De grootste olifant in de kamer is op dit moment de Duitse patentenwet. De EU werpt zich al decennia op als het politbureau voor de Duitse farmaceutische industrie om wereldwijd hun belangen te verdedigen. Wat twee wereldoorlogen niet voor elkaar kregen, krijgt de EU met de huidige epidemie voor elkaar zonder een kogel af te vuren: middels vaccins en patenten werelddominantie verkrijgen.

Tom Zwitser van Blue Tiger Studio spreekt met dr. Matthias Rath over natuurlijke geneeswijzen versus op patent gebaseerde medicijnen. Het tweede deel van het gesprek gaat over de rol van de Duitsers in de EU en hoe ze niet alleen de belangen van de farmaceutische industrie beschermen, maar ook bepalend zijn geweest voor de huidige vaccinatie-agenda.

Matthias Rath kreeg als arts en wetenschapper bekendheid vanwege zijn baanbrekende ontdekking dat men hart- en vaatziekten en diverse vormen van kanker op natuurlijke wijze kan behandelen. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat men deze ziektes door middel van micronutriënten (vitamine- en voedselsupplementen) kan voorkomen en genezen.

Wetenschappelijk onderzoek naar micronutriënten

Het is al eeuwenlang bekend dat Vitamine C essentieel is voor onze gezondheid. In de VOC-tijd leden veel bemanningsleden aan scheurbuik door het ontbreken van Vitamine C in hun voeding. Vandaag de dag hebben de meeste mensen nog steeds een Vitamine C-tekort. Dat is een van de oorzaken van het ontstaan van hart- en vaatziekten.

Dat we collectief aan een micronutriënt-tekort leiden heeft te maken met de urbanisatie en de moderne voedselindustrie. Door geproduceerd voedsel en het gebrek aan verse groente en fruit in de supermarkten ontbreken essentiële voedingsstoffen, waardoor de meeste moderne mensen een chronisch mineralen- en vitaminetekort hebben.

Een alternatief middel tegen Covid-19

Dr. Rath baseert zich niet alleen op kennis uit boeken, maar doet ook klinisch onderzoek. Zo ontdekte hij de positieve invloed van micronutriënten bij meer dan 50 vormen van kanker. Hij is met zijn team nu gefocust op het coronavirus en ze hebben ontdekt dat micronutriënten infecties kunnen voorkomen, alsmede de reproductie van het virus in de lichaamscellen kunnen tegengaan.

Zijn team ontdekte dat een combinatie van 8-9 micronutriënten een dramatische impact heeft op het coronavirus. Men heeft deze natuurlijke remedie ontwikkeld om te voorkomen dat de mensheid in een vaccinatieprogramma gedwongen zou worden. Er is nu een alternatief beschikbaar. Het onderzoek naar de werking is gebaseerd op wetenschap en bovendien gepubliceerd en peer-reviewed, zegt Dr. Rath.

Regeringen zijn niet geïnteresseerd in de formule die Covid-19 geneest

Dr. Rath’s stichting werkt zonder winstoogmerk. Hun producten zijn er vooral op gericht om ziekten te voorkomen. Ze stellen hun formules gratis ter beschikking aan regeringen en organisaties om de mensheid vooruit te helpen. Ze hebben staatshoofden persoonlijk aangeschreven, maar na een doorverwijzing naar de verantwoordelijke ministeries wordt er meestal weinig mee gedaan.

Sommige regeringen, zoals ook de Nederlandse, reageren überhaupt niet. De Ministeries van Gezondheid opereren in het belang van de farmaceutische industrie en die hebben geen belang bij een natuurlijke remedie. De mensheid wordt daarmee een werkend alternatief voor risicovolle ‘vaccins’ ontnomen.

Big Pharma is winstgedreven en werkt op basis van patenten

Vitamines kunnen niet gepatenteerd worden en zijn daarom niet interessant voor de farmaceutische industrie. Hun businessmodel is gebaseerd op het patenteren van synthetische nieuwe moleculen. Iets dat in de natuur voorkomt kan niet gepatenteerd worden. Daarom moet men bestaande, natuurlijke en werkende geneesmiddelen op moleculair niveau veranderen om het te kunnen patenteren.

Deze gepatenteerde producten zijn hun ‘medicijnen’ en ze verdienen geld met de royalities van deze patenten. De consequentie is ook dat deze industrie alles bestrijdt dat niet patenteerbaar is, ongeacht of het ziekte kan voorkomen of genezen. Daaruit blijkt dat het elimineren van ziektes geen doelstelling is, maar dat men vooral gefocust is op het vergroten van hun marktpositie door alle concurrentie uit te schakelen. Kijk bijvoorbeeld ook naar de rol van John D. Rockefeller.

De patenthouder is de eigenaar van het synthetische molecuul en kan de hoogte van de prijs bepalen. De industrie is enkel op winst geörienteerd. “Het zijn geen filantropen die de mensheid willen helpen, dat is een illusie,” zegt dr. Rath. Door hun businessmodel heeft men er belang bij ziektes te promoten en levend te houden. Want als een ziekte verdwijnt, dan betekent dit omzetverlies. Ook is het binnen dit businessmodel van belang de afzetmarkt uit te breiden door ziektes te verspreiden en pandemieën te creëren of fingeren.

Het promoten van ziektes en onderdrukken van natuurlijke geneeswijzen

Het winstoogmerk zorgt ervoor dat er geen belang is om ziektes te doen verdwijnen, want dan is er geen behoefte meer aan hun farmaceutisch product. Daarom is de farmaceutische industrie niet gericht op preventie of het genezen van ziekten. Deze industrie heeft, zoals vastgelegd in hun manifest Codex Alimentarius, als taak alle kennis over de preventieve en geneeskrachtige werking van micronutriënten — of andere natuurlijke producten die gezondheid bevorderen — te onderdrukken. Het onderdrukken van kennis over natuurlijke alternatieven is een voorwaarde van het voortbestaan van hun industrie.

“Mensen in Nederland en in de wereld moeten begrijpen dat er middenin de samenleving een industrie bestaat die floreert door het bevorderen van ziekten, als op een afzetmarkt.”

Dr. Matthias Rath

Europese Unie fungeert als politbureau voor de farmaceutische industrie

Duitsland is het leidende exportland van farmaceutische producten. Hoewel er vandaag de dag een aantal grote Amerikaanse farmaceutische giganten is, zoals Johnson & Johnson, Pfizer en Merck, gaat het erom wie de patenten bezit. Het patent van het Pfizer-vaccin is in het bezit van BioNtech in Mainz. 20% van alle farmaceutische export komt uit Duitsland.

75% van de farmaceutische export komt uit Europa. Dat maakt de Europesche Unie het politbureau (uitvoerend orgaan van de communistische partij in een communistische staat) van de handelsbelangen van de farmaceutische industrie. De EU garandeert Duitsland en andere Europese landen de patenten van deze industrie. Dit doen ze bijvoorbeeld door andere regio’s in de wereld vrije handelsverdragen aan te bieden, waarmee deze landen worden gedwongen de Duitse patentwetten te erkennen. “Wat Hitler en twee wereldoorlogen niet voor elkaar kregen, wordt nu geleidelijk aan geïmplementeerd met deze (Europese – red.) trucjes.”

De coronapandemie om de Nazi-ideologie van werelddominantie voort te zetten

Sinds de coronapandemie is het duidelijk dat de rol van de farmaceutische industrie en hun wereldwijde invloed op politieke beslissingen enorm is. Werkzame geneesmiddelen worden genegeerd, geboycot en hun effectiviteit of veiligheid wordt ter discussie gesteld. Big Pharma heeft geen belang bij deze middelen, zeker omdat het de legitimatie van de versnelde toelatingsprocedure van ‘vaccins’ in de weg staat. Al vanaf het begin stuurt men aan op vaccinaties als enige oplossing. Daarmee is men niet alleen gericht op de winst, maar gebruikt men deze mRNA-injecties ook om ons lichaam te koloniseren.

Het is een onethische agenda die zijn oorsprong kent in grote Duitse farmaceutische bedrijven en de chemische industrie. Pas als men in de ware geschiedenis duikt, begrijpt men welke rol de Nazi’s speelden in de patentenwet en oprichting van de EU. Dan wordt ook duidelijk dat dezelfde partijen ruim 60 jaar later — niet zozeer middels militaire wegen, maar dit keer via politieke wegen en een pandemie — hun werelddominantieplan alsnog proberen uit te voeren.

> Lees binnenkort verder in deel 2: Werelddominantie middels vaccins, patenten en de kolonisatie van ons lichaam

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Steun Ella Ster met Petje Af
.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle dialoog worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden. Het doel is om elkaar te informeren, niet om te ondermijnen. Wanneer er sprake is van (vermoedelijk) misbruik, kunnen we de toegang blokkeren.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

1 reactie