door een BUK-raket, maar door een of meerdere gevechtsvliegtuigen uit de lucht is gehaald. Bij een dergelijke aanval valt de cabinedruk in het toestel weg en vallen de zuurstofmaskers automatisch naar beneden. Passagiers hebben zelfs blijkbaar de kans gehad om het zuurstofkapje om te doen. Dit zou niet mogelijk geweest zijn bij een explosie door een BUK-raket. Er kloppen simpelweg veel dingen niet in het officiële verhaal, zo blijkt ook uit de recente documentaire van Max van der Werff en Yana Yerlashova.

Natuurlijk kan men in het onderzoek naar de gebeurtenissen rond de MH17 zuiver focussen op het wapen waarmee het vliegtuig uit de lucht is geschoten. Een aanval door een straaljager wijst dan in de richting van Oekraïne. Maar om werkelijk te begrijpen wat er zich die dag heeft afgespeeld is het belangrijk om te beseffen dat er veel meer partijen bij betrokken zijn geweest. Ook Nederland heeft een dubieuze rol gespeeld. De rol van de Mossad en Israëlische beveiliging op Schiphol is eveneens onderbelicht gebleven.

Volgens Benjamin Fulford heeft zelfs de Maleisische oud-premier Najib Razak een dubieuze rol in het geheel gespeeld: “Voormalig premier Najib Razak, die in het Maleisische 1MDB-schandaal met de verduistering van miljarden dollars is gearresteerd, heeft als een kanarie gezongen*, aldus CIA-bronnen in Zuidoost-Azië. Razak onderhandelt over een pleidooi voor een akkoord waarin hij zijn geheime dossiers over Maleise Air Flight MH 370/17 zal ruilen voor strafvermindering, zeggen de bronnen. Zoals de vaste lezers van deze nieuwsbrief al geruime tijd weten, werd vlucht MH 370/17 gebruikt door de voormalige Amerikaanse president Barack Obama voor onder andere nucleaire chantage tegen wereldleiders.”

*) Het ‘zingen als een kanarie’ betekent een bekentenis tegen anderen afleggen.

Benjamin Fulford zinspeelt al langer op het feit dat de MH17-crash nauw verweven is met het verdwenen MH370-toestel, zoals ook in dit artikel uiteengezet wordt. In hetzelfde artikel wordt ook duidelijk wat hij met de “nucleaire chantage” bedoelt.

Nu het tijdperk van onthullingen is aangebroken, ligt het voor de hand dat de waarheid omtrent de aanslag op de MH17 uiteindelijk toch naar buiten komt. Wanneer dat op korte termijn gebeurt zal dit een groot aantal politici, het JIT en de mainstream media ernstig in verlegenheid brengen. Dan zal een grote groep mensen gaan beseffen dat de ‘autoriteiten’ bereid zijn een leugen van deze omvang te verkondigen, wanneer de belangen groot zijn. Dan begrijpt men ook dat ze waarschijnlijk ook over veel andere zaken gelogen hebben.

Ik zou zeggen: laat die onderste steen daarom maar boven komen …

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Ella Ster is nu ook te volgen via Mastodon, een onafhankelijk nieuwsplatform, zonder censuur. Lees op Wanttoknow.nl waarom dit initiatief een goed alternatief is voor de gecontroleerde social media. Klik hier voor een overzicht van nieuwsbronnen. Om berichten van Ella Ster te volgen klik je hier en vervolgens op de blauwe Follow-knop.

Editorial credit headerfoto: Shutterstock.com, overig beeldgebruik op basis van citaatrecht.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Meer lezen:

De MH370 en MH17 staan niet los van elkaar

17 onthullende vragen over het MH17-dossier

De blauwdruk van alle valse-vlag-aanslagen

Deze termen moet je kennen, om te begrijpen wat er in de wereld gaande is – versie 3

Share.

About Author

2 reacties

 1. De plaatsing van het MH17 herdenkingsmonument, onder de Ark van Baal (“Big Spotters Hill) onderschrijft de satanistische symboliek van “offers gebracht voor Baal”. Baal beloont de satanisten rijkelijk voor hun gebrachte “offers”… denken ze.

 2. Weer een prachtig helder weergegeven reeks over mh17 etc. Complimenten!