Een nieuwe experimentele gentechnologie, zonder afgerond klinisch onderzoek. Dat functioneert als een computerprogramma, met een genetische code die RNA instrueert om proteïne aan te maken. Wat kan er nog mis gaan met deze nieuwste van het nieuwste technologie? De data op de VAERS website spreken boekdelen …

Het nieuwe Covid-19 vaccin is versneld ontwikkeld, ongeacht om welke producent het gaat en welke technologie het betreft. Nog niet alle gebruikelijke klinische fases zijn afgerond. Op de VAERS website, het Vaccine Adverse Event Reporting System, worden alle gemelde bijwerkingen gerapporteerd. En hoewel het Covid-19 vaccin nog niet zo lang wordt toegepast, is er al een substantiële lijst.

Normaal gesproken rapporteert slechts 1-10% van de artsen de bijwerkingen van vaccinaties. Om die reden mogen we aannemen dat de lijst op VAERS met geregistreerde bijwerkingen en sterfgevallen, waarschijnlijk slechts een klein deel en zeker niet alle gevallen betreft. Het VAERS systeem is een Amerikaans overheidsinitiatief, dat gelieerd is aan de CDC (Centers for Disease Control).

Het rapportagesysteem is in het leven geroepen nadat farmaceuten de National Childhood Vaccine Injury Act met de Amerikaanse overheid overeen waren gekomen. Farmaceuten zouden niet langer aansprakelijk zijn voor vaccinatieschade, op voorwaarde dat de bijwerkingen geregistreerd zouden worden. In Nederland worden ongewenste (bij)werkingen van vaccins geregistreerd bij het Lareb.

In onderstaande video’s is een lijst van (ernstige) bijwerkingen te zien. Eén lijst van december 2020 en de video eronder met een lijst van januari 2021. De ongewenste effecten van het Covid-19-vaccin zijn divers, maar het gaat om veel sterfgevallen of opname op de ic. De meeste gevallen betreffen 65-plussers, maar ook jongere mensen zijn vlak na de vaccinatie gestorven. Het gaat onder andere om rapportages van hartaanvallen, beroertes, toevallen en stuiptrekkingen, inwendige bloedingen, of een onduidelijke doodsoorzaak.

> Korte video met lijst bijwerkingen van december 2020

De ‘Software for life’

Moderna noemt het Covid-19-vaccin, wat niet écht een vaccin is, een “mRNA platform”, een “applicatie” of “software”. “We wilden een mRNA-technologieplatform creëren dat heel erg functioneert als een besturingssysteem op een computer.” Dit “Operating System” is “zo ontworpen dat het uitwisselbaar kan worden aangesloten en afgespeeld met verschillende programma’s.”

“Over het algemeen is het enige dat van het ene potentiële mRNA-medicijn naar het andere verandert, het coderende gebied – de feitelijke genetische code die ribosomen instrueert om eiwitten te maken. Door gebruik te maken van deze instructiesets krijgen onze mRNA-geneesmiddelen voor onderzoek een softwarematige kwaliteit.”

Het doet me denken aan Microsoft-producten waarbij ook de associatie met een bepaalde naam naar boven komt …

Op deze website kun je zelf een zoekopdracht doen naar de ongewenste bijwerkingen van de Covid-19-vaccins. Onderstaande PDF met een overzicht kun je downloaden via deze link.

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Headerbeeld: mccv / Shutterstock.com
Steun Ella Ster met Petje Af
.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle dialoog worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden. Het doel is om elkaar te informeren, niet om te ondermijnen. Wanneer er sprake is van (vermoedelijk) misbruik, kunnen we de toegang blokkeren.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

7 reacties

 1. Het ‘nieuwe normaal’ is gebaseerd op degeneratie! We leven in een compleet ont-aarde wereld. We worden geacht alles wat onnatuurlijk is als ‘gezond’ te beschouwen (zoals vaccins, desinfectiemiddelen e.d.) en aan alles wat natuurlijk is dienen we te gaan twijfelen. Dat is al decennia zo maar het wordt steeds erger. De degeneratie wordt nu ten top gedreven. Moge vele mensen de schellen van de ogen vallen, inshaAllah.

 2. De ellende kan niet lang meer duren volgens de Mathew message van 3 februari zie matthewbooks.com

 3. Peter van den Engel on

  Naar mijn mening is een RNA dus altijd een virus descriptie en kan NOOIT uit een DNA oplossing bestaan, die het lichaam er zelf van zou maken.
  Men heeft het covid virus getracht te mimen/ zonder dat het een virus is. Het lichaam kan het daardoor dan ook nooit opnemen, zoals wat het immuunsysteem doet. Omdat het geen apart deeltje meer is: een ding.
  Het is een code geworden.
  Een zeer overbodig en onwerkzaam (uitgezonderd de risico’s) middel dus.

  Het is per definitie bijna altijd zo dat chemische middelen niet tot de natuurlijke dubbele celstructuur van het lichaam behoren, waardoor er allerlei vreemde bijwerkingen kunnen ontstaan. Behalve wanneer het een belangrijk tekort aanvult. Ik zou het altijd bij Ivory of dat anti malariamiddel houden. Dat messt niet met je genen.

  • In die lijst bovenaan als 2e staat iemand met de leeftijd 1-2 jaar: dood door zelfmoord Verhaal: dood door zelfmoord; 26/12/20, zelf toegebracht schotwond; gevonden overleden door familielid

   ..??

 4. Pingback: Gene in Blessed2Teach - Blessed2Serve

 5. Beste Ellastar

  het nieuwe moraal, is het geen wat niet door die ander aan ons opgelegd wordt.
  maar het geen wat er door de cosmos weergegeven wordt. hier na luistert een ieder.
  een ieder of hij of zij dat wel of niet wil, opdit moment vinden er vele dingen samen die er altijd al waren alleen niet op het zelfde moment. wij als mens kunnen en willen alles bedenken. alleen alles wat er in de cosmos gebeurd, bepaald het geen wat er bij ons gebeurt. dit daar wij er een onderdeel van zijn.
  alles wat er plaats vindt heeft een reden alleen de reden is niet aan ons gegeven. daar de reden gevormd is uit ons eigen belang. alles wat nu plaats vindt en gaat plaats vinden, is niet ons belang maar het belang van het grootte geheel. hier in zijn wij maar een klein gedeelte van in het grote geheel. dit is niet de eerste keer dat dit soort dingen op onze aarde plaats vinden, het is al veel vaker gebeurt. ook jij weet dit.
  dit is ook de reden dat er dingen weer gegeven worden over hoe het wel of niet zit. via jou of jullie.
  het gaat ook hier bij niet om de persoon of wat dan ook. de ENERGIE is bepalend.

  dit is in alles bepalend ook wat er nu gebeurt en plaats vindt. wat hebben we nog te leren en wat hebben we nog te gaan. GOED OF SLECHT BESTAAT NIET EN ZAL ER OOK NOOIT ZIJN. wat is de weg die, die ander heeft te begaan, wat niet onze weg is op dit moment van gaan.

  de massa wordt al voorbereid, ook op het geen wat komen gaat. het geen waar het alleen om gaat is????????
  GA IK DOOR OF IS HET VOLBRACHT VOOR MIJN LEVENS WEG HIER OP AARDE.????????????

  Lieve Ella bedankt voor de weg van gaan, door ook jou weg van gaan weer te geven voor de gene die dat wil en kan verstaan, kunnen misschien anderen verdergaan. DEDANKT ELLA VOOR DE WEG VAN GAAN.

  MET VRIENDELIJK GROET Dirk

 6. i come sick of the new normal,there isn’t a new normal,. All the bad things of the history of kindman ,they mix it all together.
  gentechnology and gmo, first the plants, then the animals and since the millenium the human beings.
  We will need help in belgium, the cabal is in belgium.? why, whatsapp under k3 launch a advertise to call children to choose one adult, outside the family, the parents, as a confidant. Se the history of retraining of aboriginals, book of huxley,….children owned by government.
  vb2: industrial chicken complexs in vormezele, see bill gates and his chickens,
  corona expert van ranst and a clip, vaccins in beer.(was meant as humor?)