Na twee jaar coronamaatregelen zakt inmiddels bij veel mensen de moed in de schoenen. Zeker nu men in Nederland bepaalde maatregelen wil aanhouden dan wel wil doordrukken. Toch gebeuren er ook veel dingen die hoopvol kunnen stemmen. Deze ontwikkelingen zijn een voorbode van een kentering die steeds zichtbaarder wordt.

1. Steeds meer landen heffen coronamaatregelen op

De Britse regering trekt alle noodwetten in, die bijna twee jaar lang hebben bepaald hoe het Britse volk tijdens de pandemie moest leven. In het Verenigd Koninkrijk verdwijnt de coronatoegangspas in de prullenbak. Het voormalige hoofd van het Britse OMT, noemde het vaccineren van mensen “een verspilling van tijd”. Ook Ierland schaft de meeste maatregelen af, onder andere de coronapas. De Spaanse premier Pedro Sánchez zei dat de regering corona “niet meer als een pandemie maar als een endemische ziekte” wil beschouwen. Dit vraagt volgens hem om een andere aanpak en “dat debat zullen we ook op Europees niveau moeten voeren”. De Tsjechische premier beëindigt de vaccinatieverplichting: “We willen de kloven in de samenleving niet verdiepen”. Ook andere landen kondigen het einde van de maatregelen of de afschaffing van de coronapas aan, zoals Zweden, Zwitserland, Turkije, Japan, Brazilië, Mexico, El Salvador en Singapore.

2Karavaan van 100.000 truckers eisen einde van alle coronamaatregelen en boeken eerste successen

Na de invoering van een verplichte coronapas voor Canadese vrachtwagenchauffeurs die goederen via de Amerikaanse grens vervoeren, zijn 18.000 truckers ontslagen omdat ze zich niet willen laten vaccineren. Uit protest trokken de truckers in een karavaan naar de Canadese hoofdstad Ottowa en kregen onderweg steeds meer bijval. Niet alleen andere vrachtwagenchauffeurs sloten zich bij de actie aan, maar er kwam ook veel steun vanuit de bevolking. Mensen delen gratis voedsel uit, bieden gratis slaapplekken aan en er is een steunfonds opgericht. Inmiddels is de karavaan gegroeid tot ruim 100.000 truckers. Zij eisen niet alleen het opheffen van de vaccinatieplicht, maar dat álle maatregelen van tafel gaan. In de provincie Saskatchewan heeft men inmiddels toegezegd dat de vaccinatieplicht voor de ruim 1 miljoen inwoners binnenkort wordt opgeheven. Premier Trudeau is uit “veiligheidsoverwegingen” gevlucht. Later verschenen berichten dat hij in ‘zelf-isolatie’ is vanwege een positieve coronatest.

3Het aantal rechtszaken tegen coronamaatregelen neemt wereldwijd toe

Ook al zijn veel rechters nog steeds op de hand van de overheid, de druk op regeringen om de coronamaatregelen op te heffen neemt wereldwijd toe. Zeker nu steeds meer data en feiten naar boven komen, die aantonen dat overheden gelogen hebben over de pandemie, de werking van de vaccins en de ernstige bijwerkingen ervan hebben verzwegen. In andere landen worden met deze rechtszaken al successen geboekt. Zoals het Hooggerechtshof in New York die de mondkapjesplicht “ongrondwettelijk” heeft genoemd. In Oostenrijk startte het Grondwettelijk Hof (VfGH) een herzieningsprocedure voor de verordening en stuurde een lijst vragen naar de Oostenrijkse minister van Volksgezondheid. Vragen die het fundament van de “pandemie” onderuit halen. De minister van Volksgezondheid heeft tot 18 februari 2022 de tijd om te antwoorden. Dat is in Oostenrijk ook de einddatum van de ‘pandemie’. In Europa is een aanklacht ingediend tegen onder andere Britse bewindslieden, bij het Internationaal Strafhof in Den Haag. Sindsdien eisen burgers medewerking van de politie om Britse prikcentra te sluiten, het bewijsmateriaal (zoals de flacons vaccinatievloeistof) in beslag te nemen en de verantwoordelijken te arresteren. Het British Medical Journal eist onmiddellijke vrijgave van alle Covid-19 vaccin- en behandelingsgegevens. Het British Medical Journal, opgericht in 1840, is een van de oudste en meest prestigieuse medische vaktijdschriften in de wereld.

4Mainstream media maken 180° draai in berichtgeving over Covid

De Nederlandse pers heeft 2 jaar lang de misleidende informatie van het RIVM en de regering afgedekt of zelfs vergroot. Hetzelfde zien we in andere landen. De propaganda begint echter scheuren te vertonen en er verschijnen steeds meer kritische berichten in de mainstream media, die vraagtekens zetten bij het vaccinatiebeleid en andere maatregelen. NOS bericht over onderzoek van de TU Delft die concludeert dat “invoering van het 2G- of 3G-systeem op dit moment nauwelijks het aantal coronabesmettingen remt”. Nieuwsuur bericht dat het beleid van de overheid is gebaseerd op “verkeerde telling”. RTL nieuws citeert de WHO die zegt dat “Covid vanaf nu terugkeert tot een gewone seizoensgriep”.

Ook in het buitenland verschijnen steeds meer kritische berichten. Een belangrijke Deense krant schrijft “We hebben gefaald” en verontschuldigt zich voor het niet in twijfel trekken van Covid-19-cijfers van de overheid. The Guardian: “Groot-Brittannië heeft het bij het verkeerde eind met Covid. Lange lockdown deed meer kwaad dan goed, zegt wetenschapper”. Bloomberg: “De voorkeur voor economisch schadelijke lockdowns is allang verdwenen.” Volgens het invloedrijke Bloomberg is het coronavirus in een overgangsfase van een “pandemische” naar een “endemische ziekte”. Reuters doet verslag van een studie waaruit blijkt dat ivermectine “een anti-viraal effect” heeft op Covid. Deze verschuiving in berichtgeving volgt nadat het draagvlak van de maatregelen duidelijk begon te verdwijnen. Waarschijnlijk is het eveneens een voorbode dat de maatregelen in de meeste landen zullen worden opgeheven.

5Steeds meer hooggeplaatsen krijgen Covid

De kentering in het narratief en beleid houdt waarschijnlijk ook verband met de verwijdering van hooggeplaatste Cabal-leden. Dit wordt in de media bericht als “positief getest zijn op Covid en zelfisolatie” en betreft een veelvoud aan mensen in de hoogste rangen. Volgens Benjamin Fulford is dit codetaal voor “arrestatie en ondervraging”. Onder degenen die recentelijk in ‘zelf-isolatie’ zijn gegaan, bevinden zich de Amerikaanse topgeneraal Mark Milley, Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin, de Israëlische Minister van Defensie Benny Gantz, de rechterhand van paus Bergoglio kardinaal Pietro Parolin en aartsbisschop Edgar Pena Parra, het Zweedse koningshuis, Oostenrijkse kanselier Karl Nehammer, Amerikaans congreslid Alexandria Ocasio-Cortez. Zij behoren volgens Fulford tot de velen die “Covid hebben ondanks dat ze gevaccineerd zijn”. Hij voorspelde eveneens dat Canadese premier Trudeau de volgende zou zijn. Op 31 januari 2022 kwam naar buiten dat Trudeau in ‘zelf-isolatie’ is gegaan, omdat hij positief getest is.

6World Economis Forum in Davos al twee keer uitgesteld

Het World Economic Forum (WEF), de economische top waar internationale leiders jaarlijks bijeenkomen in het Zwitserse Davos, is al twee maal uitgesteld. De officiële reden in de media: “vanwege corona”. Tijdens deze top, waar ook de Nederlandse premier Rutte, koningin Maximá, Sigrid Kaag en andere politici deel van uit maken, wordt de internationale politieke agenda besproken. Uit recente WOB-verzoeken blijkt dat premier Rutte en andere Nederlandse beleidsmakers “bindende afspraken” hebben gemaakt met het World Economic Forum en grote sommen geld hebben aan het WEF hebben betaald. In de onafhankelijke media was er de afgelopen maanden veel aandacht voor deze verborgen agenda en de invloed van het WEF op het wereldwijde coronabeleid. Met name de introductie van het omstreden digitale ID-bewijs, waarvan de coronapas de voorloper had moeten zijn. Klaus Schwab, de voorzitter van het WEF, is bij het Internationaal Strafhof aangeklaagd wegens misdaden tegen de mensheid, vanwege zijn rol in de coronacrisis. Om die reden is het twijfelachtig of de geplande nieuwe datum op 22-26 mei 2022 voor de top in Davos, wel echt doorgang zal vinden.

7Steeds meer handhavers kiezen kant van het volk

Ondanks een verontrustende toename van politiegeweld in veel westerse ‘democratieën’, is er ook een tegenbeweging zichtbaar. Zo zagen we de afgelopen maanden in Frankrijk de politie meedemonstreren tegen de coronapas en de demonstranten beschermen. Dit is een positieve ontwikkeling na het exessieve politiegeweld van een paar jaar geleden tijdens de gele hesjes demonstraties, waarin de politie demonstranten met rubberen kogels en handgranaten zwaar verwondden. In Oostenrijk komt de politie ook in opstand. Politieagenten schreven de minister van Binnenlandse Zaken Gerhard Karner (ÖVP) een open brief, waarin ze hem vroegen de vaccinatieplicht in te trekken. Daarnaast moet er een einde komen aan “de discriminatie van niet-gevaccineerde collega’s”.

Ook in Nederland schreef BlueTruth, een organisatie van verontruste politiemedewerkers, een open brief om mensen te wijzen op het juridisch kader, waarvan de grenzen met het coronabeleid worden overschreden. Naast Nederland zien we ook in andere landen dat militairen en veteranen opstaan om het volk, met name tijdens demonstraties, te beschermen. Deze ontwikkeling is wellicht het meest hoopgevend, omdat het tirannieke beleid waarbij de machthebbers zich steeds minder aantrekken van de (grond)wet en internationale verdragen, alleen mogelijk is zolang zij het geweldsmonopolie behouden. Zodra handhavers in groten getale de kant van het volk kiezen betekent dit het einde van de tirannie.

8National Guard in 50 Amerikaanse staten gemobiliseerd

In 50 staten van de VS is de National Guard gemobiliseerd. Het gaat om 15.000 militairen. Volgens het officiële verhaal om te ondersteunen bij de Covid-crisis. Maar deze gigantische militaire operatie kost veel geld en kan overduidelijk niet maandenlang blijven voortduren. Om die reden kan men zich afvragen wat er werkelijk achter dit plan schuilgaat. Staat er iets te gebeuren, waarbij de burgermilities een rol spelen? Een andere opvallende ontwikkeling is de enorme betonnen muur rondom het witte huis in Washington DC. Volgens een woordvoerder van het Witte Huis omdat er “een normaal onderhoudsbouwproject gaande is bij de North Fountain voor het Witte Huis”. Volgens factcheckers hebben de gemobiliseerde National Guard en de muur rond het Witte Huis niets met elkaar te maken. De muren suggereren echter dat er meer aan de hand is dan een constructie, die normaliter wordt afgezet met doorzichtige bouwhekken. Het lijkt eerder op een toenemende beveiliging van het presidentiële centrum.

Andere bronnen wijzen op de afscheiding van de Republiek van de Verenigde Staten en het grondgebied in het District van Columbia, dat een eigen jurispredentie en aparte status heeft. De muur om het politieke centrum in DC zou deze natiestaat afsluiten van de andere staten.

Ook in andere landen zien we dat parlementsgebouwen extra worden beveiligd. Het Canadese parlementsgebouw wordt grondig verbouwd en extra beveiligd. Voor het Binnenhof zijn plannen voor een ingrijpende verbouwing en de terugkeer van de volledige hofgracht, om het gebouw beter te beschermen tegen een aanslag.

https://twitter.com/DeBlauweTijger/status/1489164345263149057

9Evergrande leidt miljarden verliezen

De Chinese vastgoedontwikkelaar Evergrande heeft de opdracht gekregen 39 gebouwen in een Chinees resort te slopen. De 39 gebouwen maken deel uit van Evergrande’s gigantische Ocean Flower Island-project in Hainan, waarin het bedrijf de afgelopen zes jaar bijna 13 miljard dollar heeft geïnvesteerd. De door de crisis getroffen Chinese vastgoedgigant Evergrande heeft de handel in zijn aandelen in Hong Kong opgeschort, terwijl investeerders wachten op nieuws over het herstructureringsplan. De verklaring aan de beurs gaf geen reden voor de handelsstop.

Deze crisis kan men niet los zien van de ‘geheime oorlog’ tussen het Westen en de Chinese Deep State. Het houdt eveneens verband met het incident met Evergrandes vastgelopen schip Evergreen. Het is onderdeel van een cruciale machtsovername, waarbij illegale handel zoals kinder- en heroïnehandel een halt wordt toegeroepen. Met de coup in Myanmar (Birma) en daarna de machtsovername in Afghanistan — de twee belangrijkste landen voor de verbouwing van papaver ten behoeve van heroïneproductie — is een belangrijke inkomstenbron van de Deep State afgesneden.

10De misbruik-beerput door BN’ers gaat open

Het seksueel misbruik van jeugdige kandidaten van The Voice, waarvan meerdere slachtoffers aangifte hebben gedaan tegen een aantal prominente BN’ers, is slechts het topje van de ijsberg. De #Metoo-beweging beperkt zich duidelijk niet tot het seksueel misbruik in de entertainmentindustrie in Hollywood. Achter de glitter en glamour van de wereldwijde film- en muziekindustrie gaat een duistere wereld schuil van ernstig kindermisbruik, adrenochromegebruik en occulte rituelen.

Met de recente onthullingen van de Nederlandse celebrities worden ook de foto’s met satanische symboliek door een breder publiek gedeeld. De onthullingen kunnen gezien worden als onderdeel van een wereldwijde ontwaking en de bewustwording van de krachten achter de schermen.

> Volg Ella Ster nu ook op Telegram: https://t.me/ella_ster

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Dit artikel kwam tot stand met hulp van input door Karel. Artikelen mogen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Steun Ella Ster met Petje Af
Share.

About Author

Comments are closed.