Cosmic Voice radioshow van Drake Bailey en Thomas Williams van 27 april 2016

0

Samenvatting van de wekelijkse radioshow van Drake Bailey en Thomas Williams van 27 april 2016, over allerlei politieke, juridische, militaire en kosmische zaken. Tijdsaanduiding van de audiolink aangegeven met [00:00 minuten:seconden] De belangrijkste onderwerpen:

18:45   Elk individu is een portaal met een directe verbinding met de schepper, ook wel God of Allah genoemd, of andere benamingen die er aan gegeven worden. Wij moeten de wijze waarop we dingen benaderen veranderen. Ongeacht welke religie: moslim, jood, christenen, wat dan ook. Al deze geloofssytemen zijn (door de Cabal) bedacht.

23:30   Er was ooit in de geschiedenis de ‘oorlog van de goden’ en dat was een smerige. Deze heeft toen bijna de hele mensheid uitgeroeid. Als een gevolg zijn er op aarde nog steeds plekken waar vanwege vulkanisch glas niks kan groeien, en dat verspreid ligt over een uitgestrekt gebied van duizenden en duizenden kilometers. Dit was het gevolg van een nucleair wapen, niet bepaald in lijn met onze officiële geschiedenis van holbewoners. “Zoek het maar op: vulkanisch glas in de Sahara-woestijn. Kijk maar hoe groot het is, het is enorm. En er zijn allerlei kleuren, wat betekent dat er verschillende type atomische wapens zijn gebruikt.”

24:30   Er komt geen financiële crash, maar een langzaam uitdoven van de economie, in het ergste geval ten minste.

31:45   Volgens Drake wordt het weer al sinds de jaren ’40 gecontroleerd door onder andere de Nazi’s vanuit de Zuid-Pool.

33:00   De meeste mensen hebben wel van Project Paperclip gehoord. Maar ook van Project Paperclip 2.0 en 3.0? Drake refereert naar plotselinge verdwijningen van mensen, bijvoorbeeld als gevolg van buitenaardse ontvoeringen in samenwerking met anderen. De mensen die langskwamen waren doorgewinterde Nazi’s. Toen verschenen er anderen op het toneel. De Scherff-familie werd de Bush-familie. Zij brachten goud en allerlei patenten van exotische gereedschappen mee. Ze hadden de leiding daar waar ze vandaan kwamen en namen de leiding toen ze naar de VS kwamen. Als je denkt dat het Derde Rijk al wat was, zou je moeten zien wat ze voor het Vierde Rijk voor ogen hadden.

1:11:00   Dit jaar wordt volgens Thomas Williams het jaar van de apocalyps, dat betekent geen armageddon, maar de openbaring van dat wat verborgen is. We hebben vandaag de dag al veel van het verborgene onthuld zien worden.

Hij voorspel dat er de komende weken en maanden veel info naar buiten gaat komen die mensen leuk zullen vinden, maar ook informatie die onaangenaam gevonden zal worden. Het kan indruisen tegen bepaalde opvattingen of een bepaald persoon of groep die je volgt. Maar het is wat het is. Thomas hoopt dat luisteraars zich mentaal voorbereiden, want veel zaken zullen de komende weken en maanden onthuld gaan worden. Sommige informatie zal velen choqueren en het beeld over sommige mensen zal bijgesteld moeten worden.

1:14:00   Achter de schermen werken er echter veel mensen (toe naar de apocalyps), meer dan Thomas en Drake zich gerealiseerd hebben. Specialistische mensen wachten op bepaalde dingen die staan te gebeuren.

1:15:00   Thomas doet geen oproep tot gewelddadig verzet, maar raadt aan een voorbeeld aan Gandhi te nemen die de Indiase bevolking motiveerde om een vreedzaam verzet van burgerlijke ongehoorzaamheid (non-compliance) te voeren. Als we hun spelletje niet meer meespelen, zijn ze uitgespeeld.

Ze kunnen geen 150 miljoen mensen arresteren, ze hebben niet de mankracht, noch het kapitaal en noch de steun om dit te kunnen doen.

1:17:00   De machtsstructuur is ingestort. De illuminati bestaat niet meer in de oude vorm, er zijn alleen nog facties. Deze facties (Nazi’s, Zionisten, Jezuïeten) vechten niet alleen met elkaar, maar ook onderling binnen hun eigen factie.

Er zijn allerlei mensen die pleiten om de macht op te geven, maar we zitten opgezadeld met een groep psychopaten die op geen enkel onderhandelingsvoorstel ingaan. Ze hebben alles te verliezen en kunnen nergens naar toe vluchten. Ze kunnen de planeet niet meer verlaten, noch naar de ondergrondse bunkers. Ze hebben niet meer de technologie om te ontsnappen, noch hebben ze de technologie om grootschalige chaos te veroorzaken. Te veel mensen zijn geïnfiltreerd om dit te voorkomen.

Thomas denkt dat we ontzettend dicht bij het tipping point (kantelpunt) zijn, misschien bevinden we ons er al middenin.

1:38:00   De diepte van een aardbeving laat zien of deze veroorzaakt was door HAARP of niet. Rond de 10 duizend (feet?) is het kenmerk van een gefabriceerde aardschok.

1:45:00   Vraag: Waarom claimt geen enkel land het grondgebied in Antarctica en waarom kan de rest daar rustig  zijn gang gaan?
Drake: “Omdat ze het niet willen opnemen tegen de Nazi’s. Er is blijkbaar een Nazi-basis daar. Geavanceerde Nazi technologieën van hoog niveau zijn destijds gestolen en daar gebracht. Alles behalve de Nazi Bell, maar wel inclusief transhumanistische individuen, deze worden ‘drones’ (biologische robots) genoemd en doen precies wat hen verteld wordt. Niemand wil z’n vingers daar aan branden, maar over een paar jaar zal dat anders zijn en zal de boel daar opgeschoond worden.

1:55:00   Anna von Reitz noemt het verzilveren van de geboorteaktes een vorm van oplichting. Drake is het daar niet mee eens en daagt haar uit om met bewijsmateriaal te komen. Anna von Reitz heeft volgens Thomas nauwe banden met het Vaticaan en de Jezuïeten, degene die uiteindelijk de geboorteaktes beheren.

2:10:15   De straling van tablets en WIFI is schadelijk, net als elke andere EMF-bron (EMF = electromagnetisch veld) en beïnvloed de concentratie. Het hangt er ook vanaf af hoeveel je er aan wordt blootgesteld, maar je moet goed onthouden dat alle kinderen de hele tijd ‘ingeplugd’ zijn.

Je hebt ook de continue straling van de flatscreens. Je moet het contrast en de kleuren aanmerkelijk terugdraaien in je instellingen.

Daarnaast heb je steeds meer blauw licht, dat geneutraliseerd moet worden met geel. Men gebruikt dit blauw licht nu om straten te verlichten, maar men moet er terughoudend in zijn, gezien het doel dat men voor ogen heeft. Blauw licht vermindert namelijk het vermogen tot denken.   

2:16:00   Thomas voorspelt dat de dood van Prince niet de laatste zal zijn onder de entertainers en dat er meerdere zullen volgen. Hij maakt de vergelijking met de bankiers die een paar jaar terug verzelfmoord werden. Sommige van deze bankiers hebben daadwerkelijk zelfmoord gepleegd. Volgens Thomas worden er van iedereen zeer uitgebreide documenten bewaard met allerlei privégegevens: emails, bancaire transacties, download en browser geschiedenis, etc. Als daar informatie tussenzit die mensen ernstig in verlegenheid kan brengen zoals het downloaden van porno, kan dat een pressiemiddel zijn om mensen tot zelfmoord aan te zetten. Sommige bankiers zijn echter geduwd of op andere wijze vermoord.

Hetzelfde is ook gaande in de filmindustrie, waar de acteurs, in ruil voor roem en rijkdom, bepaalde zaken voor hun betaalmeesters hebben moeten doen, waarmee ze later gechanteerd konden worden. Hij verwacht de komende weken of maanden dan ook meer sterfgevallen of verdwijningen binnen de entertainmentindustrie.

2:27:00   Vraag: “Is Trump, of een van de andere presidentskandidaten, op de hoogte gebracht van Het Plan?”
Drake: “Tot op zekere hoogte, en ik ga niet meer zeggen of in welke mate. Dat is alles wat ik wil zeggen.”

2:33:00   Drake adviseert om twee weken voedsel en water op voorraad te hebben en evt. een moestuin.
Er zal geen plotselinge of overweldigende ineenstorting zijn, dat wordt niet toegestaan en zal niet gebeuren. Te veel mensen hebben geïnvesteerd en bepaalde belangen, dat een plotselinge neergang niet geoorloofd zal worden. We kijken uit naar een langzame uitdoving (van het systeem) en een langzame waardevermindering van de dollar. Op een bepaalde onderwaarde, zullen treasury certifcaten ingebracht gaan worden. Dit zijn waarde-instrumenten, in plaats van de huidige schuldinstrumenten en zullen veel meer waarde vertegenwoordigen. Drake verwacht dat als resultaat levensmiddelen drastisch in prijs verlaagd zullen gaan worden.

[Drake is onderdeel van de Freedom Movement, losse van elkaar onafhankelijke groepen die toewerken naar de ontmanteling van de heersende schaduwelite en arrestatie van deze Cabal (illuminati/New World Order).

Drake is oud-militair en had een zeer hoge positie binnen het Amerikaanse leger. Hij is nu woordvoerder en contactpersoon van de Positive Military, US Militia, klokkenluiders binnen het Pentagon, CIA, FBI, en staat in contact met allerlei andere Amerikaanse en internationale overheidsorganisaties.]

E*

Audiolink van Cosmic Voice radio-uitzending van 27 april 2016

Share.

About Author

Comments are closed.