4000 gezondheidsmedewerkers in Queensland Australië zijn recentelijk ontslagen omdat ze zich niet lieten injecteren met het experimentele Covid-‘vaccin’. Eén op de vijf zorgprofessionals is niet geprikt. Hun ontslag zorgt voor toenemende druk op de gezondheidszorg, waar men al met personeelstekort kampt.

Ondanks het feit dat in de onderstaande nieuwsuitzending van 9News Australia wordt gemeld dat er in Queensland (de provincie in Noordoost-Australië) nul Covid-gevallen zijn, worden de coronamaatregelen aangescherpt totdat 80% van de bevolking dubbel is gevaccineerd. Men is vooral bezorgd over de inkomende reizigers die van het noordelijk halfrond komen, waar het winter is en de kans groter, besmet te raken met een griepvirus of andere luchtweginfectie. Inmiddels zouden er in Queensland volgens een recente uitzending van de nieuwszender 7 gevallen van het beruchte Omicron-virus zijn.

In Queensland is de druk op de gezondheidszorg momenteel groot, meldt 9News Australia. Tegelijkertijd meldt de nieuwszender dat onder het medisch personeel 7000 mensen (zo’n 20%) niet gevaccineerd zijn, 3000 mensen zich ziek hebben gemeld en recentelijk 4000 gezondheidsmedewerkers ontslag hebben gekregen, omdat ze weigeren zich te laten injecteren.

Het zou mensen aan het denken moeten zetten dat degenen die Covid-gevallen en injectieschade uit de eerste hand waarnemen, ervoor kiezen de injectie te weigeren, weg te lopen van hun baan en het verlies aan inkomen op de koop toenemen.

https://t.me/TheTrueDefender/9834

> Volg Ella Ster nu ook op Telegram: https://t.me/ella_ster

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Steun Ella Ster met Petje Af
Share.

About Author