Jeroen Pols en Jan Engel spreken met Tom Zwitser over hun juridische strijd tegen de overheid. In dat proces ontdekten ze dat de overheid regelmatig de wet aan haar laars lapt. Hun bevindingen zijn schokkend en tonen aan dat de overheid zelf de rechtsstaat ondermijnt.

De overheid stelt zichzelf boven de wet en is onaantastbaar geworden. Het systeem is zodanig georganiseerd dat vertegenwoordigers uit verschillende overheidsorganen in dezelfde clubjes zitten, die het allemaal voor elkaar opnemen. Heb je een geschil met de overheid en schenden zij de regels of jouw rechten, dan haal je meestal bakzeil. Ook in de rechtszaal.

Daar waar Jan Engel (broer van Willem) en Jeroen Pols vroeger nog wel rechtszaken tegen de staat wonnen, neemt het rechtssysteem nu de overheid volledig in bescherming. Ook als het overduidelijk is dat de klager de rechtszaak zou moeten winnen, als men het recht zou volgen en er geen sprake is van nuances waarbij de rechtspraak onzeker zou zijn.

Jeroen Pols ziet vele parallellen met de coronacrisis. Niet alleen de positie van de rechterlijke macht, maar ook de rol van de media en overheidsinstanties. “Dit is wat we noemen ‘systeemrot’ en Nederland is werkelijk door en door verrot. Niets werkt meer.” Hun eerdere zaken zijn een schrijnend voorbeeld van machtsmisbruik door de overheid. We zagen dit ook in de Toeslagenaffaire en andere corruptiezaken, waarbij kritische burgers of klokkenluiders vanuit het systeem helemaal kapot zijn gemaakt.

Dit interview geeft daarom goed inzicht hoe het systeem zodanig is ingericht dat het lijkt alsof men het juiste nastreeft, maar zich in de praktijk tegen onschuldige burgers keert. Als voorbeeld noemen ze het RIEC, “een georganiseerde overheid tegen georganiseerde criminaliteit.” Jeroen Pols: “We zitten nu in een staat waarin de overheid almachtig is en oorlog voert tegen de burger. Elke burger is bij voorbaat een verdachte, een kenmerk van een van een totalitaire staat.”

Het interview geeft ook een beter beeld van de motivatie en ervaringen die voorafgingen aan de samenwerking tussen Jeroen Pols en Willem Engel en hun acties met VirusWaarheid.
Dit interview is een echte aanrader!

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Het headerbeeld is een foto van een demonstratie in Enschede op 13 februari 2016. Fotograaf: Robert Hoetink / Shutterstock.com
Steun Ella Ster met Petje Af
.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle dialoog worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden. Het doel is om elkaar te informeren, niet om te ondermijnen. Wanneer er sprake is van (vermoedelijk) misbruik, kunnen we de toegang blokkeren.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

5 reacties

  1. Een jaar of wat geleden realiseerde ik mij dat het systeem, alles, in en in verrot is. Toen wist ik nog niet van het bestaan van Pols en Engel (en vele anderen) en ik kon al helemaal niet bedenken dat we met een plandemie te maken zouden krijgen. Wat een ziek orgaan is de overheid. Ongeneeslijk ziek.
    Het zegt ook heel veel over de staat van de huidige mensheid. Al zijn velen aan het ontwaken, het gros heeft geen flauw benul en zijn we zo sterk als de zwakste schakel. Gelukkig kunnen we op individueel niveau veel bereiken. Het bewustzijn verhogen, het ego beteugelen, het innerlijk licht vergroten en een hart vol van liefde laten groeien. Daar zit de echte macht en pracht. Daar kan geen ziek gezwel tegenop. Heel veel licht en liefde gewenst! ❤

    • vanuit welke hoek je begint te pulken aan de feiten, maakt bijna niet uit, altijd kom je op systeemrot uit…

  2. Hallo Ella, mijn reactie mag misschien wat kort door de bovht zijn geweest, maar om nu te constateren dat deze niet is geplaatst itt de reactie van Miriam?
    Ik ben het helemaal met je artikel en haar eens dat de overheid door en door corrupt is. Ook geloof ik erin dat die mannen in het interview waarheid spreken over hun ervaringen met de overheid. Maar het zou kunnen dat ze toch uiteindelijk voor een paar miljoen voor de kar van diezelfde overheid zijn gespannen om de controlled opposition te ondersteunen. Bij hen gaat het over miljoenen business, ze zitten in vastgoed (wat bekend staat om criminaliteit, zitten o.m. in de Hamburgse rosse buurt waar ook mensenhandel plaatsvindt. Als 95% van wat ze vertellen waar is, maar er zit nú een foute vanuit deze overheid gestuurde agenda achter? Is dit dan niet iets wat als teactie geplaatst wordt onder jouw artikel? Heel graag je reactie. Ik zou het fijn enbterecht vinden als ik serieus genomen word. Hartegroet Santje aka Sandra

  3. Come on, of dit niet 1 van de vele uitingen is…. Dit is al zo oud als de weg naar Atlantis, Someria, Jeruzalem, Rome of welke weg dan ook die men bewandeld heeft als beschaving in dit aards bestaan. Te veel verhaal lijnen om te benoemen om een zonsvloed of shift in atmosferisch opzicht niet als het bewijs te zien. Geologisch kunnen we tegenwoordig een redelijke in/overzicht creëren, een tijdsfase geven maar blijven we onvermoeid de waarheid verhullen, achter een groei in conditioneringen van het bewustzijn. Dat deze weg bezaaid is met verdeeldheid vanuit het lokaal/persoonlijk bewustzijnsniveau behoeft geen uitleg. Men is wel zo onwetend over wat werkelijk gaande is. De goedgelovige onder ons houden moed dat er een goddelijk wezen bestaat die ons komt redden, dat er een oplossing bestaat om ons boven de Kosmologische natuurwetten te scharen. De vele variaties in overtuigingen en de diversiteit van groepen slaven/onwetende eigenlijk zeer nodig is om zich dusdanig te ontwikkelen en de bronnen van deze wereld te delven, om te zetten in technologie om voortijdig deze planeet te verlaten. Zit je niet in het juiste groepje, ben je niet geselecteerd of van waarde voor de greater good, dan ben je gedoemd in deze survival of the fittest contest. Eens in +/- 12.500 jr (kleine ijstijd) +/- 25.000 jr (Zonsvloed) ontstaat er shift in planetaire opzicht. Komen we in baan terecht waar de invloeden van hemellichamen zoals (Zon, Saturnus, Mars enz.. in kosmologisch opzicht, de atmosfeer op aarde dusdanig beïnvloed dat men kan spreken over een reset/dramatische verandering in de atmosferische omstandigheden /natuur op aarde. Aardplaten schuiven, Meteorologische en Vulkanische activiteiten nemen toe, onwezenlijke temperatuur verschillen, overstromingen, aardbevingen, tsunami’s enz. zijn de voorafgaande fases. Iedere beschaving die tot nu toe heeft geprobeerd deze shift voor te blijven, heeft meegemaakt, wist dat er niet heel veel overblijft… Iedere golden age ging gepaard met een enorme geleidelijke verandering in atmosfeer dus ja…. De vele archeologische verhalen uit de oudheid liegen er niet om….De aarde heeft volgens de laatste berekeningen sinds deze in een golden lock zone begeeft om organisch leven te onderhouden ongeveer 1,5 miljard jaar aan diversiteit in beschavingen voortgebracht… Dus hoe lang denk men dat het duurt voordat er genoeg mensen deze informatie omarmen of om zoveel mogelijk mensen van deze aardbol te kunnen krijgen, voordat het zover is? Wie denk je dat the chosen few zullen zijn? Zijn de berichtgevingen in iedere mensactiviteit niet genoeg bewijsmateriaal als men de afgelopen 100 jr van evolutionaire groei als uitgangspunt neemt? Het mag voor mij duidelijk zijn dat ik daar niet bij ga horen…. The CHOSEN FEW wel te verstaan.

  4. Voormalig rechter Rechter Wiecher Wedzinga schreef in 2007 over het nederlandse rechtssysteem volgende: ” Een belangrijk deel van de top van de strafrechtsketen is zo verrot, dat ik het voor het uitkiezen heb. Nederland een rechtsstaat? Laat me niet lachen! Zolang figuren als Donner, Hirsch Ballin, Demmink, Sorgdrager, Holthuis, Wooldrik, Borghouts, Brouwer, Steenhuis etc. de dienst uitmaken, zijn we niets meer en niets minder dan een justitiële en politiek-bestuurlijke bananenrepubliek. Dergelijke mensen horen achter de tralies. Natrappen? Zeker. Rancune? Zeker. Maar ik verkracht geen kleine kinderen en ik heb nimmer bewust onschuldige mensen veroordeeld.” Onder minister Winnie Sorgdrager (“creerde eigenhandig de macabere machtsbasis voor Demmink eind jaren 90 waardoor Demmink zich onaantastbaar kon gaan voelen. Politiek verantwoordelijk voor de zaak-Baybasin”) zijn volgens meerdere bronnen alle belangrijke tegenstanders van Demmink geruimd en is het systeem opnieuw ingericht naar het VVD (“Vrienden Van Demmink”)-model