Er zijn miljoenen geïnvesteerd in allerlei projecten en organisaties die zich de afgelopen jaren bezighielden met een mogelijke pandemie. Wat zijn dit voor organisaties en wie zijn bij deze projecten betrokken? Jeroen Pols en Marie-Louise Genet hebben de nevenfuncties van Marion Koopmans onderzocht en de vele organisaties waarin ze een rol speelde. Waren ze bezig om voorbereid te zijn op een pandemie, of bezig met het voorbereiden van een plandemie?

Het overzicht van de vele organisaties die zich bezighielden een pandemie voor te bereiden geeft de indruk, dat men niet kon wachten totdat deze ook zoals gepland plaatsvond. Jeroen Pols maakt de vergelijking met pyromanen die bij de brandweer gaan werken, omdat ze niks leuker vinden dan fikkie stoken.

Marion Koopmans vindt haar nevenfuncties geen belemmering

Hoeveel nevenfuncties heeft Marion Koopmans eigenlijk? En waarom is haar verklaring geaccepteerd dat er geen sprake zou zijn van belangenverstrengeling? Wat valt er op als je naar haar meer dan 20 nevenfuncties kijkt?

Jeroen Pols van Viruswaarheid heeft het op een rijtje gezet en ontdekt dat er wel degelijk sprake van belangenverstrengeling is. Hij vindt het ook opvallend dat zij naast medische doelen ook veel Global Sustainability Goals nastreeft. Wat heeft het een eigenlijk met het ander te maken?

Marion Koopmans blijkt bijzonder veel belangstelling te hebben voor de Development van pandemieën en Jeroen heeft een 100% correlatie gevonden met de Mexicaanse griep epidemie in 2009. Hij noemt dit regelrechte zwendel en neemt dit allemaal mee in zijn dagvaarding die binnenkort de deur uitgaat.

UPDATE: De dagvaarding is inmiddels middels een deurwaarder aan de gedaagden overhandigd. Voor meer informatie over deze rechtszaak zie de website van Viruswaarheid.

Deze video is een echte aanrader en maakt het verschil duidelijk tussen ‘voorbereid zijn op’ en ‘iets voorbereiden’.

Aanvullende info en links bij bovenstaande video vindt je in onderstaande link:

https://odysee.com/@Viruswaarheid:2/Viruswaarheid-Juridische-Zaken-met-o.a.-Dossier-Marion-Koopmans:8

> Volg Ella Ster nu ook op Telegram: https://t.me/ella_ster

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Steun Ella Ster met Petje Af
.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle dialoog worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden. Het doel is om elkaar te informeren, niet om te ondermijnen. Wanneer er sprake is van (vermoedelijk) misbruik, kunnen we de toegang blokkeren.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

Comments are closed.