‘De mensheid losgekoppeld’, Humanity Unplugged radioshow van Thomas Williams, deel 1.5

Dit deel uit de serie Humanity Unplugged (De mensheid losgekoppeld) op basis van een speciale radio-uitzending van Thomas Williams, gaat over het astrale gebied en de droomtijd. Hierin wordt ook uitgelegd waarom de Cabal er belang bij heeft om ons in een lage trilling te houden en hoe we daar los van kunnen komen. Om het aspect omtrent de verschillende lagen (astrale, etherische en mentale lagen) te kunnen begrijpen, is het aan te raden minimaal deel 1.2 uit deze serie te lezen die gaat over de kosmos, de schepping en de ontwikkeling van de mens.

Het astrale gebied en droomtijd

Boven het etherische gebied bevind zich het astrale gebied, dat door de imbalans in tweeën is verdeeld. Het lagere astrale gebied bestaat alleen uit G-materie en het hogere astrale gebied bestaat uit F- en G-materie. De soorten die toegang hebben tot hun hogere astrale lichamen zijn superzoogdieren zoals: olifanten, dolfijnen en de Homo sapiens. Maar door onze speciale capaciteiten beschikken wij over de mogelijkheid om de vier lagen boven het astrale gebied te ontwikkelen, die bekend staan als de 4 mentale lagen.

Het lagere astrale gebied is waar de vampieren, de onstoffelijken, de demonische en de ‘loosh cultivatie-fabrieken huizen. Hier wonen de mensen als ze vechten in hun droomtijd, omdat hun ontwikkeling tot het hogere astrale en de 4 mentale lagen nog niet is afgemaakt of wordt geblokkeerd.

Wanneer je in de droomtijd komt, is het je ziel die er heen gaat. Niet het ‘voertuig’ (lichaam), want het lichaam verzorgt een beschermende veiligheidszone. Noem het ‘vrije wil’ of het ‘psi veld’ waarover ik het al eerder heb gehad. Tenzij het op de één of andere manier bezeten is geraakt. (Dit is waarom ik, Drake, Tanaath en Sunfire hebben gewaarschuwd voor ‘channellen’. Het is mogelijk dat iemand in de fysieke wereld bezeten raakt door een wezen uit de astrale wereld. En nu je weet er in die astrale wereld wonen, kun je daaruit ook afleiden dat de informatie die verkregen wordt door middel van channeling, hoogstwaarschijnlijk vervormd is (net als ‘RA en zijn Wet van Eén’-onzin). Dus wanneer de ziel afgesneden wordt tijdens het doorlopen van de 7 kanalen, gaat het naar de helse werkelijkheid (het lagere astrale gebied) en komt dan in situaties waarin het heftig wordt aangevallen.

Velen zullen zich het vechten of het moeten wegrennen of vluchten voor iets binnen de droomtijd herinneren, maar je kunt ook wel eens in de verschrikkelijke situatie terecht zijn gekomen dat je ziel bijna dood was, waarbij je ineens wakker werd, recht overeind schoot of om je heen sloeg, geheel of gedeeltelijk wakker, zwaar ademend of emotioneel van streek.

De oorzaak van deze ervaringen is dat je ziel letterlijk bijna dood ging en heel snel terug in het lichaam  moest duiken voor de bescherming die het fysieke voertuig biedt. Je kunt je misschien nog herinneren dat je wakker was, maar niet in staat om te schreeuwen of te spreken. Dit verlammingsverschijnsel is gedeeltelijk te wijten aan het feit dat de ziel nog niet volledig terug was in het lichaam, waardoor de hersenen onvoldoende waren geactiveerd om goed te kunnen functioneren. Soms lukt het de ziel niet om snel genoeg terug te keren in het lichaam, waardoor ook het fysieke voertuig niet kan overleven. Dit is vrijwel altijd de oorzaak als mensen sterven in hun slaap.

Wat gebeurt tijdens de slaap; een goede nachtrust is de manier van het lichaam om giftige stoffen op te ruimen en is het moment dat de ziel vertrekt. Wanneer we in slaap vallen, zijn het fysieke voertuig en de ziel een eenheid. Op het moment dat het lichaam in de ruststand terecht komt en ook de hersenactiviteit minimaliseert, trekt de ziel erop uit.

Dat verklaart ook waarom men zich zo weinig kan herinneren van de droomtijd; de hersenen zijn voornamelijk bezig de belangrijkste functies van het lichaam in stand te houden. Wanneer de ziel weer terug komt, gaan de hersenen ook weer volledig werken en de ziel komt, uiteraard, weer volledig naar binnen. Je wordt alleen maar wakker op het moment dat de ziel weer volledig in het lichaam zit. Maar het is ook mogelijk dat er, tijdens het half wakker zijn, iets van een bewuste herinnering boven komt, die je wanneer je volledig wakker bent, weer op kunt roepen. Als de ziel, om aan de astrale roofdieren te ontsnappen, te snel naar binnen is gegaan, is het vrijwel onmogelijk de herinnering weer op te roepen en is alleen het angstgevoel nog aanwezig. Velen zullen deze ervaring herkennen, maar hebben geen idee waardoor het komt. Dit is de verklaring.

Een andere reden is dat de ziel wellicht is betrokken bij geheime missies waardoor het een veiligheidskwestie wordt in de waaktijd, waarbij mensen hun verhaal aan andere mensen of wezens vertellen of aan machines die in staat zijn door middel van telepathie gedachten te lezen.

Het hebben van geen of weinig herinnering bij het ontwaken, kan op twee manieren worden verbeterd. Veel mensen hebben ongewone slaappatronen waarbij ze wel drie keer per nacht wakker worden. De eerste droom wordt dan nog herinnerd, maar in de ochtend is deze compleet vergeten. Je lost dit op door even op te staan, de droom meteen op te schrijven en daarna weer te gaan slapen. Het kan een raadsel zijn dat je in de waaktijd moet ontcijferen, dus schrijf zoveel mogelijk op.

Bij de tweede manier om de (droom)herinnering te verbeteren, is het belangrijk om in met jezelf in contact te blijven, door het lichaam en de ziel samen te laten smelten dankzij je eigen spirituele groei. Je kunt zo in de waaktijd gemakkelijker toegang krijgen tot de ontbrekende informatie. Hoewel toegang tot de informatie in droomtijd voorheen zwaar werd geblokkeerd, is het nu veel toegankelijker. Denk terug aan mijn eerdere informatie over het beperken van jezelf en pas die kennis toe.  

Het lagere astrale gebied wordt in aardse termen gedefinieerd als de ‘hel’. Het hogere astrale gebied bevat een gelukzalig aspect en wordt beschreven als ‘hemel’. De terminologie komt uit het astrale gebied.

Mijn theorie hierover is, dat degenen die hier vastzitten, en dit is nog niet bekend, hebben óf hun menselijke evolutionaire cyclus niet volmaakt of zijn hierin tegen gewerkt, óf zijn binnen hun evolutionaire cyclus naar beneden getrokken in de fysieke, etherische en lagere astrale gebieden. Dit zijn de drie gebieden (met lagere trilling – red.) waar zij controle over hebben en die voor hen gemakkelijk zijn te manipuleren. Weet je nog dat ik eerder zei dat maar weinigen de mentale gebieden bereiken? Als iemand de mentale laag eenmaal heeft bereikt, is het heel moeilijk hem nog van zijn pad af te krijgen.

Dus wat was hun plan en hoe is het gerealiseerd?

De hoeveelheid mensen en dieren die zijn vermoord, is dé manier geweest om de mensheid te onderwerpen en vast te houden in de drie lagere gebieden. Er zijn eindeloze oorlogen gecreëerd, met als enig doel het voeden van de machine met ‘loosh’ en hierdoor zijn miljarden mensen niet in staat geweest de mentale gebieden binnen hun evolutie te bereiken waar de echte vooruitgang voor de ziel en lichaam plaatsvindt. Naar mijn mening is dit hoe het is gegaan.

Het probleem kan alleen worden opgelost door wezens die door de zeven cycli van zielsgroei zijn gegaan en die zichzelf gedeeltelijk opofferen door hier terug te komen om het te herstellen. Toen ze hier eenmaal waren konden ze ook lesgeven binnen dit systeem, waarmee de verhalen van de wezens als Jezus, Boeddha en Krisjna en een heleboel anderen wordt verklaard. Ze zijn hier op belangrijke momenten gekomen om het systeem af te breken. Waarmee tegelijkertijd het menselijk bewustzijn werd verhoogd tot een niveau waarbij uitbraak en doorbraak bereikt kon worden. Zo kan gekeken worden naar, of een beschrijving zijn van, wat op internet ‘The event’ wordt genoemd.

Originele tekst van Thomas Williams | vertaling Cassandra de Wit, Ella Ster* | ellaster.nl

> Beluister online of download MP3 met muziek

Listen to “The Humanity Unplugged show” on Spreaker.

De Mensheid Losgekoppeld-serie

>  Deel 1.1: De misvattingen van de kosmos, onze positie binnen ons universum, de Matrix en het beperkende denken van de mens.
>  Deel 1.2: De kosmos, de schepping en de ontwikkeling van de mens
>  Deel 1.3: De geboorte, de dood en reïncarnatie
>  Deel 1.4: Het herstel van GNA, zodat de mensheid zich weer kan verbinden met het Hogere Zelf

Vervolg:
>  Deel 1.6: De aanval op de Matrix

Share.

About Author

6 reacties

 1. Die man gooit er telkens vreemdere berichten uit.
  In mijn optiek is het gewoon een misleider, een vervormen van waarheden en een afleiding van het juiste pad.

  Vampieren? lol
  Vechten in je droom wat betekend dat je aan het vechten bent in de “lagere?” astrale wereld. lol
  Ze hebben controle over de lagere trillingen? lol
  (zomaar een paar dingen die hij heeft geroepen, ik vermoed dat ik nog wel even kan doorgaan…)

  niet mijn kopje thee…

 2. Vaak vind ik jullie artikelen goed, maar deze slaat kant nog wal en bevat fouten.
  Hersenactiviteit laag tijdens slaap? Daar klopt niks van. De hersenactiviteit tijdens de REM-fase is zelfs hoger dan overdag, als we actief zijn. In andere fase is ook de hersenactiveit niet heel laag. Channelen is slecht, wat een bangmakerij, misschien als je zelf een lage vibratie hebt, maar de meeste mensen die chanellen zitten al in een hogere vibratie waardoor de lagere vibratie hen niks kan doen. Dit stuk is helaas weinig onderbouwd…..

  • Ella Ster on

   Het gaat om de hersenactiviteit bij het in slaap vallen, in dit artikel aangeduid als stadium 1, ‘poezeligheid’:
   https://www.slaapinfo.nl/wat-is-slaap/

   Niet alle channelings zijn per sé slecht, maar veel feel-good channelings online komen wel uit de koker van de ‘agencies’ en hun AI’s. Sommige mensen willen hier echter geen afstand van nemen, omdat het een vorm van escape is, ondanks de vage beloftes die eigenlijk nooit werkelijkheid worden. Voor mij heeft een bericht (gechanneld of niet) alleen waarde als ik merk dat het mij bekrachtigd en aanzet tot positieve acties. Indien dit niet gebeurd, maar er een boodschap in zit dat de macht (en autoriteit) buiten mezelf ligt, hecht ik er geen waarde aan.

 3. Ik zie in deze artikelen parallellen met het Esoterisch Christendom, daarin wordt verteld hoe Jezus tijdens zijn hemelvaart de zielen uit de lagere sferen meetrok naar dehogere met zijn enorm krachtige energie.
  Jozef Rulof schrijft in zijn boeken ook over de sferen en hoe die ten goede (lichtsferen) of ten kwade (donkere) sferen de aardse mens beinvloeden. Fijn om ook wat actuele artikelen over dit onderwerp te lezen, hartelijk dank Ella.

 4. waar ik wel moeite mee eb is het vernietigen van de ziel, naar mijn idee is de ziel eeuwig, al kan een ziel misschien wel gevangen zitten in lage sferen, maar door hard aan zichzelf te werken en mbv de hogere sferen kan je weer stijgen, maar goed dat is wat ik heb meegkregen en wat bij mij binnenkomt als waarheid.

  • Dit is grappig genoeg precies de informatie waar ik zelf ook over twijfel en met ons velen anderen. Ik hoop eigenlijk dat het ook niet klopt. Misschien gaat het hier om iets anders, het astrale lichaam bijvoorbeeld? Ik sta in ieder geval open voor een andere waarheid.