In Berlijn, Londen, Parijs en Polen waren er op 29 augustus 2020 massale demonstraties voor de vrijheid. De opkomst was enorm, met name in Londen en Berlijn. Beelden tonen een overwegend vreedzame demonstratie. Toch berichtten de mainstream media over “extremisten en relschoppers” en een demonstratie die in Berlijn al na een paar uur ontbonden zou zijn. Dat leidde tot boosheid en hoon naar de mainstream media. Een beeldverslag vanuit de social media.

Demonstratie Berlijn | 29 augustus 2020

Mensenmassa op Alexander Platz in Berlijn:

Historische toespraak van Robert F. Kennedy jr.

Eind van de ochtend rapporteerden de mainstream media dat de demonstratie door de politie ontbonden zou zijn. Eind van de middag hield Robert F. Kennedy jr. een toespraak voor tienduizenden mensen rond de Siegessäule in Berlijn. Hij herhaalde de legendarische woorden “Ich bin ein Berliner”, uit de historische toespraak die zijn vermoorde oom John F. Kennedy in Berlijn hield op 26 juni 1963. Voor de mainstream media had het blijkbaar geen nieuwswaarde:

De ontbonden demonstratie die nog uren doorging

Ook in de berichtgeving door de NOS en NPO werd de vergissing over de ‘ontbonden demonstratie’ niet gecorrigeerd. Een paar uur later breken demonstranten door de versperringen en gaan op de trappen van de Rijksdaggebouw staan, een gebouw dat in de geschiedenis een belangrijke rol heeft gespeeld en symbool staat voor de democratie en de overwinning op het Naziregime.

De media berichten dat het ging om “extremisten” en “relschoppers”.

Demonstreren voor vrijheid en tegen een politiestaat

De demonstratie gaat over veel meer dan alleen het opheffen van de coronamaatregelen. Het gaat om de vrijheid en de zorg voor de opmars van de politiestaat. Toch blijven de mainstream media demonstranten wegzetten als extremisten en relschoppers, waartegen de politie terecht moet optreden. Om aan deze beeldvorming tegenwicht te bieden, hieronder een ander perspectief. Eén beeld (of video) spreekt immers duizend woorden …

Demonstranten tonen politici als de ware criminelen. Een beeld dat de mainstream media niet gehaald heeft.

Berlijn in de avond

Bij EenVandaag hield men ‘s avonds vol dat de demonstratie al na een paar uur was beëindigd:

Dit was de werkelijkheid:

Demonstratie Londen | 29 augustus 2020

Demonstratie Parijs | 29 augustus 2020

Ook elders in de wereld:

Polen

Ottowa

Auckland

Boos op de media

In de social media is er steeds meer woede om de leugens van de mainstream media.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

8 reacties

  1. Eigenlijk het zoveelste bewijs dat de NPO en andere mainstream media zijn omgekocht en niets anders zijn dan propaganda kanalen van diegenen die de omkoperij gedaan hebben en wiens agenda moet uitgevoerd worden
    Eigenlijk hoeven we niet eens ver te zoeken wie hier de belanghebbende zijn.

  2. yvonne bouman on

    graag ontvang ik vanaf nu uw nieuwsbrief, wist niet hoe dat anders te doen dan op deze manier…:-)

  3. Volgens de initiatiefnemers van deze demonstratie waren degenen die het parlement probeerden te bestormen andere mensen dan de demonstranten zelf. Gelukkig kwam de politie daar ook achter (anders was de demonstratie veel eerder beëindigd). De MSM willen ons doen geloven dat het rechtsextremisten waren..

  4. Ben 52 veel meegemaakt en krijg nu huursverhoging terwijl ik regelmatig zit te huilen omdat ik zo’n persoon aan moet horen.