Frank Stadermann heeft voorbeeldbrieven opgesteld die ouders naar de GGD of hun arts kunnen sturen, wanneer ze willen voorkomen dat hun kind zonder hun toestemming gevaccineerd wordt.

Mr. Frank Stadermann is oud-advocaat en deelt regelmatig zijn zienswijze op de juridische aspecten van de coronamaatregelen en het vaccinatiebeleid. In de eerste nieuwe zaterdageditie van De Andere Krant die 9 oktober 2021 verscheen, schreef hij op pagina 22 zijn analyse over een zaak van vaccinatieschade, waarvoor de verantwoordelijke arts aansprakelijk  wordt gehouden. Het eerste nummer is als introductie te lezen als PDF.

Veel artsen veronderstellen onterecht dat ze niet verantwoordelijk zijn voor de mogelijke schade die kan ontstaan door het ‘vaccineren’. Injecteren is overigens een betere term, aangezien de mRNA-injecties weinig met vaccins te maken hebben, maar het een nieuwe, experimentele technologie betreft. Het is hoe dan ook een medische ingreep, waarbij de patiënt geïnformeerd moet worden over de bijwerkingen en risico’s, is het standpunt van Frank Stadermann.

Hij schrijft bovendien dat op de website van de Rijksoverheid.nl onterecht staat dat kinderen zelf over het ‘vaccineren’ (ofwel injecteren) mogen beslissen. “Dit laatste is juridisch onjuist. Alleen kinderen vanaf 16 jaar mogen zelfstandig beslissen.” Voor kinderen jonger dan 16 jaar gelden verschillende criteria die Frank Stadermann eveneens in het artikel in De Andere Krant uiteenzet.

Wanneer artsen kinderen jonger dan 16 jaar buiten de ouders om injecteren of wanneer artsen patiënten niet informeren over de risico’s handelen ze in strijd met de wet. Aangezien onwetendheid over de juridische kaders ertoe kan leiden dat artsen of medewerkers onrechtmatig handelen, heeft Frank Stadermann twee voorbeeldbrieven opgesteld. Ook om ouders te ondersteunen om de rechten van hun kind te kunnen beschermen.

Voorbeeldbrief voor ouders met kinderen jonger dan 12 jaar
Voorbeeldbrief voor ouders met kinderen van 12-16 jaar

> Volg Ella Ster nu ook op Telegram: https://t.me/ella_ster

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Steun Ella Ster met Petje Af
.
Share.

About Author

1 reactie

 1. Bio eten en Bio weten zou dat niet het beste voor iedereen zijn? Wel ik ben wel even geschrokken van de eigenaar van de Ekoplaza winkel hier!
  Immers de eigenaar en zijn familie menen gehoord te hebben van ‘een wetenschapper’ dat inenten met deze gevaarlijke troep, zou juist ‘zo’ gezond zijn!
  Hoe kun je zo gestoord raken en dat bij een bio-mens!!!

  Kijk maar even wat zij nu de kinderen aandoen! Van wie komt dit werkelijk af? Natuurlijk van die meneer Gates, ja die gevaarlijke gek die net nog een diner heeft gehad met Boris Johnson. Hoe gestoord dienen wij dan nog te worden nu. Om ook zo onze nakomelingen zwaar te mishandelen met deze zeer gevaarlijke inentingen.
  Als je dat nog niet echt weet, bekijk dan ook maar even de laatste Zoom op de ValCabal.nl site!

  Ik hou mijn hart vast voor alle aangerichte schade en zeker aan onze kinderen. Zij die dat (laten) doen moeten dan wel op z’ n minst psychisch heel ziek zijn!