Men hoeft geen geleerde te zijn om te zien dat er iets heel erg mis is in de wereld. De conflicten in het Midden-Oosten en Palestina worden steeds gewelddadiger, Europa wordt overspoeld door hordes vluchtelingen, aanslagen zorgen voor het zwaarder bewapenen van de politie, inkomensverschillen worden steeds groter, banken dreigen steeds weer om te vallen, aandelenbeurzen kelderen omlaag en zo zijn er talloze andere factoren die zorgen voor een groeiende onvrede. Veel mensen zullen beamen dat er iets MOET veranderen. We lijken een breekpunt te bereiken, waarop het elastiekje, dat al heel lang gespannen staat, gaat breken.

Wat voor de meerderheid van de mensen echter verborgen blijft, is dat er achter de schermen een wereldwijde oorlog woedt. Deze oorlog wordt niet benoemd in de reguliere kranten of op de tv. Het is de oorlog van de Cabal tegen de mensheid. Een strijd tussen het goed en het kwaad, die al heel lang speelt, maar waarvan we nu midden in de eindstrijd zitten. En het is erop of eronder.

De verborgen agenda van de Cabal

De Cabal (de heersende schaduw-elite) wil simpelweg de planeet Aarde voor zichzelf hebben. Door totale controle op de financiële wereld. Door het bezitten van alle grote corporaties. Door de wereld te besturen volgens hun Nieuwe Wereld Orde (NWO), een nieuwe werelddictatuur gebaseerd op een fascistische ideologie. Een deel van de Cabal wil zelfs een groot deel van de mensheid niet op deze planeet. Dat klinkt ongelovelijk hard, maar het is een feit waar sommige Cabal-leden openlijk voor uitkomen. Zij willen 90% van de bevolking uitroeien en de overgebleven 10% gebruiken als slaaf.

Streven naar een eerlijke wereld

De mensheid wil hun vrijheid terug en in vrede en harmonie leven. 99% van de mensheid wil geen oorlog meer. Men wil een herstel van de rechtsstaat en een veroordeling van de grootste criminelen – de drijvende krachten achter alle aanslagen en oorlogen – die tot nu toe boven de wet blijken te staan en vooralsnog vrijuit gaan voor hun oorlogsmisdaden. De mensheid wil een eerlijke wereld. Eerlijke verdeling van de rijkdom. Het armoedeprobleem in de wereld oplossen. Bovendien een einde aan het vernietigen van het milieu en uitputten van de grondstoffen van moeder Aarde.

We staan dus op een keerpunt, of eigenlijk een afslag naar links of naar rechts. Dit betekent dat óf de Cabal gaat zegevieren (de 1% ten koste van de 99% van de wereldbevolking), óf de mensheid wint deze strijd en zal een welvaart en vrijheid krijgen die ongekend is. Het laat zich raden wat de 99% van de wereldbevolking zou kiezen. Dat is dus 7 miljard mensen tegen een (in de kern) kleine groep Cabal-leden. Dat moet de mensheid gemakkelijk kunnen winnen. Toch is het nog geen gelopen race. Waarom is dat eigenlijk?

Cabal als machtige Goliath

  1. De Cabal zijn de machtigste en rijkste families op aarde. Ze zijn bovendien wereldwijd geïnfiltreerd in de top van invloedrijke organisaties, zoals de NAVO, Verenigde Naties, Wereldgezondheidsorganisatie, Centrale Banken, etc. Ze staan tevens aan de top van grote multinationals in onder andere: de olie-industrie, voedselindustrie, wapenhandel en media. Alleen al Rothschild bezit 53% van het kapitaal op aarde. Daardoor hebben ze veel macht en middelen. Ze kunnen legers, politici en verkiezingen ‘kopen’. Ze kunnen tegenstanders kapot procederen of ze kopen rechters en de justitietop om. Ze financieren pedonetwerken om politici mee te chanteren. Of ze betalen grote sommen geld aan huurmoordenaars om degene die niet omgekocht kunnen worden uit de weg te ruimen. > Lees hier over de Duistere Transnationale Beveiligingsstaat
  2. De Cabal bezit ook alle Main Stream Media, de reguliere kranten en televisiekanalen. Wereldwijd. Ze hebben zelfs controle over een groot deel van de alternatieve media op internet. Daarnaast hebben ze duizenden trollen in dienst die opzettelijk disinformatie verspreiden en eerlijke journalisten zwart maken. Volgens insiders wordt er 7 miljard per jaar besteed om deze machine te laten draaien. Daardoor hebben veel mensen geen idee wat er werkelijk achter de schermen speelt.
  3. De Cabal heeft zich al honderden jaren kunnen voorbereiden. Ze wisten al heel lang dat deze eindstrijd er ging komen. Ze hebben het financiële systeem zo ingericht dat mensen afhankelijk zijn geworden van banken en overheden, een groot deel van hun inkomen afstaan aan de Cabal (via belastingen) en niet meer zelfvoorzienend zijn.
  4. Alleen degene aan de top van de piramide heeft het totaaloverzicht. Er wordt heel veel informatie verborgen gehouden. Zelfs mensen in hoge posities zien vaak maar een klein stukje van de hele puzzel. Met het totaaloverzicht (ten minste van hun eigen systeem) heeft de Cabal-top een enorme voorsprong.

Kennis is macht

Als de meerderheid van de mensen zouden begrijpen wat er achter de schermen speelt en zich als een blok tegen de Cabal zouden keren is het over en uit. Dan is ‘De val van de Cabal’ een voldongen feit. De kans dat de mensheid, de 99%, glansrijk uit deze strijd komt is dan ook groter dan dat de Cabal’s Nieuwe Wereld Orde NWO wordt ingevoerd. Maar dan is het wel noodzakelijk dat mensen begrijpen wat er op het spel staat. Welke spelletjes er gespeeld worden. Wat er verborgen wordt gehouden. Welke misdaden door de Cabal worden gepleegd. En vooral: Wat we kunnen doen om de Cabal te verslaan.

Een glorieuze overwinning

Volgens verschillende journalisten en klokkenluiders die ‘dicht op het vuur zitten’ en dagelijks insiders binnen de top van allerlei organisaties spreken is het verlies van de Cabal bijna een voldongen feit. Zo zei Benjamin Fulford laatst: “We zijn er bijna, we kunnen bijna de overwinning grijpen.” En even later: “Nog één duwtje en dan kunnen we deze hobbel nemen.” (lees samenvatting van dit interview hier) Ook David Wilcock is al jaren optimistisch over het verslaan van de Cabal. Hij schrijft en spreekt al jaren over geplande massa-arrestaties en de vele deserteurs binnen de illuminati: “Het ziet er niet naar uit dat de Cabal genoeg steun of financiële middelen heeft om een succesvol tegenoffensief te bieden. Ze weten dat het komt en hun plannen zijn meer gericht op vluchten dan om te blijven en het tegemoet te zien.” (lees hier zijn commentaar van 8 februari 2016) Oud-militair Drake Bailey is persoonlijk betrokken bij de voorbereidingen van dit massa-arrestatieplan en begin dit jaar zegt hij optimistisch: “De betrokkenen van Het Plan zijn goed op de hoogte van alle achtergronden die een rol kunnen spelen bij wat er gaat plaatsvinden. Dat  ga je binnenkort zien. De uitvoering van Het Plan gaat zo goed als beginnen. Doe je gordel alvast maar om.” (Het Plan)

Wat kun jij ondertussen doen?

Een van onze machtigste wapens is het internet waarmee we informatie kunnen delen. Daarom is deze blog gestart. Om mensen te informeren, zowel de beginners die hier voor het eerst iets over willen lezen, als ingewijden die de laatste intel willen ontvangen die wereldwijd en razendsnel via allerlei internetkanalen wordt gedeeld en verspreid.

Ella Ster*

Artikelen door mij geschreven mogen elders gepubliceerd worden mits de auteur duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan een link naar mijn website komen: www.ellaster.nl

Meer weten? Lees het gerelateerde artikel Wie is de Cabal?

Share.

About Author

Comments are closed.