Veel mensen vragen zich af: hoe ga ik dan bijdragen aan een nieuwe wereld? En hoe moet ik nu met allerlei zaken omgaan? Ook zijn er veel mensen die zeggen: maar hoe voorkom ik dat ik een vaccin moet nemen? Wat moet ik doen als mijn werkgever me tot een test of vaccinatie verplicht? Hoe ontloop ik de “mondkapjesplicht”? Hieronder vele praktische tips hoe je jouw creatiekracht nu het beste kunt inzetten.

Al die vragen zijn heel begrijpelijk. Maak echter een verschil tussen wat NU al speelt en wat nog niet aan de orde is. De ‘Mondkapjesplicht’ is per 1 december ingegaan, maar het laten testen, de vaccins en de gevolgen van niet vaccineren zijn eigenlijk vragen over de toekomst. Dus als je je nu al bezig houdt met mogelijke zaken in de toekomst, in hoeverre geef je daar (onbewust) dan al energie aan? In hoeverre visualiseer je door je gedachten eigenlijk een tijdlijn die je niet wilt? Wat zou het opleveren als je voor jezelf een tijdlijn in gedachten houdt waarin je vrij en soeverein bent? Dat je vertrouwt op een positieve 5D wereld, een wereld van liefde in plaats van angst?

Je leeft in het NU moment en NU is er nog geen sprake van heel veel zaken. De aankomende maanden kan er zoveel gebeuren, dus waarom zou je je nu al zorgen maken om iets waarvan je helemaal niet weet dat het zover komt? Het ego wil je graag naar de toekomst en het verleden trekken en dan vooral gericht op zorgen en angsten … “Wat als …”.

Zorg dat je daar zoveel mogelijk van weg blijft, al is het heel logisch dat je er af te toe last van hebt. Maar word je dan weer snel bewust van je gedachten, besef dat jij de baas bent over je gedachten en buig deze om.

Dat neemt niet weg, dat je een heleboel kunt doen op dit moment. Laat het ‘kleine ik’-gevoel los en besef dat je zoveel kunt bijdragen. Dat betekent niet dat je een soort Ghandi of Martin Luther King moet worden. Eén druppel bevat de hele oceaan, dus met kleine dingen kan je een heleboel betekenen.

Hieronder staan een groot aantal praktische tips die je kunt toepassen voor een heleboel zaken die nu spelen. Ze zijn niet uitputtend en ongetwijfeld ken je er al velen. Volg wat met jou resoneert en waar je een goed gevoel bij hebt. Al doende merk je vanzelf wat het met je doet en wat het oplevert. Niet overal staat uitgebreide uitleg over het waarom, daar kan je zelf verder naar zoeken als je er interesse in hebt. En mogelijk weet je het al. En doe vooral verder wat voor jou goed voelt en wat jouw waarheid is.

 1. Doe ‘s morgens meteen na het wakker worden drie minuten diepe ademhalingsoefeningen. Rustig en diep inademen door je neus en uitademen door je mond. Als je uitademt, zeg in gedachten en visualiseer ook, dat je alles loslaat.
  .
 2. Eet biologisch, dat lijkt misschien duurder, maar het is voedzamer, je koopt in wat je echt nodig hebt, dus per saldo scheelt het niet zoveel. Doe dat bij een natuurwinkel, de supermarkten misleiden vaak met een stickertje biologisch, dus je weet niet wat waar is. Doe dat in ieder geval voor je voedsel. Ook kan je je aansluiten bij bijvoorbeeld een organisatie als Hofweb, waarbij je boodschappen rechtstreeks vers van het land van biologische boeren worden thuisbezorgd. Kijk eens op hun site (www.hofweb.nl) of zoek in jouw regio naar een alternatief. Het voordeel is dat je bij Ekoplaza en veel andere natuurwinkels meestal geen mondkapje hoeft te dragen.
  .
 3. Eet vegetarisch en geen dode dieren, dus geen vlees, vis, gevogelte, wild enzovoort. “All is one,” betekent dat we allen, ook dieren, onderdeel zijn van de Bron. Dieren zijn ook levende wezens, net als wij, alleen met een andere verschijningsvorm en een groepsziel. In hoeverre sluit het gevoel van eenheid aan bij het doden en opeten van andere wezens? Dood voedsel eten heeft dan ook een lage Bovis waarde, het haalt je energie, dus je trillingsfrequentie omlaag. En het gaat er nu juist om dat je in deze tijd je trillingsfrequentie hoog houdt.
  .
 4. Warm je voedsel op het gas of op een elektrische fornuis op, maar niet in de magnetron. De magnetron maakt je voedsel warm, maar het doodt alle voedingswaarden. Je eet iets waar geen energie meer in zit.
  .
 5. Haal geen kant en klare maaltijden, maar bereid je maaltijd zelf, dan stop je er energie in en wees dankbaar voor het voedsel dat je nuttigt. Er zijn ongelooflijk veel voedingssites met makkelijke, gezonde en snel te maken recepten, die wel puur en eerlijk zijn.
  .
 6. Eet geen geraffineerde suikers of zo min mogelijk.
  .
 7. Ga zoveel mogelijk wandelen en fietsen in de natuur, dus naar bos, park, strand et cetera. Doe dat een paar keer per week en gun jezelf die tijd. Als je thuis moet werken van je werkgever en je maakt gebruik van beeldbellen en/of telefoon, ga tijdens een overleg buiten wandelen. En als je in je vrije tijd wandelt of fietst, focus op de prachtige natuur, op wat je ziet, voelt, ruikt, hoort en ga niet over van alles lopen denken.
  .
 8. Doe in je vrije tijd creatieve dingen, daarmee ben je gericht op je rechterhersenhelft die verbinding heeft met je intuïtie en je hart.
  .
 9. Maak muziek of luister naar muziek die je vrolijk maakt, waar je blij van wordt en ga dansen in huis, alleen of met je gezin.
  .
 10. Kijk geen tv en lees geen kranten (De Andere Krant en Onafhankelijke Pers Nederland uitgezonderd). De TV zendt sowieso frequenties uit die effect hebben op je hersengolven en je dus beïnvloeden. Laat hem helemaal uit en gebruik het als beeldscherm voor documentaires of films. En kies films waar geen geweld, oorlog, horror of andere negatieve frequentietrillingen in voor komen. Zet de tv helemaal uit en niet op de standby-stand.
  .
 11. Mediteer dagelijks 10-20 minuten. Visualiseer de aarde die je wenst met overvloed, vrede, harmonie, liefde voor iedereen. Als je dat zelf lastig vindt, zoek op youtube naar geleide meditaties of ga naar deze website. Zet sowieso 21 december a.s. om 19.22 uur in je agenda en doe mee aan de wereldwijde massameditatie. Via deze link en deze link vind je meer informatie.
  .
 12. Neem elke dag even de tijd voor het volgende. Visualiseer een bol van wit licht in je buik en laat die langzaam uitstralen door je hele lichaam, tot je hele lichaam voorzien is van wit licht. Maak verbinding met je hart. En als je dit onder de douche doet, laat alle negatieve energie door het doucheputje wegstromen.
  .
 13. Vorm kleine groepjes met gelijkgestemden en spreek periodiek af om elkaar te treffen. Houd rekening met verklikkers, dus zorg dat je voorzorgsmaatregelen treft wat betreft auto’s, tijdstip van arriveren (verschillend en niet allemaal tegelijk) en ook vertrek. Laat iedereen zijn smart telefoon thuis laten of in de auto. Mediteer samen en deel in liefde samen.
  .
 14. Zet de bluetooth uit op je telefoon zodat je niet ongevraagd verbinding met andere telefoons of apparaten kunt maken. Wil je echt zeker zijn, stap dan over op een telefoon met 2G netwerk. Dat is even wennen, maar je kunt nog steeds gewoon bellen en sms’en.
  .
 15. Zet de corona-app van de overheid niet op je telefoon. Doe geen update van je smartphone, want daarmee wordt de app automatisch bij ‘gezondheid’ geplaatst. Als je dat al hebt gedaan, kijk dan goed of de app nog uit staat en activeer deze niet.
  .
 16. Betaal overal cash, dus gewoon eerst even pinnen voor je boodschappen doet. Het laten verdwijnen van het fysieke geld, is onderdeel van de NWO-agenda.
  .
 17. Sluit de dag rustig af. Kijk minimaal 30 minuten voor je gaat slapen niet meer naar een beeldscherm in welke vorm ook, dat geldt dus ook voor je telefoon. Lees nog iets, ontspan met een meditatie, of luister naar rustige muziek en ga dan naar bed.
  .
 18. Doe in bed nog drie minuten een diepe ademhalingsoefening zoals hiervoor beschreven. Kan gewoon liggend in bed en ga dan lekker slapen.
  .
 19. Zet je telefoon zoveel mogelijk op de vliegtuigstand, zeker als je gaat slapen. En leg de telefoon bij voorkeur niet naast je bed.
  .
 20. Overweeg om geen mondkapje te dragen. Beroep je op de regel van de Rijksoverheid die mensen vrijstelt die van mondkapjes ontregeld raken. Je bent niet verplicht om je medische gegevens te laten zien. Lees de site, voel je vrij om te doen wat goed is voor jouw gezondheid en wees creatief. De minister van Volksgezondheid en het RIVM gaven toe dat mondkapjes geen bescherming bieden voor dit virus. Deelname aan een experiment om gedrag te veranderen (en de angst in leven te houden) kan volgens de WMO alleen vrijwillig gebeuren. Beroep je op de Universele Rechten van de Mens en je grondrechten.
  .
  Als je toch een bekeuring krijgt omdat je geen mondkapje draagt, betaal deze niet en ga doorlopend in beroep met een bezwaarschrift. Dat duurt allemaal heel lang en vertrouw dat tegen die tijd de Waarheid aan het licht is gekomen.
  .
  Blijf in alle gevallen rustig, beschouw en besef dat de persoon voor je die jou aanspreekt of wil bekeuren, geen flauw besef heeft van zijn/haar eigen ZIJN. Stel slechts vragen en laat je niet meeslepen. Wind je niet op, dat is precies de energie die het duister wil. Jouw kracht van rust zal meer impact hebben dan dat je je mee laat slepen in de energie van de ander, want het licht is zovele malen sterker.
  .
 21. Als je toch een mondkapje draagt, neem een mondkapje dat je kunt wassen en gebruik iets van kant of een open geweven stof, zodat je toch kunt ademen.
  .
 22. Vraag hulp en vraag of iemand boodschappen voor je wil doen of laat het thuis bezorgen.
  .
 23. Als je wel zelf je boodschappen haalt en nog niet zonder mondkapje durft binnen te stappen, haal dan voor drie weken de verse boodschappen ineens in huis. Dan hoef je maar eens in de 3 weken heel kort een mondkapje te dragen. Haal voldoende voorraad in huis. Met name non-food en alles wat je lang kunt bewaren. Dan heb je sowieso altijd eten in huis en kan je in één keer voor maanden klaar zijn.
  .
 24. Ga tanken bij onbemande tankstations, zodat je de shop niet in hoeft om af te rekenen. Vermijd onprettige plekken waar je jezelf door de maatregelen niet fijn voelt en niet per se hoeft te komen.
  .
 25. Neem de regie over jouw eigen sociale leven. Bepaal zelf op welke manier je met elkaar om wil gaan en op welke manier je genegenheid wil uiten. Laat de regering niet bepalen hoe jij uiting geeft aan de liefde voor anderen.
  .
 26. Maak verbinding met mensen in een winkel of waar ook, die geen mondkapje dragen. Je zal verrast zijn wat voor leuke gesprekken met gelijkgestemden zich kunnen ontwikkelen. En daar word je weer blij van.
  .
 27. Ga geen discussie aan met slapers of andersdenkenden. Laat hen hun pad lopen en respecteer dat. Laat je dus ook niet door hen uit de tent lokken, dat leidt helemaal tot niets. Mensen die oprecht geïnteresseerd zijn, meer willen weten en ook bereid zijn daar zelf verder naar te zoeken om hun eigen waarheid te vinden kan je uiteraard helpen.
  .
 28. Vermijd mensen die boos, angstig, jaloers of afgunstig zijn of verblijf niet te lang in hun nabijheid. Of je moet jezelf al heel goed kunnen afschermen, maar dan nog kan het invloed op je energielevel hebben. Leer dus loslaten, ook familie en ‘oude’ vrienden behoren hiertoe. Bekijk hen wel met compassie, ze zijn nog niet zo ver en hebben nog iets uit te werken. Als ze niet meer resoneren met je, dan is het zo en richt je op gelijkgestemden.
  Ga goed voelen van wie en wat je energie krijgt en richt je daarop.
  .
 29. Laat je niet meteen testen als je je grieperig voelt, maar ga gewoon zoals normaal lekker uitzieken en goed voor jezelf zorgen. Neem extra vitamine C, D en citrusvruchten en kruip lekker onder de wol. Dan steek je ook niemand aan. Visualiseer bovendien doorlopend, terwijl je ligt uit te zieken, dat je gezond en heel bent.
  .
  Ben je zo ziek dat je zelf het gevoel hebt dat je een dokter nodig hebt, dan bel je die natuurlijk. Maar vraag je af waarom je je dan wel zou laten testen met een test die niet betrouwbaar is en waarmee je je DNA vrijwillig afstaat. Wat levert het je op? Op zo’n moment gaat het erom dat je adequate hulp krijgt en alleen een betrouwbare (bloed)test en diagnose kan je verder helpen. Omdat veel mensen zich nu te pas en te onpas laten testen en de PCR-test veel valse positieven geeft, houdt dit de lockdown maatregelen in stand. Dus laat je niet overhalen of intimideren, maar maak een keuze op basis van je vrije wil, dus wat jíj wilt. Volgens de Neurenberg code ben je nooit verplicht om een medische handeling te accepteren.
  .
 30. Al geloof ik persoonlijk niet in de tijdlijn van vaccinaties en zijn er dan allang andere ontwikkelingen gaande, voor diegenen die hier toch mee worstelen en dat nog niet kunnen loslaten het volgende. Ben je in loondienst en je werkgever gaat je hiertoe verplichten, dan zie je dat waarschijnlijk al aankomen. Maar wie is je werkgever om jouw persoonlijke lichamelijke integriteit aan te tasten? Dat is in strijd met alle universele mensenrechten en de Neurenbergcode. Het gaat er in dit geval om dat je voor je zelf kiest.
  .
  Je kunt het ook met je werkgever bespreken, maar kies uiteindelijk voor datgene dat voor jou het meest belangrijk is. Angst voor gebrek aan inkomen, is ook angst. Hoe begrijpelijk ook, je kunt echter ook andere wegen zoeken. Zie dat bedrijven bewust of onbewust chantage toepassen, vanuit hun eigen angst of omdat ze behoren tot het systeem van het duister. In beide gevallen blijft het echter een vorm van chantage met geld als inzet. En daarmee inspelend op de angst dat je geen geld hebt. Dus laat je je daarmee chanteren of ben je niet chantabel en dus krachtig en sterk?.
  .
 31. Mensen met een eigen bedrijf die in de problemen komen, zoek naar andere mogelijkheden. Ikzelf heb een bedrijf dat al vanaf maart zoveel klappen heeft gehad, maar heb gezocht naar alternatieven, daarin vertrouwd en ze komen op mijn pad.
  .
 32. Help anderen waar je een goed gevoel bij hebt, waarmee je hen kunt helpen. Dat kan aandacht, liefde en attentie zijn, maar ook een tas boodschappen, onderdak en als het in je vermogen ligt, financiële steun.
  .
 33. Durf om hulp te vragen, denk in bijzondere gevallen bijvoorbeeld aan crowd funding. Even een rekenvoorbeeld. Als alle wakkere mensen elkaar vanuit liefde helpen met een klein bedrag, kunnen de onafhankelijke media blijven bestaan, kunnen minder bedeelde maar wel wakkere mensen leven en eten. Stel dat er twee miljoen Nederlanders zijn die wakker zijn en die betalen elk 5 euro per maand aan diverse personen, sites of waar zij zich mee verbonden voelen, dan verdelen we onderling 10 miljoen euro per maand over deze groep wakkeren. En van die twee miljoen kan het grootste gedeelte zichzelf nog prima redden, dus ook iets afstaan voor de kleine groep die het nu even minder goed redt. Is dat niet de basis van 5D? Delen en als groep wakkeren elkaar steunen? En niet vasthouden aan materiële waarden voor alleen jezelf? Dus neem zelf initiatief en ondersteun wat jij kunt missen en waar je ook een goed gevoel bij hebt. En dat met een relatief klein bedrag. Dat zal als jij het nodig hebt naar je terugkomen, dat is de kosmische wet van de aantrekkingskracht. En dit zal maar tijdelijk zijn, het hele schuld/slaven systeem verdwijnt in 5D.
  .
  Steun deze site .
  .
 34. Zet in en rondom je huis orgon-energie door middel van orgonites, towerbusters en cloudbusters. Meer over orgon kan je hier lezen https://www.orgonisenederland.nl/
  Kort gezegd zet orgone energie, negatieve energie in positieve energie om. Het neutraliseert negatieve energie.
  .
 35. Volg in alles je hartgevoel en ben je bewust dat je hoofd je hart kan misleiden. Dus stem steeds af op je gevoel, neem er de tijd voor. Wat voel je in je onderbuik en in je hart? Laat het niet overrulen door het stemmetje in je hoofd, maar blijf trouw aan je onderbuikgevoel en je intuïtie, ongeacht wat iedereen om je heen ook zegt.

Er zullen ongetwijfeld nog veel meer mogelijkheden zijn. Besef dat jij elke keer uit vrije wil zelf de keuze maakt voor jouw tijdlijn. En vraag je dus bij elke keuze af, is dit een keuze vanuit angst of liefde? En vertrouw erop dat er veel meer mensen beseffen wat er gaande is, dan je mogelijk aan de buitenkant ziet.

Er is zoveel gaande op het moment. Zowel op astraal niveau als in onze manifestatie op aarde. Denk aan Jantje die met zijn duim het gat in de dijk dichtte. Er zijn inmiddels zoveel gaten in de dijk, die zijn bijna niet meer te dichten, dus het is wachten op het moment dat de hele dijk ineens doorbreekt. Kies een praktische aanpak die bij jou past, naast alle bovengenoemde suggesties zijn er nog zovelen. Zoek en gij zult vinden. En vertrouw door alles wat je leest, waarvan je weet dat het Waarheid is, dat dit de verbinding is met de Bron, want die kent alleen maar Waarheid, Licht en Liefde. Draag je steentje bij en vertrouw op de doorbraak van de dijk die we samen manifesteren, dat is ons moment, de overwinning van het Licht.

Tara

Door: Tara | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de bron “Bron: www.ellaster.nl” duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

37 reacties

 1. Jammer van de promotie van het new world order dieet. Nou ja, in iig nog vegetarisch en niet veganistisch. Heb 11 haar vega en later vegan gegeten met alle gevolgen van dien. Op de lange termijn loop je tekorten op zoals zink!, collageen, b3, cholesterol, choline, tekorten van l-lysine en andere aminozuren, teveel fytinezuren krijg je binnen en een koper vergiftiging ligt op de loer. Ik eet nu elke dag een stuk vlees, een schep collageen, grasboter en om de dag een ei. Niets gezonder dan hoe onze voorouders aten. Bloedtesten laten trouwens geen voorraden zien. Je kunt dmv bioresonantie wel op celniveau meten met bv een body scanalyser.

  Biologisch eten is vaak heel heftig bespoten met koper (5 x meer dan reguliere gewasbescherming) en is dus niet altijd gezonder. Biologisch dynamisch daarentegen is het allerbeste.

  • Ik liep tegen het zelfde aan wat betreft vlees. Ook ik dacht aan het bewustzijn van een ander levend wezen. Vanuit de Gnosis heb ik geleerd dat het juist goed is voor ons mensen, voor onze gezondheid, en toegestaan zo nu en dan een stukje biologisch en biodynamisch vlees te nuttigen. Het gaat ook over de mate van bewustzijn wat je er bij hebt en dat je het dier dankt.

  • Bedankt Ella, een mooie reminder, mensen weer terugbrengen in het Nu. Ik leef voornamelij in het Nu maar merk dat ik door dreigingen van vaccinaties er ook wel uit wordt getrokken. Gelukkig ben ik hier bewust van, maar voor een empath is de energie collectief erg heftig. Sinds ik vegetarisch (sinds 2012) eet is mijn trillingsfrequentie toegenomen. Erste instantie at ik biologisch vlees, maar deze dieren komen helaas ook in de horrorslachthuizen terecht. Voel me veel meer in balans sinds en voel duidelijk dat ik emergieker ben en sterker verbonden met licht. Logisch denk ik, er komt geen angst energie meer in mijn lichaam. Alles is verbonden en alles is energie. Als empath voel je alles waar dieren vanaf geboorte tot slacht doorgaan. Ik heb wel aanvullende supplementen hiervoor o.a. b12 en zink. Dat er steeds meer mensen Vega worden, vult mijn hart met blijheid. Want alleen als de mens in harmonie samen leeft met de dieren zal er vrede op aarde komen, simpel omdat alles verbonden is en alles energie is.

  • Wat betreft dieet is het allerbelangrijkste dat we bewuster met voedsel omgaan en dat is een ontwikkeling die ik bij veel mensen zie ontstaan. Dat we daar allemaal andere keuzes in maken is ook prima, want er kunnen andere factoren een rol spelen, bijvoorbeeld beschikbaar budget wat de keuzes al kan beperken.

   In tegenstelling tot Tara eet ik zelf nog wel vis, schaaldieren en eieren, maar ben gestopt met vlees eten toen ik de relatie begreep tussen hoe wij (als collectief) met de dieren in de bio-industrie omgaan en wat er met onze kinderen gebeurt. De energie die in die setting vrijkomt bij het slachten is iets wat je ook tot je neemt door dat vlees te eten. Mijn drijfveer kwam vooral door een gevoel van weerzin en niet zozeer een theoretische opinie. Meer een innerlijk weten dat ik het op dat moment niet wil eten en dit doorvoelen en er naar handelen. Niet meer en niet minder. Dat is een persoonlijke keuze zonder daarbij te oordelen over anderen.

 2. Het dragen van een mondkapje is trouwens ook bij natuurwinkel Odin verplicht. Tot nu toe heb ik geen enkel probleem ervaren bij het bezoeken van een supermarkt voor het het niet dragen van een mondkapje.
  Steeds meer ga ik in gesprek met volslagen onbekenden over de gang van zaken in ons land en daarbuiten hetgeen hele leuke gesprekken oplevert. Veel van die mensen met wie ik in gesprek ga, weigeren een mondkapje te dragen.
  Gisteren had ik een gesprek met een medewerkster van supermarktconcern Dekamarkt en zij droeg d’r mondkapje niet over haar neus i.v.m. ademhalingsproblemen en haar baas had daar alle begrip voor.

 3. misschien iets meer uit de natuur eten?
  Ik maak zeker 2x pw brandnetelsoep, zit meer in dan spinazie!
  neem zelf 2/3 krielkipjes in je tuin, en lees iets meer over wilde planten eten.
  Ikzelf ben dol op rode klaver en paardebloemen……je krijgt stoffen binnen, die de supermarkt niet heeft……looistoffen, bitterstoffen, slijmstoffen, en allerlei mineralen, die we zeer nodig hebben.
  Koop zaad! bill gates heeft nu ook alle zaadbanken in bezit als ik juist ben geinformeerd, en al de groente word genetisch gemanipuleerd, zodat we van alles tekort krijgen…..big pharma moet je redden! whaha
  Laat onkruid dus groeien in die tuin, en eet ervan! wel goed weten of iets gegeten kan worden natuurlijk, maar daar zijn redelijk veel boeken (nog) over te krijgen.

  • Mooi stuk! Ik woon in België (wel Nederlands) en helaas liggen regels hier anders dan in nl. Ik doe in ieder geval mijn best om mijn trillingsniveau zo hoog mogelijk te houden.
   Voor diegene die Vega of vegan willen eten en slechte ervaringen hebben: verdiep je eens in Don Tolman. De allerbeste sportmensen ter wereld eten vegan, je moet echter weten hoe je moet eten want dat zijn we verleerd.

   • Lena Wauters on

    In België zijn de regels strikter. Wat het mondkapje betreft: al van de eerste dagen van verplichting dit voorjaar laat de neus vrij zodat ik vrij kan ademen. Alleen in de winkel schuif ik het mondkapje over de neus om het eens buiten, weer te laten zakken. Ook doe ik slechts 1 keer in de week boodschappen zodat ik de drukke winkelstraten kan mijden.

 4. ron dijkstra on

  Ben het met veel dingen eens en respecteer ieder levend wezen. Echter, planten en bomen zijn ook levende wezens die functioneren op hun eigen (soms hoge) zieks niveau. Er zijn genoeg voorbeelden van onderzoekers die aantonen dat planten en bomen reageren op woorden en energieën van mensen. Daarom zie ik ook de meerwaarde niet van vegetarisch en veganistisch. Alles is leven. Er zijn zelfs planten en bomen die op een hoger zielsniveau functioneren dan bepaalde diersoorten. Het is wel zo dat je bewust moet eten en voedsel dat diervriendelijk bereid is. Ik heb het zelf uitgeprobeerd met twee aangeplante palmen. De ene met liefde behandeld en vastgepakt, de andere uitgescholden en geslagen. Een keer raden welke palm nu hoger en mooier van blad is!

  • Ron, heel mooi beschreven. Dat zeg ik ook altijd.
   Die palm met liefde groter en mooier. 😉

 5. Agnes Ruigrok on

  Ik wilde dit graag delen maar ook ik vond het “ geen vlees eten” niet passen! Ik weet uit het boek “ Het verzwegen verhaal over kanker” van Professor Brian Peskin die ook alle onderzoeken van Dr. Otto Warburg opnieuw heeft onderzocht en bleek dat alles al een eeuw bekend was maar de hele voedingsindustrie er niets mee heeft gedaan omdat de kliek alleen zieke mensen wil hebben! dat juist biologische dierlijke eiwitten en vetten zo belangrijk zijn voor gezondheid en om kanker te voorkomen! En daarom ga ik dit ook niet delen!

 6. Agnes Ruigrok on

  Ik Ben het trouwens eens met de eerste reactie “ voedsel van de NWO” de grootste aandeelhouder van de nep vlees fabriek schijnt All Gore te zijn. Als je weet dat alles “ energie” is maakt het ook geen verschil of je een kip slacht ( met respect) of een krop sla af hakt van de wortels, Misschien
  iets om over na te denken

 7. Frea Plantinga on

  Vanmorgen een kort interview geien van een uiterst verontruste man. Hij vertelt dat in Engeland 100 mensen als vrijwilliger zijn gevraagd om het vaccin uit te testen, tegen een vergoeding van 100.000 pond. Dat bedrag alleen al zou toch al alle alarmbellen moeten laten rinkelen?
  Maar goed, blijkt dat alle 100 mensen binnen een week gestorven zijn!
  Leve et vaccin?????

  • Welk interview is dat? Heb je een bron/link? Die zou ik ook graag willen zien. Bedankt

 8. Negatieve straling en Electrosmog kun je ook met Shungiet en Zwarte toermelijn te lijf gaan .
  Mooi stuk weer

  • Lena Wauters on

   De orgone producten van Benjamin Adamah: “BIONITE” zijn naar mijn ervaring het meest geschikt om elektromagnetische smog te bufferen. Vooral de ‘slaap bionite’ werkt fantastisch. Had al chembusters op basis van polyester hars. Staan nu boven omdat ik deze gebruik om ongewoon/gemanipuleerd weer te corrigeren maar overal in de woning ligt bionite + shungit. Ik ga nooit buiten zonder bionite hangers en ik ben ervan overtuigd dat deze orgone producten de beste bescherming tegen covid19 zijn (5G getriggerd). Voorts ben ook ik geen voorstander van vegetarisch of vegan dieet. Je groenten vallen letterlijk flauw wanneer het mes erin gezet wordt. Ook zij leven! Wij hebben zeker in deze stresserende tijd nood aan de eiwitten in zuivel en vlees, mede omdat die vitamines, met name B12 bevatten, zo nodig voor een sterk zenuwstelsel en mentale gezondheid.

 9. Beste Alien,

  In de MSM verschenen berichten over aliens??? Wat willen ze daarmee bereiken?

 10. Correctie,

  Zie mijn eerdere bericht van 10.32. Vanzelfsprekend bedoel ik beste Ellaster in plaats van beste Alien.

  • Woowww. Mensen schrijven in de reacties; dat planten ook leven (ja dat klopt) en dit als excuus gebruiken dat het okay om dieren zo te laten lijden en vlees gowd is om te eten ..omdat planten ook gevoel hebben kan je net zo goed vlees eten?! Sommige mensen kunnen heel intellectueel schrijven, maar voor mij is het zoiets als: Ja, chloor is erg slecht daarom gebruik ik Dettol. Zoals de Oude Inheemse volken zeiden. Vrede zal op deze aarde komen als mens en dier in harmonie leven. Wil je daar niet aan meedoen, jouw eigen keus.

   • Lena Wauters on

    Ouderen, waartoe mijn man en ik behoren, hebben juist behoefte aan een dieet van volwaardige eiwitten en vitamines die alleen in vlees, vis en zuivel te vinden zijn. Zelf koop ik zo vaak als kan diervriendelijk gekweekt en geslacht vee, gevogelte en eieren van kippen die vrij rondscharrelen. Ook meestal biologisch gekweekte groenten omdat die TIJD kregen om te groeien en alle nodige voedingsstoffen op te bouwen. Het danken en zegenen voor elke maaltijd verhoogt de trilling ervan. En, op late leeftijd abrupt overschakelen op een vegetarisch dieet is trouwens niet aan te raden omdat het organisme slecht op die omschakeling reageert en ondervoeding dreigt. Een galactisch medium, Paul genaamd zei ooit dat in een koe meer liefde schuilt dan bij de meeste mensen omdat zij wéét waarvoor zij hier is en zich aan de mens aanbiedt om hem te voeden. Uit liefde! De Inuït zeggen vaak dat walvissen zich letterlijk aan hen aanbieden, zij komen recht naar hen toe gezwommen. Ware spiritualiteit schuilt niet in het afzweren van het een en fanatiek beoefenen van het ander. Het ligt in de juiste balans van Liefde, dankbaarheid en respect voor AL DAT IS.

 11. Pingback: Hoe kan ik bijdragen aan een nieuwe wereld? – WWG1WGA-NL

 12. Goedemorgen,
  “Beroep je op de regel van de rijksoverheid”
  serieus?

  Fijne dag.

 13. Beste Ellaster,

  Bent u bekend met het medicijn Ivermectin? Een arts, geen idee of hij de waarheid spreekt, is van oordeel dat er een medicatie voorhanden is tegen het vermeende coronavirus.

 14. Ik vind Ellaster.nl zeer interessant maar zie geen contact mogelijkheid, als zo duidelijk is dat 9/11 een valse vlag is waarom wordt door Ellaster of vredes-, mensenrechtenorganisaties, advocaten…geen klachten ingediend bij de federaal procureur tegen België en Nederland ? wegens mogelijke medeplichtigheid aan de aanslagen (NAVO),verbergen, beschermen de ware daders… https://www.dewereldmorgen.be/community/belgie-europese-unie-verbergen-en-beschermen-daders-van-terroristische-aanslagen-9-11/

  • In de VS is men al sinds 2001 bezig om gerechtigheid te krijgen, waarbij de 9/11 truth movement veel mensen en krachten heeft weten te bundelen. Maar de belangen om de waarheid niet officieel te erkennen zijn zo groot dat het naïef is om te denken dat je dit eventjes met een rechtszaakje kunt oplossen.

   Dat geldt ook voor Europese issues, denk bijvoorbeeld aan het moeizame MH17-proces en hoe lastig het is om überhaupt aandacht te krijgen voor standpunten die strijdig zijn met de officiële verhaallijn.

   Veel rechters, advocaten, rechtbankpersoneel en justitie-ambtenaren zijn onderdeel van of staan onder druk van de Deep State. Je zag het duidelijk bij het Demmink- en Baybasin-proces, maar ziet het nu heel duidelijk met de coronacrisis. Ondanks dat degene die het opnemen tegen de staat in het gelijk zouden moeten worden gesteld, zien we steeds dat de rechterlijke macht in het voordeel van de overheid handelt. Dit heeft alles te maken met de verwevenheid van de Deep State en hun omkoopmethodes, met niet in de laatste plaats de elite pedonetwerken.

   Dat wil overigens niet zeggen dat we niet van alles zouden moeten ondernemen, maar gelukkig gebeurt dit nu in de coronacrisis op allerlei fronten. Omdat alles met elkaar verweven is, zal een doorbraak ook van invloed zijn op dossiers die al jaren muurvast ‘op slot’ zitten.

 15. Ik kan me niet vinden in: eet vegetarisch. Het is onderdeel van de agenda om ons van het vlees af te helpen (meatless monday) . Vlees is gezond, mits het dier gezond was en gegeten heeft wat het behoort te eten (geen graan en geen mais en geen antibiotica). We zijn zo ver afgedwaald van de natuur. De in vet oplosbare vitamines A, D, E en K, vooral K2 zijn het best opneembaar voor de mens als ze van dierlijke oorsprong zijn. Ik ken vele vegetariërs die na 15 tot zelfs 30 jaar vegetarisch te zijn geweest, steeds ongezonder werden en pas gingen helen toen ze weer vlees zijn gaan eten. Daar zitten ook artsen bij. Je hoeft het niet iedere dag te eten en ook niet in grote hoeveelheden, Het gaat om de kwaliteit niet kwantiteit. En om hoge mate van voedingsdichtheid, zoals orgaanvlees (lever, nieren). Een lage frequentie verbinden aan het eten van vlees is wat mij betreft spirituele bullshit. Ik zeg niet dat je niet gezond als vegetariër door het leven zou kunnen gaan, maar dan moet je echt van hoge huize komen en weten waar je mee bezig bent, omdat je al snel voedingstekorten opbouwt. Op den duur krijg je de rekening gepresenteerd. Het is daarom wat mij betreft geen voorwaarde voor een bijdrage aan de nieuwe wereld. Draag je eten op, bid en bedank wat zich voor jou heeft opgeofferd, verbind je ermee, zegen je eten en eet met aandacht en in dankbaarheid. Alles is met elkaar verbonden. Ook van groenten kun je zeggen dat ze liever niet gegeven willen worden omdat ze van nature aan chemische oorlogsvoering doen. Er zitten stoffen in die je beter niet (teveel) in je lichaam kunt hebben. Dieren weten dat, maar wij mensen eten het gewoon, mede om dat het 24×7 beschikbaar is en krijgen daardoor teveel van die anti-nutriënten binnen, zoals oa fytinezuur, lectinen, saponinen en oxalaten. Ik zal er nu niet dieper op ingaan, ik wil alleen aangeven dat er veel meer te vertellen valt over voeding (en je onthouden van voeding via vasten) in relatie tot de nieuwe wereld en ieders individuele pad. Iedereen heeft een individuele relatie met voeding en dat is mede onderdeel van het menselijk ontwaken.

  • Ik ben een gezonde vegetariër. Ik heb ervaren dat het eten van leed je trillingsfrequentie verlaagd. Alles is verbonden en alles is energie. Angst en lijden slaat zich op in de cellen van dieren, als je dat vervolgens eet, vermengt dit met jouw cellen waardoor het veel lastiger is om (in) licht te leven. Ik eet geen dieren meer sinds 2011 omdat ik voel wat dieren voelen, als mysticus en waarnemer van energie van de andere werelden voel ik dat dit de juiste weg is. Ik ben nu 55 en kerngezond, alleen aanvullend b12 nodig sinds ik met vlees gestopt ben, Mijn huid straalt en mijn darmen werken beter. Eet je leed dan voel je leed, zo werkt energie.

 16. Ik ben een gezonde vegetariër. Ik heb ervaren dat het eten van leed je trillingsfrequentie verlaagd. Alles is verbonden en alles is energie. Angst en lijden slaat zich op in de cellen van dieren, als je dat vervolgens eet, vermengt dit met jouw cellen waardoor het veel lastiger is om (in) licht te leven. Ik eet geen dieren meer sinds 2011 omdat ik voel wat dieren voelen, als mysticus en waarnemer van energie van de andere werelden voel ik dat dit de juiste weg is. Ik ben nu 55 en kerngezond, alleen aanvullend b12 nodig sinds ik met vlees gestopt ben, Mijn huid straalt en mijn darmen werken beter. Eet je leed dan voel je leed, zo werkt energie.

 17. Bernhard Schat on

  Ohm namo narai !

  Na veel gedonder, gebliksem, vulkanen, tsunami’s en capriolen op de schaal van richter nu;

  Over: wel of geen mooi weer beloven….

  Wel mooi weer beloven…

  Protect the Children: van mars naar Malieveld | #2.37

  Geen mooi weer beloven..

  Brotherhoods verenigen zich bij anti-pedo demonstratie | DANNY & THE BROTHERHOOD #9 | NPO 3 TV

  Bedankt allemaal !
  Alvast vrolijke kerst en de beste wensen …

  Sri sri Magnitude.

 18. Pingback: Hoe kan ik bijdragen aan een nieuwe wereld?