Dr. Boyd E. Haley was hoofd van de scheikunde-afdeling aan de universiteit van Kentucky. Hij vond niet alleen de hoofdoorzaak van Alzheimer en autisme, maar ontwikkelde ook een zeer effectieve kuur. Met zijn middel helpt hij duizenden kinderen met autisme, waarbij de symptomen geleidelijk aan verdwijnen. Er zijn zelfs gevallen bekend waarbij kinderen geheel zijn hersteld, zelfs in het geval van een ernstige vorm van autisme.

Totdat de Amerikaanse Voedsel- en Medicijnen Autoriteit FDA (Food and Drugs Administration) roet in het eten gooit en eist dat het middel van de markt wordt gehaald. Dr. Boyd Haley is ervan overtuigd dat de FDA en de CDC (Centre of Disease Control) niet handelen in het belang van de burgers, maar alleen de belangen van de farmaceutische industrie dienen.

“Het is erg frustrerend dat ons incompetente en gebroken systeem veroorzaakt dat een oplossing niet in handen komt van wanhopige mensen. (…) Er is niet alleen sprake van een stel satanische psychopaten die alles besturen, het gaat ook om collectieve onwetendheid.”

Sarah Westall

Alzheimer wordt veroorzaakt door kwikvergiftiging

Dr. Boyd HaleySarah Westall sprak met dr. Boyd Haley, een chemicus van wereldklasse die zich heeft gespecialiseerd in het bestuderen van de impact die zware metalen hebben op zenuw-, hersen- en lichaamsweefsels. Hij vertelt eerst over zijn onderzoek naar Alzheimer, dat de aanleiding was voor zijn latere onderzoek naar autisme en vaccinaties. Tijdens het Alzheimer-onderzoek ontdekt hij dat er, in vergelijking met normaal hersenweefsel, opmerkelijke verschillen zichtbaar zijn in de biochemie van het hersenweefsel van Alzheimer patiënten. In een volgend onderzoek bekijkt hij met zijn team of zware metalen de effecten van Alzheimer kunnen nabootsen. De onderzoeksresultaten laten een heel helder beeld zien: kwik veroorzaakt biochemische factoren, die kenmerkend zijn voor Alzheimer.

Kwik wordt toegepast in vullingen en is een additief in vaccinaties. Dr. Haley ziet de overeenkomst tussen de opkomst van de ziekte aan het begin van de twintigste eeuw en de toepassing van kwik in tandheelkunde, pakweg vijftig jaar daarvoor. Alzheimer is in dat opzicht een ‘moderne ziekte’. De ontdekking van de oorzaak, opende ook de weg naar een geneesmiddel. Op dat moment veronderstelt hij nog dat de medische wereld blij verrast zal zijn met deze onderzoeksresultaten, maar dat blijkt helemaal niet het geval.

Er is veel weerstand tegen de bevindingen dat tandheelkundige vullingen voor ernstige gezondheidsproblemen zorgen. Toen hij deze onderzoeksresultaten bekend maakte, kon hij plotseling geen financiers meer vinden voor zijn onderzoek. De FDA en de American Medical Association zijn niet geïnteresseerd in de onderzoeksresultaten. .

Ook vaccinaties kunnen kwikvergiftiging veroorzaken

Zijn onderzoek naar kwikvergiftiging, leidt vervolgens naar het spoor van vaccinaties. Zo doet hij in eerste instantie onderzoek naar militairen die lijden aan het Golfsyndroom. Sommige patiënten hebben echter niet in Irak gevochten, maar deze militairen en piloten hebben wel als overeenkomst dat ze allemaal vooraf zijn gevaccineerd. Hij ontdekt een verband tussen het conserveringsmiddel Thiomersal in vaccinaties en de symptomen waaraan de militairen lijden. Een verband dat ook bij autisme is terug te vinden. Uiteindelijk komt hij in contact met belangengroeperingen van autisme-patiënten.

Dr. Haley komt erachter dat Thiomersal – een organokwikverbinding die in vaccinaties wordt gebruikt om de houdbaarheid te verlengen – nog veel giftiger is dan pure kwik. Daarnaast ontdekt hij dat de FDA de data van onderzoeken, waaruit blijkt dat Thiomersal (met name voor baby’s en peuters) ontzettend giftig is, jarenlang heeft genegeert. Hij realiseert zich dat deze bevindingen niet goed zullen zijn voor zijn carrière, maar gaat toch verder met zijn onderzoek. Desondanks kon hij zich toen nog geen voorstelling maken van de enorme tegenwerking, alsmede de smaad- en lastercampagne, die het gevolg zou zijn van dat besluit.

Verwijdering van kwik leidt tot enorme gezondheidsverbetering

OSR

Voedingssupplement OSR#1

Zijn onderzoek richt zich vervolgens op het vinden van een samenstelling die het kwik op een veilige manier uit het lichaam kan afvoeren. Daarbij is het van belang dat de stof voorbij de bloed-hersenbarrière gaat, zodat het in de hersencellen kan komen. Het product dat dr. Haley met zijn team uiteindelijk ontwikkelt (op dat moment bekend als OSR#1), is een voedingssupplement dat een anti-toxische werking heeft. De zware metalen die in de cellen aanwezig zijn, binden zich aan deze stof en worden afgevoerd zonder de nieren te belasten.

Het middel blijkt een opzienbarend effect te hebben op patiënten die gezondheidsproblemen hebben als gevolg van kwikvergiftiging. Het voedingssupplement is een samenstelling van twee goedgekeurde stoffen die in de voedselindustrie worden gebruikt. Het middel heeft geen bijwerkingen en de resultaten zijn verbluffend. Hij heeft een dossiermap vol brieven van enthousiaste ouders die getuigen dat de symptomen van autisme verdwenen, zodra hun kinderen het middel gingen gebruiken. In sommige gevallen verdwenen de symptomen volledig, zelfs bij ernstige vormen van autisme. In andere gevallen verdwenen de symptomen niet helemaal, maar verbeterde de conditie op ‘dramatische wijze’, aldus dr. Haley.

De FDA dwingt dr. Haley om het middel van de markt te halen

De FDA is echter niet blij met het middel en valt zijn kantoor binnen. Negen dagen lang spitten ze elk dossier door om een reden te vinden waarmee ze dr. Haley kunnen aanklagen. Ze zijn uiterst vijandig en behandelen hem als een crimineel. Ze willen hem laten opsluiten. De FDA-medewerkers zijn ervan overtuigd dat hij een illegaal medicijn heeft gemaakt en misbruik maakt van autistische kinderen.

Uiteindelijk kan dr. Haley hen er op basis van de onderzoeksrapporten van overtuigen dat er geen opzienbarende bijwerkingen zijn en het middel effectief is. Toch wordt dr. Haley gedwongen het product van de markt te halen. Het middel mag niet als voedingssupplement in de markt gezet worden, want hun stelling is: “Als een product een ziekte geneest, is het een medicijn.” Het gevolg is dat het middel niet langer meer beschikbaar is voor autistische kinderen. Bovendien moet dr. Haley financiers vinden, voor een uiterst kostbaar en langdurend medisch onderzoek, om het product als medicijn te laten goedkeuren. Daardoor kan het pas na jaren op de markt gebracht worden. Het supplement is inmiddels al negen jaar niet meer beschikbaar.

Dit zijn mensenrechtenschendingen.”

Sarah Westall

De voedsel- en medicijnenautoriteiten zijn niet geïnteresseerd in genezing

Dr. Haley is zeker geen tegenstander van grondig wetenschappelijk onderzoek, om zeker te zijn dat een product veilig gebruikt kan worden. Maar ze hebben inmiddels al duizenden autistische kinderen met succes behandeld. Uit onderzoek blijkt dat het middel veilig is. Desondanks is het toch van de markt gehaald. Nu moeten alle (dure) vereiste procedures worden gevolgd om het als medicijn op de markt te brengen.

De ironie is dat deze strenge normen niet voor vaccins gelden. Die zijn volgens dr. Haley nooit grondig getest. Blijkbaar vindt men het bij vaccins niet nodig door middel van onderzoek aan te tonen dat ze onschadelijk zijn. En dat terwijl dr. Haley miljoenen dollars aan onderzoek moet besteden, om aan te tonen dat zijn voedingssupplement onschadelijk is, terwijl grondig onderzoek allang heeft aangetoond dat er geen bijwerkingen zijn.

Ik weet nu dat de CDC en de FDA niet handelen in het belang van de Amerikaanse burgers. Ik ben van mening dat ze zijn gekaapt door de farmaceutische industrie. De regels en procedures die ze gebruiken, zijn er om de winsten van de farmaceutische industrie te beschermen en niet om de Amerikaanse mensen te helpen.”

dr. Boyd Haley

De mysterieuze dood van ±100 alternatieve genezers die risico’s van vaccinaties blootleggen

Dit verhaal staat helaas niet op zichzelf. Er zijn tal van reguliere artsen en alternatieve geneeskundigen die de risico’s en ernstige bijwerkingen van vaccinaties hebben aangetoond. Niet alleen het verband tussen vaccinaties en autisme, maar ook de link naar ziekten zoals kanker. Alternatieve therapeuten die dit onderzoeken en een middel ontwikkelen dat zelfs vormen van kanker geneest, worden vermoord of sterven op één of andere wijze onder mysterieuze omstandigheden.

Deze artsen of natuurkundige therapeuten worden minachtend ‘kwakzalvers’ genoemd. Hun medicijnen of geneeskrachtige voedingssupplementen worden niet goedgekeurd door de FDA. De plotselinge sterfgevallen, dodelijke ongelukken of moordaanslagen op deze holistische geneeskundigen (inmiddels staat de teller al op 98 verdachte sterfgevallen) doet vermoeden dat hun onderzoek en middelen een bedreiging zijn voor de farmaceutische industrie. De vaccinaties en medicijnen tegen kanker en autisme leveren wereldwijd honderden miljarden euro’s op. Het is helemaal niet in hun belang dat het gevaar rond vaccinaties wordt blootgelegd, noch dat er een geneesmiddel tegen autisme of kanker wordt gevonden.

Het autisme-medicijn komt hoe dan ook op de markt

Als er ‘iets’ met dr. Boyd Haley gebeurt, zal dit niet voorkomen dat het nieuwe autisme-medicijn op de markt komt. De formule is bekend bij meerdere buitenlandse partijen die voorbereidingen treffen om het in diverse landen op de markt te brengen. Het voedingssupplement dat onder de naam OSR(1) of BDTH2 in de handel was, komt als medicijn onder de (generieke) productnaam Emeramide en merknaam Irminix op de markt.

Fase 1 en 2 van de vereiste procedure om het medicijn op de Europese en Amerikaanse markt goedgekeurd te krijgen, zijn inmiddels succesvol afgerond. Het medicijn is (soms onder andere naamgeving) wel in andere landen verkrijgbaar, onder andere in China.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen mogen elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Luister zelf:

> Sarah Westall in gesprek met dr. Boyd Haley, deel 1

> Sarah Westall in gesprek met dr. Boyd Haley, deel 2

Meer informatie:

> Dementie: Oorzaak vaak door medicijngebruik en vaccins…

> Website van dr. Boyd Haley’s bedrijf: emeramed.com

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

7 reacties

 1. The Bilderberg Illuminazi Silent War Against US !!!

  The Worst Genocide the Planet has Ever Known, Deborah Tavares
  https://www.youtube.com/watch?v=rq2QMyXcNeI

  Nasa War Document: http://www.stopthecrime.net/nasa.html SILENT WEAPONS FOR QUIET WARS – A DECLARATION OF WAR UPON A GLOBAL SCALE –

  THEIR PLAN IS HELL ON EARTH
  https://www.youtube.com/watch?v=_SBr5m78LXs

  BREAKING: 5G is a Sterilization & Eugenics Program
  https://www.youtube.com/watch?v=pIYPnOM-SXs

  Deborah Tavares from http://www.StopTheCrime.net

  Santa Rosa, CA Homeless Evicted…. to Harvest Organs?
  https://www.youtube.com/watch?v=sKn1_cXiM9g

  UN Agenda 21 is Now RESILIENCE . . .After the Fires and Deconstructing Humanity – Deborah Tavares

 2. Rob de Graaff on

  Ik lees graag jouw artikelen. Wil je mij een email sturen als er nieuwe artikelen zijn ? Bij voorbaat dank.

 3. Lightworker on

  Iám a diagnose autist from my 15th now Iam over few months 27 😉 I am proud to be aut !! thats the key to the world of Light, yes we can fight against the darkness !! slowly we burn all darkness with the mind of US !! we can send light as attack to them all 😉

 4. Indringend relaas dat ik eerder heb gelezen. Gelukkig zijn er nog genoeg andere alternatieve middelen die hetzelfde effect hebben. Ontgiften, dat is de boodschap. Dat is overigens voor bijna iedereen goed. Ook voor mensen zonder autisme. Goed dat je hier aandacht aan besteedt!

 5. Illuminati Closing Down America – A Video You Need To See (2018 – 2019)