Met alles wat er in het verleden is gebeurd, is het ondenkbaar dat genocide op het Joodse volk zich ooit nog zou kunnen herhalen. Ook het verstrekken van een geel-groen merkteken of geel-groene pas, die toegang moet geven tot bepaalde dienstverlening, is vanuit die context moeilijk voor te stellen. Toch toont de huidige situatie in Israël akelige parallellen met hetgeen er in het verleden is gebeurd.

In Israël is in korte tijd ruim een derde van de bevolking met het Pfizer- of Moderna-vaccin ingeënt. Het doel is om minimaal 6 miljoen Israëliërs te vaccineren, vanuit historische context een opmerkelijk getal. Inmiddels zijn ruim 3,5 miljoen Israëliërs gevaccineerd en de impact daarvan is alarmerend. De bejubelde vaccins lijken als middel erger te zijn dan de kwaal. Critici luiden de noodklok over het grote aantal bijwerkingen. Het animo om zich te laten vaccineren daalt, nu mensen in hun omgeving de risico’s van de prik zelf kunnen zien.

Indirect gedwongen vaccinaties

Op dit moment wordt er op allerlei manieren druk uitgeoefend om mensen zich te laten inenten. Militairen mogen hun basis niet af totdat 85% van hun kamp gevaccineerd is. De groepsdruk om zich wél te laten vaccineren is enorm. Studenten krijgen zonder vaccinatiebewijs geen toegang tot hun universiteitscampus. Om toegang te krijgen tot het winkelcentrum moet men een vaccinatiepas hebben en krijgt men bij goedkeuring een geel-groene sticker op de borst geplakt. Op de militaire basissen deelde men gele hesjes of een geel-groene ketting uit, om gevaccineerden van ongevaccineerden te onderscheiden. Het valt mee dat ze geen ster als merkteken hebben gekozen, maar het is er niet minder ironisch door.

https://twitter.com/ajaxfriend/status/1362287696664739841

Willem Engel sprak onlangs met twee activisten die zich inzetten om de mensen in Israël te ondersteunen. Shimon vertelt in dit interview dat er nog geen wet is voor gedwongen vaccinaties. Maar door voor allerlei diensten een vaccinatiebewijs te eisen, is er wel sprake van een indirecte verplichting. De gedwongen vaccinaties binnen het leger zien generaals simpelweg als “het opvolgen van bevelen.”

> Bekijk hier het interview van Willem Engel met twee activisten die spreken over de situatie in Israël.

Ernstige bijwerkingen

Shirley vertelde in hetzelfde interview dat gedwongen vaccinaties ook gelden voor zorgpersoneel. Ze heeft van een verpleegkundige gehoord dat het aantal patiënten schrikbarend is, dat na vaccinatie met plotselinge hartklachten in het ziekenhuis belandt. Het is verpleegkundigen verboden om met de pers te praten. Andere cijfers tonen onder 60-plussers een hoog percentage overlijdens na vaccinatie, dat veel hoger is dan het gemiddelde sterftecijfer binnen die leeftijdsgroep. > Kijk voor meer info op Transitieweb.

In allerlei landen worden opvallend veel ernstige bijwerkingen gerapporteerd, die korte tijd na vaccinatie ontstaan. Veel gevallen van hartfalen, anafylactische schok en neurologische aandoeningen, waaronder verlammingsverschijnselen, maar ook doodgaan is een bijwerking. In de VS zijn er in de eerste 30 dagen al 40.000 bijwerkingen gemeld via het VAERS-systeem, dat zo’n 170 pagina’s omvat. Dr. Sherri Tenpenny denkt dat de sterfgevallen en ernstige bijwerkingen nog maar het begin zijn van een nieuwe gezondheidscrisis. Op basis van haar onderzoek verwacht ze dat we tussen de 4-14 maanden pas de ware slachting gaan zien die door vaccinaties is ontstaan. In Israël bestaat er geen registratiesysteem zoals VAERS, om ongewenste bijwerkingen van vaccins te rapporteren.

Het vaccinatiebeleid in Israël is des te opmerkelijker als men zich realiseert, dat het om een experimentele gentherapie gaat, waarvan de klinische studies nog niet zijn afgerond en lange termijn effecten onduidelijk zijn. Als gevolg van de medische experimenten door Josef Mengele in de concentratiekampen tijdens de Tweede Wereldoorlog, is er na het Neurenbergtribunaal de Neurenberg Code opgesteld, om ervoor te zorgen dat deelname aan medische experimenten nooit verplicht mag zijn. Toch is dit wél wat er gebeurt en het Joodse volk is ironisch genoeg het ‘uitverkoren’ volk dat het ‘voorrecht’ krijgt om als eerste massaal met dit experimenteel middel geïnjecteerd te worden.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Headerbeeld: Drop of Light / Shutterstock.com
Steun Ella Ster met Petje Af
.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle dialoog worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden. Het doel is om elkaar te informeren, niet om te ondermijnen. Wanneer er sprake is van (vermoedelijk) misbruik, kunnen we de toegang blokkeren.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

12 reacties

 1. Dominique Cant on

  Er zijn twee oorzaken van lijden: iets willen wat er niet is of iets niet willen wat er wel is.
  ( Boeddha)

 2. Wanneer worden de mensen die nog liggen te slapen nou eens wakker? Er zijn zoveel aanwijzingen dat er zoveel mis is, maar toch blijven mensen gebrainwashed achter alle coronamaatregelen staan. Wat er nu in Israël gebeurt is alvast een voorbode over wat er hier in Nederland gaat gebeuren. Ik zie het somber in..

 3. De Raad van Europa, niet zijnde een orgaan van de EU, heeft eind januari 2021 een resolutie aangenomen inhoudende dat men niet verplicht gevaccineerd mag worden. Dit stemt overeen met artikel 7 van het (bindende) Bupo-verdrag. Daarin staat vermeld dat niemand verplicht wordt gesteld deel te nemen aan een medisch experiment. Het moet op vrijwillige basis geschieden. Het onderzoek naar dat vaccin loopt nog tot 2023.

  https://m.youtube.com/watch?v=eHQHvUTr-cI

  • Hoe zit dat met andere bestaande vaccins?
   In Frankrijk is er vaccinatie plicht, maar Frankrijk is toch ook Europa?
   Dus zou deze resolutie hier toch ook moeten gelden?
   ??????????????????????????????????????????????????????????????.

   • Beste Neeltje,

    Ik verwijs naar artikel 7 BUPO. Niemands mag gedwongen worden deel te nemen aan een medisch experiment. Rijst de vraag of een bestaand vaccin tegen de mazelen een experiment betreft.

    • Ik ook,ben bang dat we hier op een gegeven moment ook gedwongen worden om ons te vaccineren.
     Hoop toch echt dat er in die tijd iets gebeurt zodat ze met die gedwongen vaccinaties gaan stoppen!!!

 4. De verliezers die aan de macht komen zijn vaak een graadje erger dan degene die voorheen aan de macht waren. Zo werden de tsaren vervangen door de communisten met Stalin als hoogtepunt. En de sjah van Perzië werd vervangen door de ayatollahs. En nu in israel het volgende: niet alleen een deel van de bevolking wordt onderworpen aan een medisch experiment maar de gehele bevolking. En wie geen ster draagt is buitengesloten. In die zin zal de vredesbeweging die aan de macht komt iedereen doodschieten die niet een voorstander is.