‘Trump-aanhangers’ bestormden op 6 januari 2021 het Capitool in Washington DC. Er vielen doden en gewonden en congresleden sloegen op de vlucht. Het Congres kwam later terug en kende de meerderheid van Kiesmannen toe aan Biden. Zijn lot als 46e president is volgens de mainstream media hiermee bezegeld. Maar is dit wat er werkelijk gaande is?

Niets is wat het lijkt te zijn

Terwijl demonstranten op 6 januari het Capitool binnendrongen hebben we naar een toneelstukje gekeken. Al vrij snel bleek dat het Antifa en BLM-aanhangers waren, vermomd als Trump-supporters. Er zijn door Antifa al vaker advertenties geplaatst om demonstranten en relschoppers te werven, met de instructie zich als Trump-aanhangers te vermommen.

De Qanon-sjamaan met Vikinghelm is de acteur Jake Angeli, ingeschreven bij een castingbureau. Hij is ook gezien bij een BLM-demonstratie. Ook andere acteurs zagen we eerder bij Antifa of BLM-betogingen.

In de video’s van de ‘bestorming’ is te zien dat de politieagenten de hekken voor de demonstranten opzij schoven en zij zo zonder enige weerstand het gebouw binnen konden dringen. Precies zoals de opzet van het toneelstuk was. Uiteindelijk valt er een aantal doden, maar het is lastig te zeggen of dit echt gebeurd is, of ook in scène is gezet.

Niets is wat het lijkt te zijn. Een van de acteurs stapte uit het toneelstuk en plaatste zijn bekentenis op Twitter. Hij sprak over een “georganiseerde inspanning” en zei: “Ik ben betaald om te doen alsof ik protesteerde.”

Deze diashow vereist JavaScript.

Antifa is een terroristische organisatie

Een aanval die een groep onder de vlag (of vermomming) van een oppositiegroep uitvoert noem je een valse vlag. Ole Dammegard voorspelde al eerder dat er mogelijk een valse vlagaanslag op Capitol Hill zou kunnen plaatsvinden. Na jarenlang valse vlag aanslagen te hebben bestudeerd, weet hij dat de Deep State bij aanslagen clous achterlaat, om aan te geven waar men later zal toeslaan. Ze denken daarmee hun karma te kunnen afwenden. Hij deed deze voorspelling naar aanleiding van de vertoning van een bord met “Capitol Hill” in de berichtgeving van de Nashville bomaanslag.

Antifa en BLM worden gefinancierd door de Deep State. Miljardair George Soros wordt vaak genoemd als sponsor, maar andere bronnen zeggen dat de financiering ook vanuit de Chinese Communistische Partij komt. Sommige paramilitaire groepen zijn in Venezuela getraind. Zo kom je weer bij dezelfde spelers uit die ook betrokken zijn bij de verkiezingsfraude en buitenlandse inmenging bij de presidentsverkiezingen.

Infiltratie door White Hats

Maar de werkelijke gebeurtenissen zijn waarschijnlijk nóg gelaagder, dan dat het slechts Antifa en BLM-acteurs waren. Op 5 januari 2021 vaardige president Trump een Executive Order uit specifiek met betrekking tot Antifa waarin deze als terroristische groep wordt aangeduid. Daaruit kunnen we afleiden dat de White Hats wisten van Antifa’s plannen. Mogelijk is deze groep crisisacteurs in de aanloop naar het event geïnfiltreerd door meerdere White Hats, vermomd als Antifa- of BLM-aanhanger, die op hun beurt weer vermomd waren als Trump-supporter. (Kun je het nog volgen?) Andere White Hats bevonden zich onder de politie.

Volgens Charlie Freak hebben de White Hats van de gelegenheid gebruik gemaakt om de laptops van de Congresleden — die in de tunnels onder het Capitool gevlucht waren — te confisqueren. Op mediabeelden zien we dat betogers binnengedrongen waren in de werkkamer van Nancy Pelosi en dat op haar laptop het mailprogramma nog open stond. Wat als zij die dag met Antifa en China mailde … en dat uit die e-mails blijkt dat zij wist van Antifa’s aanval die dag? Of dat uit de mailwisseling met China blijkt dat zij druk uitoefende om de stemming ten gunste van Joe Biden uit te laten pakken? Dan krijgt de inval in het Capitool weer een heel andere wending dan hoe het aanvankelijk leek te zijn.

Het Capitoolgebouw werd uiteindelijk ontruimd en de Congresleden keerden later terug om de stemming alsnog te laten plaatsvinden. Dat was spannend omdat Pence in de positie was om in te grijpen, in het geval bepaalde staten zich zouden baseren op valselijk gecertificeerde stemmen. Uiteindelijk speelde Mike Pence de rol van verrader en vielen de stemmen voor de Kiesmannen ten gunste van Joe Biden uit. Dat was niet geheel onverwacht, want er zijn al langer geruchten dat Pence in werkelijkheid een Deep State-speler is.

Nu is duidelijk welke politici corrupt zijn

Topadvocaat Lin Wood stuurde de afgelopen dagen al talloze Tweets waarin hij de vice-president beschuldigde van hoogverraad en dat hij vond dat Pence om die reden geëxecuteerd zou moeten worden. Het Twitter-account van Lin Wood is inmiddels opgeschort. Hetzelfde geldt voor het account van Sydney Powell, de andere topadvocaat die het Trump-team ondersteunt.

Terwijl de mainstream media Joe Biden nu presenteren als de officiële nieuwe president, claimen ze ook dat Trump zijn verlies heeft toegegeven. Maar Trump zegt slechts een “ordelijke machtsoverdracht” toe. Hij schrijft verder: “Ik heb altijd gezegd dat we onze strijd zouden voortzetten om ervoor te zorgen dat alleen de wettelijke stemmen worden geteld. Hoewel dit het einde betekent van de beste eerste termijn in de presidentiële geschiedenis, is dit slechts het begin van onze strijd om Amerika weer groots te maken!” Trump heeft zijn strijd dus helemaal niet opgegeven en het is de vraag naar welke transitie hij precies refereert.

“Tijd om uit te rusten. Ik moest opblijven om de conclusie van de grootste gepoogde diefstal in de geschiedenis te aanschouwen. Nu is het een volbrachte misdaad. Vele verraders zullen de komende dagen gearresteerd en gevangen worden genomen. President Donald J. Trump zal 4 jaar langer dienen!”

Het is zeer onwaarschijnlijk dat hij doelt op de transitie naar het presidentschap van Biden. Wellicht verwijst hij naar de transitie naar een soevereine Republiek, op basis van de uit 1776 stammende Grondwet. In deze speech zegt president Trump dat hij de macht wil overdragen aan de mensen.

Ondertussen stuurde Paul Sperry op 7 januari 2021 de volgende Tweet: “Terwijl Joe Biden gecertificeerd is als de “46e President”, hebben federale en nationale autoriteiten strafrechtelijke onderzoeken geopend naar zijn zakenpartners James & Hunter Biden in DC, Penn, NY, Fla & Dela voor vermeende misdaden, variërend van het witwassen van geld en fraude met effecten tot belastingfraude.” Wanneer er eveneens een verzegelde aanklacht bestaat wegens hoogverraad, hetgeen zeer waarschijnlijk is, kan Joe Biden helemaal geen president worden.

Militaire operaties in en buiten Washington DC

Simon Parkes zegt dat met de recente Georgia herverkiezingen duidelijk is geworden dat naast de inmenging vanuit China en Iran, de datastromen via de Leonardi satelliet liepen, die in handen is van het Vaticaan. Er is met het onderzoek al zoveel belastend bewijs naar boven gekomen, dat er redenen genoeg zijn om tal van betrokkenen op te pakken voor hoogverraad. Hij beweert dat de gebeurtenissen in Washington DC een rookgordijn waren voor militaire operaties in zeven andere Amerikaanse steden.

Nu alle democratische wegen om de verkiezingsfraude recht te zetten vergeefs zijn benut, rest alleen nog militair ingrijpen. Dan neemt het leger de controle over alle civielrechtelijke zaken. President Trump is de Commander in Chief van de strijdkrachten. Om zich bijvoorbeeld op de Insurrection Act te beroepen, moet hij een oproep doen aan het volk om vreedzaam terug naar hun huis te gaan. Dat heeft hij inmiddels gedaan.

Via het noodomroepsysteem het volk toespreken

De verwachting is dat hij of de legertop het volk binnenkort zal toespreken middels het Emergency Broadcast System. Dit systeem omzeilt alle mediakanalen en berichten komen direct binnen op de mobiele telefoon. Op dit moment is Twitter nog het enige (grote) publieke mediakanaal waar Trump gebruik van kan maken. De andere mainstream mediakanalen hebben al gedemonstreerd dat ze zijn toespraken niet uitzenden of halverwege onderbreken en stopzetten. Wanneer Twitter zijn account opschort is er voor hem een wettelijke reden om het Emergency Broadcast System in te zetten.

“Jeffrey Epstein gebruikte hetzelfde chantageplan van kinderverkrachting en kindermoord om zijn eigen belangen te behartigen, of die van een inlichtingendienst waarmee hij samenwerkte. Iedereen die met zijn privéjet vloog of zijn eiland bezocht, moet onmiddellijk worden ondervraagd en voor de rechter worden gebracht.”

Lin Wood

De media zullen moord en brand schreeuwen en president Trump in dat geval presenteren als een dictator. Maar Trump heeft nog vele troefkaarten niet gespeeld. Denk aan de dossiers waarbij politici en topambtenaren zijn gechanteerd wegens misdaden tegen kinderen. Het is niet voor niks dat Lin Wood de chantagepraktijken van Epstein de afgelopen week naar voren bracht. Maar er zijn zoveel andere geheimen en leugens die men naar buiten kan brengen. Denk aan de Covid-19-fraude, het geheime ruimteprogramma, 9/11, de moord op Kennedy. De lijst is eindeloos.

De troefkaarten om het systeemrot aan te pakken

De White Hats hebben zó gigantisch veel informatie om naar buiten te brengen, maar men gebruikt nog geen van deze troefkaarten. De Deep State heeft nu al zijn kruit verschoten; ze kunnen alleen nog via de door hen gecontroleerde nieuwsmedia liegen en bedriegen. De White Hats zullen aantonen dat de meeste kopstukken corrupt zijn en tot aan hun nek in allerlei smerige praktijken zitten. Dit is het begin van ‘De Storm’ en ‘droogleggen van het moeras’.

Er zullen grote namen gaan sneuvelen: Biden, Obama, Clinton, Pence en vele anderen. Maar deze operatie gaat in wezen niet om de poppetjes en wie er wel of niet corrupt is, of om een strijd tussen Trump en Biden. Dit ‘toneelstuk’ dat zich nu uitspeelt gaat over het aantonen van het systeemrot. Het door en door verrotte systeem van een wereldwijde elite, die via controle en infiltraties in alle lagen van het systeem is doorgedrongen. Een systeem dat niet functioneert ten gunste van de mensheid, al heeft men die illusie desondanks wel lange tijd in stand kunnen houden.

Met de coronacrisis, de farmaceutische zwendelpraktijken, de leugenachtige media, het corrupte verkiezingssysteem, zijn er steeds meer mensen die door die illusie heen prikken en zien dat de overheid helemaal niet in het belang van het volk handelt. Dat geldt zowel voor Amerika als de rest van de wereld. En terwijl het establishment op steeds meer dictatoriale wijze steeds meer macht naar zich toetrekt, probeert de bevolking wereldwijd haar soevereiniteit terug te claimen. Dat is de werkelijke strijd die gaande is.

Het belangrijkste strijdtoneel van deze eindstrijd bevindt zich in Amerika. “Make America Great Again (MAGA)” is geen loze kreet, maar staat voor het teruggeven van de macht aan de Amerikanen zelf en het losmaken van de Britse overheersing en inmenging door vijandige buitenlandse entiteiten, globalisten en transnationale organisaties. Dat is de échte machtsoverdracht; van elite bloedlijnen terug naar het volk. En terwijl deze achter de schermen al enige tijd in volle gang is, zijn we deze week getuige van een toneelstukje voor de bühne dat nog lang niet over is. De belangrijkste akte is nu pas net begonnen …

Ella Ster* | input met dank aan Karel | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Steun Ella Ster met Petje Af
.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle dialoog worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden. Het doel is om elkaar te informeren, niet om te ondermijnen. Wanneer er sprake is van (vermoedelijk) misbruik, kunnen we de toegang blokkeren.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

37 reacties

 1. Peter van den Engel on

  Het kan niet anders dan zelfdestructief zijn, wanneer de arbeidersbeweging zich in laat huren om hun eigen beweging de nek om te draaien. Dom verslaat dom.
  Dit is niet zoiets als de destijds als Polen vermomde nazi’s die een Duitse grenspost aanvielen om een oorlog met Polen uit te lokken. Te motiveren.
  Want BLM etc. heeft geen politieke massa achter zich staan en Trump heeft zich er niet mee vereenzelvigd.
  Zijn echte aanhangers zullen zich er ook niet in herkennen.
  Het gaat om een bizarre doorgedraaide intelligence conspiracy die in lucht eindigt en zich alleen maar tegen zichzelf gekeerd heeft.
  We.leven niet meer in dezelfde ongeinformeerde wereld als die van 90 jaar geleden.

  • Ik ben nu helemaal klaar met alle verhalen van iedereen.. De 1 zegt dit de ander dat.Wat moet je nog geloven?? Ik kijk wees de weerstand, Jensen Show, ik lees bijna alles van ellaster. Iedereen zei Trump gaat winnen.. Het goede gaat winnen? Nou ik zie het niet.. Ik weet echt niet meer wat ik moet geloven.. Ik wil niet opgeven, maar het is zo verdomd moeilijk om toch maar positief te blijven.. Als ik zie dat het slechte constant wint.. Nu biden de nieuwe president!! We gaan eraan… Alles is verloren… Ik zie weinig hoop,sorry…Maar we moeten door…Ik geef nog niet op.Dat ik denk in wat voor wereld leven wij? Waar corruptie, verraad en alle ellende zegeviert..Dat die klootzakken constant winnen. Het lukt ze aardig en al heel lang.. De media ook corrupt.. Niets is wat het lijkt..Ik weet het soms Ff niet meer.. Met alle goede bedoelingen vind ik het verdomd lastig..Ik moet maar meer vertrouwen op mijn eigen kunnen..En mezelf niet teveel laten leiden..

   • Danny Smolders on

    Ik heb dezelfde gedachten hierover.Ben ook wat in de war en weet het ook even niet meer wat wel en wat niet te geloven.

   • Klaas Bouwkamp on

    Laat Jezus voor je zorgen, Hij kent bedrog en verwarring als geen ander!

   • Ik begrijp je verwarring, maar wanneer berichten dermate impact op je hebben is het goed om even afstand van (social) media te nemen. Ga even de natuur in, speel mooie muziek of doe iets waar je blij van wordt.
    Soms zie jet het daarna veel helderder en kun je beter focussen op wat belangrijk is.

    • Danny Smolders on

     Ja zoiets als Facebook en messenger etc. heb ik al een half jaar niet meer.Alleen MeWe waar de censuur (voorlopig) nog een heel stuk minder is en ik alleen maar berichten lees en deel van en met gelijkgestemden.Helaas omdat ik nog met een paar mensen woon die ook tv kijken en de MSN nog volgen en geloven kan ik me daar vanuit mijn ooghoeken achter mijn PC of het geluid nog wel eens flink ergeren en boos worden van die overmatige en hardnekkige leugens, onzin en het framen van alles wat een andere mening heeft dan links of kritische vragen stelt.Ik herken dus heel goed wat dit met je kan doen, geestelijk en lichamelijk. Ik doe overigens mijn best met van nu af aan zo veel mogelijk deze corrupte en valse media te ontwijken, maar zo nu en dan ontkom je er niet aan omdat het overal zo dominant aanwezig is om je heen.

   • Ja, je gevoel begrijp ik en ik ben ook ( net zoals tienduizenden anderen) onrustig en opstandig als mens. Vanuit mijn hoger bewustzijn weet ik dat het niet anders kan zijn dan hoe het nu gaat. We leven immers in een illusionaire wereld, waarin niets is wat het lijkt. Verleden, heden en toekomst liggen immers al vast en lineaire tijd is slechts een illusie. luister en blijf luisteren naar je innerlijke stem, die je altijd de waarheid vertelt. Deze onrustige tijden zijn nodig en horen bij Aquarius. het zal nog eeuwen duren voordat de mensheid kan leven in onvoorwaardelijke liefde. Tot die tijd, doe wat je in deze aardse tijd kan verrichten om hieraan te werken.

   • Ineke van den Berg on

    Heel informatief, het is goed om op de hoogte te blijven van wat er gebeurt achter de schermen. Bedankt!

 2. Ik hoop dat Trump iedereen met kwaadaardige bedoelingen in de val heeft gelokt. De mensen, in welke positie dan ook, die voor Biden hebben gekozen, hebben kleur bekend. Dat konden zij doen, omdat deze mensen ervan uitgaan dat zij onder het bewind van Biden veilig zijn. Het grootste gedeelte van de rechterlijke macht is onder controle van de democraten. Dit zal echter een illusie zijn, want Trump is een genie op het gebied van planning, veel mensen met kwaadaardige bedoelingen zijn er ingetrapt en zijn schaakmat gezet, zonder dat zij het door hadden. Dit spel is inderdaad nog lang niet gespeeld, maar zolang de democraten denken dat zij de winnaar zijn, is dat alleen maar in het voordeel van Trump en zullen zij gemakzuchtig worden en fouten gaan maken. Het is een kwestie van tijd, en dat is momenteel moeilijk in te schatten, en dan zit Trump weer op zijn positie om zijn karwei, VREDE IN DE WERELD, af te maken. Daar heb ik het volste vertrouwen in. Maar het zal geen gemakkelijke opgave zijn, want de weerstand vanuit het Vaticaan en China zal groot zijn.

 3. Roland VD Straaten on

  Na de bekendmaking afgelopen nacht in Italië, door een medewerker van een overheidsdienst die de hand hierin heeft gehad, dat het inderdaad klopt dat de presidentsverkiezingen gefraudeerd werden, en dat de feiten bewezen zijn en boven water zijn gekomen, gaat het tij keren in Amerika. Mr. Trump weet wat hij doet en mag dan voor velen idioot overkomen maar hij had de leugenachtige praktijken door en ontmaskerde ze. Ja, hij had dei getuige van vannacht wel nodig daarbij maar de Allerhoogste God wist daarvan en heeft hem een Handje geholpen. Gerechtigheid en vrede daar gaat het om. We gaan het zien, met twee soorten ogen, en voor wie dat nodig hebben een pot ogenzalf.

 4. Vele uren ben ik bezig geweest info te vergaren om tot dezelfde conclusies te komen zoals vermeld in dit overzichtelijk artikel.
  Zeer geschikt om door te sturen naar de ‘normies’ in de familie en kennissenkring.
  Ella Ster, veel dank en complimenten!

 5. Ach,
  het is idd weer een stukje staatstheater,
  net als dat ze in nederland hun eigen “doorgesnoven hooligens” loslaten vanuit een politiebusje tijdens een corona demonstratie…….een term die rutte er zelf ingegooit heeft, net zoals amerika (cia) na de moord op kennedy, de term complottheorie erin gooide in 1963.

  Het feit dat er uberhaupt gestemt is in de kamer,
  over het wel,niet verplichten van vaccinatie, geeft aan dat ze bereid zijn de Neuremberg code te schenden.
  Dit zijn in nederland dus vvd, cda, en d66, die voor stemden, en daarmee aangeven, dat zij nazi’s zijn.
  Iedereen die dat overdreven vind,
  zou dit interview met volle aandacht moeten kijken, dan ziet u heel veel overeenkosten met nu.

  https://stichtingvaccinvrij.nl/nazisme-covid-19-en-de-vernietiging-van-de-moderne-geneeskunde-een-interview-met-vera-sharav-deel-1/

  Ik mag toch hopen dat 1 van trump zijn troefkaarten bill gates en zijn nepdokters is, om die zwendel aan de pakken!
  En BORG; Die zware energie daar genieten en leven die reptielen van! zorg goed voor jezelf en doe ook leuke dingen, anders brainwash je jezelf met negativiteit. Hou je taai.

  • Dank voor je feed back Medusa!
   Ik probeer positief te blijven, maar het valt me zwaar.. Wat ik ook niet begrijp is dat die reptielen onder ons geholpen worden door bepaalde krachten? Aliens of hoe je ze ook noemen mag.. Waarom worden wij dan niet geholpen door goede krachten? Aliens? Ik begrijp dat echt niet.. Onze wereld wordt geregeerd door kwade krachten.. Hoe moeten wij dat winnen..? Alles wat hoog aan de top zit met macht, geld.. Ja ik ben maar een simpele ziel.. Wat kan ik daar nou aan veranderen.. Niks.. Ja zeggen ze.. Blijven geloven in het goede.. In het licht blijven.. Ik wil zeker niet negatief overkomen en mensen de misser inpraten.. Maar ik vind het een lastige..

   • Ik vind je moet ook gewoon realistisch blijven!! Dan ben je toch niet gelijk een doemdenker? Als ik eerlijk zeg ja ik word hier niet al te vrolijk van? Ik steek mijn kop niet in het zand.En dat die reptielen genieten van mijn doemdenken? Of dat ze daar energie van krijgen? Ik vind het ook eens prettig om er flink tegenaan te schoppen! Is dat erg? Ik word alleen verdrietig van al het onrecht.. En ik waardeer de mensen die de waarheid zeggen en willen weten.. Mensen die goed willen doen.. Die strijdbaar zijn.. Ik ben boos omdat biden heeft gewonnen.. Ik ben pissed – off op die klootzakken die constant winnen.. Maar ik weet wel dat er nog goede mensen zijn.Dat er nog liefde en eerlijkheid bestaat.. En ik doe zeker wel leuke dingen.. Ik probeer het ook van me af te zetten al die ellende..Maar ik ben maar een mens met al mijn tekortkomingen.Ik probeer elke dag nog dankbaar te zijn, tevreden met alles wat ik heb.Al zijn er genoeg mensen die niks hebben.. En toch nog positief blijven.. Ik wil ellaster bedanken voor dit artikel..

   • Wie zegt dat we niet geholpen worden door de positieve krachten? Zij doen heel erg veel, zowel voor het collectief, maar ook op het persoonlijk vlak. Het virus had bijvoorbeeld veel dodelijk moeten zijn, maar nu krijgen de meeste mensen (98%) geen of slechts lichte griepverschijnselen. Na de massameditatie hielp de pandemie in onze massale ontwaking. Het begon zich tegen de duister krachten te keren.
    Om hulp te krijgen moeten we er wel om vragen, waarbij we ome ondersteuning van onze missie mogen vragen. Dan kunnen er wonderen gebeuren …

 6. Maria Van Hooydonck on

  Bedankt voor dit prachtig artikel. We hadden de informatie van achter de schermen wel echt nodig!
  Maria VH

 7. Ik vind je moet ook gewoon realistisch blijven!! Dan ben je toch niet gelijk een doemdenker? Als ik eerlijk zeg ja ik word hier niet al te vrolijk van? Ik steek mijn kop niet in het zand.En dat die reptielen genieten van mijn doemdenken? Of dat ze daar energie van krijgen? Ik vind het ook eens prettig om er flink tegenaan te schoppen! Is dat erg? Ik word alleen verdrietig van al het onrecht.. En ik waardeer de mensen die de waarheid zeggen en willen weten.. Mensen die goed willen doen.. Die strijdbaar zijn.. Ik ben boos omdat biden heeft gewonnen.. Ik ben pissed – off op die klootzakken die constant winnen.. Maar ik weet wel dat er nog goede mensen zijn.Dat er nog liefde en eerlijkheid bestaat.. En ik doe zeker wel leuke dingen.. Ik probeer het ook van me af te zetten al die ellende..Maar ik ben maar een mens met al mijn tekortkomingen.Ik probeer elke dag nog dankbaar te zijn, tevreden met alles wat ik heb.Al zijn er genoeg mensen die niks hebben.. En toch nog positief blijven.. Ik wil ellaster bedanken voor dit artikel..

 8. nee hoor gab, ik noemde je ook geen doemdenker ,
  zware energie, dat veroorzaken ze,
  en dat trekt een mens leeg….trap er niet in.

 9. Super bedankt voor dit zeer hoop gevende stuk tekst. Trust the plan. Soms is het lastig al ik geteisterd word door het cojona-regiem maar, er gloort weer wat hoop in het duister.

 10. Is het dan nu echt niet de tijd om onze Lichtzwaarden zo hoog mogelijk te houden… en dan zeker niet vergeten om zo vaak als mogelijk is, deze mantra uit te spreken.
  Dat dan zeker vanuit onze harten:

  IK BEN HET LICHT – IK BEN DE LIEFDE – IK BEN DE WAARHEID – IK BEN ! ! !

 11. Peter van den Engel on

  Het blijkt dat het een mislukte coup is geweest, om de staat wegens de onstane wanorde officieel onder militair bevel te mogen plaatsen. Waarmee Trump als leider van de strijdkrachten president was geweest.
  Maar doordat de diensten verdeeld waren en er ook geen gijzeling van senatoren plaats heeft gevonden, is de coup mislukt.

 12. Kim Dotcom: “On January 9th 2021 Silicon Valley took over. Welcome to a new world.”
  https://twitter.com/KimDotcom/status/1347714034234114048

  BIG twitter purge (oa Trump, John-John, PrayingMedic, GrrrGraphics, SidneyPowell)
  viruswaarheid.nl down.

  Paul: “Trump is te vinden op Gab”
  gab.com/realDonaldTrump > “Gab.com is under maintenance – A timeout occurred.”
  gab.com > No problemo.
  Selectief onderhoud?

  YellowStoneWolf is geen antifa, hij weet wat er aan de hand is.
  https://brandnewtube.com/watch/interview-with-yellowstone-wolf-man-who-stormed-the-capitol-exclusive_FiqWgxBvE21mSDL.html

  @Sinnik: Inderdaad, Eenvoudige taal, makkelijk te begrijpen… ook voor ‘normies’
  Ellaster heeft de gave van het woord.

 13. Joop van Poll on

  Ella Ster,
  Je bent wel een fenomeen zeg!
  Waar anderen afhaken of over dit actuele onderwerp zwijgen, ga jij dwars door de hete brij heen!
  Juist nu het nodig is ben je er ook! Chapeau!

 14. Follow The Pan en Hold The Line. Wijk daar geen millimeter vanaf en wat er ook wordt gezegd of geschreven door Mind Controle, de einduitslag is Trump wint. Voor hem in de plaats komt John F Kennedy Jr.
  Enkele feiten die in het verslag van Ella Ster staan en inmiddels al niet meer gelden.

  Obama, de Clintons, Biden zijn allang en breed geexecuteerd. Hierover praten alsof ze al dan niet gaan worden berecht is zinloos. De hele bovenlaag van de machtspiramide is weg, foetsie, In het Vaticaan zijn 13 bloedlijnen helemaal uitgeroeid. Waar we nu mee te maken hebben is het middensegment eronder, zoals senatoren, politici etc.

  Militair ingrijpen is nog het enige en dat kan nog wel een tijd duren?
  Nee dat niet, voor 20 januari zal alles grotendeels zijn opgepakt. Generaal Michael Flynn is er al voor in Nederland nu (Charlie Ward). Hij stuurt het leger hier aan om de arrestaties uit te gaan voeren.
  We zitten in de eindfase van het volledig oprollen Deep State. Wat mogelijk nog kan resten is de val van China, die een belangrijke rol; speelde als infiltrant in van alles en nog wat om een Communistische dictatuur over de wereld uit te gaan rollen. Daarnaast de vele rechtszaken voor militaire tribunalen. Die gaan nog wel enkele weken vergen. Alles is inmiddels geoorloofd ter doodvonnis. Die wet heeft Trump al aangepast. Vuurpeloton, ophanging of injectie men heeft uitsluitend hierover dan nog een keus.

  • Barack Obama is ondertussen geëxecuteerd middels het vuurpeleton en zijn ‘vrouw’ Big Mike Michelle is gaan hemelen middels een gifinjectie, net als George Bush sr. in 2018.

   • Heb je bron(en)?
    Ze hebben allemaal dubbelgangers of klonen
    Pelosi is ook al 5x gearresteerd

 15. Sinds vandaag, zondag 10 januari 2021, weten wij dat de strijd is gewonnen. DJT blijft nog 4 jaar president en al de evil stuff zal openbaar worden gemaakt.: 19 januari schijnt de datum te zijn!
  Dark to light!
  Thank President Trump en de White Hats! God Bless!

 16. Pingback: De achtergrond van de 6 januari chaos in DC