Wat zou er gebeuren als China de macht krijgt over de VS? Generaal Flynn moet er niet aan denken en helpt het juridische team van Trump met de bewijsvoering om dat te voorkomen. Het gaat om bewijs van cyberaanvallen op de stemcomputers vanuit China, Iran en Rusland. Eén spoor leidt wederom naar Nederland …

Luitenant Generaal Flynn krijgt de dag voor Thanksgiving op 25 november 2020 van president Trump zijn lang verwachtte generaal pardon. Daarmee wordt het ene hoofdstuk van de Russische collusie gesloten en een ander geopend. Achter de schermen speelt Mike Flynn een belangrijke rol in de zogenaamde ‘storm van Trump’. Het generaal pardon betekent ook het opheffen van een spreekverbod, waardoor hij de afgelopen jaren veel dingen niet publiek kon maken. In zijn eerste interview met WVW-TV sinds zijn vrijspraak, doet hij een boekje open over het juridisch onderzoek rond de Amerikaanse verkiezingen.

De voormalige Nationaal Veiligheidsadviseur van Trump zegt dat hij er niet aan moet denken wat er gaat gebeuren als Biden president zou worden. Verliezen is geen optie, er hangt te veel van af. Hij ziet de verkiezingsfraude als een zorgvuldig geplande coup d’etat (staatsgreep), een illegale overname van het presidentschap en verlies van Amerika. Deze fraude vond plaats onder invloed van vijandige buitenlandse naties, waaronder China. Zij probeerden ook al in de 2016 verkiezingen hun favoriete kandidaat Hillary Clinton verkozen te krijgen, maar die poging mislukte.

Vervolgens heeft men vier jaar gepoogd om op alle denkbare manieren een democratisch verkozen president te verwijderen: “Russiagate, Spygate, de fake impeachement.” Dat was de eerste fase. De presidentsverkiezingen van 2020 zijn fase twee van de beoogde coup. Inclusief de frauduleuze activiteiten en zelfs crimineel gedrag dat nu aan het licht komt. Die daden zijn zo onacceptabel dat zelfs Democratische patriotten nu opstaan om te getuigen over de fraude, omdat ze dit niet kunnen tolereren, aldus Flynn.

Flynn leidt de Kraken

Terwijl hij jaren zelf het slachtoffer was van de hetze tegen de zittende president, had hij achter de schermen de leiding over de 111de Militaire Inlichtingen Brigade. De 305de Militaire Inlichtingen Brigade is een subafdeling en speelde een cruciale rol in het monitoren van de verkiezingen en ontrafelen van de cyberaanvallen.

Flynn beschouwt de huidige tijd als de gevaarlijkste periode in de geschiedenis van de Verenigde Staten sinds de burgeroorlog en de grootste dreiging voor de eenheid in het land. Toch is hij optimistisch en ziet hij het tij keren, “er is al een voelbare onderstroming.” De verkiezingsfraude was een vijandige poging om het land over te nemen en moet aan het licht komen. “Als we dit niet goed krijgen, dan is het gedaan met dit land.”

Het insigne van de 111e Militaire Inlichtingen Brigade bevat een rode octopus. Is dit een verwijzing naar het Kraken(monster)?

Het Kraken(monster) wordt vrijgelaten

In dezelfde uitzending vertelt Luitenant Generaal Thomas McInerney dat een cybercrimespecialist die werkt voor de 305de Militaire Inlichtingen Brigade, een belangrijke inlichtingenbron van Sidney Powell is. Tijdens een persconferentie in Pennsylvania had de advocate met trillende stem gezegd “We gaan het Kraken(monster) vrijlaten.” De emotionele lading in haar stem maakte duidelijk dat ze hier niet slechts een metaforische referentie maakte naar een mythisch zeemonster, maar dat “Kraken” codetaal was voor iets dat veelzeggend is.

Volgens McInerney is Kraken een bijnaam voor de 305de Militaire Inlichtingen Brigade. Flynn was de senior militaire inlichtingenofficier van dit Amerikaanse commando. De cybercrimespecialist is de belangrijkste getuige in de rechtszaak die in Georgia en Michigan is ingediend. Waarschijnlijk gaat het om Dr. Navid Keshavarz-Nia, een deskundige cybercriminaliteitsonderzoeker en digitale veiligheidsfunctionaris, die heeft gewerkt met de CIA, NSA, FBI, DIA en de Amerikaanse militaire contraspionage.

In de bij de rechtbank ingediende stukken staat: “Ik was een elektronische inlichtingenanalist bij de 305e Militaire Inlichtingendienst met ervaring met het verzamelen van elektronische inlichtingen uit het SAM-raketsysteem. Ik heb uitgebreide ervaring als whitehat-hacker en wordt gebruikt door enkele van de beste verkiezingsspecialisten ter wereld. De methodologieën die ik heb gebruikt, vertegenwoordigen industriestandaard toolkits voor cyberoperaties voor digitaal forensisch onderzoek en OSINT, die vaak worden gebruikt om verbindingen tussen servers, netwerkknooppunten en andere digitale eigenschappen te certificeren en om kwetsbaarheden in het netwerksysteem te onderzoeken.”

Een zorgvuldig voorbereide militaire operatie

Luitenant Generaal McInerney waarschuwde al ruim voor de verkiezingen, dat men op de hoogte was van fraudeplannen en het oneigenlijke gebruik van de CIA-computer Hammer en de software Scorecard. Hij werkt samen met Mary Fanning en zij schreef in 2015 al een boek over het surveillancesysteem: “De Hammer is de sleutel tot de staatsgreep – De politieke misdaad van de eeuw, hoe Obama, Brennan, Clapper en de CIA president Trump, generaal Flynn … en alle anderen bespioneerden.” Men was dus al geruime tijd op de hoogte van cyber-oorlogsvoering door binnenlandse en buitenlandse vijanden.

Een militaire inlichtingen bataljon gespecialiseerd in cybercrime, heeft de verkiezingen nauwlettend gemonitord om de verwachtte fraude zorgvuldig in kaart te kunnen brengen, hetgeen gebeurd is. Men heeft drie landen geïdentificeerd die de verkiezingen manipuleerden: China, Iran en Rusland. Ook was er een directe verbinding met Belgrado, Servië en waren er talloze Dominion-medewerkers in Servië, vertelt McInerney in onderstaand interview. De server in Iran stond in verbinding met een server in Amsterdam.

Daar heb je dus de échte Russische collusie en buitenlandse inmenging in de Amerikaanse verkiezingen.

De illustraties van Ben Garrison zijn altijd bijzonder treffend. In een recente cartoon beeldt hij de swamp (het Deep State moeras) af als een zeemonster dat met zijn tentakels alles en iedereen in bezit neemt. Hoe ironisch dat het Kraken(monster) ook de bijnaam is van een militaire inlichtingen bataljon dat juist de misdaden van de Deep State aan het licht gaat brengen.

Servers in Frankfurt in beslag genomen

Hammer verwijst naar een supercomputer van de CIA. De CIA zou ook betrokken zijn bij een cyberoorlogvoeringsprogramma van het ministerie van Defensie dat andere systemen opspoort en hackt, om bewijs te verzamelen van snode acties van andere naties en vijanden. Maar nu blijkt dat naast het surveilleren van buitenlandse vijanden, de CIA zelf een binnenlandse vijand van de VS is.

McInerney vertelt dat een Special Forces Commando een datacenter in Frankfurt in beslag heeft genomen. Het militaire inlichtingenbataljon wist dat er data uit vijf Amerikaanse staten naar Spanje en Duitsland verstuurd werd. De speciale eenheid heeft nu deze servers, die onderdeel waren van een datacenter van de CIA, in beslag genomen. De inval in de server farm ging niet zonder slag of stoot, want volgens McInerney zijn verschillende Amerikaanse soldaten tijdens die operatie gedood.

De kroongetuige in de Georgia– en Michiganrechtszaak stelt dat China en Iran met een cyberoorlogaanval toegang tot de Amerikaanse verkiezingen hebben gekregen. De cybercrimespecalist stelt dat de Dominion-software kwetsbaar is voor gegevensmanipulatie door niet-geautoriseerde middelen en toestaat dat verkiezingsgegevens worden gewijzigd. Zo werden de stemmen op Trump overgedragen aan Biden.

Een wereldwijd web van servers

In de Michiganrechtszaak staat bij bewijsstuk nr. 14: “Het bovenstaande diagram laat zien hoe deze domeinen ook de verbinding met Iran en andere plaatsen laten zien, waaronder het volgende Chinese domein …” De afbeelding toont ‘dvscopr’ met daarachter enkele Chinese karakters. Van dezelfde domeinnaam bestaat ook een Iraanse variant.

Bij nr. 16 staat: “Dominion Voting Systems Corporation heeft in 2019 een aantal van hun patenten verkocht aan China (via HSBC Bank in Canada).” De naamservers van ‘dominionvotingsystems.com’ bevinden zich voornamelijk in China en één in Duitsland. IP-adressen en domeinnamen verwijzen naar Servië, China en Iran.

Bij bewijsstuk nr. 11: “BMA Capital Management staat bekend als een bedrijf dat Iran toegang biedt tot kapitaalmarkten met directe links die publiekelijk vindbaar zijn op LinkedIn” (…) “Dezelfde Robtex-zoekopdracht bevestigt dat het Iraanse adres is gekoppeld aan de server in Nederland, wat overeenkomt met het bekende OSINT van het Iraanse gebruik van Nederland als een externe server.”

Bewijsstuk nr. 17: “Smartmatic vormt de ruggengraat (zoals de cloud). SCYTL is verantwoordelijk voor de veiligheid binnen het verkiezingssysteem.”

Dominion stemsysteem opgezet voor fraude

De getuige concludeert: “Naar mijn professionele mening levert deze beëdigde verklaring ondubbelzinnig bewijs dat Dominion Voter Systems en Edison Research toegankelijk waren en zeker werden gecompromitteerd door malafide spelers, zoals Iran en China. Door gebruik te maken van servers en werknemers die verbonden zijn met onbetrouwbare spelers en vijandige buitenlandse invloeden — in combinatie met talloze gemakkelijk te achterhalen gelekte inloggegevens — lieten deze organisaties buitenlandse tegenstanders verwaarloosd toegang tot gegevens krijgen.”

“Men heeft opzettelijk toegang verleend tot hun infrastructuur om verkiezingen te volgen en te manipuleren, waaronder de meest recente in 2020. Dit betekent dat hun plicht om elementaire cyberveiligheid te bieden, volledig niet is nagekomen. Dit is geen technologisch probleem, maar eerder een bestuurs- en basisveiligheidsprobleem: als het niet wordt gecorrigeerd, zullen toekomstige verkiezingen in de Verenigde Staten en daarbuiten niet veilig zijn en zullen de burgers geen vertrouwen hebben in de resultaten.”

Hoogverraad door buitenlandse en binnenlandse vijanden

Luitenant Generaal Thomas McInerney spreekt van een complot. ”Dit is geen politiek, dit is hoogverraad. We hebben nog nooit eerder in onze geschiedenis zulke grote vormen van hoogverraad gezien.” Hij denkt dat de servers de fraude onweerlegbaar zullen aantonen. Er zullen veel mensen zijn die anderen, hun leidinggevenden, zullen verlinken, omdat ze geen verantwoordelijkheid willen nemen om medeplichtige te zijn in dit type misdaden.

Er is op zo’n industriële schaal fraude gepleegd, dat het twijfels oproept of men alles wel voor 14 december 2020 aan de rechtbanken kan voorleggen. McInerney zegt dat president Trump zich aan zijn eed moet houden en de grondwet en Amerika moet verdedigen tegen buitenlandse of binnenlandse vijanden en zich niet moet laten weerhouden wegens deadlines van het Kiescollege. Dat betekent dat hij mogelijk langer in het Witte Huis moet blijven om deze crisis op te lossen. Ook Mary Fanning spreekt over een geplande overname van Amerika en van “oorlogsdaden”.

Wereldwijde implicaties voor de Deep State

De implicaties voor de rest van de wereld zijn dan ook groot, nu blijkt dat allerlei landen er direct en indirect bij betrokken zijn, waaronder ook Nederland. De drie belangrijkste spelers zijn landen met een totalitair regime. Bovendien zijn er vanuit deze naties nu allerlei oorlogsdreigingen, zegt McInerney. Men verwacht een aanval vanuit Iran en Simon Parkes plaatste op 28 november 2020 een bericht dat een “B-52 bommenwerper in het Midden-Oosten is ingezet als een waarschuwing aan Iran om Israël niet aan te vallen.” Een dag eerder werd een top nucleaire wetenschapper uit Iran doodgeschoten tijdens een reis met gewapende lijfwachten.

Het zijn aantoonbare gevolgen van onrust en instabiliteit in de machtsverhoudingen in de wereld, ontstaan als gevolg van de onthullingen en wellicht zelfs arrestaties die reeds achter de schermen plaatsvinden. Dat zijn de eerste dominostenen die vallen en er zullen nog vele volgen. McInerney vermoedt dat men uiteindelijk ook de directe betrokkenheid van Pelosi, Obama en Biden zal kunnen aantonen. Ook de mainstream media inclusief Fox News zijn volgens hem schuldig aan hoogverraad. Hetzelfde geldt voor de techgiganten in social media, die al onder vuur liggen vanwege het openlijk censureren van de zittende president. Generaal Flynn zei daarover: “De president van Amerika wordt gecensureerd door Amerikaanse tech-bedrijven. Sta daar eens even bij stil.”

Ook voor Nederland zullen de onthullingen in de rechtszaken (hopelijk) grote gevolgen hebben, zeker gezien het feit dat de VVD tijdens deze regeerperiode in september 2017 al openlijk een pleidooi heeft gehouden voor de stemcomputers van Smartmatic. Dit bedrijf heeft een vestiging in Nederland en er zijn banden met de Open Society Institute van George Soros — die via Mabel een lijntje naar het koningshuis heeft – en allerlei achterdeurtjes verbonden met VN-organisaties.

Ondertussen pretenderen de mainstream media nog steeds dat Trump in de rechtbank geen schijn van kans maakt, Biden nog steeds President-Elect is (hetgeen niet zo is) en de overwinning van Biden een voldongen feit is. We mogen hopen dat Biden nooit toegang tot het Witte Huis krijgt, alleen al omdat hij gechanteerd wordt door de Chinese Communistische Partij. De partijen en politici die Biden blijven steunen, zijn dezelfde spelers die de VN Agenda 21 willen voltooien. Trump is nu het grootste obstakel voor hun New World Order en de Great Reset. Ongeacht of je fan bent van Trump of niet, verliezen is simpelweg geen optie.

Wordt vast vervolgd …

Mocht het interview van Youtube verwijderd worden kun je de video ook bekijken op de website van World View Weekend TV

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

18 reacties

 1. Pingback: Smartmatic – Wees De Weerstand

  • Jeannine van der Heijden on

   Werkelijk zeer goed verslag, ik volg alles op de voet via hoorzittingen e.d.. veel mensen hebben nog niet door dat we in een wereldoorlog zitten, want dit gaat niet alleen over de verkiezingen van de VS, dit gaat ons allen aan. Als Trump dit verliest is het gedaan met de vrijheid en zelfbeschikkingsrecht van de hele mensheid. Mogen ‘God’ ons bijstaan.

   • Ja U heeft helemaal gelijk, ergo voor je vrijheid moet je vechten want van de politici krijgen WIJ het niet terug. Morgen allemaal (hier gaat het altijd mis) die muilkorfjes in de kachel of op de barbecue. Fijne Sinterklaas & Zwarte Piet avond.

 2. Albert Steijaert on

  Jammer dat velen dit niet lezen en de media geloven die ons beschuldigd van complot theorie

 3. Henny Ketelaar on

  Dank je wel (opnieuw) voor je duidelijke, inzichtelijke en informatieve artikel. Ik wil graag nog wat opmerken n.a.v. de volgende zin: “Men heeft drie landen geïdentificeerd die de verkiezingen manipuleerden: China, Iran en Rusland”.
  Wat betreft Rusland heb ik nog altijd vertrouwen in Poetin die naar mijn idee ook de Deep State / Cabal bestrijdt en daar met Trump een pact heeft gesloten. Als duidelijk zou zijn dat Rusland ook in dit spionagespel is gevonden, dan zijn er naar mijn idee (in ieder geval) twee opties: de eerste zou kunnen zijn dat Poetin is geëlimineerd en er andere krachten de overhand hebben die meer zijn gelieerd aan de Cabal. Een tweede dat Rusland ook in het systeem bewust aanwezig was om daarmee Trump en zijn team te kunnen steunen door bewijsmateriaal van deze giga-fraude te verzamelen en hen te kunnen overhandigen. De tijd zal het leren. Maar of het de eerste of tweede optie is of toch nog een andere … het duister heeft al verloren (ook al lijkt in de MSM anders) en het licht heeft gewonnen, omdat er geen andere optie is met alles wat er (energetisch) op onze planeet en in het universum gaande is.

  Licht, liefde en waarheid voor iedereen !

  • Wanneer je “Amerika” of “Rusland” hoort dan betekent dit niet per definitie het kamp van Trump of Putin, maar kan ook verwijzen naar de Deep State. De Russische Deep State kan onafhankelijk opereren van Putin, net zoals de Black Hats een andere koers varen dan het Trump-team.

 4. Ik mis de grootste crimineel die oa in Amerika bewezen actief is :de Hongaarse Jood. (krijg z’n naam niet uit mijn strot).
  Als ze deze vangen en opsluiten is de wereld van een groot satanist verlost

  • Ik weet wie je bedoelt en dat is inderdaad een duistere invloedrijke kracht. De persoon zelf schijnt echter al overleden te zijn, maar zijn imperium wordt blijkbaar voortgezet door zijn erfgenamen. De machtigste figuren zijn echter de meesters achter de schermen, waarvan we de meeste namen en gezichten niet eens kennen. De mensen die tot deze bloedlijnen behoren hebben duizenden jaren geleden besloten om zich uit het publieke domein terug te trekken en hun ondergeschikten de vuile klusjes op te laten knappen.

 5. Eric vd Veen on

  Geweldig uiteen gezet, zeer goed omschreven en onderbouwd met allerlei links naar bronnen. Hier kan de MSM heel veel van leren.
  Ik blijf graag op de hoogte van de ontwikkelingen.
  Top, ga zo door en laten we met zijn allen hopen dat TRUMP dit monster kan verslaan voor ons en de generaties na ons.

 6. Ella Ster*, vanmorgen stuitte ik op de volgende informatie:

  https://darkoutpost.com/conspiracies/mass-arrests-obama-biden-cia-director-gina-haspel-arrested-for-espionage-voter-fraud/

  Op BitChute staan video’s van deze presentator, David Zublick:
  https://www.bitchute.com/channel/davidzublick/

  Daarbij ook de video in het artikel van Darkout Post:
  https://www.bitchute.com/video/XK1DT74k33uD/

  Maar ook deze video:
  Michael Flynn the Pedo Hunter:
  https://www.bitchute.com/video/u1EZL8Mauizf/

  Daarin wordt gezegd dat Flynn ook in Nederland op pedo’s jaagt. En er ging laatst een gerucht dat Flynn in Nederland zou zijn, maar ik kon er geen bevestiging van vinden.

  Jij bent beter thuis in deze materie dan ik. Zou jij deze info willen checken?

  • Gina Haspel schijnt inderdaad gearresteerd te zijn, nadat ze betrapt was aanwezig te zijn bij de buitenlandse vestiging in Frankfurt waar Amerikaanse mariniers de servers met verkiezingsdata hadden veroverd. Nu worden er tegenstrijdige verhalen in omloop gebracht dat ze overleden zou zijn of onder een andere identiteit verder zou gaan, maar ik ga er vooralsnog vanuit dat ze gevangen zit en (in ruil voor strafvermindering?) informatie deelt.

   Het bezoek van Flynn aan Nederland was een bericht van Charlie Ward en had (dacht ik) te maken met een server die in Amsterdam stond waarbij verkiezingsdata via Iran naar de Nederlandse server werd gestuurd. Ook heb ik gehoord dat Flynn een lijst heeft met namen die onderdeel zijn van een elite pedonetwerk en dat daar Nederlandse namen op staan.

   Dat laatste zou me niet verbazen. Denk bijvoorbeeld aan de Demmink-zaak die in 2012-2014 (?) was voorgelegd aan het Amerikaanse senaat en Helsinki Commission in Washington DC met een concreet voorstel om het internationaal strafhof uit Den Haag weg te halen, vanwege de verdenkingen tegen de justitie topman.

   Ook zijn er hardnekkige geruchten (waarvan ook krantenberichten zijn verschenen en zelfs Kamervragen zijn gesteld) over de arrestatie van prins Claus en Salomonson in New York, die tijdens een schoonveegactie van de NYPD in een obscure homobar waren opgepakt. Dit was nogal een rel en de heren misten toen bijna het vliegtuig terug. Dit heeft een insider van justitie me ooit verteld, die het had gehoord van iemand van de politieke delegatie die toen in New York op bezoek was. Ik vermoed dat Nederland sinds die tijd gechanteerd is door de Amerikaanse Deep State. De betrokkenheid van hooggeplaatste figuren bij het elite pedonetwerk in Nederland en België (Dutroux) maakt het aannemelijk dat er informatie is vastgelegd waarmee VIP’s uitermate chantabel zijn.

   Julian Assange speelt hierin ook een rol. Net als de White Hats binnen de NSA. Terwijl het surveillance-apparaat is opgetuigd om de bevolking wereldwijd te bespioneren, gold dat ook voor Deep State spelers. Alles is vastgelegd en bewaard. Dat is waarom je in Q-berichten vaak leest: “we have it all”

   Of Flynn daadwerkelijk in Nederland is geweest, heb ik overigens nog niet van andere bronnen gehoord.

 7. Wat fijn zo’n verslag van wat er achter de schermen gebeurd.
  Graag wil ik dit volgen via jullie nieuwsbrief.
  Veel succes en heb veel respect en bewondering voor wat jullie doen!

 8. Sylvia de Boer on

  Sylvia, 22-12-2021 Heel verhelderend, wil graag per mail op de hoogte blijven. Heel gedegen, zodat je een duidelijk beeld krijgt wat er achter de schermen gebeurt