Na de Amerikaanse verkiezingen zijn veel mensen gedesillusioneerd geraakt, na jarenlang te horen hebben gekregen ‘het plan te vertrouwen’, dat afgelopen week voor hun ogen uit elkaar leek te vallen. De rechtszaken inzake de verkiezingsfraude die het Trump-team en topadvocaat Sidney Powell hadden gevoerd, leverden niets op, behalve de ene na de andere nederlaag. Het was voor de meesten duidelijk dat Trump de verkiezingen wel had gewonnen, maar dat er iets mis was gegaan en dat Biden op koers lag om de volgende president te worden.

Toen rond kerst 2020 alles verloren leek te zijn, kwam een Italiaanse klokkenluider naar voren met bewijs dat Barack Obama was betrapt op het sturen van 400 miljoen dollar naar Italië (wat neerkomt op 14 paletten contant geld), om het Trump-presidentschap te ontmantelen. Deze keer was er geen gebrek aan bewijs van de buitenlandse inmenging en had men beëdigde getuigenverklaringen en bewijzen bemachtigd.

Dit bewijs kwam in handen van Maria Strollo Zack, de oprichter van de non-profitorganisatie Nations In Action; de Amerikaanse non-profitorganisatie voor verkiezingsintegriteit en transparantie van openbaar bestuur. Met de hulp van Tiffany Trump en haar moeder Maria Maples (de ex-vrouw van de president) kreeg Maria Strollo Zack op kerstavond toegang tot het landgoed Mar-a-Lago in Palm Beach, Florida, waar president Trump op dat moment verbleef. Ze had een kerstgeschenk meegenomen dat alles zou veranderen. “Ik moet de president spreken”, had Maria Zack gezegd, terwijl ze getuigenverklaringen bij zich had van “de mensen die het deden, hun bekentenissen en hulp om iedereen te laten weten wat er gebeurd is.”

Barack Obama is een van de sleutelfiguren

De voorzitter van Nations in Action (NIA) had het bewijs van de klokkenluider die de misdaad had begaan. Het was het ontbrekende puzzelstukje dat Trump nodig had om de verkiezingsuitslag te betwisten en te bewijzen welke landen en organisaties erbij betrokken waren. Een van de sleutelfiguren in het plot was voormalige president Barack Obama, die in 2017, in de laatste dagen van zijn regering, de boel in gang had gezet om een ondermijningscampagne tegen Trump uit te voeren.

Maria Zack

Tegen het einde van de regering-Obama raakte de Deep State in paniek. Trump had de verkiezingen gewonnen van Hillary Clinton en stond begin 2017 op het punt om de globalistische agenda in de soep te laten lopen. Toen het uiteindelijk niet lukte om Trump tijdens zijn eerste presidentstermijn af te zetten, wilde men alles op alles zetten om een herverkiezing voor de tweede termijn te voorkomen.

In 2020 zou Barack Obama ook betrokken zijn bij de financiering en coördinatie van een plot om een militaire satelliet te gebruiken om stemmen aan Donald Trump om te zetten naar Joe Biden. Het missende puzzelstukje in het verkiezingsfraudedossier inclusief de buitenlandse inmenging in de verkiezingen, was de financiering en betrokkenheid van Italië. Die financiering kwam van Barack Obama.

400 miljoen Amerikaanse dollars om president Trump uit ambt te verwijderen

In 2017 had Obama 1,7 miljard dollar opzij gezet voor Iran, ter compensatie van de internationale sancties en als pressiemiddel voor de vrijlating van vier Amerikaanse gevangenen. Hij heeft vlak voor zijn vertrek als president een deel van het geld dat bestemd was voor Iran naar Italië werd gestuurd en verdeeld over verschillende rekeningen. Door het geldspoor te volgen ontdekte men dat een deel van de doorvoer naar Iran een stop in Italië inhield, voordat het via de VAE naar Iran werd overgebracht. Een deel van dit geld, in totaal meer dan 400 miljoen dollar, is benut voor het gebruik van Italiaanse militaire satellieten om verkiezingsservers te hacken en stemmen van president Trump naar Biden over te zetten.

“We hebben net de slapende reus gewekt en mensen die dachten dat ze wegkwamen met de grootste stunt in de geschiedenis van de wereld, hebben in werkelijkheid verloren, maar ze weten het nog niet. En het staat op het punt om allen in Italië te raken.”

Maria Strollo Zack

De gestolen stemmen werden verstuurd via een militaire satelliet en vanuit de Amerikaanse ambassade in Rome gecoördineerd door Stefano Serafini (een officier van buitenlandse dienst, die samenwerkte met Barack Obama). Serafini werkte samen met Claudio Graziano, een Italiaanse legerofficier en voorzitter van het Militair Comité van de Europese Unie (een Rothschild-creatie). Hij is ook lid van de raad van bestuur van Leonardo SpA, een Italiaanse multinational die gespecialiseerd is in lucht- en ruimtevaart, defensie en veiligheid met het hoofdkantoor in Rome. Leonardo SpA is gedeeltelijk eigendom van de Italiaanse regering via het Ministerie van Economie en Financiën, de grootste aandeelhouder van het bedrijf.

Getuigenverklaring onder ede (zie link bij bronnen).

Betrokkenheid van CIA

De Italiaanse inlichtingendienst “heeft ons de onderscheppingen, telefoontjes en schokkende foto’s gegeven van CIA-agenten die betrokken zijn bij het orkestreren hiervan”, zei Maria Zack. Toen hun dekmantel eenmaal was opgeblazen, begonnen CIA-agenten en regeringsfunctionarissen in Italië in paniek te raken. De hoofden van het Cyber-readiness-programma werden onmiddellijk vervangen. De daadwerkelijke persoon die de data had ge-upload werd gearresteerd om hem veilig te stellen. De samenzweerders brachten een coverstory uit waarin ze toegaven dat ze waren gehackt, maar met het doel om vliegtuigen en hun schema’s te onderzoeken.

Maar die coverstory voor de bühne doet niets af aan de bewijzen die Maria Zack in handen heeft. Ze zegt onderscheppingen, foto’s en documentatie over hoe dit allemaal gebeurde te kunnen overleggen, inclusief gedetailleerde afschriften die aantonen hoe de financiering plaatsvond. “Het is niet discutabel. Het bewijs is zeer solide.” Een Italiaanse rechter heeft al een onderzoek ingesteld, met Obama als middelpunt, zei ze. Senior IT-experts hebben al getuigd voor de Italiaanse federale rechtbank, aldus Maria Zack.

Het zijn bewijzen van een “vlekkeloos complot om Amerika neer te halen, dat werd uitgevoerd met buitengewone middelen en wereldwijde betrokkenheid.” Maria Zack: “Vergis je niet, dit is een staatsgreep die we zullen stoppen in naam van gerechtigheid en vrije en eerlijke verkiezingen.” De NIA stuurde op 6 januari 2021 een affidavit vanuit Italië naar het Congres om te voorkomen dat de stemmen gecertificeerd zouden worden. Helaas maakten slechts enkele senatoren bezwaar en werd desondanks de meerderheid van de Kiesmannen aan Joe Biden toegekend. Daarmee hebben de meeste Congresleden hun betrokkenheid bij een internationale samenzwering tegen de zittende Amerikaanse president officieel bezegeld.

De internationale samenzwering om zich in te mengen in de Amerikaanse verkiezingen was in feite een verdekte NAVO-oorlogsvoering, onder leiding van het Verenigd Koninkrijk, waarbij de Italiaanse president een agent was van MI6.* Hij stelde de Italiaanse regering in dienst van een verdekte MI6-operatie tegen de Amerikaanse president, in samenwerking met de Amerikaanse ambassadeur in Rome, de CIA en overheidsfunctionarissen en politici. Bovendien is de gebruikte satelliet in bezit van het Vaticaan, dus zijn zij er ook bij betrokken.

*) Robert David Steele spreekt over de Italiaanse president, terwijl andere publicaties gaan over de Italiaanse premier Conte. Het is mogelijk dat hij de ‘premier’ bedoelt toen hij sprak over de ‘president’ in dit videobericht.

Betrokkenheid van de Italiaanse regering en premier via Leonardo SpA

Een van de raad van bestuursleden van Leonardo SpA (2017) was professor Guido Alpa, een voormalige juridische partner van Giuseppe Conte, de huidige Italiaanse premier. Aangenomen wordt dat de Conte-regering een sleutelrol heeft gespeeld in de internationale staatsgreep die de herverkiezing van president Donald Trump in gevaar zou hebben gebracht. Zwitserland is onlangs eveneens beschuldigd van medeplichtigheid aan de vermeende cybercoup. Dit beweerde Neal Sutz, een Zwitsers-Amerikaanse blogger, die de actieve rol van Zwitserland in de Amerikaanse presidentiële fraude aan de kaak stelde.

Volgens Neal Sutz begint het allemaal met Scylt, een software die is gekocht door de Zwitserse nationale post en die rechtstreeks wordt geïmplementeerd in Dominion stemmachines. Scylt speelt een centrale rol in het Amerikaanse verkiezingsschandaal en is direct gekoppeld aan het tycoon George Soros. Neal Sutz beweert dat Zwitserland de Trump-administratie nooit heeft geïnformeerd over de ernstige tekortkomingen in de Scylt-software, maar dit welbekend was bij de Zwitserse regering.

Van de VS naar Frankfurt, naar de ambassade in Rome en weer terug

Volgens Italiaanse bronnen die direct bij deze gebeurtenissen betrokken waren en rapporteren aan Nations in Action, werden de gemanipuleerde gegevens van Frankfurt verzonden naar de Amerikaanse ambassade in Rome. Deze speelden een centrale rol in het vermeende internationale verkiezingscomplot — om de stembiljetten van Amerikaanse burgers voor de volgende president van de Verenigde Staten te vernietigen — en daardoor een constitutionele crisis te creëren.

Igzanio Moncada, CEO van FATA SpA, zou de schakel zijn tussen verschillende geheime diensten, Italië, China, Iran en Qatar.

Tijdens de verkiezingsnacht van 3-4 november (ongeveer 8 uur ’s ochtends Italiaanse tijd) werd het tellen van stemmen in een aantal belangrijke swing-staten gelijktijdig opgeschort. Op dat moment, terwijl de fraude al op grote schaal was geïnitieerd, realiseerden de IT-hackers van Leonardo SpA zich dat “Trump ver boven Biden stond met een zeer groot en onverwacht aantal stemmen”, zozeer dat manipulatie tevergeefs was en niet genoeg om hem te laten verliezen.

De rol van de Amerikaanse ambassade in Rome

De in Sicilië geboren Igzanio Moncada, CEO van FATA SpA, een dochteronderneming van Leonardo SpA, wordt beschouwd als een brug tussen een aantal geheime diensten en de Italiaanse Beijing Business Association, de Italian Iran Business Association en de Italian Qatar Business Association. Er is gezegd dat Moncada een sleutelfiguur kan zijn in de acht maanden durende planning van de hackingactiviteiten in Italië tijdens de verkiezingen. Hooggeplaatst personeel van de Amerikaanse ambassade in Italië zou naar verluidt het bevel hebben gegeven om op te treden, het hacken te coördineren en “nieuwe algoritmen” te ontwikkelen, aldus een belangrijke getuige van de fraude, om een overwinning te behalen voor de democratische kandidaat Joe Biden.

Amerikaanse ambassade in Rome.

Lewis Eisenberg, de Amerikaanse ambassadeur in Italië, is altijd zeer kritisch geweest over Trump’s besluit om wereldwijd Amerikaanse militairen terug te trekken. Hij staat zeer dicht bij de neo-zionistische clubjes, die verbonden zijn met het Goldman-circuit. Drie hoge functionarissen van de Amerikaanse inlichtingengemeenschap landden enkele dagen voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen op de luchthaven Leonardo da Vinci in Fiumicino. Volgens een voormalig CIA-agent waren de drie inlichtingenagenten ondergebracht bij de Amerikaanse ambassade in Rome, om hackoperaties te coördineren tijdens de opschorting van de verkiezingen tijdens de verkiezingsnacht.

Maria Zack zou dit verhaal niet naar voren brengen als het niet afkomstig was van een voormalig lid van ’s werelds grootste cyberoorlogvoering in lucht- en ruimtevaart en defensieconglomeraat, gevestigd in Italië. De betrokkenheid van Obama, de CIA en de Amerikaanse ambassadeur is schokkend. De samenwerking met allerlei andere landen toont een internationale politieke kliek die grote belangen heeft om Trump uit zijn positie te verwijderen. Nu hun samenzwering en zwendel op straat ligt kunnen zaken wel eens een heel andere wending gaan krijgen. Ook internationaal heeft dit grote consequenties, omdat nu blijkt dat Navo-‘bondgenoten’ zich tegen de Amerikaanse president hebben gekeerd.

Na de valse vlag inval in het Capitool en de inbeslagname van de laptops, houdt iedereen zijn adem in wat er nu zal gaan gebeuren. Ondanks dat het lastig te voorspellen is wat er precies in welke volgorde gaat gebeuren, durf ik wel te stellen dat de inhuldiging van Joe Biden het minst waarschijnlijke scenario is. President Trump heeft al aangegeven dat deze inauguratie op 20 januari 2021 niet doorgaat.

10 dagen duisternis

Inmiddels heeft er al stroomuitval in het Vaticaan, Pakistan, India en in Berlijn plaatsgevonden. Maandagochtend 11 januari 2021, 3 uur Nederlandse tijd, zal de huidige president Trump het Amerikaanse volk toespreken.

Men verwacht het aftreden van Conte en er zijn geruchten dat hij inmiddels al gearresteerd is (zie videostatement van Robert David Steele). Ook zijn er geruchten dat de stroomuitval in Vaticaan-stad te maken had met mogelijke arrestaties. Er zullen vele andere arrestaties volgen, al is het de vraag welke al publiek gemaakt zullen worden. Volgens Robert David Steele zal Donald Trump in de laatste dagen van zijn eerste presidentstermijn zoveel mogelijk onderdelen van de Deep State ontmantelen.

Interview met Maria Zack over het in handen gekregen bewijsmateriaal.

Bronnen:

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Headerbeeld portretfoto Obama: Drop of Light / Shutterstock.com

Totale paniek in Washington DC

De Deep State en Democratische partij willen Donald Trump nog voor de 20e afzetten. Waarom zouden ze niet 12 dagen wachten totdat Joe Biden ingehuldigd gaat worden?

Exclusieve update voor vaste donateurs van Petje Af

Steun Ella Ster met Petje Af

.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle dialoog worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden. Het doel is om elkaar te informeren, niet om te ondermijnen. Wanneer er sprake is van (vermoedelijk) misbruik, kunnen we de toegang blokkeren.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

27 reacties

 1. Karin Kerkstra on

  Dank voor deze uiteenzetting. Weet je via welk kanaal ik live de speech van Trump kan volgen? Je hebt het over 15 uur zometeen?

  • Nee, dat zou 3 uur deze ochtend zijn, maar dat heeft klaarblijkelijk niet plaatsgevonden. Aanvankelijk zou Newsmax het uitzenden, maar het is waarschijnlijker dat het via de Emergency Broadcast Systeem uitgezonden gaat worden.

 2. Dag Ella,

  Vakwerk, de achtergronden van de Affadivit van 6 januari helder beschreven en in verband geplaatst. Echt top.

 3. Heel goed uitgelegd en onderbouwd! Een prettige objectieve manier van schrijven wat helaas zeldzaam is. Bedankt!

 4. Joop van Poll on

  In al mijn andere nieuwsbronnen lees ik niets over deze berichtgeving. Ik moet zeggen, het las als een spannend jongensboek. alleen jammer dat er zoveel risico’s zijn nu.
  Ben je zo actueel in jouw berichtgeving dat anderen nog zullen volgen. Of durven ze niet vanwege censuur?
  Bedankt voor het vele werk dat je hier insteekt. Ik ga je steunen!

 5. Dit ‘verkiezinkje’ lijkt een (globale) landslide op te gaan leveren. Mensen en organisaties gaan ontmaskerd worden. Het is de hoogste tijd. Ben benieuwd naar de volgende stappen en gebeurtenissen.

 6. Anthony Cincotta on

  It is absolutely incredible that there are left in this world some honest people with integrity and bravery in the face of what appears to be a very dark and sinister international plot to dismantle western democracy and one has to wonder what was their eventual aim… Was it only to get rid of Trump as the only man powerful enough to stand up to the tyranny of a new world order via the Great Reset. No man has been so loved and so hated at the same time as this president of the USA. let us all pray the finally justice will prevail and the integrity of the democratic system can survive this stain inflicted upon it…..

 7. Pingback: De achtergrond van de 6 januari chaos in DC

 8. Caesar Lion Cachet on

  LS…

  Trump is erg maar die hele Farao Cabal is nog veel erger dus hoop ik dat Trump het voorelkaar krijgt.

 9. Nog nergens een bevestiging van msm. Als er sprake is van officiële aanhoudingen, waarom zien we daar niets van?